מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה -גלולותד04/12/2013
שלום רב,
פספסתי 2 גלולות ברצף אני נוטלת גלולות מינס, וקיבלתי מחזור. היום המחזור נגמר ..בזמן הדימום המשכתי לקחת גלולות רגיל. המחזור הבא הצפוי שלי בעוד 4 ימים כאשר אסיים חפיסה. מה עליי לעשות לקבל אותו או שאפשר להמשיך לחפיסה הבאה ישר ולדלג עליו? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה -גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013המשיכי ישר לחפיסה הבאה מבלי לקחת את הגלולות הלבנות
הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרלולה04/12/2013
היי,
אני בת 16. וסובלת מבעייה של שיעור יתר , יש לי אפילו זקן כמו של גברים וממש רואים את זה . קראתי בכמה וכמה אתרים שהפתרון הוא גלולות למניעת היריון .
רציתי לדעת האם זה נכון ומה הם הסיכונים ?
איני עושה בדיקת דם מכיוון שיש לי פוביה רצינית ממחטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013התיעצי עם רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וגרד בפותמעיין04/12/2013
שלום,
מזה שבוע אני סובלת מגרד וצריבה ואי נוחות בפות.
הייתי מטופלת באנטיביטיקה במשך שבועיים בעקבות דלקת גרון.
הרופאת נשים אמרה לי שזה קשור לכך ונתנה לי נרות גינו דקטרין ל 3 ימים ומשחה הידרואגיסטן לטיפול במשך 10 ימים.
עברו 4 ימים אני מרגישה טיפה הקלה אך עדיין מציק לי ומגרד לי לפעמים.
האם עליי לחכות עוד מס' ימים או ייתכן ועליי לקבל טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה וגרד בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013המשיכי עם המשחה עוד מספר ימים אם לא תהיה הקלה חיזרי שוב לרופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק זקיק אחד בשחלהיונת04/12/2013
אני מבצעת מעקב זקיקים. נצפה רק זקיק אחד בשחלה השמאלית, היום בגודל 16 (השאר קטנים). האם הדבר תקין? האם המצב נחשב לפחות פורה?
ידוע לי שאמור להתקיים "מאבק" בין 2-3 זקיקים עד שאחד מהם מבשיל לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק זקיק אחד בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013אם זה מחזור טבעי מצופה שיהיה רק זקיק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ברצץ מספר חודשים ...מ04/12/2013
שלום רב,
חברה אמרה לי שניתן לקחת גלולות למניעת הריון מסוג מינולט במשך מספר חודשים ברצץ (חודשיים-שלושה), וכתוצאה מכך לקבל את הווסת פחות פעמיים במהלך השנה. זה אומר פחות תסמיני-קדם ווסת כמו מגרנות ועוד... האם זה נכון ? האם זה מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ברצץ מספר חודשים ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013בהחלט אפשרי לצרף 3 - 4 חפיסות של גלולות ולקבל פחות מחזורים בשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנטלי04/12/2013
שלום, אני בת 29 לוקחת גלולות דיאנה כשש שנים למטרת דלילות שיער.
האם תקופה כזו ארוכה יכולה לגרום לבעיות כניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013תלוי איך המנגנון ההורמונלי שלך היה בבסיס ללא הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוןנטלי04/12/2013
ביצעתי בדיקת FSH תוצאה גבוהה מהנורמה, FSH יכול להיות להינזק מזרע פגום / חולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013פני לרופא נשים עם התשובות חסר נתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהדנה03/12/2013
כל החודש יש לי את אותם הפרשות לבן שקוף כזה זה אומר שמשהו אצלי לא תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/12/2013לאו דווקא יתכן ומדובר בהפרשות שגרתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כל החודש?
דנה03/12/2013אבל גם מתי שאמור להיות ביוץ זה אותו הפרשה לא משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהרויטל03/12/2013
שלום..אני משתמשת בגלולות הרמונט שלושה חודשים. לפני כן השתמשתי שנה במינס. השעה הקבועה שלי ללקיחת גלולה היא 10 בבוקר. אתמול הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה לאחר שבוע הפסקה. שכחתי לקחת.. וגם היום שכחתי.. נזכרתי רק ב7 בערב ! מיד לקחתי את שתי הגלולות של אתמול והיום ביחד. שאלותיי הן: האם פעלתי נכון? האם נפגעה ההגנה?
כמו כן קיימתי אתמול יחסי מין לא מוגנים. האם מומלץ לקחת פוסטינור? אודה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/12/2013פוסטינור יעיל מבמקרה של קיום יחסי מין לא מוגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רויטל03/12/2013תודה על תשובתך אבל לא חידשת לי. אני יודעת למה פוסטינור משמש.. רציתי לדעת אם בהתחשב בעובדה שאני בכל זאת משתמשת בגלולות וששכחתי את הגלולות הראשונות של החפיסה ולא מהאמצע האם מומלץ בכל זאת לקחת? עד כמה הסיכוי להיריון גבוה בשביל שאקח גם פוסטינור וגם גלולות ביחד? .ידוע לי שזה עושה תופעות לוואי כמו כאב מחזור או דימום.אודה לתשובה דחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בשבוע 35שרה03/12/2013
שלום,
אני נמצאת בשבוע 35 להריוני. מזה כמה ימים אני חשה צריבה וגרד סביב החלק החיצוני (ישנן גם יותר הפרשות בזמן האחרון). התייעצתי עם הרופא שלי והוא אמר לי להשתמש ב"תרופות סבתא". הוא לא הביע כלל דאגה לעניין אבל אני מתהלכת עם תחושה מאוד לא נעימה. האם זה סביר שאין דרך לטפל בבעיה בדרך רפואית? מה אוכל לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בשבוע 35 - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/12/2013לא ניתן לקבוע ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבוש במחזוררוית03/12/2013
שלום,
אני בחורה בת 33 ,אני שנה ושבע אחרי לידה וארבע חודשים אחרי הלידה לא קיבלתי מחזור ,התחלתי גלולות שעשו לי רע ואז הרופאה נתנה לי דיפוסטן ואמרה שאקח חמישה ימים לפני המחזור כדי לקבל,שאלתי היא האם זה יכול לסדר את המחזור או רק לגרום שיגיע?
בנוסף ,המחזור שלי נורא קל,ביום הראשון יש הרבה דם ביום השני פחות ובשליש פחות ובזה זה מסתיים,מה זה אומר
מחכה לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי!
רוית04/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013דופסטון רק מזרז מחזור הוא לא פותר בעיה אם יש בעיה הורמונלית צריך להמשיך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מדמםנועה02/12/2013
שלום,
ביום שבת אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין. לאחר כשעה ראיתי שיש לי דם בתחתונים (כמות קטנה יחסית).
*יש לציין כי לילה לפני שכחתי גלולה אבל לקחתי אותה בבוקר מיד כשנזכרתי. פעמים קודמות שעשיתי כך, לא קרה לי שום דבר שהוא לא תקין.
חשבתי שזה יעבור, אבל עד היום ממשיך לצאת לי דם בכמויות קטנות.
ניסיתי להבין מאיפה זה יוצא, וממה שראיתי זה מהשפתיים או החיצוניות או הפנימיות.. לא ברור לי ממש איזה.
ניסיתי לשים אלוורה (זה מה שייעצו לי) כדי להרגיע, וזה שרף כמו שפצע פתוח שורף.
אחר כך הדימום קצת פחת, אבל לא נגמר. עדיין יוצא לי קצת דם.
מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות?
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מדמם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013פני לבדיקת רופא נשים כדי לברר מאיפה ההדימום ולטפל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום הפרשה חומה 12 יום לפני מחזורמירב02/12/2013
בת 37 מחזורים סדירים כל 28 29 יום
בתאריך 14 לנובמבר קיבלתי מחזור חודשי ובתאריך 22 23 קיימתי יחסים מלאים שבוע אחרי 29 לנובמבר הייתה לי הפרשה חומה קיימתי יחסי מין מלאים באותו יום ללא כל דימום אחרי היחסי מין מיום שבת יש לי הפרשות קלות חומות נוטות לאדום ורציתי לדעת אם לפי הנתונים יכול להיות שיש פה הריון ואני גם יציין שיש
לי רחם שרירני מתאים ל 9 שבועות מה הסיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום הפרשה חומה 12 יום לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013קשה לדעת עשי בדיקה להריון בתאריך שאת אמורה לקבל מחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר טיפול בנרות פולידיןגיל02/12/2013
שלום רב, עקב הפרשות מרובות ללא ריח שאובחנו כלא פטריה קיבלתי מרשם לנרות פולידין, לאחר ששימוש בנרות אגיסטן ללא מרשם לא עזרו.
השתמשתי בנרות הפולידין פעמיים ביום למשך כשבוע וסיימתי את הטיפול לפני כשלושה ימים. ביומיים האחרונים יש לי הפרשות לבנות וגבשושיות, אך ללא ריח חריג.
האם ייתכן שההפרשות האלה הם תופעת לוואי של הטיפול? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר טיפול בנרות פולידין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013המתיני מספר ימים אם ההפרשות ימשכו פני שוב לבדיקת רופא נשים
כדאי לעשות תרבית ומשטח נרתיקי כדי לברר אם זה זהומי או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לדחיית המחזורדנה02/12/2013
רציתי לדעת עם לקיחה חד פעמית של כדורים לדחיית המחזור מסכנת משהו, לא מומלצת, לא בריאה לרחם לגוף..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לדחיית המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013לא אמורה להיות בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)