מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור לאיחור וסתתמר09/01/2014
שלום ד"ר,
איזה כדור מומלץ יותר לאיחור מועד הוסת
dydrogesteron או primolut ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור לאיחור וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2014שניהם יעשו את אותה עבודה לכי לפי מה שירשום לך רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליסיצטיו מאודרוית09/01/2014
שלום,
שמעתי שזה מסוכן ואפשר לקבל סרטן הרחם
מהם דרכי הטיפול כדי למנוע?
אני לא מקבלת מחזור ולוקחת גלולות
אבל אני רוצה להכנס להריון וזה בעייתי
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה שלי מניסיון
נועה10/01/2014שלום לך,
גם לי יש שחלות פוליציסטיות והייתי בלחץ...
נכנסתי לאינטרנט... בדקתי דברים ... קראתי המון
והבנתי שהדרך היחידה להביא לשיפור ולהעלמת תסמינים
זה אך ורק דרך תזונה.
הפחתתי סוכרים ופחמימות ולא יאומן מה קרה- שיעור היתר ממש ירד והשתפר פלאים
ירדתי במשקל, המחזור הסתדר...
זה הפיתרון האולטימטיבי...סיפרתי לרופאה שלי והיא הסכימה
שמה שעשיתי זה נהדר ואמרה להוסיף גם פעילות גופנית.
אני חושבת שחבל שהרופאים נותנים לנו את ההבחנה
אבל לא אומרים לנו איך להתנהל ואני ממש סבלתי
מהשמנה ביטנית, שיעור יתר, פצעים והפרעות במחזור.
שינוי בתזונה עזר לי מאוד ואני ממליצה גם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליסיצטיו מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2014ברגע שתרצי להכנס להריון הפסיקי את הגלולות. אם לא תקבלי מחזור תוך 3 חודשים פני לרופא נשים. ניתן יהיה אז לעשות ברור הורמונלי ושחלתי ולתת לך כדורים לזרוז הביוץ אם אין ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון. מוגזם או לאיונתן09/01/2014
שלום. אמש קיימתי יחסי מין עם חברה שלי, בתחילת קיום יחסי המין השתמשתי בלי קונדום ויש לי חשש אולי טיפה אחת בודדה ולא יותר יצאה במהלך יחסי המין לפני שהוצאתי בזריזות את הפין והלבשתי את הקונדום. האם הסבירות להריון במקרה שיצאה טיפה אחת קטנטנה היא גבוהה או נמוכה? אני מעט לחוץ. כי פוסטינור הבחורה לא תרצה לקחת. יש לציין שהיא צריכה לקבל מחזור בעוד כשבועיים. כמו כן היא מתחילה ליטול גלולות החל משבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון. מוגזם או לא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014סבירות להריון נמוכה אם שפכת עם הקונדום עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים פנימיותנועה09/01/2014
שלום רב,
לפני יומיים קיימתי יחסי מין והרגשתי שאחת מהשפתיים הפנימיות מפריעה לי וכואבת לי.
יש לי שפה אחת שבולטת יותר וארוכה יותר מהשנייה אך מעולם זה לא הציק לי ולא הפריע לי.
האם השפתיים הפנימיות יכולות להתארך יותר במשך השנים?
האם יש קשר להשמנה למשל?
אשמח לעזרה
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים פנימיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014מבנה השפתייםם לא משתנה יכול להיות שיש פצע שם ולכן מפריע פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת לתשובה..רוני08/01/2014
אוקיי אני בת 19,סבלתי לפחות פעמיים 3 מדלקת בשתן...יש לי כאבים אחרי מתן שתן אני לפעמים יכולה לסבול מכאבים (כמו כאבי מחזור) חצי שעה לאחר השתן.
כואב לי לפעמים שאני מקיימת יחסים וגם שורף נורא אחרי היחסים.
זה כבר נהיה שגרה אצלי הכאבים והשרפות האלו.
היתי אצל רופאת נשים שלא מצאה כלום ונתנה לי משהו שינסה להרגיע את הכאבים הלא ברורים שגם הם עזרו ואז הכל חזר.
הפנתה אותי לאורולוג...עשיתי אולטרסאונד כליות ושל השתן ותרבית.
התוצאות יצאו טובות והראו שהבעיה היא לא בשתן.
האורולוג הפנה אותי חזרה לרופאת נשים ואמר שכנראה זה בעיה גניקולוגית כי מבחינת שתן הכל תקין.
חזרתי לרופאת נשים היא בדקה אותי ואמרה הכל בסדר אני לא רואה שום דבר ובזלזול אמרה שאני ינסה חומר סיכה.
מרגישה מיואשת ואין לי מענה או מושג מה לעשות..לאן לפנות
איך זה הגיוני שאין לי כלום ואין טיפול המשך אם שניהם לא מצאו כלום?
לוקחת גלולות אמילי אם זה משנה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת לתשובה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014פני לרופא נשים שמומחה במחלות העריה וכאבים ביחיס מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהרוית08/01/2014
אני שנה ושמונה אחרי לידה ובלי כדורים אני לא מקבלת מחזור,
הבדיקות מראות על שיבוש הורמונלי,מה לעשות,אני לא רוצה להיות כל החיים על גלולות
ואני גם לא יודעת מתי הביוץ
תהיה לי בעיה עם הריון נוסף,לאן כדאי לי לפנות לרופאת נשים או פריוןכדי להתקדם
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/01/2014יש לפנות לרופא מומחה פיריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטגלית08/01/2014
רופאת הנשים שלי המליצה לי על גלולות סרזט בשל לחץ דם גבוה (אני בת 38, לא מניקה, הרבה שנים אחרי לידה).
היא אמרה לי שאת הגלולות האלה צריך לקחת באופן רציף וכך גם אין מחזור. לא שאלתי אותה ואני מצטערת על כך-
האם בשלב מסויים כן צריך לעשות הפסקה? האם ניתן להמשיך עם הגלולות במשך שנה נניח, בלי מחזור? נשמע לי משונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/01/2014אין תורך בביצוע הפסקות בעת נטילת גלולות מסוג סרזט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות- מינס: שאלה דחופהחסויה07/01/2014
שלום, אני משתמשת בגלולות "מינס" וזו כבר החפיסה הרביעית שאותה אני נוטלת. יצא מקרה שבטעות בתוך הימים של הגלולות הצהובות לקחתי את הגלולה הלבנה, מספר 28, וזאת כאשר לא שמתי לב אפילו מתי לקחתי ורק היום גיליתי את הטעות. בימים האחרונים אני מדממת ממש במקצת וזה מלווה גם במעט כאבי בטן ואני מתארת לעצמי שזה מחזור. רציתי לדעת מה עושים במקרה זה? אשמח לתשובה בדחיפות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות- מינס: שאלה דחופה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/01/2014יש לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עם זה הריון?אודליה07/01/2014
שלום רציתי לברור עם יש מצב שאני בהריון ביום שבת הייתי במיון נשים בגלל כאבים בבטן תחתונה בבדיקה אצל רופא נשים הכל תקין וגם בדיקת שתן תקינה באולט׳ רירית 10 מ״מ ונוזל חופשי באגן, עכשיו אין לי כאבים בבטן אבל יש הרגשה שבטן תחתונה שלי מלאה ויש לי תכיפות בשתן אין שריפה או כאבים גם בדיקה של שתן תקינה אין דלקת יש מצב שזה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם זה הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014עשי בדיקת שתן להריון אם עבר 4 שבועות מזמן המחזור האחרון
יותר נראה לי שהיית במיון עם כאבי ביוץ ואז צריך לחכות כשבועיים מהזמן שהתחילו הכאבים כדי לבדוק הריון
בכל מקרה אם הכאבים ממשיכים פני שוב לרופא נשים בקופח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאילנית07/01/2014
שלום.
אני לוקחת גלולות כבר יותר מ10שנים. אני דתיה. רוצה לדעת אם אפשר לקחת שני חפיסות רצוף -קבוע? במקום אחד בחודש?או שלוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/01/2014ניתן רצוי לא לבצע זאת באופן קקבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןלי07/01/2014
שלום אם אני עושה בדיקת דם להריון חודש אחרי מה שסיכן אותי בהריון (לא יחסי מין מלאים אלא אצבע עם נוזל טרום שפיכה) ויוצא שלילי אני יכולה להיות רגועה שאיני בהריון ואין צורך לחזור על הבדיקה?
אני שואלת כי זרע יכול לחיות בגוף 5 ימים ואפילו שבוע לפי מה שהבנתי, אז יכול לצאת מצב שההתעברות תקרה רק אחרי שבוע מהמצב שנמצאתי בו, ואז עוד חודש ההריון יהיה בן 3 שבועות..
בדיקת דם יכולה לזהות הריון בן שבועיים וחצי-שלוש?
קורה שבדיקת דם לא מזהה הריון בן שלושה שבועות?
ואפשר להיכנס להריון אם אצבע שעליה נוזל הסיכוך שהגבר מוציא לפני שפיכה באה במגע עם האיבר מין שלי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/01/2014סיכוי קטן להרות אולם קיים
בדיקת דם ניתן לבצע סיביב 3 ימים אחרי המועד המשוער לקבלת דימום וסתי (איחור של שלושה ימים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בגלולותאור07/01/2014
שלום
החודש השתמשתי בחצי חבילת גלולות ישנה ואת היתרה של החודש השלמתי מחבילה חדשה. אני לא זוכרת כמה גלולות היו בחבילה הישנה.
כתוצאה מכך אני לא יודעת אם אני אמורה להפסיק לקחת גלולות היום או בשבוע הבא.
בנוסף אני חשה כאבי מחזור ואת החולשה שמלווה אותו.
האם תחול ירידה בהגנה במידה ואפסיק היום (בהנחה שהייתי צריכה להמשיך לשבוע נוסף) ואתחיל חפיסה חדשה לאחר שמונה ימים.
האם אהיה מוגנת במהלך ימי המחזור, האם אהיה מוגנת לחלוטין בחפיסה החדשה?
תודה רבה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014סיימי את החפיסה כל עוד לא קבלת מחזור אם את מקבלת מחזור תוך כדי סיימי אז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה שאלהי07/01/2014
אני מנסה להכנס להריון .
המחזור לא סדיר קימנו יחסי מין ליפני כמה ימים, והיום קיבלתי מחזור. אבל יש לי בחילות. האם יש קשר בן שלושת הדברים?
מתי יתקיימו ימי הביוץ?
יש לי בערך כול 28 יום, והאורך של המחזור שלושה ימים פחות או יותר.
חש לציין שהמחזור אינו חזק במיוחד , ונראה רק עאשר אני מנגבת .
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014אם יש מחזור שאיננו כרגיל כדדאי לעשות בדיקת שתן לשלול הריון
ביוץ קורה כיממה שבועיים לפני המחזור שיגיע
מאוד קשה לתכןן אותו אם המחזורים לא סדירים צריך לקחת זמן כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי מועד משוער ולקיים בתקופה זו יחסי מין יום כן יום לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תדות לך. יישר כוח
מקפיצה שאלה09/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים והפרשותגילת06/01/2014
שלום!!
אני בת 33, ללא אמצעי מניעה, שבוע וחצי אחאי המחזור קיבלתי שנית ליומים שאר הימים עם הפרשות שחורות ואני מרגישה כאילו אנע מקבלת.
עשיתי בדיקה ביתית להריון התוצאה שלילית.
אשמח לתגובתכם
גילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש בלחץ, אשמח שתענו לי
גילת07/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים והפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור רגיל בהריוןט'06/01/2014
שלום לכולם.
מזה חודשיים אני מנסה להיכנס להריון, והמחזור שלי מגיע פחות או יותר כרגיל - כלומר איחור של יום יומיים או הקדמה כזאת, שזה לא דבר נדיר אצלי. בנוסף המחזור שלי מאוד כבד, ויש לי כאבים קשים ובעיות מעיים, אבל גם זה רגיל אצלי, אף שהמחזור הנוכחי מרגיש גרוע מהרגיל - הכאבים חזקים יותר, העייפות קשה יותר (אף כי הדימום לא מסיבי מהרגיל), אני מתקשה לישון ויש לי בחילות, וכדורים נגד כאבים לא משפיעים - ניסיתי גם אדוויל וגם אופטלגין (אני לוקחת בד"כ מינון של 400 מ"ג לפחות כי פחות מזה לא פועל) שלפחות אחת מהן בדרך כלל פועלת. בפעם הראשונה מזה שנים נשארתי בבית במקום ללכת לעבודה בגלל שאני מרגישה רע במיוחד. בכלל בחודש האחרון אני חשה רגישות בשדיים ועייפות מוגברת, ובשבוע האחרון גם בחילות.
התייעצתי עם אימי, כי זכרתי שהיא סיפרה לי פעם שהיה לה מחזור רגיל במהלך ההריון. היא אישרה: לאורך שני ההריונות שלה, מתחילתם ועד הלידה, היה לה מחזור רגיל עם כאבים רגילים, ולכן היא פספסה את ההריון השני וגילתה רק אצל רופא בחודש רביעי. את הראשון (אותי) היה קשה לפספס, כי הייתה בשמירה מחודש שני ועד הלידה. אני דומה מאוד לאימי מבחינה גופנית - המחזור שלנו זהה באופיו, גובה ממוצע כ-166 ס"מ, ומשקל נמוך (כרגע אני שוקלת כ-47 ק"ג). באופן טבעי הגיוני להניח שהבת תדמה לאימה בכל הקשור בהריון ולידה, כי חלק מהדברים גנטיים, אבל גם ייתכן שלא יהיה כלל דמיון, לא הכל גנטי וחלק מהגנטיקה גם באה מאבא.
אני כרגע במחזור, ומחזור רגיל אצלי נמשך 7 ימים, כך שיקח לפחות עוד 4 ימים עד שאוכל לבצע בדיקה ביתית. אני קצת דואגת כי ממה שקראתי באינטרנט דימום מסיבי בתחילת הריון עלול גם להצביע על הריון חוץ רחמי, מה שעלול להיות מאוד מסוכן.
השאלה שלי היא - כמה נדיר זה הריון עם מחזור נורמלי לכל אורכו? והאם יש בכך סיכונים שיש לקחת בחשבון?
לאימי יש ביוץ יתר - היא מבייצת יותר מביצית אחת בחודש, וזו נשמעת סיבה הגיונית גם למחזור ארוך יותר וגם למחזור רגיל במהלך לידה, אבל לא מצאתי על זה שום מידע באינטרנט. היא גילתה על זה רק אחרי שני ההריונות שלה, וכששאלתי את הגניקולוג שלי אם יש דרך לדעת אם יש לי את אותה תופעה הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח, שזה קצת מוזר כי הוא גם הרופא של אמא.
סליחה על המגילה ותודה מראש לעונים!
(שאלה זהה פורסמה גם בפורום הריון ולידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור רגיל בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2014מה שהיה אצל אמא שלך לא קשור אליך ולא נכון לעשות השלכות
המתיני עד שתסיימי את המחזור ועשי בדיקת שתן להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)