מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טבעתנירה14/01/2014
האם שימוש בטבעת נוברינג בעת קיום יחסי מין היא לא יכולה להדחף לתוך הנרתיק במקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014הטבעת כבר נמצאת עמוק בתוך הנרתיק. אבל א ין בעיה להוציא אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה בבקשה
נירה14/01/2014שאלתי היא האים בעת קיום היחסים שהאיבר מין חודר זה לא דוחף אותו כאילו?
ושאלה שנייה האים בשעת מאמץ בשירותי הטבעת יכולה ליפול או לצאת משם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשוהנ
נירה17/01/2014שאלתי היא האים בעת קיום היחסים שהאיבר מין חודר זה לא דוחף אותו כאילו?
ושאלה שנייה האים בשעת מאמץ בשירותי הטבעת יכולה ליפול או לצאת משם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשוהנ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2014באישה שלא ילדה אף פעם אין סבירות שהטבעת תפול. ביחסי מין היא נשארת בתוך הנרתיק ואם במקרה היא נופלת או מפריעה תמיד אפשר להוציא עד 4 שעות ליום ולהחזיר אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותיובל13/01/2014
שלום, התחלתי לקחת גלולות "מרסילון" בחפיסה הראשונה הדימום התחיל לי אחרי שבוע וחצי והמשיך עד לסיום המחזור בשבוע ההפסקה. בחפיסה השנייה הדימום התקצר והתחיל שבועיים וחצי ושוב המשיך עד לסיום המחזור בשבוע ההפסקה. השאלות שלי הן: כיצד אדע שקיבלתי מחזור וזהו לא המשך הדימום? (יש לציין שאני חוששת מהריון כיוון שכידוע גלולות לא מונעות אותו ב100%, בכל אופן אני הקפדתי על שעת נטילה קבועה ולא פספסתי אף גלולה)
קראתי שהדימום הוא חלק מתופעות הלוואי ולכן התעלמתי ממנו, עם קצת דימום (לא בשבוע ההפסקה) קיימתי יחסי מין, השאלה לי היא האם זה מסוכן מבחינת יעילות הגלולה? מלבד זה שצוואר הרחם פתוח וזה לא סטירלי.
והשאלה האחרונה היא האם הדימום והזמן שבו הוא נמשך הם נורמלים? או שמא אני צריכה לגשת לרופאת נשים כי ברוב המקרים שקראתי הדימום נפסק בין החפיסה השנייה לשלישית.
בבקשה תענו בהקדם, אני רוצה להיות רגועה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014קיום הדימום לא אומר שהגלולות לא יעילות ולכן אפשר לקיים יחסי מין למרות הדימומיםף אםא ת ממשיכה לדמם אחרי חודשיים שמוש בגלולות פני לרופא הנשים להחלפת סוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחסוי13/01/2014
שלום, מלאו לי 20 באוגוסט האחרון. התחלתי לנטול את הגלולות "Diane" החל מה-8.12 האחרון, גם בגלל שיש לי בעית שיעור יתר. מעולם לא נטלתי גלולות נגד הריון לפני כן. התחלתי לנטול את הגלולות ביום הראשון של המחזור ולמעשה המחזור לא נפסק במשך חודש, הוא המשיך כהפרשה מועטה. נטלתי חפיסה שנייה של גלולות תוך כדי זה שנוצר רצף בין ההפרשה המועטה לבין התגברות ההפרשה למחזור שני. המחזור השני נמשך 8 ימים. היות ולא הייתי בטוחה מתי המועד המדויק של התחלת המחזור השני, התחלתי לקחת את הגלולות כשהרגשתי שהמחזור מתחיל להתגבר. שאלותי הן:
1. מדוע נמשך המחזור הראשון לאחר נטילת הגלולות במשך זמן כה רב, חודש ימים כולל ההפרשות?
2. האם זה בסדר שהתחלתי לקחת את החפיסה השנייה של הגלולות במועד לא מדויק, כלומר לא הייתה ממש הפסקה בין ההפרשה הנמשכת מהמחזור הראשון לבין התחלת המחזור השני?
3. האם התופעה של הפרשה שנמשכת זמן כה רב עלולה לחזור על עצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014בדרך כלל הדימומים מפסיקים לאחר חודש ראשון או שני לנטילת הגלולות.א ם לא יפסיקו פני שוב לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת התקן תוך רחמי בתקופת ההנקהשרון13/01/2014
עברתי ניתוח קיסרי, ואני מעוניינת בהתקן תוך רחמי. רופאת הנשים שלי אמרה שיש לחכות חצי שנה לאחר הניתוח על מנת להחדיר את ההתקן. עכשיו, לאחר שעברה חצי שנה, אמרה שיהיה קשה להכניס את ההתקן מכיוון שמבנה הגוף שלי צר, וכן מכיוון שעוד לא קיבלתי מחזור בשל ההנקה. האם באמת צפוי קושי בהחדרת ההתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת התקן תוך רחמי בתקופת ההנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014האידיאלי זה להחדיר את ההתקן בזמן מחזור שכן אז תהליך ההחדרה טכנית יותר קל.
אבל ניתן להחדיר גם לא במחזור אלא אם יש לך בעיה ספציפית שמקשה על ההחדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת ג'ל מאזור וגינליחסוי13/01/2014
שלום ,
אני לפני כשבועיים הפסקתי לקחת כדורים נגד הריון (זה היה כמהימים אחרי המחזור החדש של לקיחת כדורים נגד הריון) , ואחרי שעברי 5 ימי דימום והיו 2 ימים נקיים , פתאום הכנסתי אצבע לאזור שמה , והרגשתי משהו מוזר , וכשהוצאתי זה משהו כמו גוש של ג'ל. האם זה משהו לא תקין ואני צריכה להיבדק או שזה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשת ג'ל מאזור וגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014כנראה שזו הפרשה רירית של צוואר הרחם לקראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי14/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לפוסטינור וגלולותבדוי13/01/2014
אני לוקחת גלולות באופן קבוע, ביום ה23 שכבתי עם בן זוגי ובגלל חשש להריון לקחתי פוסטינור ביום שלמחרת.
בדרך כלל אני אמורה לקבל מחזור ביום הזה, אבל המחזור מתעכב, האם אני יכולה לחזור לקחת גלולות ביום חמישי כרגיל גם אם המחזור מתעכב בחמישה ימים(כמו שהפוסטינור כותב)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בקשר לפוסטינור וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בתחילת הריוןרונית13/01/2014
שלום
גיליתי לפני יומיים בעזרת סטיק ויום אחרי בעזרת בטא שאני בהריון (יום לפני האיחור במחזור, בטא 53). ביומיים שלושה האחרונים אני מרגישה כאב חד וממוקד במרכז הבטן התחתונה שבא והולך כל כמה דקות, לא מרגיש כמו כאבי מחזור אלא יותר נקודתי. לא משהו בלתי נסבל אבל די מציק, ומורגש פחות בישיבה.
יש לציין שאני אחרי דלקת בדרכי השתן שטופלה בצפורל.
בנוסף, אני לא יודעת אם זה קשור, עברתי הפלה נדחית ובעבותיה גרידה לפני כחצי שנה.
האם יש סיבה לדאוג? האם כאבים כאלה הם נורמליים בשלב כזה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בתחילת הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/01/2014האם יש סיבה לדאוג?
*** לא , אבל את חייבת להבדק.
האם כאבים כאלה הם נורמליים בשלב כזה?
*** יכול להיות. אין "כאבים נורצליים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בזמן נטילת גלולותטל13/01/2014
שלום,
ילדתי לפני 10 חודשים. לאחר הלידה לקחתי גלולות סרזט (כאשר קיבלתי מחזור פעמיים בזמן הגלולות). כשהפסתי להניק התחלתי לקחת גלולות יסמין וחיברתי חפיסות.
כשהתחלתי לקחת את החפיסה הראשונה הופיעו דימומים והם נפסקו בערך לאחר חודש. התחלתי השבוע את החפיסה השלישית (בלי הפסקות בין החפיסות) ושוב התחילו להופיע דימומים. האם יש משהו לעשות כדי לעצור את הדימומים??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בזמן נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014כנראה שאת מסוג הנשים שמדממת למרות שהיא מחברת בין חפיסות
אין ברירה תצטרכי לעשות הפסקות יזומות כדי למנוע את הדימום הלא סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום נוסף שבועיים לאחר קבלת מחזורמעט מודאגת13/01/2014
שלום,
אני בת 32 ובחודש האחרון לאחר סיום המחזור, אני ובעלי החלטנו להפסיק לשמור (בעת קיום יחסים..)
(עד כה שמרנו בשיטת "ימים בטוחים" / קונדומים). המחזור היה רגיל ונמשך כשישה ימים. לאחר מכן הייתה פעילות מינית כל יום במשך שבוע.
14 יום מאז תחילת המחזור הרגיל התחיל דימום נוסף, כהה ודליל, נמשך שלושה ימים ומתחזק - יותר אדום אבל עדיין מאוד מאוד דליל (שלא כמו במחזור רגיל).
בנוסף אציין כי מעולם לא נטלתי גלולות למניעת הריון ואיני לוקחת תרופות בכלל
והמחזור שלי סדיר בד"כ (הבדלים של גג יומיים-שלושה).
האם יש סיבה לדאגה או שיכול להיות "שיבוש הורמונלי" בגלל תחילת הניסיונות..?
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום נוסף שבועיים לאחר קבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014יכול להיות שבוש אבל בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים לשלילת בעיות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסיםרונית13/01/2014
שלום
אני בת 34, בחצי שנה אחרונה אני חווה כאבים עזים בעת קיום יחסים,
הנרתיק נהיה צר יותר ואני מרגיש כאילו הנרתיק הולכת להיקרע בעת החדירה,
ומרגע תחילת החדירה העור נהיה מגורה ושורף אש.
עד לפני כחצי שנה לא קיימתי יחסי מין בכלל במשך כשנה, ובשנה הזאת הייתי עם התקן מירנה,
לפני כחצי שנה הוצאתי ההתקן והתחלתי לקחת גלולות יסמין.
אנא הצילו אותי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין
רונית13/01/2014יש לציין כי אני משתמשת אם ג'ל סיכה ky בכמות נדיבה ובכל זאת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014פני לרופא נשים אי אפשר לתת פתרונות ללא בדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולסיצטיותרוית13/01/2014
שלום,
אני בחורה בת 32 ויש לי שחלות פולסיציות
הבנתי שזה מסוכן לעתיד,עד איזה גיל יכולים להיות בעיות?
ומה ניתן לעשות כדי לרפא את הבעיה?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פולסיצטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014יש מבנה של שחלות פוליציסטיות ויש תסמונת שלמה ששם גם בדיקות הדם לא תקינות. פני לרופא הנשים שלך ליעוץ ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותדורית13/01/2014
שלום
הפסקתי את הגלולות באמצע החודש (נסעתי לחו"ל ושכחתי לקחת)
לאחר יומיים הופיע דימום. מתי אני יכולה להתחיל חבילה חדשה? האם יש צורך לחכות למחזור או שניתן לפני כן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014כדאי לחכות למחזור הבא שיגיע ואז תתחילי ביום הראשון כדאי להגיע להגנה מקסימלית מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סרזטדורית13/01/2014
אני שנה אחרי לידה ונוטלת גלולת סרזט. לאחר חצי שנה הפסקתי להניק ומאז חזר המחזור וגם מחזור נוסף/כתמים כ-10 עד 12 ימים מתחילת המחזור שנמשכים בין יום למס' ימים.
האם זה קשור לגלולות?
האם הם כבר לא יעילות?
האם יש דרך לטפל בזה ולהמשיך עם הסרזט?
האם יש גלולות אחרות שמשתוות להרכב של הסרזט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014ידוע שסרזט יכול לגרום לדימומים לא סדירים. פני לרופא הנשים שלך להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפגגגג12/01/2014
שלום רב!
האם ניתן לעשות בדיקת פאפ במידה ויש דימום בין ויסתי או
שזה לא טוב כי זה עלול לפגוע בתוצאות או לא בריא?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/01/2014לא מקובל לבצכ בדיקת פאפס כאשר יש דימום. אבל לפעמים זה הכרחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות, ציסטה ופטריהרוזי12/01/2014
שלום,
אני לוקחת גלולות למניעת הריון מזה כ5 שנים גם כאמצעי מניעה אך גם כהגנה טובה יותר מפני היווצרות ציסטה. לפני כמה שנים עברתי ניתוח להוצאת ציסטה מהשחלות ולאחר הניתוח אמרו לי שנשים שפיתחו ציסטה כזו בעבר בעלות סיכוי גדול יותר לפתח ציסטה כזו שוב וגלולות עשויות להוריד את הסיכון. ב5 החודשים האחרונים אני סובלת מפטריה ואגינלית עקשנית שאף פעם לא עוברת עד הסוף... עם נסיגות וחזרות... לא מושפעת כמעט מכדורים וממשכות. בעקבות כך שתי שאלות:
א. האם הפטריה, גם לאחר תקופה כזו ארוכה (5 חודשים) יכולה לעבור מעצמה עם הזמן? גם אם אני תחת גלולות?
ב. האם יש תועלת בהפסקה זמנית של הגלולות לחודשיים בערך כדי לאפשר לפטריה לעבור? האם זה משמעותי ויגדיל את האחוזים שהפטריה תעבור באחוזים משמעותיים? מצד שני, האם בחודשיים האלו אני גורמת לסיכון בהופעת ציסטה?
אשמח לשמוע מידע והמלצות ולקבל עזרה, אני לא כל כך יודעת מה לעשות....
תודה רבה,
רוזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות, ציסטה ופטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/01/2014כדאי לעשות תרבית נרתיקית כדי לראות איזו פטריה זו והאם זו פטריה ואולי חיידק?
אם פטריה כדאי לקחת טיפול מונע למספר חודשים דרך הפה
לא נראה לי כרגע יתרון בהפסקת הגלולות עד שאין לנו אבחנה בדיוק ממה את סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)