מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולה עודפת ומחזור חלשגל15/08/2013
שלום,
אני בת 19, נוטלת גלולות מינס מעל לשנה וחצי, עד עכשיו בלי שום דבר חריג.
אני והחבר מקיימים יחסי מין רק עם קונדום.
בחודש האחרון נאבדה לי חפיסת הגלולות והשלמתי גלולות מחפיסה אחרת.
טעיתי בחישוב ולקחתי גלולה אחת יותר מידי. כלומר במקום 24 לקחת 25 (הפסקתי ביום שישי במקום בחמישי כמו שאני בדרך כלל עושה ולא שמתי לב).
המחזור שלי הופיע יחסית בזמן - אבל בדימום חלש, וחום (כמו שמופיע בדרך כלל בסוף המחזור). חשבתי שהוא יתחזק אבל זה לא קרה. דיממתי יומיים מאוד חלש, בלי שום תסמינים או כאב.
כמובן שדאגתי ורצתי לעשות בדיקת הריון, שיצאה שלילית. (כלומר, הבדיקה הראתה שאני לא בהריון) ה"מחזור" נגמר וכבר התחלתי חפיסה נוספת.
האם יש סיבה לדאוג? האם נגרם נזק כלשהוא? האם יש סיכוי שלמרות שלא פספסתי אף גלולה, שאנחנו מקיימים יחסים עם קונדום שמעולם לא נקרע (לפחות לא ששמנו לב - ואני מניחה שהיינו שמים לב), ולמרות שבדיקת הריון יצאה שלילית יש סיכוי שאני בהריון?
בסוף החפיסה הבאה אני אמורה להיות בחו"ל ותכננתי, אחרי הרבה זמן שלא חיברתי, לחבר שתי חפיסות כדי לא לקבל מחזור - האם זה בסדר אחרי מה שקרה? האם זה עלול לעשות נזק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה עודפת ומחזור חלש - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013אין סיבה לדאגה
גם החסרה או גלולה אחת עודפת לא גורמתלנזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהירדן15/08/2013
היי
לאחר פטריות חוזרות במהלך החצי שנה האחרונה התחלתי לקחת פרוביוטיקה של לייף פעם ביום. לפני שהתחלתי לקחת התחילו לי גירודים באיזור המפשעה. לקחתי את הכדורים בערך ארבעה ימים כשבמהלכם עברו הגירודים לגמרי אבל היו לי הפרשות חומות נורא חזקות שהלחיצו אותי והחלטתי לעשות הפסקה מהפרוביוטיקה ואיך שהפסקתי חזרו לי הגירודים ואף החמירו.
ההפרשות החומות זה תקין? מה לעשות עם הפרוביוטיקה? להשתמש בה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013השתמשי בפרובביוטיקה אין קשר בין ההפרשות החומות לבין הפרוביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות דחוף!!!שרון14/08/2013
שלום
עשיתי זריקות במשך שבועיים גונל F
ביום ראשון לקחתי זריקת דקפפטיל 0.1 שתי זריקות כאלה.
הרופא נשים אמר לי לקיים יחסי מין מיום ב' עד יום ה' כולל
בכל הימים האלה מתרחש ביוץ?
והאם יש לי סיכוי להרות אם הזריקות שלקחתי?
מה הזריקות האלה עושות?( דקפפטיל)
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות דחוף!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013מתן הזריקות הוא לעורר את תפקוד השחלות על כן גכול נושא הפיריון תלוי בתצפקוד השחלות שלך
כמובן שכול הנושא של סטטיסטיקה ניתן לעשות עם הרופא המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שנשכחועדי14/08/2013
שלום, אני נוטלת גלולות מזה כשנה. בחפיסה הקודמת שכחתי לקחת שתי גלולות (לא ברצף) והן נותרו בחפיסה.אחת מאלה ששכחתי היתה בשבוע האחרון של החפיסה. רציתי לשאול, מתי אהיה שוב מוגנת? כבר היה לי את השבוע הפסקה בו היה דימום ומהחפיסה החדשה נטלתי כבר 10 גלולות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שלי14/08/2013תראי בעיקרון אם פספסת, צריך להמשיך רגיל ובמשך שבועיים בערך להשתמש בקונדום. אם התחלת חפיסה חדשה מהתחלה, את מוגנת ולא אמורה להיות בעיה. תקפידי אבל להבא לא לשכוח, שימי לך איזו תזכורת, אני אפילו משתמשת בשירות של הגלולות שלי (פמינט) , זה נקרא מזכירונט ופשוט זה מזכיר לך לקחת את הגלולה בסמס כל יום בשעה קבועה. זה מונע את כל הבלאגן הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה2114/08/2013
שלום,
אני בת 21 ולפני חודשיים בערך אני וידיד שלי היינו במיטה.. לא קיימנו יחסי מין מלאים אלא היה חיכוך אברים ללא חדירה. הוא גמר לי על האיבר ולא הייתה לי הזדמנות לשטוף את האזור.. וביום השלישי לקחתי פוסטינור (באיחור של שעתיים מהזמן שיש לקחת - תוך שלושה ימים..) ולאחר כשבוע קבלתי מחזור לפני התאריך שהיה אמור להגיע, וכעת חודש אחרי המחזור האחרון עדיין לא קבלתי מחזור (איחור של יומיים). חשוב לי לציין שאני בתולה וקרום הבתולים לא נפגע באותו הזמן, השאלה שלי האם יש איזה שהוא סיכוי לכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי אני ממש בלחץ!!!
2115/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2013הפוסטינור יכול לשבש מחזורים. אם יש חשש עשי בדיקת שתן להריון כדי שתרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות פוסטינור
פוסטינור17/08/2013שלום רב, יעילות פוסטינור תלויה בזמן נטילת התכשיר מזמן קיום המגע המיני. ככל שנטילת פוסטינור תהיה סמוכה לקיום המגע המיני יעילות התכשיר גדולה יותר, אך עדיין לא 100%.
יעילות פוסטינור בטווח של 24 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 95%.
יעילות פוסטינור בטווח של 25-48 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 85%, ובטווח של 48-72 שעות מזמן קיום המגע המיני יעילות פוסטינור הינה 58%.
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת רחםזוהר13/08/2013
שלום רב,
לפני כשנה וחצי הלכתי להבדק אצל רופא נשים בקופ"ח לאחר והרגשתי ברקמה בולטת
מהנרתיק. בבדיקה שערך הרופא מצע כי קיימת צניחת רחם בדרגה בינונית ופירט בפני
את האפשרויות הנהוגות לטיפול במקרים מסוג זה. בסופו של דבר הוחלט על התחלת טיפול
פזיוטרפי לחיזוק רצפת האגן ולביקורת לאחר שנה להערכת מצב והמשך הטיפול.
לפני כשבוע בביקורת שיגרתית אצל רופא הנשים אצלו אני מטופלת מזה מספר שנים
עדכנתי אותו לגבי המימצא ודרך הטיפול.
בבדיקה שביצע רופא הנשים שלי הופתעתי להבין שמדובר בצניחת שלפוחית ה שתן לא
הרחם. הרופא רשם לי קרם אובסטין 2 ס"מ פעם ביומיים וציין שלאחר חודש ארגיש שיפור
ניכר.
דף ההוראות המצורף לתרופה ממש מרתיע בלשון ההמעטה בתופעות הלוואי המצויינות בו.
אשמח לשמוע דעתך בנושא. גם לגבי האבחנה וגם לגבי השמוש בתרופה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת רחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013אובטין הינו טיפול מקומי לצורך מניעה של אטרופיה (התייבשות ) של רירית הנרתיק
באשר לצניחה בד"כ צניחת נרתיק משולבת עם צניחה של רחם ועל כן נראה לי ששני הרופאים צדקו
ממליץ לפנות לאורוגניקולוג על מנת לקבל ייעות מלא לפי הממצאים בבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחת רחם
זוהר15/08/2013ראשית תודה על המענה המהיר, לא הבנתי אם יש קשר בין התרופה שנרשמה לי
לבין צניחת הרחם וכן התייחסות למגבלות לשימוש בה.
האם התרופה יכולה לשפר את מצב הצניחה? האם השימוש אינו כרוך בסיכון כלשהו.?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי פוסטינור.-מעיין-13/08/2013
שלום רב,
לפני כ-24 שעות קיימתי יחסי מין לא מוגנים. מדובר במשגל נסוג-בן זוגי גמר בחוץ, הפחד הוא שאולי בכל זאת יצא קצת זרע כשהוא היה עוד בפנים.
אני מתלבטת אם לקחת פוסטינור שכן זוהי הפעם השלישית שאקח את הגלולה הזאת השנה, והרוקחת אמרה לי ששימוש רב פעמי גורם לבעיות פוריות לטווח הארוך. מצד שני גם הפלה במקרה ואצטרך חלילה יכולה לגרום לנזק.
מה כדאי לי לעשות?
אודה לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תקחי
עזרה14/08/2013אני לא רופאה אבל ידוע לי שאסור לקחת את הגלולה יותר מפעמיים בשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לגבי פוסטינור. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013משגל נסוג אינו אמצעי בטוח לשימרה נגד הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות השימוש בפוסטינור
פוסטינור17/08/2013שלום רב, אין הנחיות לגבי תדירות השימוש בפוסטינור. השתמשי בפוסטינור רק במקרה חירום.
פוסטינור מופרש מהגוף לאחר 24 שעות כך שתופעות לוואי אם מתרחשות עוברות תוך זמן קצר, אין השלכה לטווח ארוך.
יחד עם זאת פוסטינור אינו אמצעי מניעה קבוע ויעילותו נמוכה משל אמצעי מניעה. פוסטינור אינו מונע ב-100% הריון.
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי טיפול תרופתי-אנטיביוטפנינה13/08/2013
שלום שמי פנינה, אני סובלת מזה שלושה חודשים מכאבים באיזור הבטן התחתונה, ואובחן אצלי דלקת האגן הרופא נשים נתן לי טיפול אנטיביוטי אאוגמנטין ודוקסילין, טיפול זה לא עזר, פניתי למיון ורופא נשים שם נתן לי טיפול אנטיביוטי יותר חזק בציפרוקדס ופלאג'יל למשך שבוע. התרופות האלה מאוד חזקות שאני מרגישה סחרחורות , בחילות, חולשה חזקה בגוף. האם עליי להמשיך בטיפול התרופתי או להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ללכת לים בזמן טיפולגל13/08/2013
האם ניתן לרחוץ בים בעת השימוש בזידובל ג׳ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לים בזמן טיפול - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/08/2013בהחלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הריוןבת 1713/08/2013
שלום, יש לי שאלה שמדאיגה אותי כבר מס' רב של ימים.
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים בתאריך 26.7 והייתי בידיוק ביום האחרון של המחזור שהתחיל קודם לכן ב 21.7.
יש סיכוי כלשהו שנכנסתי להריון?
אני אמורה לקבל מחזור בעוד מס' ימים אבל אני כל כך לחוצה שאני חייבת חוות דעת מנשים עם ניסיון.
בתודה, לחוצה בת 17.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2013סבירות מאוד נמוכה אבל לא בלתי אפשרית. עשי בדיקת שתן להריון אם יהיה איחור במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטכרם12/08/2013
שלום רב,
אני כשנה לאחר הלידה. נוטלת סרזט בגלל הנקה.
לאחרונה אני בקושי מניקה ורציתי לשאול:
האם העובדה שאני בקושי מניקה הופכת את הגלולהלפחתו יעילה?
כמו כן מאז הלידה ולקיחת הסרזט לא קיבלתי מחזור, האם זה תקין ?
האם עליי להמשיך ולקחת סרזט במצב זה או להחליף גלולה על מנת שאקבל מחזור?
תודה מראש,
כרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2013הסרזט היא גלולה למניעת הריון לכל דבר ואין צורך בהנקה כדי להפוך אותה ליעילה. סביר שלא יהיה מחזור תחת הסרזט.
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי מעבר לגלולה אחרת אם ברצונך לקבל מחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ודלקת בשתןבת 2012/08/2013
האם דלקת בשתן יכולה להשפיע על תוצאות בדיקת היריון ביתית? כלומר האם הדלקת יכולה לגרום לתשובה שלילית כשבעצם התשובה היא חיובית או להיפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ודלקת בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2013אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורנירה12/08/2013
האים לקיחת פוסטינור יכולה לגרום כאבי ראש נורא חזקים לאחר 4-5 ימים לאחר נטילתה? ושאלה שנייה האים זה סימן למצב מסוכן חלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/08/2013יתכן. את חייבל ךבדות שת לחץ הדם שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות של רקמה פוליפואידיתחן12/08/2013
נמצאה רקמה פוליפואידית ברירית הרחם בבדיקה בשם "היסטרוסקופיה אבחנתית". מה המשמעות של רקמה כזו? והאם בהיסטררוסקופיה ניתוחית מקובל להסיר את כל הפוליליפים או רק לקחת דגימה לביופסיה? ומה המשמעות של השארת הפולפים כמו שהם ברירית הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המשמעות של רקמה פוליפואידית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/08/2013בד"כ מדובר במבנה של רירית הרחם ללא כל סכנה לבריאות. חשוב לדעת את הגיל של המטופלת, האם יש לה עדיין מחזורים, מתי היה מחזור האחרון. מקובל לקחת ביופסיה במקרים אלו. תשובת הביופסיה תתן תוצאה סופית לגבי המצב של רירית הרחם.
בכל מקרה אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזור דחוףליאת12/08/2013
שלום, חיברתי חפיסות גלולות. 2 חפיסות . ובחפיסה השלישית בגלולה ה -13 היום התחיל לי דימום חלש. לא מבינה למה זה? הבנתי ש 3 חפסיות אין בעיה בכלל לחבר. אני כבר שנה לוקחת גלולות ולא היתה שום בעיה.
מה אני אמורה לעשות עכשיו? הפסקה?
למה זה קרה בעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2013עשי עכשיו שבוע הפסקה והתחילי סבב חדש של גלולות אחרי שבוע. יכול להיות מצב שרירית הרחם שלא מחזיקה מעמד עד לסיום כל 3 החפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)