מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לר סדירר13/12/2013
שלום
יש לי ילד בן שנתיים וחצי שאני עדיין מניקה. בדיקות דם שעשיתי לפני פחות מחצי שנה הראו שהפרולקטין שלי מאוד גבוה והרופא אמר לי שאין סיכוי שאני אכנס להריון נוסף עד שאפסיק להניק.
המחזור שלי מאוד לא סדיר ( נע בין 28 ימים עד 49 ימים).
מחזור אחרון היה לי ב3 בנובמבר. אחרי ה 20 לחודש נובמבר התחלתי להרגיש ממש רע (בחילות , הקאות , מתן שתן כל שעה אפילו בלילה, כאבי בטן, הרגשת מלאות בבטן, חצ'קונים, ורידים מאוד בולטים בחזה, כאבי ראש נוראיים וכאב בפטמות בזמן הנקה)
ב7 לדצמבר התחילו הפרשות חומות רק בזמן ניגוב בשירותים וזה נמשך עד היום (13 בדצמבר)
בדיקות הריון ביתיות ב -6 לדצמבר וב 13 לדצמבר יצאו שליליות להריון.
הרופא שלי לא יכול לראות אותי בימים הקרובים. האם זה עדיין יכול להיות הריון או שישנה בעיה שאני צריכה לפנות לרופא לגביה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לר סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/12/2013אם הבדיקות להריון שליליות סביר להניח שאינך בהריון אבל שישנה בעיה אחרת שיש לפנות לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבעייה מטרידהנטלי13/12/2013
שלום
מאז הפסקת הגלולות מרסילון ( במטרה להיכנס להריון) לפני קצת יותר משנה התחילו לי בעיות שונות פיטרייה חוזרת וטיפולים אנטיביוטיקה ומשחות שרק החמירו ( כרגע אני לחא פיטרייה) , מחזור שבקושי מגיע עם צבע חום ומאוד דליל( אני מטופלת כרגע בכדורים למשך 3 חודשים שאמורים לגרום למחזור להופיע ובצבע אדום אני בתחילת החבילה השנייה וגם פה אין שינוי לטובה) כבר שנה אני סובלת במקביל משריפה בפי הטבעת ומעקצוצים גם לזה לא מצאו את הבעייה בדקו אלרגיה בדקו הרפס בדקו טחורים אבל עם הזמן אני מרגישה שהבעיה היא יותר בכיוון שערות הערווה הן כואבות אנני מגלחת כבר לפי המלצת הרופא אבל דווקא כשאני כן גילחתי זה הקל אבל אחרי יומיים הן צומחות ואז הכאב ממשיוך כל הזמן גם אחרי חודשיים כשהשערות צמחו. הכאב מחמיר בלבישת בגדים צמודים או בישיבה בזמן קיפול הירכיים ובפעילות מאומצת אני מנסה להמנע אבל זה בלתי אפשרי הרגע היחיד שאין כאב או עקצוץ זה בבוקר עם היקיצה אבל אחרי 15שעה מאז היקיצה הבעייה חוזרת.
אשמח לעזרה טיפ כל דבר אם ידוע לך כיצד אוכל לפתור את הבעייה ניסיתי גם שבועיים לפנות לנטורופטית ואכלתי אוכל ללא סוכר וקמח לבן בהמלצתה לנקות את הגוף מקנדידה אבל גם זה לא הקל על בעיית העקצוצים.
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לבעייה מטרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/12/2013קשה לתת ךף פתרון לבעיה ללא בדיקה צריך לעשות תרביות נרתיקיות, תרביות צואה לפרזיטים, וולווסקופיה PCR
למחלות מין ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהדניאלה13/12/2013
שלום רב,
אני בת 27, יוצאת מזה זמן מה עם בן זוג חדש. עדיין לא קיימתי איתו יחסים אבל ידוע לי שחברתו לשעבר עברה ניתוח להסרת גידול של וירוס הפפילומה מהרחם בתקופה בה הם היו ביחד (את הניתוח היא עברה לפני כשנה והם היו כ-8 שנים ביחד) . אני לא יודעת על איזה זן של וירוס הפפילומה מדובר אבל הבנתי שאצלה כמעט והתפתח סרטן הרחם.
השאלה שלי היא האם זה אומר בהכרח שגם בן זוגי נשא של הוירוס? האם זה אומר שלא אוכל לקיים איתו יחסים? איך ניתן לבדוק את הנושא? הוא עבר איזו שהיא בדיקה במרפאת קופת החולים באיבר מינו בעקבות גילוי מחלת האקסית ולדבריו הכל תקין.
האם בכל זאת יש מקום לדאגה? אני לא מחוסנת כנגד הוירוס.
בתודה מראש,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/12/2013בלי קשר לבן הזןג רצוי מאוד להתחסן נגד הוירוס בכל גיל
שיפנה שוב לבדיקה ואם הוא שלילי סביר להניח שאיננו נשא של הוירוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות עם גלולת קלייראני12/12/2013
שלום
אני לוקחת קלייר כבר חודש שני וכבר שבוע שיש לי הפרשות חומות...
בחודש הראשון היו לי דימומים כבדים במשך שבועיים.
זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי
noa12/12/2013אני לא רופאה ואני לא יכולה להגיד לך אם זה תקין מה גם שאני לא מכירה את הגלולה שאת משתמשת. מה שכן אני יכולה להשוות ולהסתכל עליי, אני התחלתי לקחת גלולת פליים לפני ארבעה חודשים ולא היה לי מה שאת מתארת רק ביומיים הראשונים מעט דימום קל וחוץ מזה לא היה לי עוד תופעות לוואי. לדעתי אל תפסיקי על דעת עצמך אלא פשוט תתייעצי עם רופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות עם גלולת קלייר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/12/2013זה נורמלי?
=== כן, זה יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהדנה12/12/2013
אומרים שבזמן הביוץ צריך להיות הפרשה שקופה אבל אף פעם אין לי שקופה יש לי לבן כזה שקוף שנמשך כל החודש זה אומר שמשהו לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/12/2013זה אומר שמשהו לא תקין?
=== לא, ממש לא. זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קפאין בהריוןל12/12/2013
שלום,
שבוע 24, מתחילת ההריון שותה קפה אחד ליום, האם עלול להזיק לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת קפאין בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/12/2013אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה??אני12/12/2013
מחזור אחרון ב-7.11 בדכ סדיר 28-29 יום . לאחר יום איחור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית (עשיתי גם באמצע היום אז ככה שלא נראה לי שזם גם בדיקה תקינה)
לאחר מס' ימים התחיל לי דימום. שהיה יום אחד ומאז זה פה ושם בניגוב בקטנה בעיקר חום.לא הו גושים או משהו כזה. (סליחה על התיאורים) (יכול להיות שזה דימום כתוצאה מקיום יחסי מין יום לפני?)
אתמול שזה בערך שבוע איחור ביצעתי שוב בדיקה ביתית בבוקר ויצא שלילי.
התקשרתי לרופאה שלי והיא אמרה לי לחכות ואם עוד שבוע עדין אני לא מקבלת מחזור (כי אמרה שמבחינתה זה לא מחזור) לעשות שוב בדיקה ביתית. או לחכות למחזור.
מה אתן חושבות על זה? האם זה יכול להיות הריון ? ומה זה הדימום הזה?
למה הרופאה לא אמרה לי ללכת לעשות בדיקת דם?
(אציין שזהיתי ע"H ערכה ביוץ מאוחר 25.11 אם זה קשור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה?? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/12/2013מה אתן חושבות על זה? האם זה יכול להיות הריון ? ומה זה הדימום הזה?
למה הרופאה לא אמרה לי ללכת לעשות בדיקת דם?
=== לצערי לא תוכלי לקבל תשובות מהפורום. זה לא אחראי לתת לך תשובות ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורלילי12/12/2013
שלום
המחזור שלי היה בתאריך 4/11/2013
ועד היום אני ממתינה למחזור ועשיתי בדיקת היריון ביתית ויצאה שלילית
האם יש משהו או אני צריכה להמתין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/12/2013תפני לרופא נשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות העוברגילה12/12/2013
שלום ,
אני נמצאת בשבוע 27 ומרגישה תנועות עובר תקינות בד"כ , בימים האחרונים קורה משהו מוזר יש לי תחושה של כדור בבטן כל פעם שאני זזה הוא זז איתי אם אני מתכופפת או נוטה לצדדים התחושה היא כאילו הוא זז איתי ביחד .
האם זה ייתכן ? האם עליי לפנות לרופא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות העובר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013אם יש שינוי בתחושות שלך פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיע המחזור ולקחתי כדור לזירוזחסוי12/12/2013
שלום
אשמח לעזרה אני קצת בלחץ
אני בת 24 וחצי נשואה
לא קיבלתי מחזור מאמצע ספטמבר
אנחנו כבר ב12.12.13 !
הייתי בבדיקה כמה וכמה פעמיים אצל הרופא נשים במהלך התקופה הזאת
לא זלזלתי והלכתי להבדק . אני לא במחזור עשיתי פעמים בדיקות דם ומראה בוודאות שלא.
הרופא אמר לי שאני יקח את הכדור DUPHASTON הרופא נשים ביקש שיקח 2 ביום למשך 5 ימים וזה מה שעשיתי .הוא אמר שלאחר שיגמר החמישה ימים של הכדורים
לחכות עוד חמישה ימים שיופיע המחזור
כבר עבר יותר מהימים האלו ועדין לא קיבלתי
מה הסיבות ? ומה צריך לעשות ?? אני דיי במתח ובלחץ מהסיפור הזה.
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיע המחזור ולקחתי כדור לזירוז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013חיזרי לרופא הנשים שלך לקבל טיפול אחר
אין מספיק נתונים כדי לדעת ממה הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת הורמוניםאלין11/12/2013
אפשר לדעת מה המשמעות? אני בת 19 ביצעתי את הבדיקות משהו כמו 5-6 ימים אחרי הפסקת המחזור ממש מודאגת כי אמרו לי שזה לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תוצאות
אלין11/12/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013פני עם התוצאו לרופא משפחה או רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומיגרנותמיכל11/12/2013
בת 19, סובלת ממיגרנות ללא אאורות ולוקחת SLOW DERALIN, רופא נשים רשם לי גלולות אמילי, אך לא שאל על עניין המיגרנות... הבנתי שיש בעיה בהצלבת גלולות ומיגרנות. האם בסדר לקחת גם וגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומיגרנות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013בידקי את הנושא עם רופא נוירולוג המטפל בך בנושא המיגרנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ליטול גלולות וחוששתבחורה2811/12/2013
שלום.
אני בת 26, לא נוטלת גלולות. אני רוצה להתחיל אבל אני מאוד חוששת מהסיכונים הכרוכים בכך, בכל פעם אני קוראת עוד מקרה על נערה שנפטרה מקריש דם או על עוד מחקר שקובע כי הגלולות לטווח הארוך מזיקות. בנוסף, אני חוששת מתופעות לוואי נוספות פחות מסוכנות כגון השמנה, שיעור יתר, נשירת שיער וכו'.
האם יש הצדקה לחששות שלי? איך אוכל לדעת שהגלולות שאבחר ליטול הן בטוחות ולא יקרה לי כל נזק? התייעצתי עם רופאי נשים שונים וכולם באופן גורף ממליצים על גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה ליטול גלולות וחוששת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013
אם את פעילה מינית הרי שהטיפול המניעתי הטוב ביותר זה גלולות. נכון יש תופעות לואי ללקיחת גלולות אבל בסופו של דבר אם לוקחים למניעת הריון הרי שהיתרונות עולות על החסרונות ותמיד אפשר להתאים גלולה שתהיה טובה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוחףףף שאלה לפני הפלהמירב11/12/2013
בתאריך 14 לנובמבר היה לי מחזור חודשי ובתאריך 22 23 לנובמבר קיימתי יחסים ושבוע אחרי 29 30 גם קיימתי יחסים מ ה 30 לנובמבר היו לפי הפרשות חומות כמו הסוף של המחזור הייתי בבדיקות בבית חולים וגם עשו לי אולטרסונד ולא גילו ממה ההפרשה החומה אבל ראו מיומה בדופן האחורי של הרחם וגם ראו שחלה שמאלית עם זקיקים 19 מ"מ והבדיקות האלה היו שבוע וחצי לפני המחזור בערך יום אחרי שראו את הזקיקים בשחלה קיימתי יחסים וגם ביום שלמחרת השאלה שלי אם יכול להיות הריון כי יש לי איחור בנתיים של יום וגם אם כן אין השאלה הכי חשובה זה שם היה ביוץ אז לא יכול להיות שהיה הריון לפני הביוץ כי אני ככה יכולה לדעת מי האבא של הוולד בבקשה זה דחוףףף ואני מבקשת תשובה שתדריך אותי מה לעשות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוחףףף שאלה לפני הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013עשי בדיקת שתן להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צמיגות ומוגברותסיון11/12/2013
שלום ,אני ארבעה חודשים אחרי לידה הספקתי כבר לקבל פעמיים וסת הפעם השניה הייתה סדירה לאחר 28 יום . אני צריכה ממש לקבל שוב בעשירי לחודש ,היום פעמיים הרגשתי הפרשה נוזלית ממש דומה למה שהיה לי כשירדו לי המים בבית לפני הלידה.ההפרשה נוזלית שקופה ובכמות ממש גדולה שעוברת את התחתונית ומרטיבה את התחתונים . מה זה יכול להיות ? זה מלווה בכאבים קצת באזור הרחם כמו דקירות קטנות .אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאגש לבדיקת רופא . אציין ששבעה שבועות לאחר הלידה הייתי בבדיקת רופא והכל ברוך השם היה בסדר . תודה מראש סיון ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צמיגות ומוגברות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2013אם זו הפרשה רירית שקופה הרי שזו הפרשה שאופינית לזמן ביוץ. אם לא תקבלי בימים הקרובים פני לבדיקת רואפ נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)