מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לאחר לידהשגית22/01/2014
שלום.
ילדתי לפני חודשיים וחצי. כשפסקו דימומי הלידה קיבלתי מחזור ראשון והתחלתי לקחת גלולות 'מינס', אולם הדימום לא פסק במהלך כל החודש בו נטלתי את הגלולות. הרופא המליץ לי לסיים את החפיסה לחכות למחזור הבא ואז להתחיל לקחת גלולות מסוג פמינט. חודש עבר מאז ועדין לא קיבלתי מחזור. לא קיימנו יחסים כך שאין חשש להריון. רציתי לדעת האם זה תקין או שעליי ללכת להבדק שוב אצל הרופא? עדיף לא להתחיל גלולות בלי שקיבלתי מחזור נכון כי חייב להתחיל מהיום ה1?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014התחילי את הגלולות מאחר ואין חשש להריון אך אם אתם מקיימים יחסי מין הוסיפי קונדומים בחפיסה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערנטלי22/01/2014
היי...עברתי ניתוח קיסרי לפני 4 חודשים...לפני חודש התחילה אצלי נשירת שיער נוראית...איזה בדיקות עליי לעשות ? מהו הטיפול ההורמונלי שעליי לקחת ? האם זה דרך רופא נשים או רופא עור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014אופיני לאחר לידה נשירת שער בגלל השנויים ההורמנונליים
אבל פני לרופא עור ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזורחני22/01/2014
כתבתי מודעה בתאריך 19 1 בשעה 10;31 ולא קיבלתי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014חיזרי על השאלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפצהחנה21/01/2014
1. מאיזה גודל זקיק יש ביוץ תקין?
2. מהם מס' הימים המקסימלי בין ביוץ (שאותר באון וודאי) לתחילת הווסת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014גודל זקיק משתנה אם זה בעקבות טיפולי פריון או באופן טבעי
מיום הביוץ המחזור אמור להגיע בין 12 עד 16 יום אחר כך אם אין הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמי לוט נורדנה21/01/2014
האם זה נורמלי כאבים בבטן התחתונה ובגב תחתון
לאחר 6 ימים שאני לוקחת את הכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרמי לוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014יכול להיות שאת לקראת קבלת מחזור ולכן הכאבים???
הכדור עצמו לא אמור לגרום לכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלה ימנית מוגדלת בגודל 4.6ד``ר ליאורה אברמוב21/01/2014
שלום.
בת 32
בריאה בדרך כלל.
לפני כשנתיים (בשבוע 18 של ההריון הראשון והיחיד) עברתי לפרוסקופיה בשל תסביב שחלה שמאלית.
מאז הלידה (כשנה וחצי) סובלת מאוד מכאבים בזמן ביוץ ובזמן המחזור.
לפני חודשיים ביוץ בשחלה ימנית - החלו כאבים חמורים מאוד בצד ימין בטן תחתונה. הופניתי למיון בשל חשש לאפנדציט, הדבר נשלל ונאמר לי לאחר בדיקה שהכאב ככל הנראה נובע מביוץ בשחלה ימנית. מאז הכאבים לא נעלמו, אמנם נחלשה העצמה אך אי הנוחות קיימת בבטן תחתונה ימנית כל הזמן ( בעיקר בפעילות ובזמן התיישבות) בזמן מחזור ובזמן ביוץ הכאבים ממש בלתי נסבלים.
נערכו בדיקות דם מקיפות תוצאות תקינות, בדיקות שתן תוצאות תקינות, אולטראסאונד בטן ווגינאלי תוצאות תקינות.
להערכתי ביוץ החודש היה ב17 לחודש.
אתמול הייתי אצל רופאת הנשים שלי למטרת מעקב והיא מצאה באולטראסאונד וגינאלי שחלה ימנית מוגדלת בגודל 4.6 ושלחה אותי למיון בחשד לתסביב.
נבדקתי במיון ונמצא שחלה שמאלית בגודל 20x30 וימנית 20x40 במראה תקין לא בצקתית ועם זקיק בתוכה.
שוחררתי הביתה.
השאלה מה אני עושה? מה קורה לי שם ואילו בדיקות נוספות עלי לערוך? יכול להיות נפיחות בשיחלה לאחר ביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה מוגדלת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014יש לחזור לרופא נשים לצורך שלילת מקור בעייה גניקולוגית לכאב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גרידהעדי21/01/2014
לפני 4 שבועות עברתי גרידה בשבוע 9 שלאחריה היו לי דימומים אבל כמה ימים ולא חזקים וזהו.
3וחצי שבועות לאחר מכן קיבלתי מחזור שנמשך בסך הכל 3 ימים וגם דימומים כמו מחזור רגיל לא מעבר לכך.
נאמר לי שהמחזור אחרי הגרידה אמור להגיע בין 4-6 שבועות ואמור להיות חזק יותר מהרגיל ולא היה כך.
האם זה בסדר שהמחזור הגיע מוקדם יותר מ-4 שבועות ולא היה חזק כמו שאומרים שאמור להיות אחרי גרידה.
עשיתי אולטראסאונד אחרי שבועיים מהגרידה והרחם היה נקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי גרידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014לאחר גרידה יתכנו שיבושים זמניים בסדירות ועוצמת המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דםרותי21/01/2014
אני בת 55 ללא מחזור 5שנים לפני שנה וחצי דימם קצר ביותר ניבדקתי והכל תקין לפני חודש שוב דימום חום קצר פחות משעה וניגמר ניבדקתי והכל תקין שאלה מדוע דבר כזה קורה ולמרות הכל תקין וכמה פעמים זה יכול להופיע ועדין להיות תקין הכונה לכל הבדיקות הנשיות עוד שאלה האם אני יכולה ליפצוע ות עצמי בתוך הנרתיק כשאני מנגבת ממש חזק לאחר עשית שתן עד כדי דימום חזק של הנייר בתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014לא ניתן לקבוע את מקור הבעייה ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהאיה21/01/2014
אני בת 43 + 3 ילדים בריאה בדרך לא נוטלת גלולות למניעת הריון ואין לי התקן.
בחודש אוקטובר עברתי העסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ רחמי והכל היה תקין.
היום בבוקר הופתעתי לגלות דבר מוזר קשה במישוש דומה לציפורן בתוך הוגינה לא הבנתי מה זה ולא יודעת האם לרוץ לרופא האם הדבר מוכר לכם ברפואה האמת אני צריכה הנחיה מה זה אמור להיות ומה אני צריכה לעשות עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014לא מדובר בממצא שגרתי ועל כן ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נובה רינג למשך תקופהשני21/01/2014
שלום
אני משתמשת בנובה רינג מזה שנתיים וחצי.
רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות הפסקה של שלושה חודשים בערך ומה הסיכונים שכרוכים בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נובה רינג למשך תקופה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014פרט לעובדה שלא תהיה מוגנת אין השפעה שלילית אחרת להפסקת השימוש בנובה רינג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל האם אחרי שלושה חודשים
שני לוי21/01/2014כשאחזיר את הטבעת לא ייגרם נזק?
ז"א, עדיף לי להוציא אותה אם בכל מקרה אני לא צריכה הגנה לשלושה חודשים אלה ואז להחזיר?
וגם-מתי להחזיר אותה?בסיום המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות גורמות לדיכאון?שני20/01/2014
שלום אני שני בת 20 התחלתי להשתמש בגלולות פעם ראשונה התחלתי במינס הרגשתי מצבי רוח משתנים מצאתי את עצמי בוכה לללא סיבה מסתגרת ובלי רצון לעשות כלום , הפסקתי והתחלתי בשימוש גלולה חדשה ''מקרודיול'' אחרי יעוץ עם רופאת נשים אני שוב מוצאת את עצמי לאחר 5 ימים של נטילת הגלולה במצב רוח ירוד בדיכאון האם זה קשור לגלולה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן!!!
דנה20/01/2014גם לי זה קרה - עם כל הגלולות, ולרב אחרי חמישה ימים בדיוק!
לא מנסה את הזבל הזה שוב לעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ראשונה לאחר לידהלימור20/01/2014
שלום רב!
ילדתי לפני שנה ושבעה חודשים. אני עדיין מניקה. הוסת לא הופיעה עדיין - האם יש סיבה לדאגה? האם הגיוני שההנקה מונעת ביוץ לטווח כה רחוק? ואם כן, מתי עלי לצפות לקבלת הווסת? מתחילים לחשוב על עוד ילד :) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ראשונה לאחר לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014הנקרה יכולה לדחות את הופעות המחזור במספר חודשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור דחוף מאד בבקשה לענותסוסו20/01/2014
אני בת 34.5 יש לי בת ועוד בנות תאומים בנות 4 כשילדתי אותם היה לי רעלת הריון שעשתה לי בעיה בתפקוד כבד וכליות והרופא אמר לי שזה מהורמון ההריון עלה יותר מדי בגוף שלי וזה עשה לי רעלת הריון אחרי שבוע מהלידה חזר הכבד והכליות לתפקד ולא היה לי אחר כך בעיות
אתמול קימתי יחסי מין עם בעלי והקונדום נפל אני לא בטוחה אם נכנס זרע או לא
אני קבלתי מחזור ביום 14/01/14 זאת אומרת שאתמול היה היום הששי
בכל הזאת אני פחדתי ואחרי שעה וחצי מקיום יחסי המין אני נטלתי פוסטינור זאת אומרת בשעה 12 בלילה לקחתי פוסטינור
השאלות שלי האם לקחתי את פוסטינור בזמן הנכון או היתי צריכה לחכות עד לבוקר?
האם יש סיכוי שאכנס להריון?
והאם בגלל שהיה לי בעיה בהריון (רעלת בכבד)היה אסור לקחת פיסטינור(אני לקחתי אותה אתמול ואני לא מרגישה בעיות עד עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לתת תשובה בבקשה מאד דחוף
סוסו21/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור דחוף מאד בבקשה לענות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/01/2014מבחינת טיפול בפוסטינור לא אמור להיות בעייה
באשר לסיכוי להרות קיים מאחר ופוסטינור לא בטוח במאת האחוזים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץעדי20/01/2014
שלום,
בת 27 מנסה להיכנס להריון בע"ה
יש לי שאלה בנושא ביוץ:
מרגע שאני מבחינה בהפרשה השקופה שנראת כמו חלבון ביצה
מתי בעצם מתרחש הביוץ?
באותו יום שאני מתחילה לראות את ההפרשה
או שעמה ימים אחרי?
יש לציין שדאינני מעוניינת להשתמש בערכות ביוץ ביתיות וחום השחר זה סתם מלחיץ אותי כל העיסוק בזה.
אני מרגישה לבד לפי דקירות ברחם ולפי ההפרשות.
אשמח לתשובה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי לענות לי בבקשה??
עדי22/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/01/2014ההפרשות יכולות להתחיל מספר ימים לפני הביוץ
מרגע שאת רואה את ההפרשות האלו קיימי יחסי מין יום כן ויום לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה שלא עוברתתומר19/01/2014
לפני שבועיים וחצי הייתי אצלה רופאת נשים והיא איבחנה אצלי פטריה בוואגינה. קיבלתי טיפול של משחה חיצונית, פנימית (נרות) ו2 כדורים. לאחר שבוע לא הרגשתי הקלה וקיבלתי שוב אותו טיפול וגם עשיתי בדיקת: וגינאל מיקרוסקופי שיצא : משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית, בדיקת טריצונומס מיקרוסקופי שיצא: לא נמצאו, יש לשלוח דגימה ביום לקיחתה ובדיקת וגינאל איסט קולטור שיצא: אין צמיחת שמרים.
גם אחרי הטיפול השני אני לא מרגישה שיפור, רציתי לשאול:
1. האם יכול להיות שזו לא פטריה ואם כן מה זה?
2. מה עליי לעשות?
כבר קרה לי בעבר שהיה לי פטריה ותמיד אחרי טיפול אחד זה עבר..
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה שלא עוברת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2014כנראה שלא פטריה ולכן זה לא מגיב לטיפול
חיזרי לרופאת הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות של הבדיקות תקינות?
תומר19/01/2014יכול להיות שיש לי מחלת מין??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
תומר26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)