מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור?יעל29/07/2013
היי,
ביום ה 24 למחזור האחרון החלו לי הפרשות חומות, מעט מאוד, ובעיקר רק בניגוב
זה נמשך שלושה ימים ונפסק אתמול. בינתיים המחזור לא הגיע.
מה יכולות לומר ההפרשות הללו? עשיתי היום בדיקת היריון (יום 28 למחזור) והתוצאה שלילית
לא ייתכן שמה שהיה לי זה מחזור, נכון?
שאלה נוספת- במידה וארצה להשתמש בחודש הבא בבדיקות ביוץ, כיצד נכון להשתמש בהן? הבנתי שעלי להתחיל מהיום הראשון של המחזור. האם אמנם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013בדיקות שתן להריון יהיו חיובית כשבועיים לאחר הביוץ ולכן עשית אותן מוקדם מידי.
הדימום יכול להיות הפרעה הורמונלית או דימום של השרשה אם את בהריון
בדיקות ביוץ נעשות באמצע החודש סביב הביוץ ,אם המחזורים שלך סדירים זה יהיה כ/שבועיים לפני המחזור הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
יעל29/07/2013חשוב לי לציין כי זה לא היה דימום, אלא הפרשות חומות בלבד
מה המשמעות של זה?
מתי לעשות בדיקת היריון ביתית על מנת שתהיה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי מיןשלי28/07/2013
אני בת 17 וכבר פעמיים שמתי לב שיורד לי קצת דם אחרי יחסי מין, ראיתי קצת על התחתונים וגם על הקונדום
שתי הפעמים היו באותו שבוע
לפני 2 הפעמים האלו קימתי יחסי מין פעם אחת, לפני כמה חודשים ולא היה דם, (זו הייתה הפעם הראשונה שלי)
המחזור שלי היה לפני כשבועיים והוא סדיר בדרך כלל
מה זה יכול להיות? האם זה לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013פני לבדיקת רופא נשים הדימום יכול להיות מצוואר הרחם או מפציעה חיצונית בזמן חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 14יעלי צפון28/07/2013
שלום
אני היום 28.7.13 בשבוע 14 של הריון ואמורה לעשות בשבוע 17 חלבון עוברי , האם זה בתאריך 18.8.13 בדיוק עוד 3 שבועות??
מה עליי לאכול כדי שיוסיף לי סידן(למרות שאין לי חוסר בכך) הבנתי שצריך לאכול הרבה מזון המכיל סידן, אשמח לדוגמאות.
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 14 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013התיעצי עם תזונאית של קופת החולים לגבי תזונה עשירת סידן למרות שלא ברור לי למה דווקא סידןם מטריד אותך
לגבי שבשבוע 17 של הריון הבדיקת לא אמורה להיות בדיוק באותו יום של הכניסה לשבוע 17 זה יכול להיות באותו שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 14 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013התיעצי עם תזונאית של קופת החולים לגבי תזונה עשירת סידן למרות שלא ברור לי למה דווקא סידןם מטריד אותך
לגבי שבשבוע 17 של הריון הבדיקת לא אמורה להיות בדיוק באותו יום של הכניסה לשבוע 17 זה יכול להיות באותו שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות דיאנה למינססופי28/07/2013
שלום רב. לגבי מעבר מדיאנה למינס... הרופא אמר לי ליטול חבילת מינס חדשה בדומה לניטלת דיאנה חדשה (כלומר בתום שבוע ההפסקה). לעומת זאת בעלון מצוין כי במעבר מגלולה משולבת של 21 יום "התחילי מיד לאחר היום האחרון של החפיסה הקודמת".
מתי ראוי לקחת..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולות דיאנה למינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013שתי האופציות סבירות
אם תתחילי מיד זה יקצר לך את הזמן בין המחזורים באותו חודש כך שתקחי גם את זה בחשבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בקשר לבדיקת דםדינה28/07/2013
הגניקולוגית הביאה לי הפנייה לעשות בדיקות ורציתי לדעת אם אני צריכה להיות במחזור כי גם צריך לעשות בדיקות שתן?
הבדיקות :
ANDROSTENED
(ESTRADIOL(E2
FSH
LH
PRG-17-OH
POGESTERONE
PROLAC SO4
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקשר לבדיקת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013הבדיקות דם נעשות בין יום 3 - 5 למחזור הוסת. את בדיקות השתן עשי אחרי שתסיימי עם המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על nuvaringשירן28/07/2013
לאחר הפניות שלי בקשר להקאות שמסתבר זה בגלל חיידק בקיבה ככל הנראה.. הרופא החליף לי את גלולות יאז בnuvoring.
הבנתי שזה משהו חדשני, האם הן יעילות גם? האם הקאה יכולה לפגוע ביעילותה כמו ביעילות הכדורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על nuvaring - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013אין קשר בין נובה רינג למערכת העיכול ולכן טוב עשה הרופא שהחליף לך לטבבעת. היא יעילה מאוד מבחינת מניעת הריון ומאחר וההורמונים נספגים ישירות לדם הם עוקפים את מערכת העיכול ולא מושפעים מהקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מוגנת מהיום הראשון של טבעת
שירן31/07/2013כרגע אני במחזור וסיימתי חפיסה של יאז. הרופא אמר איך שאני מסיימת חפיסה לשים ובעת. אבל אני עדיין במחזור. זה לא מפריע אחד לשני?
האם אני מוגנת מרגע ההכנסה של הטבעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מוגנת מהיום הראשון של טבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013מחזור לא מפריע ליעילות של הטבעת ואת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהדניאל28/07/2013
אם סיימתי טיפול ממושך לפטרייה וחבר שלי ירד לי לאיזור הדגדגן והשפתיים החיצוניות יש סיכוי שהוא נדבק אם הפטרייה לא עברה?
איך אני אדע אם הפטרייה עברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013פטריה לא מדבקת בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hhgu.עדי28/07/2013
היי
שמי עדי נשואה +4 , בת 36 לפני שנה שמתי התקן רגיל שאני לא יודעת את הסוג אבל זה משהו מההתקנים הרגילים, כי הרופא לא רצה לשים לי את המירנה כי אני סובלת ממגרנות,
אז הוא אמר שזה לא מתאים לי בגלל זה הוא הפסיק לי את הגלולות,
יש לי 2 בעיות: אחת התחילה לפני כמה חודשים, המחזור משובש או שהוא מגיע בזרמים מטורפים שזה משהו שאני לא מכירה, או שהוא מאחר ואני כל פעם עושה בדיקת הריון כי הוא מאחר בהפרשים של שבוע.
הבעיה השנייה הופיעה לפני ארבעה חודשים בערך אני בחורה שלא סובלת מדלקות בשתן ולא מהפרשות,לפני כמה זמן התחיל לי גרד ממש חזק ומציק שהלכתי וקניתי נרות אגיסטן וזה עזר, עכשיו זה חזר שוב ושוב אני משתמשת באגיסטן רציתי לברר אם יש קשר בין הטבעת לבעיות? האם זה קשור לגיל? קראתי בהמון פורומים שאכילת מתוק ואוכל עם שמרים גם גורם לקנדידה, האם זה נכון? מה עליי לעשות ?יש טיפול מונע?
אני לא הולכת לרופא נשים כי התורים אליו מאוד ארוכים אז אני כבר מעדיפה להשתמש בנרות אבל אני מפחדת להפוך את זה להרגל.....
מחכה לתשובה תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hhgu. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013לא אמור להיות קשר בין פטריות נרתיקיות והתקן
המחזורים הקשים יכולים להיות קשורים להתקן אבל לא האיחורים.
אין ברירה פני לרופא נשים שלך להערכה טיפולית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור- דחוף!!!אבי 3128/07/2013
אני מעוניינת ליטול כדורי "פרימולוט נור" על מנת לדחות את המחזור בלפחות שבועיים.
קיבלתי מרשם מרופא המשפחה אך הוא לא ידע לומר לי בדיוק כמה כדורים לוקחים ומתי.
אשמח לדעת : 1. כמה ימים לפני המחזור עלי להתחיל וליטול את הכדורים ?
2. מהו המינון? (הוא אמר 2 כדורים) יכול להיות?
3. האם זה בסדר ליטול את הכדורים האלו לפחות שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור- דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013כ10 ימים לפני מועד המחזור המיועד התחילי 2 כדורים ליום והמשיכי עד שתרצי לקבל את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPרימולט נור
ציפי31/07/2013קיבלתי הנחיה מהרופאה שלי לקחת את התרופה 2-3 ימים לפני המחזור.
ייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPרימולט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/08/2013מאוחר מידי רצוי שבוע וחצי לפני המחזור כדי שימנע ביעילות את הגעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרימולט נור
מורן09/08/2013היי רופאת הנשים אמרה לי להתחיל לקחת מיום ה 14 שלאחר המחזור ולא 10 ימים לפני קבלת המחזור. אני מקבלת כל 30 יום מחזור באופן קבוע. האם מספיק שאתחיל לקחת 10 ימים מלפני קבלת המחזור? אני פשוט מעדיפה לקחת כמה שפחות כדורים. בנוסף האם עם לקיחת הכדורים אפשרי להכנס להריון ? אני שואלת מאחר ואנחנו
מנסים להכנס להריון ואת הכדורים אני לוקחת מחוסר ברירה עקב יציאה לחופשה.אשמח לקבלת תשובות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר ובדיקת דם שליליתתותי28/07/2013
היי
אני בת 26 והפסקתי גלולות לפני חודשיים אחרי כמעט 10 שנים של שימוש...
המחזור שלי מאז ומעולם היה סדיר כמו שעון (גם לפני השימוש בגלולות) , ומשום מה עכשיו מאחר לי ב-11 ימים....
אין לי שום תופעות לוואי של לפני מחזור ובד"כ המחזור שלי ממש ממש קשה... בדיקת דם לגילוי הריון יצאה שלילית (קטן מ-2)
מה זה למה זה ומה יכולה להיות הסיבה לזה??
קבעתי כבר תור לרופא ....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שהיה דימום באמצע החודש
תותי28/07/2013בערך 19 יום אחרי קבלת המחזור היו לי דימומים מוזרים ממש ממש חלשים ראו רק סימן בתחתונית כל פעם (הנרתיק לא ממש דימם - לא שמתי טמפון או תחבושת) הם נמשכו שלושה ימים והיו קצת ורודים חומים.... בגלל שזה היה ממש כמה ימים אחרי הביוץ אז חשבתי שאולי זה דימום השתרשות... יכול להיות שזה בכלל היה מחזור?
ואם כן אז איך אני אמורה עכשיו לחשב את הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף שהיה דימום באמצע החודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013חצי שנה ראשונה לאחר הפסקת גלולות יכולים להיות שבושים עד אי קבלת מחזור עקב חוסר ביוץ.
יכול לקחת כמה חודשים עד שהמנגנון ההורמונלי יתאזן מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת STD עזרה בתוצאותמיה28/07/2013
שלום עשיתי בדיקת שתן STD
קיבלתי תוצאות הבאות:
מה אומר החיובי ? מה משפיע על חיי המין שלי ואם בכלל?
CHLAMYDIA TRACH-PCR שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR שלילי
M.HOMINIS-PCR שלילי
U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי
M.GENITALIUM-PCR שלילי
TRICHOMONAS VAG-PCR שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת STD עזרה בתוצאות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013להרבה נשים יש אוראופלזמה חיובית בPCR
הטיפול הוא באנטיביוטיקה בהתאם לממצאים קליניים
התיעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת אורטו סיקלןאלונה28/07/2013
שלום , אני חיילת ואני מקבלת גלולות אורטו סיקלן . החודש לא ניתן להגיע לרופא נשים והגלולות של נגמרו בנוסף לכול זה הגלולות לא קיימות במלאי של בתי מרקחת .איזה גלולות אני יכולה לקחת ברמה של גלולה זו כידי שרופא יחידה ירשום לי מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת אורטו סיקלן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013יסמין בלארה מינולט גינרה וכל התרופות הגנריות ( תוצרת הארץ)של מינולט או גינרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותשני28/07/2013
שלום,
לפני כחודש החלפתי את סוג הגלולה שאני לוקחת (אך אותה כמות של הורמונים עפ החפיסה) ושמתי לב לזקיקי שיער שהופיעו לי על החזה (ללא שיער. רק זקיקים) ושיער שהופיע בפאות הלחיים. זה נראה לא טוב ומאוד לא אסטטי.
האם התופעה תחלוף כשאחזור לגלולות המקוריות שלקחתי בהתחלה?
שמעתי שיש גלולות שמותאמות במיוחד לנשים עם שיעור יתר. אלו גלולות אלה והאם אפשר להחליף אליהן ללא יעוץ עם הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013אי אפשר להחליף גלולות סתם. חיזרי לרופא שלך להתיעצות ולקבלת מרשם לגלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא החליף
שני29/07/2013לא החלפתי לבד. הרופא החליף. הוא אמר שאין שום הבדל בין הגלולות אך עדיין יש את התופעות לוואי שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא החליף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/07/2013חיזרי אליו עם התלונות שדווחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהdana28/07/2013
שלום
אני בהיריון בשבוע 6 וטרם נמצא דופק עוברי.
בזמן הימים הפוריים, שהובילו להריון זה, עשיתי שטיפות חומץ בנרתיק ורציתי לשאול האם שטיפות חומץ עלולות לגרום להריון לא תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד29/07/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתן וכאביםרוניB28/07/2013
היי, שוב אני עם הפטריה. כמו שהזכרתי בהודעות קודמות, לפני שבועיים, בעקבות תחושות גירוד וצריבה נאמר לי שיש לי פטריה וגינלית (לא נאמר איזה, ובאופן כללי האבחנה נעשתה ע"י הסתכלות פנימה בלבד-האם אפשר לאבחן ככה בכלל?)
טופלתי בנרות קלוטרי במשך שבוע. לאחר מכן התחילה צריבה במתן שתן וכאבים בצידי הבטן. חזרתי לרופא, עשיתי תרבית שתן, היא יצאה שלילית. הוא שלח אותי לאולטראסאונד שיש לי הרגשה שגם כן יצא שלילי. בינתיים אני ממשיכה לסבול - מכאבים, מהרגשה כללית של מחלה.
מה יכולה להיות הבעיה לדעתך? מה אפשר לעשות? האם יתכן שאלה בכלזאת שאריות של הפטריה? האם זה מסוכן ויכול להתפשט לשאר הגוף, או כבר התפשט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שראיתי באינטרנט
רוניB28/07/2013הדבר שהכי קרוב להסביר את מרבית הסימפטומים שלי (פרט לדלקת בדרכי השתן שאותה כאמור שללה התרבית) הוא קנדידה. אבל אם ככה, האם הטיפול בקלוטרי במשך שבוע לא היה אמור לחסל אותה? ואם זו לא קנדידה, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות אגב
רוניB28/07/2013תרבית ואגינלית/משטח נרתיק בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות אגב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013עשי תרבית נרתיקית אחרי שיסתיים המחזור כדי לראות אם יש עדיין פטריה ואיזה סוג - יש סוגים שהם עקשניים לטיפול. בינתיים קחי פרוביוטיקה 2 כמוסות ליום עד לסיום המחזור ואת יכול לשמרוח משחה חיצונית נגד הגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)