מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף- חיבור חפיסות והופעת מחזורליהיא26/05/2013
שלום רב,
אני משתמשת בגלולות מסוג פמינט. לאחרונה חיברתי 5 חפיסות שבכל אחת 21 גלולות ועם תחילת נטילת החפיסה ה5 הופיע אצלי דימום קל למשך כשבועיים.. כעת הדימום הפסיק ונותרו לי 7 גלולות בחפיסה. האם אוכל להמשיך ליטול חפיסה נוספת ברצף ללא חשש לדימום חוזר? האם זה נורמלי? אני מתלבטת מה לעשות כי אם אעשה הפסקה אקבל שוב מחזור.
בתודה, ליהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- חיבור חפיסות והופעת מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013המשיכי רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף ..עמית26/05/2013
היי , התחלתי לקחת גלולות אמילי לפני כחודש ובאריזה השנייה אמרו לי שיש חוסר במפעל בגלולות אלו , והרוקח נתן לי גלולות מיליאן ואמר שזה אותו דבר . ועכשיו יש לי דימום , ועברתי ניתוח חזה לפני כשבוע , האם זה ששינו לי את הגלולות יכול לפגוע בחזה או בי באיזה אופן ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף .. - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013אלו גלולות זהות
שום דבר לא יכול לפגוע בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והגנהנוי26/05/2013
שלום ד"ר
אם התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה ביום הראשון למחזור לאחר כמה זמן אני מוגנת מפני הריון? (כולל גמירה בפנים)?? תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והגנה - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013מוגנת מידית כלומר מהגלולה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ימים מותר לקחת ברצף פרימולט נוררותי26/05/2013
אני מתחתנת בעוד כשבועיים. רופאת נשים נתנה לי פרימולט נור והמליצה להתחיל לקחת כ-12 יום לפני החתונה. אני חוששת ורוצה להתחיל עוד קודם,
אך פוחדת שלא עבר מספיק זמן מהמחזור הקודם שלי-(14.5.13) האם יש קשר?? וכן כמה זמן ניתן ליטול ברצף פרימולט נור? אודה מאד לתשובה דחופה...תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ימים מותר לקחת ברצף פרימולט נור - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013אפשר עד שמקבלים מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורחנה26/05/2013
שלום,
החלפתי לגלולות יאז (מפמינט) כבר עברתי חפיסה ראושנה והכל היה בסדר ועכשיו בסוף החפיסה השניה לא מופיעה הוסת. סיימתי את ההפסקה של 4 ימים ואני כבר בכדור הרביעי בחפיסה החדשה ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה קשור להחלפת גלולות? אחרי כמה ימים כבר צריך לדאוג להריון? (לא שכחתי שום גלולה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013זה ב גלל המינון הנמוך ביאז
בכל מקרה רק לביטחון בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותאנה קרנינה26/05/2013
בוקר טוב. בהמלצת הרופא נשים שלי החלפתי את הגלולות פמינט בגלולת מינס. סיימתי לשתות את הגלולה האחרונה של פמינט עשיתי שבוע הפסקה והתחלתי עם חבילת מינס. לאחר שסיימתי את כל הכדורים כולל את הכדורים הלבנים שבמהלכם היית אמורה לקבל מחזור עדיין המחזור לא הופיעה. האם זה דבר נפוץ בזמן החלפת גלולות?
כמו כן הבנתי שמינס זה גלולה חלשה יחסית. האם קיים חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
אנה קרנינה26/05/2013חשוב להוסיף כי אין לי כלל כאסי מחזור, ואולי מהלחץ מהריון אני מרגישה בחילות וסחרחורת....ויכול להיות שזה פסיכולוגי בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד27/05/2013בצעי בדיקת הריון
בשל המיון הנמוך של המינס לפעמים לא מתקבל דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי, דימומים ומה שבניהם...דפי25/05/2013
אני בת 29.5, נשואה, אניני לוקחת גלולות או אמצעי מניעה אחר...
בחודש הקודם איחרה לי הוסת והסיבה הייתה, על אף שלא תכננו בצורה קונקרטית, הריון! לצערי ההריון (אם אפשר לקרוא לו כך) שלא שרד יותר מ10 ימים איחור של וסת (שזה נחשב אלי שבוע 4???)
ביקרתי במיון נשים משום שבדיקת הבטא יצא מועטה מעט יחסית לשבוע ההריון (152) ובבדיקה ואגינלית נצפתה רירית בעובי 11 מ"מ אך לא נצפה שק הריון, היה חשד להריון חוץ רחמי... בבדיקת בטא 3 ימים לאחר מכן הבטא ירדה ל51 וכעבור כחודש התאפסה (האם זה מוכיח או שולל הריון חוץ רחמי??? לא יודעת...)
כמובן שהאירוע היה לא נעים והבנתי שהתופעה מכונה הריון כימי ושהיא די שכיחה...
מכל מקום "החוויה" האיצה בנו את הרצון, הדחף והאומץ (-: כן לנסות ולהיכנס להריון
קיבלתי וסת ("הפלה") והתחלתי לעקוב אחר הביוץ בעזרת בדיקות ביוץ בייתיות
ביום ה-18 לוסת התוצאה הייתה חיובית ויחסים התקיימו יומיים לפני התוצאה החיובים ויומיים ו4 ימים אחרי שנצפתה תוצאה חיובית (כך שכיסינו, לפי הבנתי, את חלון הימים הפוריים)
מאון לאון ואני לא יודעת אם זה קשור אבל בימים לפני הביוץ חשתי מעט כאבים בצד שמאל שחשבתי שמעידים על ביוץ, הכאבים האלו בגב תחתון עם הקרנה לישבן ולרגל נמשכו גם לאחר הביוץ ואף התרבו ועלו לפרק זמן קצר פנים (הכל רק בצד שמאל) בעקבות התופעה המוזרה פונתי למיון...
במיון (6 ימים לאחר שנצפתה תוצאת ביוץ חיובית) רצו לעשות לי סיטי אבל קצת חששתי מתוך מחשבה שאולי נקלטתי ולכן הלכתי למחלקת נשים ושם בוצעה בדיקה ואגינלית שיכלה להעיד על ביוץ בשחלה השמאלית ונצפה גופיף צהוב... (נלקחה גם בדיקת בטא, שיצאה פחות מ2 - לא שציפינו לחיובית אלא הרופאה המקסימה רצתה להיות בטוחה שרמת הבטא שלי התאפסה מאז ההריון הכימי) (עשיתי בסוף סיטי שיצא תקין, אבל אני לא בטוחה שזה רלוונטי...)
בעקבות הבדיקה הואגינלית התחיל לי דימום קל (הפרשה כהה) - 7 ימים לאחר ביוץ
שנמשכה יומיים, לאחר יומיים היא מעט התחזקה אבל בשום שלב עד היום (12 יום לאחר ביוץ) היא לא הצריכה יותר מתחבושת היגינית אחת ליום (אפילו חצי)
אני שמעתי מפה ושם על עניין שנקרא דימום השתרשות וזה ככה גרם לעשות בדיקת הריון בייתית (על כל מקרה) שיצאה שלילית....
ועכשיו אחרי הפירוט הארוך והמייגע מגיעות כמה שאלות:
1.מה זה הדימום הזה? האם הוא מעיד על משהו לא תקין
2. האם רגישות לבדיקה ואגינלחת יכולה להעיד על משהו?
3. האם יש משב שיש לי ביוץ מאוחר ושהוסת מגיעה מוקדם מידי?
4.אני מאמינה שהוסת תגיעה מחר או מחרתיים למשך 5-6 ימים (מניסיון)... איך אפשר וממה נובע הדימום המקדים וסת הזה של 5 ימים ?!!!!
ובגדול ני מעוניינת לדעת מה ניסגר עם הגוף שלי ולמה????
אני מתכוונת לבקר אצל רופא הנשים שלי בקרוב אבל עד אז הייתי רוצה לקבל חוות דעת...
אני ממש מתוסכלת וחוששת,
אודה להתייחסות ולתשובות מקצועיות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי, דימומים ומה שבניהם... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013אין קשר בין בדיקה וגינלית לדימום,
הדימום שהיה יכול להיות דימום של השרשה או דימום שנגרם מגליטה לא תקינה של הביצית המופרית
קשה לדעת מה קורה. טוב שאת מבייצת תקין.
דורש הערכה הורמונלית אצל רופא נשים לודא שבשלב של הזקיק הצהוב יש מספיק תמיכה הורמונלית של הביצית המופרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהמור25/05/2013
שלום..
בחודש פברואר הייתה לי פטריה בפעם הראשונה.
ניתן לי טיפול בפלוקנול 150 מ"ג ועבר. לאחר חודש זה חזר שוב. הלכתי שוב לרופאת נשים הביאה לי פלוקנול 150 לשלושה חודשים ..
היא אמרה שזה אמור לעזור.
שאלתי אותה אם אחרי השלושה חודשים האלה שאני אקח פלוקנול זה יחזור מה לעשות ? הרופאת נשים אמרה שאין מה לעשות וזהו.
אני מאוד מפחדת.. זה נושא מאוד רגיש , רציתי לדעת האם לפנות לרופאת נשים אחרת?? ומה עוד אפשר לעשות? כי זה חזר..
יש משהו אחר שאפשר לעשות במקום לשתות פלוקנול?? אודה לתשובתך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013הטיפול המניעתי עם פלוקנול מצוין וצריך למנוע את הפטריה לגמרי אחרי 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות בבקשה....מירה25/05/2013
שלום ד"ר,
אני בת 46 עשיתי בדיקת שתן והתוצאה הייתה - 500 (Leucocytes (U
הייתי אצל רופא נשים בגלל הפרשות ובבדיקת משטח שנתן לי לעשות התברר שיש לי CANDIDA ALBICANS קיבלתי טיפול וגינלי הכולל שלושה כדורים לשלושה ימים שנקראים miconazole 400 ומשחה לשבוע clotrimazole 10 טיפול זה לא עזר בכלל.
ואז הורופא נתן לי 4 כדורים של פעם בשבוע - פלוקנול 150. כשקראתי את תופעות הלואי ראיתי שרשום שזה יכול לעשות נשירה אני מאוד סובלת מנשירת שיער ומנסה לשמור על מה שעוד אפשר ולכן מאוד מפחיד אותי להתחיל את הכדורים האם את יכולה לומר לי את דעתך בעניין
-האם אכן תופעה זו אם ידוע לכם קוראת.?
- האם יש טיפול אחר לבעיה? ואם לא מטפלים היא יכולה לעבור לבד?
בתודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות בבקשה.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013הסבירות שפלוקנות יגרום לנשירת שער נמוכה . מעולם לא שמעתי מבנות שהתלוננו על זה. זהו טיפול טוב לקנדידה. אם את לא רוצה לקחת את הטיפול עשי תרבית נרתיקית חוזרת ותראי אם הפטריה אכן עברה ומה שנשאר לך זה שאריות של תלונות אבל בלי פטריה אקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת לאישה הרהלוני25/05/2013
שלום,
האם לאישה בהריון מותר לקחת חיסון נגד שפעת, אם כן האם בכל שבוע של ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת לאישה הרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013כן וכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםויקש25/05/2013
שלום,
אני בת 30. לוקחת גלולות "מינס" כשנה. החודש בגלולה ה-12 הופיע אצלי דימום כשאני לוקחת את הגלולות באופן סדיר ללא פספוס של גלולה.
האם זה נחשב תקין ? האם אני עדיין מוגנת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2013האם זה נחשב תקין ? כן
האם אני עדיין מוגנת? כן
יחד עם זה אני ממליץ להבדק ע"י רופא נשים. בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס מחזורט25/05/2013
שלום רב,
אני לוקחת גלולות כבר קרוב ל-7 שנים ברצף.
לאחרונה התחלתי דיאטה חדשה בה הפסקתי לאכול סוכרים ופחמימות ואני אוכלת המון חלבונים.
לא היה לי מחזור החודש ואני ממש לחוצה מהעניין, לא פספסתי בחודש האחרון אף גלולה, ואני מודאגת שאני עלולה להיות בהריון.
חבר שלי אומר שזה מהדיאטה, ושעכשיו שאני מכניסה את עצמי ללחץ, אז עוד יותר.
האם זה יכול להיות?
מה לעשות עכשיו? להמשיך לקחת גלולות כרגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013כנראה באמת מהדיאטה. עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי המשיכי את הגלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ופצעיםנוי25/05/2013
שלום ד"ר רציתי לדעת למה לפעמים בתחילת נטילת גלולות לדוגמא דיאנה יש בהתחלה החמרה קלה במצב הפצעים ואחר כך ירידה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ופצעים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013גלולות עושות שינוי הורמונלי דרסטי בגוף כולל בפנים ויש נשים שמגיבות בתחילה בהחמרה עד שהפעילות הטובה של הגלולות מתאזנת לגבי האקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר פעילות גופניתדינה25/05/2013
שלום,
אני בת 29, 7 חודשים לאחס ניתוח קיסרי שני ואלקטיבי, לפני 5 חודשים התחלתי לעסוק בפעילות גופנית וכרגע עוסקת בפעילות גופנית אינטנסיבית 6 פעמים בשבוע שמתי לב שכל פעם שאני מעלה את הרמה של הפעילות יוצאת לי הפרשה צהובה/חומה מהנרתיק. היום התחלתי גם לרוץ ולאחר הריצה יצא לי גוש צהוב רירי מלווה בדימום קל וטרי מהנרתיק, זה לא יכול להיות מחזור כי המחזור נגמר לי לפני 9 ימים וזה קרה ישר לאחר הריצה.
האם יש סיכוי שהצלקת הפנימית של הניתוק נפתחה או משהו כזה? יש לציין שאת האימון התחלתי בהדרגה ולא ישר קפצתי לאימונים אינטנסיביים אלא בניתי את זה בהדרגה בהתחלה עם אימונים שמותאמים לנשים אחרי ניתוח קיסרי ולאט לאט עליתי ברמה ובאינטנסיביות... האם יש ממה להלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר פעילות גופנית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2013לא נראה לי קשור לניתוח אבל צריך לשלול בעיה בצוואר הרחם ולכן פני לרופא נשים שלך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בנרתיקספיר25/05/2013
לאחר טיפול אנטיביוטי עקב דלקת בשתן חטפתי פטרייה. 3שבועות מרחתי אגיסטן משחה אך ללא הועיל. רופאת הנשים נתנה לי daktacort cream וגם טבליות פלורג'ין וגם balneum hermal 200ml bot cf . רציתי לדעת האם יש צורך בכל זה או שמא מספיקה רק המשחה??? אני מעדיפה כמה שפחות חומרים.
בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין המשחה הזו למשחת האגיסטן? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד25/05/2013טפלי עם נרות לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין כי הפטרייה
ספיר25/05/2013התרחבה גם לאזור הדגדגן ופי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)