מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית מעובהליאת06/06/2013
היי, ב21.4 סיום הריון בציטוטק לאחר הריון שלא התפתח שבוע 8.
לאחר מספר בדיקות אולטרסאונד נראה רחם נקי.חודש לאחר מכן ב20.5 הופיע דימום ככל הנראה מחזור בין חמישה ימים שכלל גם כאבים של מחזור. לפני כמה ימים בניגוב שתן הופיעו הפרשות חומות ולכן פניתי להבדק אצל רופא שלאחר אולטסראונד נמצאו ברחם זרמים ומחשש לשאריות הריון הרופא הפנה אותי לעשות בדיקת בטא ששתיהן יצאו שליליות (שבוע וחצי לאחר סיום המחזור)
היום נבדקתי שוב אצל רופא שלאחר בדיקת אולטרסאונד שלל שאריות מההריון וציין כי נראה שיש רירית מעובה וככל הנראה אני לפני מחזור.
שאלתי היא, האם רירית מעובה מראה על הופעתו של מחזורר? האם פספסתי את הביוץ? האם יכול להיות שהמחזור שקיבלתי לא היה בעצם מחזור?
אודה לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית מעובה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/06/2013עובי יכול העקיפין להעיד על שלב בו נמצאת רירית הרחם
לא ניתן לקבוע האם היה ביוץ או לא לפי עובי רירי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור הקדיםנטלי05/06/2013
שלום
רציתי לשאול שאלה אני בת 41 ועברתי הפלה בערך לפני כ-שנה
אני מנסה להכנס שוב פעם להריון ולא מצליחה
חודש שעבר הקדים לי נמחזור ב-6 ימים (הגיע ביום ה-23 במקום היום ה-29)
ובנוסף החזה שלי גדל ונורא רגיש כהרגלי לפני מחזור רק שהפעם אני 10 ימים
לאחר תחילת מחזור והחזה שלי עדיים גדול ורגיש קצת עשיתי בדיקות דם
הורמונליות ותוצאות הבדיקות הינן:
estardiol: 832 pmol/l
fsh: 3.37 miu/ml
hcg quant: 0.40 iu/l
lh: 4.14 miu/ml
progesterone: 30.15 nmol/l
tsh: 1.47 miu/l
רציתי לשאול האם הבדיקות בסדר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013הפרוגסטרון גבוה. פני עם התוצאות לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן לא מציקטלי05/06/2013
שלום, אני בת 45 + 5 ילדים. בשבוע שעבר עברתי בדיקה US על הכליות ושלפוחית השתן , בגלל דלקות חוזרות .הכל נמצא תקין ב"ה אבל הטכנאית אמרה תוך כדי בדיקה : את בטח יודעת שיש לך שרירן ברחם . לא ידעתי ואין לי שום תופעות כמו דימומים או תכיפות בהטלת שתן או כאבים וכו' . האם עלי לדאוג ? ללכת לגניקולוג להיבדק ? להניח לענין ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן לא מציק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013פני ליעוץ ולבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תסביב שחלתיטל05/06/2013
שלום
עברתי תסביב שחלתי, הטיפול היה דרך הנרתיק, והיו לי גם תפרים אח"כ
נאמר לי שאסור להשתמש בטמפון ושאסור לקיים יחסי מין במשך שנה
שנה נראית לי תקופה מאוד מאוד ארוכה להחלמה, גם יחסית לניתוחים הרבה יותר מורכבים. האם זה הגיוני ? או שהאיסור רלבנטי לתקופה קצרה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תסביב שחלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013מסכימה איתך שזה לא הגיוני לחכות שנה עד לקיום יחסי מין
חיזרי לרופא הנשים שניתח אותך ובידקי איתו שוב את ההנחיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואקנהדקלה05/06/2013
שלום רב ד"ר
התחלתי לקחת גלולות לפני כשבוע ומאז יוצאים לי פצעים מודלקים על הפנים האם יכול להיות שזה אומר שהגלולה הספציפית לא מתאימה לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואקנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013קשה לומר עוד מוקדם מידי, סיימי חפיסה ותראי בחודש הבא מה קורה אם עדיין תפרחי בפנים כדאי יהיה להחליף לגלולות מיוחדות שמטפלות גם באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וכאב בעת קיום יחסיםאלונה05/06/2013
אשתי נטלה בקביעות גלולות מסוג גינרה ובחודשיים האחרונים עברה למינס - הכל בהוראת רופא נשים.בכל העת הזו,לא משנה באיזה גלולה השתמשה,סבלה אשתי מכאב בעת החדירה ולאחר המשגל. כעת עשתה ניסיון,הפסיקה ליטול גלולות,קיימנו יחסים.אשתי לא חשה בכל כאב לא בחדירה ולא אחרי המשגל.
האם כל עניין הכאב קשור בגלולות,איננו קשור,אולי זה רק בראש שלה כתוצאה מחרדה???
אולי יש פיתרון שאיננו גלולות כמו דיאפרגמה? (לא ילדה מעולם,אם זה רלוונטי).
אשמח לעצת רופא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וכאב בעת קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013תופעת כאב יכולה להיות קשורה לגלולות כי הגלולוות גורמות ליובש מקומי... כנראה שלאשתך יש תסמונת שנקראת וסטיבוליטיס שהיא לעתים קשורה ללקיחת גלולות. כדאי להתיעץ עם רופא נשים לגבי אלטרנטיבות אחרות של אמצעי מניעה, כמובן שאם היא לא ילדה האופציות חוץ מגלולות פחות אידיאליות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא צום ותזונהטל05/06/2013
אני בהריון, שבוע 20, אמא לשניים. סובלת מאוד מבחילות ובערך פעם ביום מקיאה - גם בהריונות הקודמים היה כך, במשך 9 חודשים, עד הלידה. שום דבר לא עוזר ואני שמחה כרגע כי נקודת הפתיחה שלי היא עודף משקל רב מאוד ומדד בי.אם.איי גבוה ומתחילת ההריון ירדתי יפה. השאלות-
1. האם מסוכן עבור העובר לרדת במשקל בהריון?
2. לפעמים קורה שאני לא אוכלת המון שעות בגלל הבחילות, למשל משתיים בצהריים עד 9 בבוקר למחרת. האם זה מסוכן לעובר?
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא צום ותזונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013חשובמשאת הקצת שאת אוכלת שיהיה מאוזן, כדאי להתיעץ עם דיאטנית
בעקרון עובר לוקח לעצמו את כל מה שהוא צריך מרזרבות האם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתןמור04/06/2013
שלום,
לאחר בדיקת שתן התגלה שיש לי דלקת שתן (היה עם דם חשוב להוסיף)
הרופא נתן לי סיפרודקס 500 מ"ג לעשרה ימים , ואז עליי לבצע בדיקת שתן נוספת לראות שזה לגמרי נעלם.
כרגע אני נמצאת ביום השביעי שבו אני שותה את האנטיביוטיקה..
רציתי לדעת האם אפשר לקיים יחסי מין בזמן שתיית האנטיביוטיקה????.. זה יכול לגרום למשהו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013סיימי את האנטיביוטיקה עשי שוב בדיקת שתן ואם החיידק נעלם חיזרי לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןליאת04/06/2013
שלום רב,בשבוע שעבר שכחתי לקחת 2 גלולות ואני ובעלי קיימנו יחסים.לאחר שהבנו שיש מצב שנכנסתי להריון לא שכבנו בכלל. כעבור שבוע ויום ניגשתי לעשות בדיקת דם להריון והתוצאה יצא קטן מ-2 מה שהבנתי שזה אומר שאין הריון. רציתי לדעת עד כמה וודאית התשובה ??? והאם עשיתי את הבידקת דם מוקדם מידי ??? אני מציינת שעבר שבוע ויום מאז ששכבנו.
אודה לך על התשובה
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013הבדיקה תצא חיובית אם את בהריון רק לאחר 10 ימים לערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזורליאורה04/06/2013
קיבלתי כדורי דופסטון פעמיים ביום כדי לדחות את המחזור בשבוע. יש לי מחזור בערך כל30 יום.
אני לא זוכרת מתי הרופא אמר לי להתחיל את הדופסטון. כמה זמן לפני הווסת מומלץ להתחיל כדי לדחות את הופעת הווסת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013התחילי מיום 15 של המחזור(ספירה מהיום הראשון של המחזור) והמשיכי עד שתהיי מוכנה לקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה כלום בזמן קיום יחסי מיןהודיה04/06/2013
שלום,
עשיתי בערב ניתוח באיזור הנרתיק כיוון שלא יכולתי לקיים מין.
מאז אני מצליחה אך לא מרגישה כלום. האם יש מה לעשות בנידון?
תודה,
הודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה כלום בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013לא ברור איזה ניתוח עברת
פני לרופא נשים שניתח אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאנה 35דקלה04/06/2013
שלום רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שהגלולה דיאנה יכולה לעשות פעולה הפוכה הכוונה להוציא יותר פצעים?והאם מדובר בנשים שהפרופיל ההורמונלי שלהן תקין ונותנים להן את הגלולה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דקלה04/06/2013רציתי להוסיף שאני לוקחת את הדיאנה רק עשרה ימים ומאז לא מפסיקים לצאת לי פצעים מוגלתיים שלפני כן היה יוצא לי פצע קטן לעיתים רחוקות.. בנוסף נהייתה לי פטריה והפרשות מוזרות ויש לי בחילות? האם אני רגילה לגלולה ? כדאי לי להחליף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאנה 35 - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/06/2013לא אמורה להיות בעייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומינוניםדקלה04/06/2013
שלום ד"ר,
רציתי לדעת האם תופעת ההחמרה שבתחילת נטילת הגלולות נפוצה יותר בגלולות עם מינון גבוה לדוגמא דיאנה או שזה תקף גם לשאר הגלולות במינון הנמוך? כלומר שגם אצלם ניתן לראות החמרה בתחילת השימוש? או שבמינון גבוה תופעת הלוואי הזאת יותר נפוצה?? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומינונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2013אינדיבידואלי לכל אישה, אי אפשר לצפות מראש לאיזה גלולה יהיו תופעות לוואי, לא ברור למה את קוראת החמרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםג׳׳04/06/2013
אני שבוע וחצי לאחר ניתוח פיסורה ולאחר נטילה של תרופות משככי כאבים ובניהם וזריקת וולטרן על בסיס יומי עד אתמול
יש לציין שיש לי איחור כבר ארבעה ימים זה נורמלי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/06/2013לא נראה שיש קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובורינגטל03/06/2013
אני חצי שנה משתמשת בנובורינג,
לאחרונה מסתבר שיש בעיה במפעל ואין נובורינג בשוק.
האם יש טבעת אחר שאפשר להשתמש בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובורינג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/06/2013יש נובורינג בשוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)