מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווסת של שלושה שבועותשולה18/08/2014
חזרתי לקחת גלולות לאחר הפסקה של ארבעה חודשים. התחלתי את החפיסה ביום הראשון של הוסת ומאז כבר כמעט שלושה שבועות שלא מפסיק הדימום.
האם זה יסתדר או שיש לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת של שלושה שבועות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014יכול להיות דימומים לא סדירים בתחילת גלולות אמור להסתדדר בחפיסה השניה. אם יכול להיות הריון עשי בדיקת שתן ביתית לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יש צורך-
שולה19/08/2014האם יש צורך לקחת את החפיסה הבאה ברצף? (משהו ששמעתי שנכון לעשות במקרה כזה), או לפעול על פי ההוראות- הפסקה של נטילת הגלולות שבוע ימים וחזרה לחפיסה חדשה לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יש צורך- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2014שתי האופציות אפשריות
את יכולה לעשות הפסקה של שבוע בתקווה שבחפיסה הבאה הדימומים יפסיקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר צריבה בצוואר הרחםשירלי18/08/2014
ד"ר שלום,
1.עברתי צריבה בצואר הרחם בשל נישה קיסרית סמפטומטית,לאחר 11 יום פסקו הדימומים
וחודשו שוב לאחר יומיים (לאחר קיום יחסים) ונמשכים כ10ימים זה נורמלי? כמה זמן
יכול להמשך? הדימום אינו חריג איני יודעת אם זה וסת או מההיסטרוסקופיה.
2.בזמן הדימום אני משתמשת באיירסקאפ(גביעונית-ע"י החדרה לנרתיק )יתכן ובגלל זה הדימום אינו מפסיק והמקום לא מחלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לאחר צריבה בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014קשה לי לענות לך
פני לבדיקה אצל הרופא המטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצבע חום אחרי מחזורדלית18/08/2014
שלום ,
אני בת 38 בריאה ואמא לילדים .
מספר ימים לאחר המחזור האחרון שלי התחלתי לגלות בשירותים בעת הניגוב מין דם חום ..זה כבר קורה מספר ימים ..
זה כמובן פעם ראשונה שזה קורה לי וניסיתי להבין אם הדבר קשור לביוץ ..?
אני לא משתמשת בגלולות אם זו אינפורמציה חשובה ..
אשמח לביאור העניין ,
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצבע חום אחרי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014פני לרופא הנשים שלך לבדיקה מקיפה כולל אולטראסאונד והערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה וייצמן18/08/2014
הי, שמי דנה, אני בת 21 ולוקחת דיאנה במשך ארבע שנים לסידור הורמונלי. אתמול היתה הפעם הראשונה שלי וגם בדיוק אתמול סימתי שתי חפיסות של גלולות שחיברתי . יש לי כמה שאלות : האם זה הגיוני שאני לא מדממת ? אם יש בעיה מבחינת הסקס כשמחברים קופסאות ? והאם בשבוע שאני אמורה לקבל מחזור עדיף לא לקיים סקס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014המחזור יכול להגיע תוך מספר ימים או שבכלל לא, את מוגנת גם בשבוע הפסקה כל עוד ההפסקה היא 7 ימים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע בדיקותמיכל17/08/2014
שלום.
יש לי שאלה. אני מקיימת יחסים ללא נטילת גלולות באופו קבוע. בחלק מקיום היחסים אני משתמשת באמצעי מניעה. אני מעוניינת לבצע בדיקות למחלות מין. מה אני צריכה לבקש? מרופא נשים/משפחה? זה נורמלי לבקש?
אודה לעזרה. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014נורמלי לבקש בקשי מרופא משפחה יש בדיקת שתן שנקראת PCR והיא בודקת מחלות מין שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבבבבלודה17/08/2014
השאלה כזו
אני קרוב לחודשיים וחצי סובלת מכאבי בטן תחתונה. לפני חודש וקצת הייתי אצל רופאת נשים עשתה לי בדיקה מקיפה ואמרה שאין לי כלום... לא היו הפרשות מיוחדות או כאבי בזמן מתן שתן וכדומה. היא אמרה לעשות בדיקת הריון כי היא חשדה שמתפתח אולי שק הריון וכמובן הבדיקה יצאה שלילית.
היום אחרי חודש וחצי עדיין ישנם כאבים מתמשכים וזה מלווה בהפרשות מימיות והמון הפרשות בצבע צהבהב בהיר. כמו כאבי מחזור או ביוץ כאשר אני לא נמצאת באף אחד מהם.
מה אתה ממליץ לי חוץ מבדיקת נשים חוזרת כי אני ממש לא רוצה להיתקל באותן תשובות. כי היא אמרה לי שאם בדיקת הריון יוצאת שלילית אז זה כבר לא קשור לבעיית נשים ולגשת לרופאת משפחה.
מה לעשות?
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואבבבב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014חיזרי עם ההפרשות לרופאת הנשים שלך בקשי לעשות בדיקות למחלות מין ותרבית נרתיקית
עשי אולטראסאונד בטן אם לא עשית עד כה ואם הכל יהיה שלילי פני לרופא משפחה להמשך ברור בטן ( מעיים ושתן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בהנקהדנה17/08/2014
שלום,
אני בת 26, 8 חודשים לאחר לידה ראשונה. מניקה עד היום (כשלוש פעמים ביממה).
לפני כשבוע הופיע דימום שנמשך כיומיים, הפסיק למשך כשלושה ימים וחזר שוב למשך שלושה ימים נוספים. אני לא נוטלת גלולות ובוודאות לא בהריון נוסף.
האם יכול להיות שמדובר במחזור? האם יש צורך להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בהנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014נשמע כמו התחלת מחזור כדאי לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולות בלארהליאן17/08/2014
הרופאת נשים שלי החליפה לי את הגלולות שלקחתי לבלארה
חודש ראשון היה בסדר
בחודש השני אחרי שבועיים התחילו לי הפרשות חומות
הן ממשיכות גם אחרי שהפסקתי את החבילה וקיבלתי מחזור
המחזור נגמר אבל ההפרשות האלה עדיין קיימות בשטח
עכשיו אני בחבילה השלישית של הגלולות, ויש את ההפרשות האלה
האם אני צריכה לחזור לרופאה שלי בנושא או שזה נורמלי שזה קורה עם הגלולות האלה?
לפני כן לקחתי 15 שנים מליאן, ומעולם לא היו לי תופעות מהסוג הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות בלארה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014חיזרי לרופאת נשים שלך להחלפה או לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותא17/08/2014
האם יבלות ויראליות בכף הרגל עלולות להדביק גם את אברי המין או שאין חשש כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014בעקרון זה סוג אחר
אבל התיעצי עם רופא עור המטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדליה17/08/2014
התחלתי לראשונה בחיי לקחת גלולות אבל לא ביום הראשון של המחזור אלא עשרה ימים אח"כ ממתי אני מוגנת ? והאם בחודש הבא אני צריכה לקחת ביום הראשון של המחזור כי לא לקחתי בפעם הראשונה לפי הכללים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014קחי כל החודש קונדומים בנוסף לגלולות. צרפי שתי חפיסות ללא הפסקה ואת מוגנת בחפיסה השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי
דליה19/08/2014שאת מגזימה מה אי אפשר לעשות הפסקה אחרי חפיסה אחת ובפרט שגם בחפיסה אחת אני מאחרת כבר את המחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור+שכיחת גלולהענת17/08/2014
אני לוקחת מליאן חודשיים . ב25 לחודש אני מסיימת חפיסה. יום רביעי הקודם שכחתי לקחת גלולה, ביום חמישי לקחתי כרגיל באותה השעה כמו תמיד. היום התחיל לי טיפה כתמים חומים.
מה לעשות?
עוד שאלה-שבוע הבא אני יוצאת לחופשה ביום רביעי. אני יכולה להפסיק גלולות היום, לקבל מחזור עוד כמה ימים וישר להתחיל חפיסה חדשה כמו בפעם ראשונה כדי להימנע ממחזור בחופשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור+שכיחת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014אינך מוגנת מהריון עכשיו שבועיים ולכן אם את פעילה מינית הוסיפי קונדומים
במקום להפסיק קודם את חהפיסה צרפי שתי חפיסות ללא הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי להפסיק את המחזור החודשיאירית17/08/2014
שלום רב,
אני בת 53. בעברי אירועי TIA. מטופלת באופן קבוע במדללי דם.
מקבלת מחזור כמו שעון שווצרי כל חודש.
כשהייתי בת 45 הפסיק לי המחזור לשנה בערך וחשבתי, הנה זה הסתיים.
ואז חזר כאילו לא הלך (דרך אגב, גם אצל אחותי היה אותו הדבר).
המחזורים שלי עם דימומים די גבוהים בכל חודש וזה כנראה ממדללי הדם שאני נוטלת.
כך גם אמר לי גינקולוג והמטולוג שאצלו אני מטופלת.
אני יודעת שהפסקת המחזור החודשי כוללת תופעות מסויימות, זה יגיע בכל מקרה
יום אחד. האם כדאי לי בגילי לקבל כדורים להפסקת המחזור החודשי, אם בכלל
קיים דבר כזה?
אשמח ואודה לתשובתך.
בברכת שבוע טוב,
אירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי להפסיק את המחזור החודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014התיעצי עם רופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתייעץ, אבל....
יונית19/08/2014אתייעץ, אבל כתבתי פה כדי לקבל עוד חוות דעת.
בשביל זה קיים הפורום הזה בין היתר, לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ופס חלש בבדיקת הריוןמירי17/08/2014
המחזור מאחר לי בעשרה ימים בערך. אני חצי שנה אחרי לידה , עשיתי בדיקת הריון בבית יצא פס חלש מאוד. האם נחשב הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ופס חלש בבדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014עשי עוד יומיים שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדמישהי17/08/2014
שלום, אני מרגישה כבר תקופה ארוכה גרד באזור השפתיים התחתונות/ דגדגן, גניקולוג אמר לי להחליף תחתוני כותנה אבל יש אפשרות שזה משהו אחר? גם גרד בפי הטבעת לעיתים רחוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014פני שוב לבדיקת רופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי והריוןפ16/08/2014
1. האם בקע טבורי (מקווה שעדיין מאוד מאוד קטן) יכול להוות תירוץ כדי לקבל אישור להפלה.
2. האם הדבקויות מניתוח קיסרי ופחד ששלפוחית שתן מעורבת בזה יכול להות תירוץ לקבל אישור להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014בקע טבורי ממש לא קשור
לגבי חרדות דברי עם העובדת הסוציאלית בועדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)