מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בשפתיים החיצוניותמיטל26/08/2013
שלום ד"ר,
אני בת 37 ויש לי מזה חודש כאב בשפה החיצונית השמאלית. (אני רוצה לציין שזה לא השפתיים הפנימיות).
הכאב בא והולך באופן פתאומי בכל מצב, עמידה או ישיבה או שכיבה.
לא מופיע ביחסי המין.
אין שום סימן בעור או נפיחות או אדמומיות.
הכאב מרגיש פנימי , עצבי כמו דקירה חדה מאוד.
מה זה יכול להיות?
דרך אגב אני סובלת מפלט דיסק בגב , יכול להיות שזה קשור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשפתיים החיצוניות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013יכול להיות ,דורש בדיקת רופא והערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של תוצאות בדיקת פאפד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013
שלום התקבלו תוצאות של בדיקת פאפ שביצעתי, ברצוני לדעת מה משמעות התוצאה
Negative for intraepithelial lesion or malignancy.
Reactive cellular changes associated with inflammation or repair.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013דלקת
פני עם התשובה לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון לכניסה להריון לאחר הפלהרחל26/08/2013
שלום,
עברתי לפני שבועיים וחצי הפלה באמצעות ציטוטק.
לאחר ההפלה עברתי בדיקה בבית החולים והרופא אמר שאין מניעה לנסות להכנס להריון באופן מידי, ואכן קיימנו יחסים ללא מניעה.
כעת אני רואה באתרים שונים שרופאים רבים ממליצים לחכות עד לאחר המחזור הראשון.
האם כניסה להריון מיד לאחר הפלה יכולה להיות בעיתית?
תודה מראש,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון לכניסה להריון לאחר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013אין בעיה עם הריון מיד אחרי הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטאקרן26/08/2013
עברתי 2 הפלות ו4 הריונות כימיים רצופים.
נכנסתי להריון כרגע ועשיתי בדיקת בטא-הבטא הייתה נורמאלית ליום זה ואפילו הכפילה את עצמה( טוב אני עוד בהתחלה)
אבל שמתי לב שב2 ההריונות שהיו תקינים( יש לי 2 ילדים) הבטא הייתה הרבה יותר גבוהה מהבטא העכשווית( למרות שהיא הכפילה את עצמה ונורמאלית ליוא"ב שלי)
האם זה רמז לכך שההריון גם יפול כי בהריון תקין אני מייצרת בטא גבוהה או שאין קשר וכל הריון זה משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות בטא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013אין קשר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות כולסטרול וטריגליצרידיםנעה26/08/2013
בעבר השתמשתי בגלולות פמינט שגרמו לעלייה ברמת הכולסטרול הכללי והטריגליצרידים. היום אני נוטלת סרזט מזה 4 חודשים ופרופיל השומנים תקין.
אך קראתי מאמר בו כתוב כי גלולות המבוססות על פרוגסטרון בלבד, גורמות לירידה ב hdl ועלייה ב ldl.
האם העלייה ב ldl בעקבות הגלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד פחות חמורה מהעלייה בטריגליצרידים עקב שימוש בגלולות משולבות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות כולסטרול וטריגליצרידים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013מה שחשוב שכרגע פרופיל שומנים שלך תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןשמחה25/08/2013
היי לקחתי שתי חפיסות גלולות ללא ההפסקה ועכשיו יש לי כאבי בטן חזקים וכאבים בחזה....מה אני צרכיה לעשות?יש מצב שניקלתתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013כנראה שאת עומדת לקבל מחזור אם לא שכחת אף גלולה
אם יש חשש מהריון אםשר לעשות בדיקת שתן כדי לשלול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
שמחה26/08/2013אני באמצע החפיסה השניה...לא סיימתי אותה ולא פיספסתי אף כדור לבנתיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להרות וחוששת ממחלהלילי25/08/2013
שלום רב ותודה מראש-
יש לי שלושה ילדים קטנים בני- שלוש וארבעה חודשים, שנתיים וחמישה חודשים ושנה וארבעה חודשים. כשהקטן היה בן שלושה חודשים וחצי הריתי, אך לצערי בשבוע השישי להיריון דיממתי וההיריון אבד. חוץ מהבדיקה בבית החולים ביום שדיממתי לא ביקרתי אצל רופא נשים, אך ביצעתי פעמיים בדיקת בטא שהתאפסה ימים ספורים לאחר הדימום. בחודשים האחרונים יש לי הפרשות עם ריח רע נורא והמחזור הפך ללא סדיר, ההפרשות לבנות, חומות וירוקות. יש סכנה לסרטן הרחם??? איך זה שנקלטתי ללא בעיות לארבעת ההריונות ואחרי ההפלה הניסיונות להרות כשלו???
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להרות וחוששת ממחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013למה לחשוב על סרטן?
סביר להניח שיש לך דלקת כלשהיא
פני לרופא הנשים שלך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והתקןטלי25/08/2013
שמתי התקן מירנה לפני ארבעה חודשים והמחזור שלי יחסית סדיר.
חודש הבא אני בחופשה שבוע וזה יוצא ביחד עם המחזור.
יש דרך לדלג או לעכב את המחזור באופן חד פעמי, למרות ההתקן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והתקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013רק בעזרת כדורים הורמונליים פני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעדרם אחרי הידרואגיסטןאנה25/08/2013
בגלל חשד לפטריה מרחתי אתמול פעמיים הידרואגיסטן, והיום הייתי אצל הרופא שרשם לי טבעדרם.
האם זה בסדר להתחיל למרוח טבעדרם יום אחרי הידרואגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעדרם אחרי הידרואגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהרחםנעמה25/08/2013
ילדתי לפני 9 שבועות בדיוק, לידה שניה, ואני מניקה הנקה מלאה. אתמול בבוקר התחיל לי דימום חלש מהרחם.
הייתי בבדיקה השגרתית אצל רופאת הנשים לאחר הלידה (לפני 3 שבועות) והכל היה תקין. אני אמורה לדאוג מהדימום או שזה נורמאלי ואמור לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2013חסר פרטים אם הינך נוטלת גלולות אבל סביר להניח שהכל תקין אם הדימום ימשך פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד לפניי המחזוראינשם25/08/2013
kris1?ם האחרונים, בערך שבועיים לפניי המחזור ממש מגרד לי הנרתיק.
אין לי מושג מה זה, יש מצב שזה קשור לעובדה שלפניי כמה חודשים (פחות או יותר כשהגירוד התחיל, אם אני לא טועה, הגירוד אולי התחיל לפניי) קיימתי יחסי מין הפעם הראשונה? האם כדאי ללכת לבדוק אצל גניקולוג? או שזה רק תופעה שמופיעה לפניי המחזור?
תודה רבה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה..
אינשם25/08/2013בחודשים האחרונים*
ואני בת 16 (במקרה ויש לזה חשיבות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!! גלולות.DANA24/08/2013
שלום, השארתי שאלה ואף אחד לא ענה.
אני חייבת תשובה.
התחלתי לקחת גלולות פריים למניעת הריון, סיימתי חפיסה ראשונה של ה-21 גלולות והייתי אמורה לעשות הפסקה של שבוע על מנת לקבל את המחזור, אבל אני צריכה לדחות את המחזור אז המשכתי לחפיסה השנייה בלי הפסקה וממשיכה עם זה . יש לי הפרשות חומות יומיומיות , מדוע זה קורה. והאם זה טבעי? למרות שאני דוחה כביכול את המחזור ולא עשיתי הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה!! גלולות. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/08/2013האם זה טבעי?
*** כן
למרות שאני דוחה כביכול את המחזור ולא עשיתי הפסקה?
*** כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
Dana25/08/2013האם אני יכולה לבלוע שני כדורים במקום אחד על מנת שזה יפחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצים ילדלי24/08/2013
שלום רב,
יש לנו ילדה מקסימה בת 8 חודשים שנולדה בסיבוב שני של הזרעה עם איקקלומין עקב בעיה באיכות הזרע (רק 2-3% תקינים).
אנחנו מעוניינים בהריון נוסף ובנוסף שמענו כי השנה הראשונה לאחר הלידה היא תקופה פוריה אצל האישה ולכן חשבנו שאולי נוכל להיקלט ללא "עזרה חיצונית".
העניין הוא שהילדה יונקת (אוכלת מוצקים אך יונקת לאורך כל היום) ורצינו לדעת האם ההנקה באמת מקטינה את הסיכוי להיקלט? האם באמת השנה הראשונה פוריה יותר? ומה ניתן לעשות? האם כדאי להפסיק בהדרגה את ההנקה? (בקרוב אחזור לעבודה ואז ההנקה תהיה בוקר וערב בלבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי עדיין לא הופיעה וסת
לי24/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה להתייחסות.....
לי26/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצים ילד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/08/2013אנחנו מעוניינים בהריון נוסף ובנוסף שמענו כי השנה הראשונה לאחר הלידה היא תקופה פוריה אצל האישה ולכן חשבנו שאולי נוכל להיקלט ללא "עזרה חיצונית".
*** שמועות...
העניין הוא שהילדה יונקת (אוכלת מוצקים אך יונקת לאורך כל היום) ורצינו לדעת האם ההנקה באמת מקטינה את הסיכוי להיקלט?
*** כן
האם באמת השנה הראשונה פוריה יותר?
*** לא
ומה ניתן לעשות?
*** לחדש טיפולי פוריות לאחר ההנקה
האם כדאי להפסיק בהדרגה את ההנקה? (בקרוב אחזור לעבודה ואז ההנקה תהיה בוקר וערב בלבד)
*** החלטה שלך אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר קופולסקפיה לחוצה מאודענת24/08/2013
ד"ר שלום רב
ביום רביעי השבוע עשיתי בדיקת קופולסקפיה (עם ביופסיה). היום (יום שבת) קיימתי יחסי מין. האם הדבר מסוכן? האם אני צריכה ללכת להבדק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר קופולסקפיה לחוצה מאוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/08/2013האם הדבר מסוכן?
=== לא
האם אני צריכה ללכת להבדק?
=== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליאת24/08/2013
האם למי שסובלת מדיכאון לא מומלץ לקחת את הגלולות סיזוניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/08/2013לפי דעתי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)