מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר צילום רחםמיכל17/08/2013
שלום,
לפני 10 ימים עברתי צילום רחם עם פתיחה של חסימת חצוצרה.
לאחר הבדיקה הכאבים והדימום נחלשו בהדרגה עד שנעלמו כליל לאחר 4 ימים.
יום לאחר מכן סיימתי קורס אנטיביוטי של חמישה ימים.
יום לאחר מכן שוב הופיעו לי מחדש כאבי בטן דמויי מחזור (כמו שהיו לאחר הבדיקה) שנמשכו יום אחד בלבד.
יום לאחר מכן (שלשום) התחילו להופיע שוב דימומים (בכמות קטנה) שנמשכים עד היום והם במגמת החמרה. יש לציין שלא מדובר בוסת, גם משום שזה לא נראה כמו וסת, וגם משום שאני אמורה לקבל וסת רק בעוד שבוע.
הייתי אצל גניקולוג שלא נתן שום מענה לפשר הדימום או טיפול.
כאמור זה אינו משתפר, ואני לא יודעת מה לעשות כעת כי כבר הייתי בבדיקת רופא, ולא נשמע לי שדימום זה משהו שאפשר להתעלם ממנו.
מה לעשות? האם יכול להיות קשר לצילום רחם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר צילום רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2013יכול להיות שבושים עקב הצילום. המתיני עד לקבלת המחזור הרגיל ואז נראה מה קורה. אם הדימום ימשיךנ או יתגבר או שיופיעו כאבי בטן חיזרי לבדיקה אצל הרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסותעינבר17/08/2013
שלום,אני לוקחת גלולות מרסילון כבר שנתיים..לפני כמה זמן יצאתי לטיול לכן החלטתי לחבר בין החפיסה הראשונה לחפיסה השנייה..אך את החפיסה השנייה לא לקחתי במלואה לקחתי רק את ה14 גלולות הראשונות ועכשיו עשיתי הפסקה של שבוע וכבר קיבלתי מחזור..(הפסקתי לקחת ברביעי ואני צריכה לשוב לקחת ביום רביעי הבא).עכשיו השאלה היא:נשארו לי 7 גלולות בחפיסה השנייה..האם אני צריכה לקחת רק אותן ואז שוב לעשות הפסקה של שבוע ולקבל מחזור שוב? או לחבר עוד חפיסה?אני לא יודעת מה לעשות..אשמח לעזרה בדחיפות.(האם זה פוגע בהשפעה של הגלולות?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חפיסות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/08/2013לא צריכים לעשות בלגאן עם הגלולות על דעת עצמך.
תתחילי הכל מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ראשונייםאנונימית17/08/2013
שלום , לפני כשבוע קיימית יחסי מין ראשוניים עם חבר שלי.. האקט נמשך כמעט 3 שעות , הרגשתי שהוא ממש חדר לתוכי אך לא היה שם דימום.
הדימום התחיל כמה שעות אחרי
חבר שלי התייעץ עם גניקולוג שהסביר לו שאין דבר כזה שאין דימום במהלך המין וניסה לשכנע אותו שיכול להיות שקיימתי יחסי מין בעבר או שאני עדיין בתולה.
האם זה הכרחי שיהיה דימום בפעם הראשונה ? ומה זה הדימום של הכמה שעות אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ראשוניים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/08/2013האם זה הכרחי שיהיה דימום בפעם הראשונה ?
+++ ממש לא. חלקת מהנשים שמקיימות מגע מיני ראשון בכלל לא מדממות מיד,
אלא בעקבות המגע (ומה זה הדימום של הכמה שעות אחרי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת גלולה מספר 19 שבוע שלישיא17/08/2013
שלום יש לי שאלה. ביום רביעי לקחתי גלולה רגיל בחמישי שכחתי לקחת ואז נזכרתי בשישי בסביבות חמש אחר הצהריים לקחתי אותה ובערב של שישי כבר לקחתי את שישי המשכתי רגיל..הגלולה ששכחתי היתה בשבוע השלישי של החפיסה מספר 19 של פמינט. קיימתי יחסים בשישי אחרי שנטלתי את הגלולה ששכחתי. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת גלולה מספר 19 שבוע שלישי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/08/2013אני מניח שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן שימוש בטבעתשירן17/08/2013
שלום
אני נכנסתי לשבוע 3 בשימוש דל הטבעת novaring. עוד שבוע אני אמורה להוציאה
לפני יומיים הופיע לי דימום קטן ורגעי.. כלומר היה ופסק
האם זה נורמלי?
תודה
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- אשמח למענה
שירן18/08/2013הדימומים הקטנים נמשכים כבר כמה ימים באופן רגעי.. זה דימום רירי... קטן..
האם זה נורמלי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בזמן שימוש בטבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2013יכול לקרות התעלמי מהדימום והמשיכי כרגיל לפי ההוראות אם יהיה דימום גם בחודש הבא פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קליירסיון17/08/2013
שלום,
התחלתי להשתמש בקלייר לפני 4 חודשים. עכשיו אני מסיימת חפיסה רביעית. לא קיבלתי מחזור כבר פעמיים וגם עכשיו עדיין לא. עשיתי בדיקות הריון והן מראות שלילי חד משמעי. קראתי בעלון שהגלןלה מפחיתה את הדימום אבל ללא דימום לגמרי האם יתכן? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013יכול להיות מצב שאין דימומים וסתיים עם הקלייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאירנה17/08/2013
שלום אני משתמשת בגלולות כבר כמעט 4 שנים, קיימתי יחסי מין לא מוגנים ב1.8 לאחר תקופה של אי קיום יחסי מין וגם החלפת גלולות, האם יש אפשרות להריון?? ואם כן מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013אם לא שכחת אף גלולה הסיכון להריון נמוך אם יש חשש עשי בדיקת שתן להריון כשבועיים וחצי לאחר קיום יחסי המין הלא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריון + בדיקת הורמוניםמיכל16/08/2013
שלום רב.
בת 45, באיחור של 11 יום מהחזור החודשי. בד"כ מקבלת סדיר מאוד כל 28 יום.
אציין שבשנה האחרונה היו 2 ארועים כאלו, אבל לא עם איחורים כאלו (עד 4 - 5 ימי איחור).
רוצה לדעת בבקשה:
א. האם אני בהריון?
ב. האם יש איזו שהיא בעיה הורמונלית לפי הבדיקות הנ"ל?
ג. במידה והבדיקות ההורמונליות לא היו נעשות באיחור של 11 ימי מחזור,
אלא שבוע אחרי מחזור, או ביום ה - 14 למחזור, האם המשמעות של זה שהיו
תוצאות שונות לבדיקות?
ESTRADIOL (E-2) < 70
TSH 1.00 mIU/L (לוקחת כל בוקר 100 מ"ג EUTHYROX)
LH 39.10 IU/L
FSH 114.10 IU/L
BETA-HCG <5
TSH 4.37 mIU/L
T4- FREE 13.0 pmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון + בדיקת הורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013הרמות ההורמונליות של LH FSH גבוהות. פני לרופא נשים שלך להערכה יכול להיות מצב שאת לקראת שיבושי גיל המעבר לא נראה לי הריון עם אסטרוגן כל כך נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל17/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקטל16/08/2013
שלום,
אני מרגישה שיש לי פטריה בנרתיק (היה לי כבר בעבר). קיבלתי בבית מרקחת אגיסטן ללא מרשם. רציתי ללודא שמותר לי לקחת את זה בזמן שאני מניקה. ילדתי לפני שבועיים. תודה מראש
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013אין בעיה לקחת אגיסטן בזמן הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התקן תוך רחמי לא הורמונלישואלת16/08/2013
(נחושת) משפיע על תוצאות בדית דם הורמונלית (FSH וחבריו)?
האם בשביל לבצע בדיקה כזאת ושהתוצאות יהיו אמינות צריך להוציא את ההתקן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם התקן תוך רחמי לא הורמונלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013לא משפיע כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאלה15/08/2013
אני חודש לאחר לידה רגילה .. הדימום פסק לאחר השבוע הראשון לגמרי לכמה ימיםוחזר שוב והיום אני 30 יום לאחר הלידה ..הדימום פסק לפני שבוע לגמרי והיו לי רק הפרשות צהובות והיום שוב חזר הדימום כמו של מחזור מבחינת כמות מפווה בכאבים בינוניים ובהתכווצויות בזמן הנקה במיוחד .. אני מניקה הנקה מלאה ..ורציתי לציין שהייתי עם תפרים שהחלימו מהשבוע השלישי. האם ייתכן שזה מחזור? יש לי תור בעוד שבוע וחצי אצל הרופאה האם זה מדאיג וצריך להקדים?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013אין צורך להקדים את התור יכול להיות מחזור למרות הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליאת15/08/2013
שלום, היה לי דימום ביום ד' דימום של מחזור כי זה בין התאריכים שלי .. התחלתי לקחת גלולות ... הראשונה כמובן ביום ד'.. ביום ה' היה לי דימום קל בלבד ומאז הפסיק...
מה זה אומר?
חודש לפני המחזור שלי לא היה סדיר, וקיבלתי שבועיים לפני התאריך שלי.
החודש הזה המחזור איחר לי בחמישה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013יכול להיות שזה הדימום דימום חריג ולא מחזור. המשיכי את הגלולה אבל הוסיפי קונדומים החודש הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ליאורה..
ליאת17/08/2013תודה על התשובה אבל מאז יש לי הפרשות של דם ממש עדינות
יכול להיות שזה בגלל החדר כושר? התחלתי אימונים לפני חודשיים שלוש..?
אם אני הולכת לרופא נשים הוא יכול לאבחן אם זה מחזור או דימום חריג באמצעות בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי גלולהאתי15/08/2013
שלום
אם שלשלתי (לא מים, אך שלשול) חצי שעה לאחר לקיחת גלולה, האם יש צורך לקחת מיד עוד אחת? (מפחדת מדימומים שיכולים להגיע עקב אי ספיגת הגלולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לגבי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013לא נראה לי ששלשול כל כך מהר אחרי לקיחת הגלולה יכול לפגוע בספיגה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורעדן15/08/2013
שלום,
אני כ-שבוע וחצי לפני המחזור
במהלך כל החודש הזה (בין המחזור הקודם לעכשיו)מדי פעם מרגישה כאבי מחזור קלים.
חשוב לציין, בת 23 לוקחת גלולות פמינט
הפסקתי לפני חודשיים לחודש וחצי וחזרתי במחזור הראשון לקחת גלולות.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש בדיקהאנונימית15/08/2013
VAGINAL CULTURE
CAND.GLABRATA POSITIVE
GBS NEGATIVE
מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש בדיקה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013לא נותנים תשובות דרך האתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור תשובות לבדיקת משטח
עאסי20/05/2014VAGINAL CULTURE
CAND.GLABRATA POSITIVE
GBS NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)