מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתן ויחסי מיןויויאן24/11/2013
יש לי דלקת בשתן. האם קיום יחסי מין עלול לסכן את בן הזוג שלי? (מה גודל הסיכון?) והאם שימוש בקונדום ימנע את העברת החיידק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן ויחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2013יחסי מין לא ידביקו את בם הזוג אך יכולים לפגוע בך. קיום יחסי מין בזמן דלקת בשתן יכול לפגוע בריפוי ובטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדס24/11/2013
שלום, אני בת 21, לפני שלושה חודשים התחלתי לקחת גלולות מסוג "מינס", בין שני חודשים הראשונים לקחתי את הגלולות הלבנות וקיבלתי מחזור אבל בין החודשים השני לחודש הזה לא עשיתי הפסקה והתחלתי ברצף את החפיסה השלישית. לא היו לי שום תופעות לוואי עד שבחודש הזה בגלולה ה-14 התחיל לי דימום, דיי חלש, בצבע חום, לאורך כל היום. הדימום הזה לא הפסיק עד היום. כבר 11 ימים. היום אני צריכה לקחת את הגלולה הלבנה הראשונה. אשמח אם תעזרו לי להבין מה קורה ואם זה בסדר כי אני ממש בלחץ.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
הדס24/11/2013אני לוקחת בשעה קבועה כל יום לפעמים בשינוי של כמה שעות, אבל אף פעם לא שכחתי לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת24/11/2013
שלום
אני משתמשת במדבקת אוורה למניעת הריון. לאחר שבוע הפסקה של המחזור שמתי את המדבקה בטעות יום לפני(אני שמה כל רביעי ושמתי בשלישי בטעות) מה הדין במקרה כזה ובאיזה יום אשים את המדבקה הבאה, שלישי או רביעי? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2013שימי מכאן ואילך בימי שלישי כי אסור לעשות הפסקת מעבר לשבעה ימים היעילות יורדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור?סיגל24/11/2013
שלום
לפני כחודש הפסקתי ליטול גלולות סרזט באמצע חפיסה לאחר כמה ימים התחלתי ליטול גלולות דיאנה ביום ראשון לפני שבוע סיימתי את החפיסה של דיאנה ביום שבת התחיל לי דימום מאוד מועט בערך תחבושת ליום וגם זו לא מלאה האם זה מחזור? או שיש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/11/2013סיכוי להריון תיאורוטי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלם רב- אשמח לתשובה מהירהמאיה24/11/2013
שלום רב
אני בת 30 ולאחרונה הפסקתי גלולות והמחזור לי לא סדיר
אני רוצה להכנס להריון בקרוב והרופא נשים שלי נתן לי כדורי פרימולוט - נור לקבלת מחזור וביום השלישי של המחזור ללכת לעשות בדיוקת הורמונאלית
במקביל אני מודדת חום כל יום ושמתי לב שפתאום החום גוף שלי עלה מ 36.10 ל 36.81 האם זה בגלל הכדורים שהתחלתי לקחת או שיש סיכוי שאני מבייצת
תודה רבה מאיה בונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלם רב- אשמח לתשובה מהירה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/11/2013לא ניתן לקבוע בבירור
אם בשל ביוץ
הכדורים לא אמורי שלנות את חום הגוף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםאורית24/11/2013
שלום,
ביצעתי בדיקת אולטרא סאונד ובה נימצא כי עובי רירית הרחם שלי הוא 2 מ"מ.
כרגע נוטל גלולות מסוג מינס.
רציתי לברר האם הגלולות יוצרת רירית רחם דקה יותר?
האם עובי רירית דק יכול להוות בעיה בכניסה להריון?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2013זהו לא עובי רגיל של הרירית אלא היא דקה בגלל הגלולות ואין הדבר מעיד כלום לגבי הרירית כשלא תקחי גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישותחסויה24/11/2013
שלום ..
כבר יומיים שיש לי רגישות מוזרה כאילו אני צריכה לתת שתן כל רגע למרות שזה טיפות בלבד . אני מוצאת את עצמי כל 5 דקות בשרותים האם זו דלקת? מה ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2013פני לרופא משפחה כנראה דלקת בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמיכל23/11/2013
שלום,
אני בת 22 ונוטלת גלולות במשך 4 שנים.
בהתחלה לקחתי פמינט ואחרי שנה וחצי התחלתי לקבל וסת במהלך נטילת הגלולות. הרופאה שלי בזמנו העבירה אותי לגלולות אורטו-סיקלן גם שם התחלתי לקבל מחזור באמצע החודש לאחר כשנה.
עברתי רופא שהמליץ לי על סיזוניק, גלולות ל3 חודשים.
לקחתי אותן כשנה עד שגם בהן התחלתי לקבל באמצע החודש והחלטתי על דעת עצמי להפסיק את נטילת הגלולות.
יש לציין כי בפעמים שקיבלתי במהלך החודש לא שכחתי גלולה אלא נטלתי בצורה סדירה ועקבית.
מאז עבר רק חודש ואני רוצה לחזור לקחת גלולות. יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים אבל היום קיבלתי מחזור ואני לא רוצה לפספס את החודש הזה.
יש לי גלולות שנותרו לי מהחבילה הקודמת שהפסקתי- האם אני יכולה להתחיל ליטול אחרי חודש הפסקה ללא דאגה (הורמונים, השפעה על הגוף וכד'..)?
האם אצטרך בכל מקרה להחליף גלולות אז לא להתחיל עם הישנות (שהייתי נורא מרוצה מהן עד שהתחלתי לקבל באמצע החודש)?
האם אני מוגנת מרגע שנגמר המחזור?
שבוע טוב ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2013לא ממליצה להתחיל גלולות על דעת עצמך
כדאי להמתין בסבלנות לבדיקת רופא הנשים שלך ולהתיעץ איתו לגבי סוג הגלולות שכדאי לך לקחת בגלל הדימומים באמצע החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם qlairניצן23/11/2013
היי,
סיימתי לפני יומיים חפיסה של qlair בפעם הראשונה. לא לקחתי אותה מעולם לפני.
נאמר לי שאני מקבלת מחזור באחד מארבעת הימים האחרונים של החפיסה (או בלולה האדומה הכהה או בלבנה).
עדיין לא קיבלתי. זה מלחיץ אותי מאוד.
יש לציין שאת כל הגלולות לקחתי בזמן ולא שכחתי אף אחת.
אם זה קשור היו לי דימומים מסיביים במשך שבועיים בזמן לקיחת הגלולות.
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי את החפיסה ביום שהייתי אמורה
ניצן23/11/2013להתחיל את הגלולות הקודמות. הייתי עם הרמונט, קיבלתי מחזור וביום הייתי אמורה לקחת מחדש הרמונט התחלתי לקחת קלייר. זה בסדר נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור עם qlair - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2013ממשיכים עם החפיסה החדשה ברצף. יש בנות שלא מקבלות מחזור עם קלייר
עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם אינך בהריון לא צריך להלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר יחסי מיןש23/11/2013
קיימתי יחסי מין עם החבר שלי, איתו אני מקיימת יחסי מין בקביעות. לאחר קיום יחסי המין, דיממתי. מדוע? והאם צריך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2013דורש בדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליה23/11/2013
שלום אני נערה בת 18 ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מים עם חבר שלי. אני היום מסיימת את החבילה הראשונה של הגלולות שלי,גלולות "שלי", עכשיו יש לי כמה שאלות-
1. התחלתי לקחת את הגלולות באמצע המחזור ולא ביום הראשון אז הבנתי שאני לא מוגנה ביחסי מין בחפיסה הראשונה. האם מהחבילה השניה (שאני לוקחת אחרי הפסקה של 7 ימים - לא קשור באיזה יום של המחזור) אני אהיה מוגנה?
ו2. אם היה לי דימום לפני שגמרתי את החפיסה זה נורמאלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2013יכול להיות דימומים לא סדירים תחת לולות בחודשיים הראשונים
את מוגנת מהחפיסה השניה אם עשית הפסקת של עד שבוע בין החפיסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה23/11/2013
אני בת 19, התחלתי לקחת גלולות אסטל, אני עכשיו באמצע החפיסה השנייה, בין החפיסות עשיתי הפסקה של 7 ימים ולא קיבלתי מחזור, רציתי לדעת אם אני מקיימת עכשיו יחסי מין עם חבר שלי בלי קונדום יש את ההגנה של הגלולות או שהם לא מגנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/11/2013את מוגנת. אני חושב שכדאי לברר מדוע לא קבלת מחזור.
תפני לרופא נשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשהטניה23/11/2013
שלום רב , אני סובלת במחזור מכאבים חזקים מאוד , יש לי בחילות ,סחרחורות , חולשה , שלשולים.כדורי משכח כאבים לא עוזרים .מדוע זה ככה ? יש מצב לבעיה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/11/2013.מדוע זה ככה ? יש מצב לבעיה כלשהי ?
+++כמובן שאת חייבל להבדק ע"י רופא נשים. במידה והבדיקה תקינה אני ממליץ לשקול נטילת גלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבלידור23/11/2013
אני בת 37 , 2 ילדים . ואני מתעניינת באמצע מניעה לזמן קצר . לתקופה של כ- חצי שנה. עם מינימום הורמונים ומינימום תופעות לוואי בגוף. אפשר להמליץ לי על משהו מתאים? מודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/11/2013קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוטרימאיה22/11/2013
שלום, לפני מספר ימים החלה לי דלקת בשתן אתמול הייתי אצל הרופא שנתן לי כחלק מהטיפול קלוטרי.
לפי ההוראות הכנסתי את הנר לפני השינה.
כמה שעות לאחר שהתעוררתי הרגשתי מעין הפרשה בתחתונים וכשבדקתי מה זה ראיתי כמו גוש לבן כזה כאילו הגוף דחה את הנר.
גם עכשיו כמעט יום אחרי אני עדין רואה כמו הפרשות לבנות בתחתון ובנוסף אחרי שכבר היה שיפור בכאבים עכשיו הם חזרו.
האם זה תקין?
להמשיך בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוטרי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/11/2013האם תקין?
כן
זה להמשיך בטיפול?
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)