מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים במהלך שימוש בגינומונל ג'לאופיר11/12/2013
שלום,
אני בת 21, היתי בבדיקה אצל רופאת נשים עקב כאבים לפעמים בקיום יחסי מין ותחושה של יובש בנרתיק..ותחושה של אי נעימות לאחר קיום יחסי מין .. ליובש בנרתיק הרופאה המליצה על גינומונל ג'ל ואגינלי (אמרה שיתכן שהיובש נובע משימוש בגלולות)..בנוסף נתנה לי מרשם לגינו דקטרין 3 לשישה ימים..הבנתי שזה טיפול לפטריה אך בבדיקה שהרופאה עשתה היא לא ראתה פטריה וגם אין לי הפרשות מוזרות אז לא הבנתי למה לקחת טיפול לפטריה בלי שראתה פטריה? בנתים החלטתי לא לקחת אותו.
התחלתי להשתמש בג'ל מזה שלושה ימים אך זה עושה לי גירודים ותחושה לא נעימה..ממה זה נובע? צריך להפסיק אם זה עושה לי תחושה כזאת?
לקחת את הטיפול לפטריה בכל מקרה? להפסיק עם הג'ל ולהתחיל את הטיפול לפטריה ואז לחזור לג'ל? אני ממש מבולבלת. ההסברים של הרופאה לא הובהרו לי כראוי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים במהלך שימוש בגינומונל ג'ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013הפסיקי את הגינומונאל כי אולי את רגישה לגל.
המתיני מספר ימים אם הגרודים לא יעברו פני לבדיקת רופא לפני שאת מתחילה טיפולים אחרים. בררי אם אין לך כאבים מסיבה שנקראת וסטיבוליטיס פני למומחים לנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשיאילנית11/12/2013
שלום, אני בגיל 41, המחזור שלי תמיד תקין אך בפעם האחרונה היו לי במשך יומיים דימומים בצבע אדום כהה ושחור. מה זה אומר? האם עלי להבדק אצל גנקולוג? יש לציין ששאר הימים המחזור לא היה בצבע שחור.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013ראה לי חסר משמעות אבל פני לבדיקת רואפ נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור התקצר לי בשבועגלית11/12/2013
בחודשיים האחרונים התקצר לי המחזור בשבוע
שנים שהייתי מקבלת כל 28 ובחיים לא הקדים לי!!!
בחודשיים האחרונים אני מקבלת כל 20 יום
האם יש סיבה לדאגה ???
אני חרדה מכך מזה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור התקצר לי בשבוע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013לא בהכרח מעיד על בעיה אבל פני לרופא נשים להערכה ולבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ובדיקת היריון שליליתמירי11/12/2013
שלום רב אני בת 42 אמא ל-11 ילדים .לאחרונה המחזור מאחר ובבדיקת דם התוצאה שלילית להיריון .
מה לעשות ?האם מדובר בגיל המעבר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ובדיקת היריון שלילית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013לא בהכרח גיל מעבר יכול להיות המון סיבות לכך. פני לרופא נשים לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה - פעילות הורמונליתדנה10/12/2013
יש לי שאלה שאני לא בטוחה שמתאימה לפה אבל מקווה שתוכלו לעזור לי/להפנות
אני בת 27. בגיל ההתבגרות סבלתי מהפרעות אכילה ולכן לא התפתחתי. בעבר (לפני כשנתיים) לקחתי גלולות (יסמין) וזה הגדיל לי מעט את החזה - בצורה שסיפקה אותי (כלומר, מעדיפה את זה מניתוח). ניסיתי שוב לאחרונה לקחת גלולות אבל הן עושות לי תופעות לוואי (בעיקר עצבנות ואף דיכאון) ומשום מה גם לא הגדילו לי את החזה בכלל (לקחתי חודשיים).
שאלתי היא:
איך זה הגיוני שהפעם לא עשו זאת והאם כדאי לנסות שוב ליותר זמן? (אני בכל מקרה צריכה גלולות כדי לסדר את המחזור)
האם שמעתןם על המוצר natural be? האם זה בטוח לשימוש? עדיף גלולות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - פעילות הורמונלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013לא מאמינה במוצרים טבעיים שמגדילים חזה. נסי גלולות אחרות ברמה ההורמונלית של יסמין. התיעצי עם רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - הגדלת חזה
דנה11/12/2013איך זה יתכן שהיסמין כן השפיעו בעבר ועכשיו לא?
והאם בהכרח צריך אותו מינון הורמונאלי בגלולות (או יותר גבוה)? האם יכול להיות שפשוט החלפת הסוג (אפילו במינון נמוך יותר) ישפיעו על גודל החזה?
הבנתי שאין אותו מינון כמו יסמין - רק נמוך יותר או גבוה..
ועוד שאלה - תוך כמה זמן זה אמור להשפיע? אם זה לא עושה את התופעה הנל בחודש הראשון זה אומר שצריך להחליף או שזה לוקח זמן? (אני לא זוכרת מפעם קודמת).
מה את חושבת? /:
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון10/12/2013
אני בת 37 וחצי נשואה טריה
אנחנו מעוניינים להכנס להריון בקרוב
אני לוקחת רסיטל 40 ובונסרין 30 (הצרוף מאושר)
האם הרסיטל והבונסרין בטוחים בהריון(האם מותר לקלת אותם כל תקופת ההריון)
אני נוטלת גלולות סרזט
כמה זמן מהפסקת הגלולה,הריון יכול להקלט
האם יש לגוף תקופת "התאוששות"
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/12/2013קשה לנבא אין פרק זמן מוגדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין הדברים?דנה10/12/2013
אני בת 26 ללא בעיות רפואיות חריגות באופן כללי אך יש לי תחושה שיש לי בעיות הורמונליות.
אני סובלת משיעור יתר ביחס לנשים אחרות, אך לא בצורה קיצונית ביותר.
עשיתי טיפולי לייזר שלא עבדו בצורה מקסימלית עליי והרופאה המליצה לי לעשות בדיקות הורמונליות ושאלה אם יש לי שחלות פולציסטיות כי לפעמים זה קשור לטענתה.
אכן בעבר התגלה אצלי חשד לשחלות פולציסטיות (לאחר ניתוח להסרת גידול שפירי שעברתי באיזור המזנטריום) אך לא בדקתי את העניין לעומק.
נוסף על כך, רופא הנשים שלי אבחן את הרחם שלי כאחורי וקראתי שיש קשר לעניין הפוריות.
האם יש קשר בין שיעור יתר, שחלות פולציסטיות ורחם אחורי שיכול להעיד על משהו?
יש איזשהי בדיקה שכדאי לי לבקש מרופא הנשים שלי?
אודה לעזרתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר בין הדברים? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/12/2013האם יש קשר בין שיעור יתר, שחלות פולציסטיות ורחם אחורי שיכול להעיד על משהו?
*** אין שום קשר לרחם אחורי
יש איזשהי בדיקה שכדאי לי לבקש מרופא הנשים שלי?
*** אני מניח שכל רופא נשים יודע בדיוק איזה בדיקות לבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-מה כדאי לעשות?דנה10/12/2013
אני בת 26, ללא בעיות רפואיות באופן כללי.
בעבר לקחתי גלולות יסמין כ6 שנים לאחר שביצעתי בדיקות דם.
לפני שנתיים רופא הנשים שלי החליף לי אותן לפמינט בטענה שהמשקל שלי נמוך מדי למינון (53 ק"ג) ולאחר שהגלולה התגלתה כבעייתית וקשורה לקרישיות יתר (לי אישית לא הייתה שום בעיה עם הגלולה ולא סבלתי מתוצאות לוואי).
המשכתי לקחת את גלולות פמינט כחצי שנה ושמתי לב שזה גורם לי לתופעות לוואי שלא סבלתי מהן בעבר כמו פצעים בפנים, גב ושיעור יתר באיזורים מוזרים כמו פנים ופטמות.
למרות שאני בזוגיות הפסקתי לקחת גלולת מאז כי הרגשתי לא בטוחה עם העניין.
כרגע אני שוקלת לחזור אך חשוב לי לקחת גלולות שלא נמצאות בסיכון גבוהה ויחד עם זאת לא יגרמו לי לתופעות לוואי של שיעור יתר. אציין שאני שעירה באופן יחסי לאישה ולכן חשוב לי לקחת גלולה שמפחיתה או שלא מגבירה את העניין.
האם מינס תהיה טובה לי? אודה להמלצות על גלולות אחרות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-מה כדאי לעשות? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/12/2013האם מינס תהיה טובה לי?
*** יתכן. אי אפשר לדעת. אין שום בדיקה שיכולה לעזור להתאים גלולה לאישה זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי דיפוסטןרוית10/12/2013
שלום,
הרופאה נתנה לי כדורי דיפוסטן 5 ימים לפני המחזור המיועד 2 כדורים פעמיים ביום,סיימתי בשבת ועדיין לא קיבלתי,מה זה אומר?
מחכה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי דיפוסטן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/12/2013סיימתי בשבת ועדיין לא קיבלתי,מה זה אומר?
*** בד"כ מקבלים מחזור במהלך של שבוע לאחר סיום הכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן הריון וחיסון לשפעתvika10/12/2013
שלום,
בתחילת הריון סביבות השבוע 5 עשיתי חיסון לשפעת.
האם זה היה יכול לגרום לאובדן ולאי התפתחות ההריון?
יש לצין שזהו הריון שני והריון ראשון עבר ללא בעיות ובלידה רגילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן הריון וחיסון לשפעת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/12/2013לא ידוע על קשר בין חיסון לאובדן הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא איבחן פטריה כויסטוביליטיסרבקה10/12/2013
יש לי פיטריה בנרתיק לעיתים קרובות מאוד! והרופא איבחן את הבעיה כויסטיבוליטיס,
אבל ממש לא נראה לי, האם מכאב כרוני ולא רק בעת חדירה גם בעת ניגוב בשירותים זה מראה על דלקת מבוא העירה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא איבחן פטריה כויסטוביליטיס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013בהחלט יכול להיות..
כדי לשלול פטריה עשי תרבית נרתיקית הרבה פעמים זהומים נרתיקיים חוזרים יכולים לגרום לוסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחרקרן10/12/2013
שלום רב,
אורך מחזור ממוצע שלי הוא 25 יום, כאשר הביוץ מתרחש בערך ביום ה-22. קראתי שמצב כזה מעיד על חוסר בהורמון הפרוגסטרון ויוצר קושי "להחזיק הריון" באופן תקין, וכך הסיכויים להפלה גדלים. האם זה נכון? אם כן, האם ניתן לטפל?
אציין כי אני בת 36 לאחר הריון אחד שהסתיים עקב תסמונת דאון והריון שני מוצלח שבסופו נולד תינוק בריא. מנסה כעת להיכנס שוב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מאוחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך איך לחזק את השלב הלוטאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה! מחזור - פטרייה!נועה10/12/2013
שלום!
הרופא אמר לי שיש לי פטרייה ונתן לי נר אגיסטן אחד ומשחה דקטקורט קרם למרוח 3 ימים. אתמול לפני שהלכתי לישון החדרתי את הנר ומרחתי משחה (פעם ראשונה). היום בבוקר ראיתי שקיבלתי מחזור.. כנראה מתישהו באמצע הלילה. האם המחזור ביטל את ההשפעה של הנר? אני אצטרך לקחת שוב נר? ולגבי המשחה? אפשר לשים אותה תוך כדי מחזור? או לחכות שהמחזור ייגמר ולשים שוב 3 ימים?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! מחזור - פטרייה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013כדאי להמתין עם הטיפול עד לאחר המחזור ולהתחיל את כל הטיפול מחדש לאחר המחזור. את המשחה בעקרון את יכולה לשים גם עם מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וגלולות פמינטנועה10/12/2013
שלום,
אני אמורה לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור.
קיבלתי מחזור באמצע הלילה (לא ידוע באיזה שעה בידיוק) האם אני יכולה לקחת את הגלולה בערב? הכוונה 22:00 - 23:00.
יש מרווח שעות מסויים שבו אני צריכה לקחת את הגלולה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וגלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013קחי את הגלולה היום בבקר ולאט לאט מישכי בימים הקרובים לכוון הערב. עד איחור של 12 שעות הגלולה לא מאבדת מהיעילות שלה מעבר לזה כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיק בגיל 20ספיר10/12/2013
בעקבות טיפולים כימותרפיים הוזרק לי דקפפטיל 3.75 אחת לחודש במשך 4-5 חודשים בערך אני כבר ארבעה חודשים לאחר הטיפולים ועדיין לא חזר לי המחזור (נשלחתי לבדיקות דם הורמונליות) ואני סובלת מיובש בנרתיק וזה גורם לכאבים בלתי נסבלים בזמן יחסי מין . ניסיתי חומר סיכה לא עזר אם אפשר לקבל עוד פתרונות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק בגיל 20 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013טיפול אסטרוגני מקומי.
בקשי מרופא נשים שלך מרשם אם אין התווית נגד בגלל הטיפול שאת עוברת או המחלה הבסיסית
נסי בינתיים למרוח הרבה שמן שקדים סביב הפתח כל יום כמה פעמים ביום ווווולפני יחסי מין שימי משחת אזראקאין 5% שהיא מאלחשת את העור חצי שעה לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)