מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלורגיןדניאל31/07/2013
שלום, האם שטיפה ואגינלית של פלורגין עלולה לפגום ביעילות הגלולות למניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלורגין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה קטנה באיזור הפותאוליב31/07/2013
שלום וברכה!
אני בת 42 נשואה ואם לשני ילדים.
היום גיליתי בזמן ניגוב גופי מעין בליטה/גולה קטנה שנמצאת בין המפשעה לפות על השפה החיצונית מצד שמאל,הבליטה אינה כואבת. אני חוששת מאוד האם יתכן שזהו גידול? האם כדאי להמתין
מעט או ללכת מיד לגניקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה קטנה באיזור הפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013רב הסכויים שהממצא הזה זה יבלת או בלוטת חלב ולכן אין טעם להלחץ אבל פני לבדיקת רופא לברר מה הממצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמור31/07/2013
שלום,
אני אמורה לקבל מחזור ב- 13.8 , אני יוצאת לחופשה בין התאריכים 8-10.8 ..
המחזור מגיע לי באופן מדויק כל חודש לפעמים איחור של יום.
עקב הפרשות חומות כהות שהיו לי בין המחזור האחרון שנגמר ב - 20.7 לימים עכשיו שלפני המחזור הבא אני חוששת אולי שהמחזור יקדים ? האם זה יכול לקרות או שאין סיבה שזה יקדים?
במידה ואחליט לקחת פרימולוט נור בכל זאת רק כדי להיות בטוחה כמה ימים לפני אני צריכה לקחת ואיזה מינון? אודה לתשובה
נב. אני לא לוקחת גלולת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013בערך 10 ימים לפני המחזור שאמור להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםאירה31/07/2013
שלום רציתי לברר... אז ככה עברתי ליפני שבוע בידיוק ניתוח בצוור הרחם בגלל וירןסהפפילומה בדרגת c 2-3 עכשיו אמרו לי שיהיו דימומים במשך כמה ימים ולא ממש היו לי דימומים אלה יותר מריחות כמו בסוף המחזור... והיום פיתאום נהיו דימומים ממש חזקים כמו מחזור ואני לא יודעת העם יכול להתחיל המחזור שבוע אחרי ניתוח כזה או שזה יותר קשור לדימומים של אחרי הניתוח... אז אני קצת בלחץ.. תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013אי אפשר לדעת אם זה מחזור או דימומים בגלל הטיפולים. אם מטריד פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזורחן31/07/2013
שלום, אני לוקחת גלולות מסוג פליים. תכף החפיסה תגמר לי ואני רוצה לדחות את המחזור. האם זה מסוכן? איך בדיוק זה עובד? אמרו לי שאני צריכה לקחת את החפיסה הבאה של הגלולות ישר, בלי הפסקה של 7 ימים. האם זה נכון? לקחת 2 חפיסות שלמות ברצף? אשמח אם תוכלו להסביר לי. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013אין שום בעיה לקחת 2 -3 חפיסות ברצף ולמנוע מחזור להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לפספוס גלולותמור31/07/2013
שלום, אני לוקחת גלולות מילאן, בים העשירי לגלולות קיימתי יחסים,לקחתי גלולה ושכחתי לקחת את 2 הגלולות הבאות . לאחר שגיליתי זאת, לקחתי את הגלולה האחרונה ששכחתי+ גלולה של אותו יום ומיד קיבלתי מחזור.
פשוט המשכתי כרגיל את הגלולות לאחר מכן, האם המחזור יתבטל בגלל שקיבלתי עכשיו?
יש לי סיכוי להריון ? מתי אני מוגנת?
אודה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בקשר לפספוס גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013סבירות להריון נמוכה. את לא מוגנת עכשיו שבועיים והוסיפי קונדומים
יכול להיות שלא ידיע מחזור או שיגיע טיפות, מציע לך לקחת ברצף בלי לעשות הפסקה את החפיסה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה וגינאליתמיכל31/07/2013
הלכתי לרופאת נשים ועשיתי בדיקה וגינאלית רגילה
הבעיה היא שאני עדיין בתולה ולא ידעתי שאם את בתולה לא צריך לעשות הרופאה גם לא שאלה אותי
האם זה פוגע בי באיזה שהיא צורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיפה
מיכל31/07/2013הבדיקה כללה מין מכשיר כזה שאני לא יודעת איך קוראים לו כמו ברווז שפותח קצת להסתכלות
וגם אולטרסואנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוסיפה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013ניתן לבדוק בדיקת גינקולוגית גם נשים בתולות עם אצבע אחת וספקולום קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקיום יחסיםגיל30/07/2013
שלום אני מקיימת יחסים עם חבר שלי מזה כמה חודשים (הוא הראשון שלי) בהתחלה כאב לי מאוד אבל אחרי כמה פעמים כמה התחלתי.
מידי פעם כשאנחנו מנסים פתאום שורף לי וכואב שהוא נכנס ואנחנו מפסיקים. זה לא קורה ברוב הפעמים אבל זה מאוד מעצבן ומוריד לשנינו את מצב הרוח. אנחנו יכולים לשכב פעמיים בלילה בפעם הראשונה זה ילך ובפעם השנייה פתאום יכאב לי ונעצור. מה יכול לגרום לכאבים האלה? לא נראה לי שיש לי דלקת כלשהי כי אין לי פתאום הפרשות שונות או ריח או משהו שמרמז על זה. הכאבים מגיעים לפעמים כן ולפעמים לא וממש אין לי מושג למה. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה ועזרה
גיל07/08/2013תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיקסואן30/07/2013
בחודשים האחרונים בזמן קיום יחסים,כמה שניות לפני שאני גומרת יש לי תחושה כאילו מופרש משהו לנרתיק שגורם לצריבה .
מה זה ועל מה זה עשוי להצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם לא יוסיפי לדלג על השאלה שלי
סואן01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/08/2013מה זה ועל מה זה עשוי להצביע?
- קשה לומר. כדאי לפנות לבדיקה גינקולוגית. לפעמים התחושות משתנות עם פרטנר חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא לקחת גלולה אתמול, עברו 24 שעותנועם אופק30/07/2013
שלום,
שכחתי לקחת גלולה אתמול, ועברו בדיוק 24 שעות,
מה לעשות?
לגמי מניעת הריון - אין לי חשש, אנחנו נזהרים בעוד אמצעים.
אבל השאלה היא האם לקחת שתי גלולות ביחד?
או
לדלג על גלולה אחת ולקחת היום כרגיל?
תודה רבה....!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחת גלולה אתמול, עברו 24 שעות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/07/2013אבל השאלה היא האם לקחת שתי גלולות ביחד?
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מיכאל פרידמן!
נועם אופק30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףנטלי30/07/2013
שלום עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי שני קווים אדומים המקלון עם שני חלונות קו אחד בחלון אחד יצא קו ישר וקו שני בחלון השני אבל הוא יצא קו בתנוחה אחרת האם אני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/07/2013לפי התיאור נראה שנקלטת להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבדניאל30/07/2013
בעקבות פטריה בנרתיק נטלתי את התרופות הבאות:
נרות קלוטרי
נרות גינו דקטרין 3
כדור פלוקנול 150 מג
משחת קומאגיס
ומשחת פטריון
כדורי פרוביוטיקה
האם משהו מהם עלול לפגוע ביעילות גלולות פמינט??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/07/2013לא נראה שיש מוקם לדאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/07/2013לא נראה שיש מוקם לדאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהחלפת גלולותלי30/07/2013
שלום, אני בת 23 ועד היום במשך כ 4 שנים לקחתי גלולות דיאנה.. הבנתי מהרופא שעדיף להחליף אותן כי יש להן מינון גבוהה או משהו כזה אז הוא החליף לי לגלולות יאז, הבנתי שהן גלולות יקרות והרופאה החליפה לי לגלולות mercilon.. אחרי הסבר ממנה שעדיף יותר לקחת גלולות של 24 יום כי זה משפיע פחות הורמונלית על הגוף חשבתי שאולי עדיף כבר לבחור פעם אחת למה לעבור כי אני לא מעוניינת לעשות ניסויים על יותר מסוג נוסף..
אני מעוניינת בגלולות שיגנו מפני הריון ויחד עם זאת יועילו במקרה של מחזור לא סדיר ואף כואב (לפני הגלולות מאוד סבלתי מכאבים), שיעזור בעיניים השיעור, יהיה במינון המתאים לי, ואם באמת יותר טוב לקחת את הגלולות שפרוסות על יותר ימים. (ואני לא יודעת אם זה קשור אבל הרופאה זרקה לי שיש לי רירית דקה)
מאוד אודה לכם אם תוכלו להתאים לי סוג של גלולות שיתאימו לכל הצרכים שלי.. תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני יכולה להמליץ מהנסיון שלי
נועה01/08/2013הכי פשוט וקל לקחת גלולות של 21-7 שכל הגלולות באותו מינון. אני אישית לוקחת פמינט שהיא גם ממש זולה וגם במינון נמוך (20 מ"ג). זה מה שהרופא שלי המליץ לי וכדאי לך להתייעץ עם שלך גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה אני...
לי02/08/2013אני אקרא אם היא עונה על הצרכים שלי (שכתבתי למעלה)..
אין לי ממש עם מי להתייעץ... הרופאה ממש הייתה חסרת סבלנות אז החלטתי לשאול פה...
שוב תודה על התגובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בהחלפת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/08/2013יש לקבוע תור אצל רופא נשים על מנת לקבוע את סוג הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עם מי להתייעץ
לי02/08/2013ניסיתי, אבל נתקלתי בחוסר סבלנות ויחס משפיל ולכן ביקשתי להתייעץ עם רופא פה, אז אם תוכל להמליץ לי על איזה סוג שמתאים לצרכים שלי לדעתך..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!!!אילת30/07/2013
שלום אני בת 30 אמא לחמישה, אתמול השתמשתי פעם ראשונה בטומפון זה היה טומפון בעל ספיגה הגבוהה ביותר. כמובן לא ישנתי עם זה בלילה אבל כאשר קמתי בבוקר היה לי כאב ראש באזור המצח והקאתי האם יתכן שזה תסמונת ההלם הרעלי אם כן מה עלי לעשות עכשיו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!!!!!!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/07/2013לא נראה לי. אבל אם מתשיכי להרגיש לא טוב פני לבדיקת רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ?ק30/07/2013
שלום רב-
המחזור מאחר לי כבר חמישה ימים.
בדיקת דם לפרודסטרון ביום החמישי לאיחור הראתה ערך של 7.1 (בטא שלילית)
(בזמן ביוץ אצלי בד"כ הפרוג' מטפס לכמה עשרות ומעל מאה בהריון)
האם ניתן להבין שהיה ביוץ וכעת הפרוגסטרון במגמת ירידה שתביא למחזור?
האם בוודאות היה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה ביוץ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/07/2013אי אפשר לדעת כרגע אם היה ביוץ או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)