מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות דגימת מעבדה. דחוף!דנה07/08/2013
שלום, עשיתי בדיקה אצל רופא נשים, לקח ממני דגימה מהנרתיק.. ואלו התוצאות (רשום לי שזה חלק. ישנן עוד.) אך רציתי לדעת מה אומר כל ממצא כי יש חשש שמשהו לא בסדר.
Epithelial cells ++
Fungus Candida negative
WBCs בודדים
Trichomonas לא נמצאו
Gram Stain normal
אשמח לקבל תשובה מהירה לגבי ה Epithelial cells וה WBCs בפרט.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות דגימת מעבדה. דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הריוןנעמה07/08/2013
שלום, אני כבר שבעה חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי. מניקה חלקית. טרם קיבלתי מחזור. האם זה הגיוני? יש צורך ללכת לבדיקה? האם יש קשר להנקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד07/08/2013ההנקה מעכבת את המחזור
אגב גם הריון מעכב את המחזור ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמתי נר ושורף לי מה לעשות?מיכל07/08/2013
שמתי נר בפות ושורף לי הנרות מסוג דאלאצין מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמתי נר ושורף לי מה לעשות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013לא להמשיך לשים את שאר הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ושילשטל חד פעמיקרין07/08/2013
אני לוקחת גלולות באופן קבוע וסדיר..כל יום ב 23 בלילה והיום יום למחרת בסביבוצ 14 היה לי שילשול כי אכלתי כנראה משהו לא טוב...לקראת הערב לקחתי קל בטן וזה נרגע..לא היה שילשול עוד...האם אני מוגנת והשילשול לא פגע ביעילות הגלולה? תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ושילשטל חד פעמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013סביר להניח שאת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפתי גלולות, האם אני מוגנת?שרון07/08/2013
בתקופת הצבא נטלתי גלולות "אמילי", באזרחות נאמר לי שאין בבית המרקחת את הגלולות הנ"ל ורופאת המשפחה החזירה אותי ל"פמינט" אותן לקחתי לפני הצבא.
בזמן שהחליפו לי את הגלולות הייתי בדיוק בשבוע ההפסקה ואת הגלולה הראשונה של "פמינט" לקחתי בסוף שבוע ההפסקה, ביום שבו הייתי אמורה לקחת את הגלולה הראשונה של אמילי.
האם אני מוגנת?
אשמח לתשובה מהירה. דחוף לי מאד. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפתי גלולות, האם אני מוגנת? - תגובה
ד''ר יואב פלד07/08/2013את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אסתטיתדנה07/08/2013
שלום רב
בת 29
אני לא בטוחה שזה הפורום אבל אנסה
רציתי לדעת-
לגבי מין אוראלי -
עם בעלי:
אני רוצה להיות הכי נקייה ומריחה טוב "שם למטה".
איך עושים זאת? האם יש משחה מסויימת שצריך למרוח אחרי מקלחת?
אנא ייעצו לי איך ניתן להריח טוב. זה מאוד מאוד חשוב לי ולבעלי
(אני נוטלת גלולות אם זה קשור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אסתטית - תגובה
ד''ר יואב פלד07/08/2013פשוט התקלחי לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון שבוע 17טליה07/08/2013
שלום,
לפני כשבועיים בצעתי הפסקת הריון בשבוע 17, בגלל מומים מרובים בעובר. דימום לאחר הפעולה, כיומיים בלבד, דימום לא חזק במיוחד. ומאז פסק הדימום לחלוטין.
אתמול הייתי בביקורת רופא נשים, נאמר לי כי יש עוד המון קרישי דם בחלל הרחם, ויש עוד הרבה שלא יצא. קיבלתי 9 כדורים של מטראג'ין 0.125, ולקוות שאלו "יעשו את העבודה". האם עליי לדאוג? האם יש סיכוי לגירדא נוספת? איך אדע שהכל תקין?
אני רוצה כבר לנסות להרות שוב..:(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון שבוע 17 - תגובה
ד''ר יואב פלד07/08/2013אם מדובר בקרישי דם הם יצאו לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקסמטזון להסדרת ביוץיעל07/08/2013
שלום רב קיבלתי מרופא הנשים שלי דקסמטזון 0.5 מ"ג להסדרת ביוץ לפי העלון התרופה משמשת לטיפול בדלקות האם הרופא שלי טעה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקסמטזון להסדרת ביוץ - תגובה
ד''ר יואב פלד07/08/2013הרופא לא טעה
אבל אולי תבררי איתו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל07/08/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחת גלולה נגד הריון לאחר לידה....M07/08/2013
ילדתי לפני כחודשיים וחצי והתחלתי לקחת גלולות אחרי חודש של הנקה
הגלולה נקראת סרזט ... בהתחלה שכחתי גלולה אחת לאחר 3 ימים. שהתחלתי את השימוש בגלולות, עברו יותר מ 12 שעות ולכן לא לקחתי את הגלולה החסרה.
לאחר מכן שכחתי לפני שבועיים לקחת גלולה ביום חמישי ושוב עברו יותר מ 12 שעות ולא השלמתי... לאחר שבוע שלקחתי רצוף קיימתי יחסי מין ביום שישי שבוע שאחרי., אני רוצה לציין שביום שקיימתי יחסי מין היה לי דימום קל לפני הקיום יחסים.השאלה האם יכול להיות שאני בהריון.....??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליז תענו מהררררר אני בלחץ נוראי
M07/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות
M08/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת גלולה נגד הריון לאחר לידה.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013סבירות נמוכהמאוד הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים ועשי בדיקה להריון בעוד שבועיים ותהיי שקטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות אדומות דחוף!!!לי06/08/2013
שלום,
לפני חודש וחצי בערך היתה לי תחושה לא נעימה בשפתי הפות וראיתי נקודה אדומה קטנה נפוחה מעט, הלכתי לרופא נשים הוא אמר שזו שיערה שלא יצאה והמליץ לשפשף עם ספוג וסבון. זה לא עזר ולאחר כמה ימים יצאו לי עוד כמה נקודות כאלו ועוד אחת בשפה השנייה, חזרתי אל הרופא לפני שבוע והוא בדק אותי ואמר שזה כלום!! השבוע זה החמיר הבליטה החדשה התנפחה (היא ללא ראש), היא מציקה ומגרדת עד כדי פציעה ודימום. מה זה יכול להיות????? דלקת של זקיק השיערה או משהו אחר? אני ממש מודאגת.
מעולם לא היה לי הרפס אז אני לא יודעת איך זה נראה, ואני מפחדת שזה לא קונדילומה למרות שזה לא נראה כמו יבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענווווו
לי08/08/2013אני לחוצה ואין תור קרוב לרופא נשים עד יום שלישי מה אני יכול לעשות בנתיים עם הגרד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטות אדומות דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013כנראה דלקת בזקיק השערה, מירחי משחת פולידין כמה ימים על הנקודות האדומות הרפס לא נראה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת יד לנרתיקקרן06/08/2013
האם החדרת כל כף היד לנרתיק כחלק מיחסי מין עלולה להיות מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת יד לנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן07/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענוקים06/08/2013
היי אני כמעט בת 14 ולראשונה קיבלתי מחזור בגיל 12 ושמונה חודשים היה לי בערך 3 פעמים מחזור רגיל וסדיר ולאחר מכן הפסיק לי המחזור קיבלתי רק בערך 3 פעמים ויותר לא קיבלתי אני ממש מפחדת ודואגת קראתי דברים ממש מלחיצים באינטרנט בבקשה תעזרו לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/08/2013מחזור וסתי בשנים הראשונות אינו סדיר
בכול מקרה יש לפנות לרופא ילדים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתייחס לשאלה זואני06/08/2013
שלום לאחר קיום יחסי מין יש לי דימום שחור במרקם של משחה כזה.. ולפעמים עם גושים.. מדוע?
אני לוקחת גלולות כבר 4חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתייחס לשאלה זו - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/08/2013יש לעבור בדיקה נרתקיית עולל הערכה של צוואר הרחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ראשונהאני06/08/2013
שלום,
לעיתים ימי המחזור שלי כך שבערך יום יומיים יש לי כתמים חומים קטנים ורק יום לאחר מכן מתחיל הדימום הרציני . אני אמורה להתחיל בפעם הראשונה נטילת גלולות ,
שאלתי- ממתי אני לוקחת את הגלולה הראשונה כשיש כתם או כשמתחיל הדימום הרציני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ראשונה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/08/2013החל מהיום הראשון בו מופיע הכמה נרתיקית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- STD והרפסמעיין06/08/2013
שלום , לפני כחודש הופיעו לי פצעים כמו שלפוחיות באיבר המין וסבלתי מכאבים נוראיים. ניגשתי לרופא נשים הוא אמר שיש "הרפס, נתן לי כדור ומשחה ואחרי 3-4 ימים עבר לגמרי. במקביל עשיתי בדיקת דם להרפס + בדיקת שתן STD
בדיקת דם
HERPES HSV2 lGg -תוצאה : negative
האם זה אומר שאין לי הרפס באיבר המין ומעולם לא נחשפתי לנגיף ?
STD הכל יצא שלישי
U.UREAI שיצא חיובי- התקשר לאחות במרפאת הנשים היא אמרה שאם אין שום תופעות אין צורך לקחת אנטיביוטיקה ושזה נפוץ ברוב האוכלוסיה.
רק לוודא האם אכן אין לי הרפס ?
האם הפצעים והכאבים שהיו נבעו מהאוריפלסמה ??
כיום הכל בסדר אין כאבים/ צריבות / סימנים וכו'.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STD והרפס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/08/2013לא מפענחים בדיקות באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)