מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוברינג נפלה, לחכות למחזור?ד``ר מיכאל פרידמן12/10/2014
שלום! אני משתמשת בטבעת כשנה ביום רביעי הכנסתי טבעת נוברינג יום לפני שהייתי אמורה להכניס. כנראה שביום שישי הטבעת נפלה ורק היום יום ראשון שמתי לב לכך. מה עלי לעשות כעת? לחכות למחזור? שבעצם רק נגמר לי ביום רביעי או חמישי. מתי צריך להחדיר טבעת חדשה והאם אני אהיה מוגנת ואם לא כמה זמן? תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014את יכולה להמתין למחזור הבא ואז לשים את הטבבעת ולהשתמש בקונדומים החודש או להחזיר את הטבעת ולהשתמש לפחות שבועיים בקונדומים כי אינך מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוברינג
דנה14/10/2014לפי מה שהבנתי לחכות למחזור אבל מתי להחדיר את הטבעת החדשה ביום הראשון של המחזור? או אולי אפשר להכניס טבעת חדשה שבוע אחרי שהקודמת נפלטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי ליטול גלולה אחרונה בחפיסהגלגל12/10/2014
שלום רב,
שכחתי ליטול את הגלולה האחרונה בחפיסה. האם זה אומר שעליי להתחיל את החפיסה הבאה יום אחד מוקדם יותר ממה שבדרך אני מתחילה? כלומר לא לקחת את הגלולה הראשונה ביום שישי כמו תמיד, אלא ביום חמישי?
יש לציין שלא בחרתי באופציה של להמשיך 2 חפיסות רצוף ללא הפסקה.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ליטול גלולה אחרונה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014התחילי חדשה יום אחד יותר מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ופקקת ורידיתמיכל12/10/2014
שלום וחג שמח
אני קצת מודאגת..אני בת 35 וחזרתי לקחת גלולות (הרמונט) אחרי הפסקה של 10 שנים.
התחלתי לקחת את הגלולות לפני 5 ימים.
שמתי לב היום שיש לי וריד בולט כחול הירך השמאלית מאחור , האם לזה מתכוונים שאומרים פקקת ורידית?
בדף תרופה כתוב הזהרה לגביי וריד עמוק בגפיים אך אני לא יודעת אם זה וריד עמוק.
האם להפסיק את הגלולות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ופקקת ורידית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014זה לא וריד עמוק אלא שיטחי
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך גלולות וסוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חג שמח
מיכל14/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי דוקר את בן הזוגענת12/10/2014
שלום
אני בת 41, לפני כחצי שנה החדרתי התקן תוך רחמי. בן זוגי מתלונן כי מרגיש דקירות חזקות בזמן קיום יחסים. למרות שניגשתי שוב לרופא והרופא קיצר את החוטים אל תוך צואר הרחם, עדיין ההתקן מפריע מאוד לבן זוגי עד כדי כאב חזק. האם יש מה לעשות? האם יש התקן "קצר" יותר או המונח עמוק יותר ברחם? אני לא יכולה להשתמש בגלולות בגלל שיוך לקבוצת סיכון לקרישיות יתר (פקטור 5 לידן), ולא יכולה לוותר על אמצעי מניעה (תאומים בני שלוש ותינוקת בת שנה...). מודה מאוד מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי דוקר את בן הזוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014הסיבה היחידה שבן זוגך מרגיש את ההתקן זה או חוטים או שההתקן לא יושב במקום
חיזרי לרופא הנשים שלך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגלילך12/10/2014
היי. איחרתי להכניס את הנוברינג 8 שעות. הכנסתי את הטבעת כשהייתי עוד במחזור..
מאז קיימתי מספר פעמים יחסי מין לא מוגנים. עבר פחות משבוע.
מה הסיכוי שאני בהריון?? והאם להשתמש מעכשיו בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014אם אחרת רק ב8 שעות לא אמורה להיות ב עיה עם הגנת הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר הפלה באמצעות ציטוטנטע12/10/2014
שלום רב,
עברתי הפלה לפני כמעט חודשיים באמצעות כדורים (ציטוטק) לאחר הדבקות ב cmv.
לפני כשבועיים+ קיבלתי מחזור שמשום מה נמשך ממש עד היום בצורת הכתמות ודימום קל מאוד. שאלתי היא האם הגיוני שהמחזור הראשון אחרי ההפלה הינו כ"כ ארוך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר הפלה באמצעות ציטוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2014צריך לבדוק שאין שאריות של הריון ברחם. פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה באיבר המיןדנה12/10/2014
שלום,
בת 28, במרבית הפעמים אחרי קיום יחסי מין מופיעה לי צריבה ואדמומיות באזור השפתיים הפנימיות, פעמים רבות אני רואה חתך עמוק שמתאחה לאחר כמה ימים, או מעין כוויה שממש חתיכות של עור מתקלפות עד לאיחוי.
מה ניתן לעשות? זה ממש מפריע לי, לאחר יחסי מין אני צריכה לעשות הפסקה לפחות של יומיים, שלא לדבר על אי הנוחות והצריבה הנוראית בעת מתן שתן
לא מדובר ביובש כי זה קורה לי ללא קשר לסיכוך, וזה גם לא קשור לאורך יחסי המין עצמם כי זה יכול לקרות לי גם אחרי יחסי מין קצרים מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה באיבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014כדאי לפנות לרופא נשים מומחה לבעיות עריה וכאבים. לפעמים החתך נגרם בגלל יובש או בגלל גלולות או בגלל מחלה עורית כלשהיא ולכן זה דורש ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור בזמן הנקהמעיין12/10/2014
שלום,
ילדתי לפני כשנה ועד לפני כחודשים הנקתי מידי יום. בחודשים האחרונים ההנקה הינה ספורדית ומתבצעת למשך דקות ספורות בפעם ביום-שלושה ימים.
טרם
קיבלתי מחזור,רופא הנשים שלי נתן לי כדורי דופסטון למשך 10 ימים (לאחר שנראתה רירית רחם עבה).
מסיום הנטילה עברו כבר חמישה ימים וטרם הגיע המחזור.
האם ייתכן שלא אקבל מחזור גם אחרי נטילת הכדורים?
תודה מראש,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור בזמן הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014פני לרופא הנשים שלך ולפני כן עשי בדיקה לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לזירוז מחזורדנה11/10/2014
הפסקתי נטילת גלולות לפני חצי שנה
מאז לא קיבלתי מחזור
בהמלצת רופאת נשים ובצדם נטלתי
חמישה כדורים במשך חמישה ימים לזירוז מחזור
סיימתי את הכדור האחרון לפני כשבוע ועדיין לא קיבלתי מחזור
מה הטווח הנורמלי מרגע סיום נטילת הכדורים לקבלת מחזור?
האם יש עלי לחזור לרופאת הנשים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לזירוז מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014היית אמורה כבר לקבל מחזור
חיזרי לרופאת הנשים שלך להמשך ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להפסיק דימום חזק של ווסתאודליה11/10/2014
אני 5 חודשים אחרי לידה המחזור שלי קשה מאוד במצב שלא ניתן לעצור ממש שיטפונות האם יש משהו שיכול להפחית או לעצור מיידית את הדימומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק דימום חזק של ווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014יש טיפול תרופתי
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה11/10/2014
שלום. אני נוטלת גלולות המון זמן. לפני מספר חודשים התחלתי לקחת גלולות אחרות בשם קלייר. לצערי שכחתי ערב אחד לקחת גלולה וראיתי זאת רק בערב למחרת כשהייתי אמורה לקחת גלולה חדשה (הפרש של מעל 48 שעות ללא נטילת גלולה) . לפי המספור ראיתי שהגלולה אשר אותה שכחתי לקחת הייתה גלולה מספר 20 ולכן לפי ההוראות במקום להמשיך לקחת עוד 8 גלולות ברצף היה כתוב כי עלי להתחיל חפיסה חדשה. פעלתי לפי ההוראות והתחלתי חפיסה חדשה וכעת יש לי דימומים וכאבי בטן. האם זה תהליך נורמלי ? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014יכול להיות דימום
המשיכי את הגלולות כסדרן לפי ההנחיות ופני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהדנה11/10/2014
אני נוטלת מזה כ8 שנים גלולות- יסמין ולאחרונה התחלתי גלולות קלייר. האם הדבר עלול לפגוע בפוריות אם אני מעוניינת בעוד כשנה להתחיל לנסות להיכנס להריון ? האם רצוי לעשות הפסקה עם הגלולות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014בעקרון לאחר הפסקת גלולות ולא משנה איזה סוג יכול להיות עד שנה שבושים במחזור עד שהפריון חוזר לעצמו מאידך יכול להיות שכבר בחודש הראשון לאחר הפסקה תוכלי להרות. אם המחזורים היו מאוד סדירים לפני שהתחלת גלולות הסבירות שיסתדרו יותר מהר עם הפסקתן
אין קשר לסוג הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
דנה19/10/2014כלומר אז אין חשש בנטילת גלולות לאורך זמן של כ 8 שנים שזה יכול לפגוע בפוריות (למעט בשנה שבה יש שיבושים) ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014בעקרון אין חשש, אבל הגוף שלנו לא תמיד מגיב כמו שכתוב בספרים ואי אפשר לדעת איך את תתנהגי עם הפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי קיסריס.11/10/2014
שלום רב!
אני בת 40. חודשיים וחצי אחרי ניתוח קיסרי שני (לידה רגילה ו-2 קיסריים). 6 שבועות לאחר הלידה בבדיקה של רופאת נשים (כולל US) הכל היה תקין, היא ציינה שיש עוד הפרשות של שאריות הריון. מספר ימים לאחר מכן היו הפרשות דמיות קלות (בכמות אינן דומות למחזור). ברקע מיומה שגדלה בהריון, אך הצטמצמה אחרי הלידה. יש לי 2 שאלות:
1) עד היום לא הופיעה ווסת (אחרי 2 הלידות הקודמות הווסת הופיעה 6 שבועות אחרי הלידה). האם תקין? לפני ההריון המחזור היה סדיר.
2) בנוסף, כבר כ-3 שבועות יש לי כאבים בבטן התחתונה – דומים מאוד לכאבי מחזור, אך כאמור אין עדיין מחזור. מה יכול להיות מקור הכאב? האם יתכן הורמונלי? האם עליי לגשת שוב לבדיקת רופאת נשים?
אודה להתייסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלתי
ס.11/10/2014לא מניקה ולא הנקתי מלכתחילה.
כאבים בבטן התחתונה – דומים מאוד לכאבי מחזור, עם הקרנה לאיזור הגב התחתון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014יכול להיות שאת בדרך לקבל מחזור בימים הקרובים
בכל מקרה פני שוב לרופאת הנשים שלך
כדאי לעשות אולטראסאונד לראות שהרחם התנקה אחרי הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהדנה10/10/2014
שלום, בדרך כלל אני מתחילה לקחת גלולות ביום חמישי (21 גלולות) מדובר על גלולות יסמין. מסיימת חפיסה תמיד ביום רביעי ומתחילה חפיסה חדשה ביום חמישי בשבוע שאחרי. השבוע שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה . כלומר לא לקחתי ביום חמישי (אתמול) מיד כשנזכרתי היום יום שישי 18:00 לקחתי גלולה. חשוב לציין שמאז קבלת המחזור לא קיימתי יחסי מין. האם לקחת חוץ מהגלולה שלקחתי את הגלולה היום בשעה הקבועה(20:00) ולהמשיך כרגיל? האם אני יכולה לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף? האם זה אמור לשנות את ימי המחזור שלי החודש? תודה רבה...דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014המשיכי עם הגלולות כרגיל אינך מוגנת עכשיו שבועיים הוסיפי עוד אמצעי מניעה
אם התחלת את הגלולות ביום אחד יותר מאוחר גם המחזור שלך יגיע יותר מאוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור יום
דנה12/10/2014למרות ששתיתי את הכדור ששכחתי ביום למחרת ? עדיין המחזור יתאחר? הרי אני אסיים את הכדורים כמו כל חודש..ושאלה נוספת, אנחנו בטיול בחול ולכן אני רוצה להמשיך לקחת עוד חבילה ברצף..האם זה ייצור בעיה? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון ההפילומה והיריוןלירון10/10/2014
שלום,
בת 27 , לפני כשנה וחצי הייתה לי בדיקת פאפ לא תקינה cin1 והופנתי לקולוסקופיה והמומחה אמר שזה תקין אך יש לעקוב , חודש לאחר מכן נכנסתי להיריון וילדתי לפני 3 חודשים,
בביקור אצל הגניקולוד לפני יומיים עשה לי שוב בדיקת פאפ והפנה אותי שוב לקולוסקופיה, והמליץ לי לעבור את חיסון הפפילומה, שאלותיי:
1) שאלתי אותו אם אין מניעה להיכנס להיריון בזמן מתן החיסונים ב-3 השלבים , אמר כי אין מחקרים שהראו כי יש נזק לעובר, רציתי לוודא זאת , מקריאה בפורום אחר רופא המליץ לעשות זאת רק חודש אחרי הזריקה האחרונה
2) בכדי להבין את הנושא , קיימתי יחסי מין רק עם שני גברים בחיי, בעלי ואחד לפני כן, בהנחה שבעלי הוא זה שהדביק אותי מה היעילות של החיסון אם כבר נדבקתי ?
3) מה זה PCR ל HPV, רופא בפורום חזר על כך בכל תשובה שלו
4) האם גם בעלי צריך להיבדק כדי לשלול שהוא גם "מודבק" , והאם הוא גם אמור לעבור חיסון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון ההפילומה והיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2014החיסון יעיל כנגד סוגי וירוסים אחרים שאליהם לא נחשפת. כדאי להמתין עם ההריון עד סוף החיסונים
גם בעלך צריך להבדק כדי לשלול שיש לו פפילומה
הPCR בודק איזה סוג פפילומה יש לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
לנה12/10/2014האם קו כלכך בהיר יכול לסמן על הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)