מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחיית מחזורשיר02/12/2013
היי, אני לוקחת גלולות באופן קבוע. השבוע אני בשבוע חופש ואני משרתת בצה"ל לכן אוכל לקחת חפיסה חדשה רק ביום ראשון. אני לא רוצה להיות במחזור ביום שבו אני אמורה לקבל, ובגלל שאין לי עוד חבילה אני לא יכולה לחבר גלולות. רציתי לדעת אם אפשר להתחיל לקחת 2 גלולות מחפיסה קודמת (יש לי כי פעם שחכתי לקחת) ואז להפסיק ואז לקבל את המחזור, כי אני רוצה לדחות אותו רק ביום יומיים. אשמח אם תענו לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שיר03/12/2013תודה על התגובה. אז להתחיל לקחת את החפיסה החדשה שבוע אחרי שאני מפסיקה את הגלולה, או ביום שתמיד הייתי מתחילה לקחת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שיר06/12/2013היי , אשמח לקבל תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלש02/12/2013
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כבר שנתיים. אני לא נוטלת גלולות, שימוש בקונדום בלבד.
אתמול לאחר קיום יחסי המין, היה לי דימום קל. אני לא במחזור, המחזור שלי סדיר מאוד. כרגע, אני מרגישה התכווצויות קלות באזור הרחם.
האם מדובר במשהו שיכול לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013יכול להיות דימום חריג בלי קשר ליחסי מין ויכול להיות דימום מצוואר הרחם או מפצע בנרתיק
פני לבדיקת רופא כדי לברר מה מקור הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהלילי01/12/2013
שלום,
יש לי ציסטה על אחת השפות של הנרתיק, הציסטה אינה כואבת אבל היא מאוד בולטת. בעיקרון היא לא ממש הפריעה לי עד כה, אפילו עברתי שתי לידות (אחת קיסרית ואחת טבעית) אבל לאחרונה זה קצת מציק לי, לא מבחינת כאב אלא יותר ויזואלית, זה מפריע לי שזה נפוח ולא סימטרי. בלידה אחת הרופאות הציעה לנקז לי את זה ואילו רופא אחר טען שזה ממש לא לעניין כי זה יכול לגרום לזיהום.
אני שוקלת עכשיו לבדוק את העניין שוב. האם זו פעולה שמבוצעת ע"י גניקולוג או ע"י כירורג ואילו סיכונים כרוכים בכך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגצליל01/12/2013
שלום!
בת 25 באירה בדרך כלל .אני כבר כמה שנים לוקחת נוברינג, רציתי לדעת אם יש אפשרות להאריך את השימוש שלה באופן קבוע ל 4 שבועות, ואז לקבל מחזור,
היא עדיין תעבוד כמו שצריך גם בשבוע האחרון בלי כל סיכון?
ומה עם לקבל מחזור כל 32 יום בערך? (4 שבועות ואז 4 ימים עש שאני מקבלת מחזור מהרגע שאני מוציאה את הטבעת) זה משהו שאפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013אי אפשר להשאיר את הנובהרינג יותר משלשה שבועות כי היא מאבדת את היעילות שלה. אם את רוצה להמנע ממחזור צרפי שתי טבעות אחת אחרי השניה מבלי לעשות שבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברתולין ציסטיעל01/12/2013
שלום,עברתי לפני כשבועיים ניתוח בבלוטת ברתולין בעקבות אבסס. רציתי לדעת מה זמן ההחלמה וכעבור כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין שוב באופן תקין? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברתולין ציסט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013המתיני כחודש לאחר הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אסטלדנה01/12/2013
שלום אני בת 19, אני משתמשת בגלולות אסטל אני לקראת סוף החפיסה השנייה, עשיתי הפסקה של7 ימים כמו שצריך בין הקופסא הראשונה לשנייה, לא קיבלתי מחזור, נשארו לי מהחפיסה השנייה 6 גלולות , רציתי לשאול מתי אני יראה שינוי בפצעונים בפנים ומתי הם יעברו לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אסטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013תוך שלושה חודשים של טיפול. אם לא תקבלי גם עכשיו דימום פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמ ילי30/11/2013
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין יש לו בעיה עם לגמור ועד שהוא גומר {שעה בערך}
זה כבר הופך לבלתי נסבל בעיקר כואב מאוד ולגירוי מקומי..יש לי עור רגיש מאוד במיוחד באזור שם ולכן לא רוצה להשתמש בסתם חומר מה אני יכולה לקנות חומר סיכה,שמן מסוים שיקל על המצב ושנינו יותר נהנה מיחסי מין או רעיון אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013כל ג'ל סיכוך יכול לעזור או שמן שקדים לפני חדירה. מציעה להשקיע בגירוי שלו הרבה לפני חדירה במין ידני או אורלי כך שיקח פחות זמן של חיכוך בתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינס תופעות לוואילילך30/11/2013
אני בת 32, התחלתי לפני כחודש וחצי לקחת מינס, מאז אני סובלת ממיגרנות מאוד קשות מלוות בבחילות וגם מתנודות במצב רוח ודיכאונות. כמו כן היו לי דימומים במהלך החודש. האם אלה תופעות לוואי מוכרות? האם להמשיך לקחת מינס ולקוות שיעבור או להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס תופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013אם את סובלת מכאבי ראש קשים תחת הגלולות פני לרופא נשים לשקול החלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת אודה לעזרהטובית30/11/2013
שלום רב הנני בת 39 נשואה עם שני ילדים לידות תקינות ללא אמצעי מניעה בערך עשר שנים וסת סדירה כל 28 29 יום לפעמים 21 יום ופעם אחת 38 יום תמיד לפני הוסת האמיתית מתחילות לי הפרשות כמו בסוך מחזור ואז אחרי שלושה ימים מתחילה הוסת שנמשכת ארבעה חמישה ימים יש לציין דשבןע לפני וסת תוך כדי הוסת ולאחריה אני סובלת מכאבי בטן תחתונה חזקים עם גב תחצון ריבוי יציאות כאבים באגן וברגלים כך גם קורא לי בביוץ כל החודש אני סובלת ישנם ימים של שקט הייתי אצל רופאי נשים במהלך 3 החודשים האחרונים כל הבדיקות תקינות לדוגמא הוסת התחילה לי ב 10.21 וקיבחתי ב 14 וסת אמיתית לאחר סיום הוסת התחלתי להרגיש שוב כאבים בבטן התחצונה הייתי לפני שבועעים אצל הרופא נשים שתקפו אותי הכאבים עשה אולטרסואנד ידני ולא ידני הכל תקין טען שאני יומיים לפני ביוץ היום קמתי הבוקר דוב עם כאבים בבטן התחתונה מה זה אומר שאני מבייצת פעמיים בחודש או שאני לקאאת מחזור ממש אודה לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת אודה לעזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013ביוץ קורה רק פעם בחודש. כנראה שאלו כאבים לקראת מחזור. פני לרופא הנשים שלך לשקול טיפול תרופתי שיקל עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה.. זקוקה לעזרה דחוף!!נועה30/11/2013
שלום,
אתמול בערב שכחתי לקחת גלולה, והיום בבוקר נזכרתי ומיד לקחתי (ב9 וחצי בבוקר בערך).
אחר כך אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין, בלי קונדום.
בצהריים גיליתי שיש לי דם על המגן תחתון. (המחזור שלי נגמר לפני שבוע).
זה משהו שאף פעם לא קרה לי, גם כשהיו פעמים בהן שכחתי גלולב ומיד כשנזכרתי לקחתי. אף פעם לא היה לי דם בזמן שהןא לא המחזור.
אני תוהה מה זה, והאם זה קשור לזה ששכחתי גלולה או לקיום יחסי מין. האם אני כבר לא מוגנת ויש לי סיבה לחשוש?
**יש לציין כי אני כרגע לוקחת אנטיביוטיקה, ייתכן שזה קשור לזה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה.. זקוקה לעזרה דחוף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013אנטיביוטיקה מורידה ספיגה של גלולות ואם גם שכחת גלולה הרי שאינך מוגנת וכדאי להשתמש בעוד אמצעי מניעה בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה בנושא
נועה03/12/2013תודה רבה על התגובה.
רציתי לשאול- עשיתי בדיקת היריון (מהפשוטות שיש בסופר פארם, הגניקולוגית אמרה שכדאי לעשות לכל מקרה שלא יהיה, למרות שהיא לא ראתה סימנים ואמרה שרירית הרחם שלי מאוד דקה).
יצא שלילי, אבל לאור מה שכתבת אני תוהה אם יש לי עדיין סיבה לחשוש.
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיע המחזור החודשיגלית29/11/2013
שלום
אני בת 18 אני לא נוטלת גלולות ויום אחד קיימנו יחסי מין ללא חדירה אך בגלל חששות לקחתי יום אחרי פוסטינור. לאחר ארבעה ימים בערך *לפני* שקיימנו יחסי מין מלאים עם קונדום עשינו "סקס יבש" ככה שאיבר המין שלו ניכנס ממש לפתח איבר המין שלי אך לא ממש לתוכו. לאחר מספר ימים החל לי דימום שלא במועד המחזור החודשי שלי והבנתי שזה כניראה תוצאה של פוסטינור. אני מפחדת שטיפות אהבה הספיקו להיכנס ולגרום לכך שאני בהריון בפעם השנייה שקיימנו יחסי מין, כתוצאה מכך שאיבר מינו היה ממש בפתח הנרתיק שלי לפני שהלבשנו את הקונדום . המחזור שלי מאחר ואני ממש בלחץ מזה שיכול להיות שאני בהריון , האם יתכן שהפוסטינור הוא הגורם לאיחור בווסת והאם יתכן שאכנס להריון גם אם לא הייתה חדירה מלאה ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת על הניסוח הבעייתי
גלית29/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מגיע המחזור החודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול ואם שלילי תוכלי להרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותטלטל29/11/2013
שלום, אני בת ארבעים, אני ובעלי מנסים להרות בפעם הראשונה ולא מצליחים. עשיתי בדיקות פרופיל הורמונלי, מצרפת אותם כאן:
Estradiol (e2) 117
Fsh 3.9
Fh- lutesinzing hormone 3.6
Progesterone 1.1
prolactine 453
Testosterone total קטן מ 1.5
Tsh 1.93
האם הן תקינות? מה יכולה להיות הבעיה?
האם כדאי לבקש לשלוח את בעלי לבדיקות אלו גם?
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013הבדיקות שלך על פניו תקינות. חיזרי לרופא הנשים והתיעצי איתו לגבי צורך בהמשך ברור
אם ניסיתם רק חודש אחד ממש חבל על הלחץ חכו כמה חודשים ורק אז אם לא תהרי עשו ברור מקיף לשניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
טלטל03/12/2013תודה על התגובה
אנחנו מנסים חצי שנה
למי עלינו לפנות לשם בירור מקיף? רופא הנשים שלי או רופא אחר?
אם אני הולכת לרופא הנשים שלי, האם בעלי צריך לבוא או שאוכל לקבל הפנייה עבורו בלעדיו? (הוא עובד במשמרות וקשה להתארגן עם הזמנים)
תודה
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013התחילי עם רופא הנשים שלך אם יהיה צורך הוא יזמן את בעלך לברור או שיפנה אותך לרופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 חודשים אחרי לידהחגית28/11/2013
שלום בת 34 4 חודשים אחרי לידה שלישית מניקה באופן מלא קיבלתחי מחזור ראשון חודשיים אחרי הלידה ומאז כל חודש מקבלת פעמיים מחזור ובין לבין יש עוד דימומים לא כבדים אבל דימומים ויש גם כאבי בטן תחתונה האם זה תקין אחרי לידה ומה עליי לעשות תודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
חגית04/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 חודשים אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת כדור מניעה?רן28/11/2013
שלום. היום שכבתי עם חברה שלי ועשינו "סיבוב שלישי" שבו הזרע הוא מועט, שכבנו בלי קונדום ובחדירה לקראת הגמירה שלי הוצאתי את איבר המין החוצה ומיד באותה שניה גמרתי בחוץ ולא בתוך הפות. חשוב לציין שהחברה שלי קיבלה מחזור שבוע שעבר ביום חמישי 21/11 והוא הסתיים לה השבוע ביום שני 25/11 , ושכבנו בלילה ביום רביעי ה-28/11 ויוצא ששכבנו יומיים וחצי לאחר שהמחזור הסתיים לה
אני חושש שמא יצאה טיפה לפני הגמירה למרות שלא הרגשתי שנפלטה טיפה כלשהי, האם כדאי שתיקח פוסטינור? יש לציין שהביוץ שלה קרוב וצריך להתחיל בעוד יומיים, בנוסף היא מאוד מעדיפה לא לקחת פוסטינור אם אין צורך.
האם יש סיכוי להיכנס להריון כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת כדור מניעה? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/11/2013האם כדאי שתיקח פוסטינור?
--- לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל למה לא לקחת?
רן01/12/2013אשמח להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+4 שק הריון ללא דופקvika28/11/2013
שלום,
היום עשיתי אולטרסאונד ראשון וניראה שק הריון ללא עובר או חלבון עוברי.
ב 25.10.13 היתה הזרעה לכן הביוץ היה או באותו יום או יום אחרי כן (עשיתי זריקה לביוץ).
הרופא אמר לחכות עוד שבוע לאולטרסאונד חוזר. והוסיף כי הוא לא אובל אמר פטימי כל כך אכי יכול להיות גם "נס".
אני נורא לחוצה. אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6+4 שק הריון ללא דופק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2013כמו שאומר הרופא שלך כדאי לחכות עוד שבוע ולעשות שוב אולטראסאונד ואולי יהיו הפתעות טובות לפעמים תלוי באיכות המכשיר או בזוית העובר שלא רואים דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה את מעודדת אמא בוכייה
vika28/11/2013אני כבר כמה שעומצליחה לתפקד. יש לי ילד עם חום שזקוק לי ואני כמו זומבי.
אני מקווה שאכן יהיו בשורות טובות כל כך חיכינו להריון הזה.
שאלה שאולי קשורנ - אני שותה כל בוקר כוס נס קפה. האם זה יכול לגרום לאי תקינות הריון?
תודה וחג חנוכה שמח חג של ניסים ונפלאות אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה את מעודדת אמא בוכייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2013אין בעיה עם הקפה
עדכני מה קורה מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי היום בטא יצא 15349
Vika03/12/2013ביום חמישי האולטרסאונד.
לפי הערכים נבוא נירא תקין? האם זה יכול לעודד שהבטא ממשיכה לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לשבוע 6 פלוס 4 ימים
vika28/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)