מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיניאביגל17/11/2013
אני בת 20 ואני וחבר שלי ביחד 7 חודשים,אני נוטלת גלולות בשם מינס כשנה אחרי שעשיתי הפסקה ואני נוטלת אותן כבר כשנתיים.
בעבר היה לי את הבעיה הזו והייתי מחליפה גלולות.
אבל אנחנו ביחד כ7 חודשים ולפני כמה חודשים התחיל לי חוסר חשק מיני.
אני מתגרה לעיתים ובאופן כללי פשוט לא בא לי.
אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013נסי להחליף גלולות לסוג אחר עם מינון אסטרוגני יותר גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי17/11/2013
היי, אני חיילת בת 20 ואני קצת מודאת כי קרה לי משהו מאוד מוזר.
עשיתי בדיקות דם כלליות כי אני רוצה להתחיל לקחת גלולות והרופאה שלחה אותי לבדיקות לפני.
כמה ימים אחרי פתאום הרופא הצבאי קרא לי ואמר לי שלא להיבהל אבל בבדיקות הדם התגלה שיש לי רמה גבולית של הורמון HCG שיכול להעיד על הריון.
נורא נבהלתי כי בכלל לא חשבתי שבודקים גם את זה בבדיקות הדם וגם לא הבנתי מה זה אומר גבולי.
הוא שלח אותי שוב לעשות בדיקת דם כדי לראות מה קורה עם ההורמון ועשיתי והתשובה יצאה עדיין גבולית אבל הרמה של ההומון ירדה עוד יותר.
לפני כמה שבועות אז קיבלתי מחזור והמחזור היה ממש ארוך ומוזר..10 ימים ככה, זה קשור איכשהו?
אני חייבת לציין שאני וחבר שלי תמיד משתמשים בקונדום והיו כמה פעמים שהוא חדר בלי קונדום אבל זה בכלל לא היה להרבה זמן והוא גם לא גמר!
אני לא מבינה בכלל מה קורה איתי, אני בהריון? הייתי בהריון? ואם כן אז כמה זמן לוקח עד שההורמון הזה עובר מהגוף ואז אין יותר סימנים שלו כי אמא שלי רוצה לראות את הבדיקות (לא סיפרתי לה מה קרה)
תודה רבה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013אם אתם מקיימים יחסי מין גם בלי קונדום הרי שגם אם הוא גומר בחוץ את יכולה להכנס להריון. אם הרמות יורדות ונמוכות כנראה שהיית בהריון צעיר והוא נספג.
כדהרמות יגיעו לפחות מ10 זה נקרא שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מתקצר אצל בת 13ציפורה17/11/2013
בת 13, קיבלה לראשונה וסת לפני שבעה חודשים.
בתחילה המחזור היה לא סדיר, אך לא יותר מ30 יום בין וסת לוסת.
בחודשים האחרונים המחזור מתקצר, עד ל20 יום בין וסת לוסת.
האם זהו מצב תקין?
תודה
ציפורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מתקצר אצל בת 13 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013בשנה הראשונה לקבלת מחזור יכולים להיות שבושים שונים. אם הדימומים מטרידים אותה אפשר לעעכב את הוסתות על ידי טיפול הורמונלי.
פני איתה לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיקלט להריוןרינת17/11/2013
שלום אני בת 29.5 יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה חודשים ומנסה כרגע להקלט להריון שני.
לא חזרתי לקחת גלולות לאחר הלידה.
ומחזור שלי לרוב סדיר ולפעמים מאחר בשבוע אבל לא יותר מזה
כשהחלטנו לנסות להיכנס להריון החלטתי לעשות דיאטה כדי להיכנס ממשקל יותר טוב להריון וככה להישאר עם פחות שומנים לאחר הלידה. ואכן ירדתי 15 קילו ב 5 חודשים בערך. הגובה שלי 151 משקלי לפני הדיאטה 70 והיום 55. הבעיה היא:
שכבר משהו כמו 4 חודשים לא קיבלתי מחזור וזה לא אופיני לי.
פניתי לרופא נשים הפנה אותי לבדיקות דם ונתן לי חומצה פולית.
השאלה שלי האם יש מצב שזה קשור לירידה במשקל? אציין שעשיתי דיאטה והפחתתי באופן משמעותי את הקלוריות ועשיתי הליכון 3 פעמים בשבוע 5 קילומטר אבל לא הרעבתי את עצמי או משהו.
זה ממש מכניס אותי ללחץ ודיכאון כי אני ממש רוצה הריון. וזאת היתה כל המטרה.
אשמח לדעתכם מה ניתן לעשות ואם יש קשר לדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להיקלט להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013יכול להיות שהירידה במשקל שנתה את האיזון ההורמונלי שהית בו לפני הדיאטה. אבל פני לרופא נשים שלך שיתן לך כדורים לזרז את המחזור. ומאמינה שהמנגנון צריך להתאושש. במידה ולא יהיו ביוצים הבעיה פתירה על ידי טיפול מעורר ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רינת19/11/2013תודה על תשובתך,
מה המלצתך לעשות עכשיו? להמשיך להמתין למחזור טיבעי?
הרופא נשים עשה לי אולטרסאונד ולא ראה שאני אמורה לקבל או משהו
.
אני עכשיו שוקלת 55 אני נמוכה ככה שאני לגמרי לא רזה אפילו לאחר 15 קילו שהורדתי אני במשקל תקין אפילו בגבול העליון.
אני צריכה לעלות קצת בחזרה במשקל כדי לקבל וסת????? או שאין קשר?
האם מומלץ לקחת כדורים הורמונלים שיתחילו מחזור?
אשמח לעצתך איך לטפל בעניין? ממש רוצה עוד הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חוזרמ17/11/2013
שלום, אני בת 45 אם ל-3. אינני משתמשת באמצעי מניעה והמחזור החודשי שלי עקבי ואורך כשבוע, בד"כ מלווה בדימום די כבד כ-3 ימים. לפני כשבוע סיימתי מחזור של כשבוע, לא חזק במיוחד, ואתמול פתאום התחלתי לדמם שוב, כבמחזור כבד. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013כדאי לשלול הריון ולפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללכת לשירותים באמצע סקס..עדי16/11/2013
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין (לא מוגנים, אבל אני על גלולות ושנינו נבדקנו..)
בדרך כלל אני הולכת לשירותים לפני והכל בסדר..אבל בפעם הזו שכחתי ללכת..ובאמצע הרגשתי שאני פשוט חייבת ללכת לשירותים.
אז עצרתי הכל והלכתי, בהתחלה היה לי ממש קשה להשתין..לא יודעת למה..וישר אחרי התחילו לי כאבי בטן ממש חזקים, בבטן התחתונה, איפה שהרחם..גם נהיה לי חם, והייתי לי בחילה, הרגשתי כאילו הרוק נהיה חומצתי ומשהו עולה ובא לי להקיא..
כמובן שלא המשכנו..
אחר כך הלכתי לשירותים עוד כמה פעמים..ולאט לאט זה השתפר, והכאבים עברו.
אף פעם זה לא קרה לי בעבר, וזה הלחיץ אותי ממש.
יכול להיות שזו הייתה פשוט התכווצות ממש חזקה? (אף פעם לא הייתה לי התכווצות)
חשוב להגיד ששכבנו מאז כבר כמה פעמים והכל היה בסדר..
אשמח לתגובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לשירותים באמצע סקס.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013לא יודעת להסביר את הכאבים, בהחלט לא משהו אופני והעיקר שזה לא חוזר על עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני מודאגתדנה16/11/2013
אני בת 39.לפני שנה התחילו לי דימומים חומים כמו בימים הראשונים לפני מחזור כשבוע לפני תחילת המחזור.עשו לי את כל הבדיקות החודרניות שצריך והכל תקין.הפריטין לי ירד משמעותית כתוצאה מזה וכבר עברתי 3 עירויים כדי להסדיר את המצב.הרופא שלי המליץ לי לקחת פרוגסטרון והתחלתי לקחת את הכדורים ביום ה16 מהיום הראשון של המחזור, כעשרה כדורים, כדור ביום באותה שעה בכל פעם.זה לא עוזר ואפילו הדימומים החומים החלו כעשרה ימים לפני המחזור והמשיכו עוד שבוע שלם אחרי המחזור.מה קורה פה? כבר חודשיים אני לוקחת פרוגסטרון וזה לא עוזר בכלל.הוא היה אמור להפסיק את הדימום.מה עושים? אני רוצה להכנס להריון ראשון שלי וברור שבזמן שיש את הסימנים/דימום אני לא מקיימת יחסים ועכשיו אני לא יכולה לקיים יחסים גם אחרי המחזור ובביוץ כי עדיין יש דימום.איאמה מרגישה שכל הזמן אני דולפת. מה עושים? עשיתי גם פפס ויצא תקין.הרופא שלי בחופשה בחו"ל ולכן אני צריכה עזרה דחופה בבקשה.תודה לכולכם מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מודאגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013יש הפרעה הורמונלית כלשהי שגורמת לדימומים. אם הם ממשיכים בכמות גבוהה בקשי הפניה למיון נשים לבדיקות. אם הדימום לא חזק חכי לרופא הנשים שלך שיחזור ושימשיך ברור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת גלולהדנה16/11/2013
אני לוקחת גלולות פמינט. שכחתי לקחת גלולה ביום שישי (גלולה עשירית) ולאחר 24 שעות, ביום שבת ראיתי ששכחתי. קראתי בעלון לצרכן של הגלולות שלי ועשיתי מה שרשום. לקחתי את 2 הגלולות- של שישי ושל שבת בהפרש של 20 דקות. לא רשום שם לקחת פוסטינור.
קיימתי יחסי מין גם ביום שישי וגם ביום שבת.
מה עליי לעשות? האם אני צריכה לקחת פוסטינור? או להמשיך כרגיל עם הגלולות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת גלולה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2013להמשיך ליטול את הגלולות כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לקחת כדור
דנה17/11/2013תודה, האם צריכה להוסיף אמצעי הגנה נוסף החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת גלולה
נעה18/11/2013נראה לי שאת צריכה להוסיף עוד אמצעי מניעה כדי להיות בטוחה אבל רופא יענה לך מדויק יותר. רק אם את לוקחת פמינט למה לא נרשמת למזכירונט שזה שירות שהוא חינם ומזכיר לך לקחת גלולה את יכולה לחפש בגוגל מזכירונט... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגלית16/11/2013
שיער שצמח במקומות שלא אמור לצמוח שיער בגלל הורמונים לא מאוזנים איך ניתן לטפל בבעיה? האם יש תרופה או גלולה שגורמת לשיער הזה לנשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2013כן יש גלולות מיוחדות.
תפני בבקשה לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בתפקוד היומישאלה16/11/2013
מה יכולה להיות סיבה, בקיץ גם בישיבה , וגם בהליכה של שעה קלה, בחורף יש הטבה אבל לא מושלמת... רטיבות יתר עד כדי החלפת מכנס.
נשללה בבדיקות בריחת שתן. אין חיידק בבדיקות שתן , במגע הרטיבות מרגיש כמו ג'ל שקוף ללא ריח
רטיבות המכנס, מפריע ממש לתפקוד היומי. ולא נראה פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בתפקוד היומי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2013חסר פרטים עליך, גיל, אמצעי מניעה,, מצב צוואר הרחם ועוד.
בלי בדיקה קשה לתת חוות דעת
פני לרופא נשים להמשך ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת...אנונימית16/11/2013
שלום לכם, אני נוטלת גלולות מינס כבר כחצי שנה בחודש האחרון
בגלל דלקת בשתן ודלקת במערכת העיכול התחלתי טיפולי אנטיביוטיקה,
הטיפול האחרון כלל 2000 מ״ג מוקסיויט ביום ובאותו יום שהתחלתי איתו
החלו לי הפרשות חומות בהירות מהנרתיק, מבדיקה של גניקולוג
נאמר שהכל תקין וככל הנראה זה מהאנטיביוטיקה ...
באותו יום הפסקתי את השימוש באנטיביוטיקה ועד עכשיו יש מעט הפרשות חומות
עברו חמישה ימים האם זה תקין?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למישהו?
אנונימית16/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2013עברו חמישה ימים האם זה תקין?!
---כן, זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני בגלל כאביםדנית16/11/2013
שלום.
אני יוצאת עם חבר שלי מזה שנה , אני בת 20 והוא בן 23.
4 חודשים נסינו לקרןע את קרום הבתולין ללא הצלחה, עד הרגע שבו התגברתי על הכאבים הנוראיים.
לאחר 4 חודשים של נסיונות לשכב איתו, אני רק סובלת מכל פעם ויש לי כאבים בחדירה
פעמיים - שלוש הצלחתי לסבול על הכאב עד שהוא גמר וכלללל הנוזל של הזרע יצא החוצה! וזה ממש לא נורמאלי
הייתי אצל רופא נשים אמר יש פטריה אבל הוא לא בדק אותי כל כך והמשחה שנתן לי לא עזרה.
אני לאט לאו מאבדת את כל החשק המיני שלי ופשוטהשום דבר לא מגרה אותי בגלל הכאב
האם מדובר במחלת מין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני בגלל כאבים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2013לא מדובר במחלת מין, פשוט את חייבל להבדק על מנת לדעת מה גורם לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיובל16/11/2013
התחלתי לקחת גלולות שבחפיסה יש 21 גלולות, ולאחר מכן אני צריכה לעשות הפסקה של שבוע.
השאלה שלי היא: אם אני מסיימת את החפיסה ביום רביעי אז עד יום רביעי הבא אני לא צריכה לקחת אותן? ורק ביום חמישי אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2013אם סיימת ביום רביעי החפיסה הבאה תתחיל ביום חמישי שבוע אחרי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי לידהדנה16/11/2013
שלום
ילדתי לפני חודשיים בלידה רגילה -לידה 2 במספר
לאחר הלידה היה דימום שפסק לאחר שבוע לאחר מכן הייתי נקיה במשך חודש
ואז התחיל משהו שנראה כמו מחזור היה דימום יומיים שפסק ומלפני שבועיים עד היום יש כמה ימים הפרשות חומות לפעמים עם קצת דם ויש ימים שאין כלום משהו
לא סדיר במשך שבועיים.ללא קיום יחסי מיו
האם הגיוני שלאחר לידה יהיו תופעות כאלה?
רופא נשים בדק חודש וחצי לאחר לידה בדיקה היתה תקינה
מה יכולה להיות הסיבה?
יש לציין שאני במעקב רפואי כשלאחר הלידה ה1 הופיעו שינויים
בצוואר ברחם ( cin1) ובדיקת הפאפ מלפני שנה היתה תקינה
האם יש מצב שיש קשר בין השניים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2013לא נראה לי שקשור לצוואר הרחם אבל חיזרי שוב לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרשירי16/11/2013
שלום אני בת 30 לפני 3 שבועות לקחתי פוסטינור ואחרי שבוע הופיע לי דימום שנמשך שבוע הרופא אמר שזה מה פוסטינור המחזור איחר לי בשבוע וחצי ואתמול התחיל דימום קל הייתי בטוחה שזה המחזור שהגיע והתחלתי לקחת גלולות אמילי אתמול בערב הדימום הופסק יש לציין שעשיתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי השאלה שלי אם להמשיך את החפיסה של הגלולות למרות שהדימום הופסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
ד''ר יואב פלד16/11/2013המשיכי הגלולה
את מוגנת 10 ימים מתחילת הגלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירי16/11/2013תודה על התגובה המהירה להמשיך את החפיסה למרות שזה לא מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר יואב פלד16/11/2013כן בטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)