מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרזט ומחזורמישהי11/02/2013
שלום,
אני 9 חודשים לאחר לידה, לא מניקה, משתמשת בסרזט.
לפני חודש התחילו לי דימומים שנראו כמו מחזור ולא כתמי דם. האם יכול להיות מחזור עם שימוש בסרזט? אם כן האם יש דרך למנוע זאת? האם זה אומר שאני פחות מוגנת??
יש לציין שאני ממש מקפידה לקחת את הסרזט בזמן (+- 10 דקות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה!!
מישהי12/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרזט ומחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/02/2013אני ממליץ לך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה וגלולותטלי11/02/2013
לפני כחודש עברתי הפלה תרופתית. לאחר שבועיים ממתן הציטוטק דיממתי מחזור כהה שחור ומועט.התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של הדימום הזה בשעות הערב.. גלולות מרסילון.
והמשכתי בקיום יחסי מין כרגיל.
כרגע אני חשה בחילות והרגשה כללית כמו בהריון.. אני קמה באמצע הלילה עם הרגשה לא טובה ועם בחילות.
זה בגלל הגלולות? להחליף אותן? מה לעשות... אני סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013עשי בדיקת דם לראות מה הערכים של בטא האם חזר לנורמה. עשי בדיקת אולטראסאונד לראות שרירית הרחם סדירה ונקיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מייד לאחר הפסקת סרזטרות11/02/2013
שלום וברכה!
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. לפני כחודש הפסקתי לקחת סרזט והחלטתי לעבור גלולות אחרות. רופא אמר לי לחכות לווסת ולהתחיל גלולות חדשות. הווסת לא הגיע ואתמול התברר שאני בהריון. האם במקרה כזה יכולה להיות סכנה להריון ולעובר? מהשפעה של שאריות ההורמונים או מחוסר ווסת תקופה ממושכת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מייד לאחר הפסקת סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013לא צריכה להיות בעיה לעובר פני לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
רות12/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר ביוץגלית10/02/2013
אני מקבלת בממוצע כל 26 יום והמחזור שלי נחשב סדיר, לאחר המחזור האחרון הייתי במעקב זקיקים אצל רופא שאמר לי שלמחרת אהיה בביוץ. אני יודעת שהמחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ, וכך קורה אצלי תמיד (אני בדרך כלל יודעת מתי הביוץ לפי ערכות ביוץ, אז אני יודעת במדויק מתי המחזור אמור להגיע)
השאלה - 11 יום לאחר הביוץ קיבלתי. זה לא אמור להיות בדיוק 14 יום? האם זו בעיה או דבר שיגרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים??????
גלית12/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013לפעמים הגופיף הצהוב מתנוון מוקדם מידי אז השלב השני יוצא יותר קצר. כנראה שזה חודש חריג וצריך לעקוב בחודשים הבאים מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 37, התחלתי לקחת גלולות דיאנה.דנה10/02/2013
היו לי הפרשות בלילה,והתחלתי את החפיסה בבוקר שלמחרת.. קיימתי יחסים בגלולה החמישית (כבר הייתי נקייה)
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 37, התחלתי לקחת גלולות דיאנה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/02/2013נראה לי שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגנטע10/02/2013
אחרי שלושת השבועות של שימוש בנוברינג בפעם הראשונה (במהלך רוב השימוש היה דימום חזק יחסית), האם אני מוגנת כבר בשבוע ההפסקה הראשון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/02/2013כן כל עוד את עושה הפסקה של עד 7 ימים ולא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזורגלית09/02/2013
שלום,
אני בת 26 ואתמול 8/2 קיבלתי מחזור, במשך חצי שנה התשמשתי במדבקות אוורה , והפסקתי בחודש שעבר, בחודש הבא אני רוצה לעכב את המחזור שלי כי זה חשוב לי, האם יש איזה כדור שניתן לקחת? או שאלי ניתן לחזור למדבקת האוורה רק לשבועיים ואז להוריד אותה כעבור שבועיים ואז אקבל מחזור לפני הזמן, כלומר להשתמש רק בשתי מדברות אך האם אקבל מחזור רק פעם אחת? אשמח אם תענו לי היום כיוון שניתן לשים את המדבקה ביום הראשון של המחזור בטווח של 24 שעות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2013תפני בבקשה לרופא המטפל. הנושא אינו מתאים לייעוץ אינטרנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדנה09/02/2013
הי.אני מתכננת הריון.לא יכולה לקחת חומצה פולית מאחר והיא גורמת לי לכאבי בטן קשים וחומציות יתר בקיבה.יש לי ריפלוקס כרוני ובקע בסרעפת ואני נוטלת כדור כל יום לבעיה זו.חומציות יתר זה עוד סימפטום שאני נלחמת איתו מאז ומתמיד.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2013מה עושים? פונים לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מעט דחופהשירן08/02/2013
שלום,
הקדמה מהירה: בעבר סבלתי מגירוד וצריבה בנרתיק, אובחנתי שוב ושוב כסובלת מפטריה (למרות שלא גדל כלום בתרבית) וטופלתי במשחה ונרות. בסוף כנראה שהפטריה הלכה (או שלא הייתה מעולם) אך נשארתי עם וסטיבוליטיס/וולודינה שככל הנראה התפרץ בעקבות שלל הטיפולים שגירו את האיזור מאוד.
היום שנתיים לאחר מכן, התחילו לי צריבה וגירוד מטורפים בכניסה לנרתיק אך אני מפחדת להתחיל לטפל באגיסטן או משחה אחרת מבלי להוכיח מה יש לי (ביקור אצל רופאה ותרבית) ומה הטיפול הנכון כדי לא להחמיר את הוסטיבוליטיס הרגיל שיש לי...
הרופאה שלי מקבלת רק ביום ראשון אחה'צ ובינתיים אני משתגעת (לא מצליחה להתרכז בלמידה מרוב שזה מציק) אז אשמח לעצה ממומחה.
המון תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מעט דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/02/2013שימי קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק ואם אין ברירה מירחי אגיסטן עד לבדיקת הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית דימוםטל08/02/2013
אני לוקחת גלולות במשך כשנה וחצי, ואת הסוג "הרמונט" מזה חצי שנה.
לאחר סיום המחזור האחרון התחלתי לקחת חפיסה חדשה של גלולות, אך הדימום לא פסק לגמרי. במשך 21 הימים הבאים המשיך להיות דימום חלש, כמו שמופיע ביום האחרון למחזור בדרך כלל.
ממה זה נובע? האם זה מסוכן? ומה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/02/2013יכול לקרות דימום קל תחת חפיסת גלולות, לעתים דורש תוספת של הורמונים או החלפת גלולות. פני לרופא הנשים שלך להערכה ולשלילת בעיות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמירי08/02/2013
אני לקחתי גלולות הרמונט בגלל כאבי מחזור עשיתי הפסקה חודש אחד הרופאה החליפה לי את הכדורים אחרי ארבע ימים חודש אחד לא קיבלתי מחזור עכשיו אני במחזור כבר תשע ימים רצוף ובתחלתו לקחתי עוד הפם את אכדור העם להפסיק או להמשיך אודה על תשובנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2013המלצה רפואית תוכלי לקבל אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב כי פספסו את השאלה שלי...אריאלה08/02/2013
שלום
רציתי לדעת האם זה אפשרי ומה זה אומר אם אחרי איקקלומין 13 ימים אחרי הוסת במעקב זקיקים נראה שהרחם בשלב הלוטאלי אבל לא נראה גופיף צהוב?
אני מבינה שהביוץ התפספס אבל איך ייתכן שבשלב הלוטאלי אין גופיף צהוב?
האם יש פה בעיה מסוימת או שזו תמונה נורמלית לאחר ביוץ מפוספס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב כי פספסו את השאלה שלי... - תגובה
ד''ר יואב פלד08/02/2013השאלה כללית מידי ולא ברורה
מציע לפנות לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות לקראת ניתוחספיר08/02/2013
אני בת 19 ונוטלת גלולות באופן קבוע במשך שנה+ אני אעבור ניתוח בריאה בשבוע הקרוב השאלה שלי היא האם אני צריכה להפסיק ליטול את הגלולות או שזה בסדר להמשיך כרגיל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות לקראת ניתוח - תגובה
ד''ר יואב פלד08/02/2013תלוי בניתוח
שאלי את הרופא המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ועישוןשני08/02/2013
שלום, אני בת 19 נוטלת גלולות פמינט כשנה וחצי , לאחר שהחלפתי גלולות כמה פעמים.
בנוסף נוטלת כדורים פסיכיאטריים בשם רסיטל.
אני מעשנת כשנה, אולי קצת יותר, בערך שתי קופסאות בחודש, הבעיה שאני יכולה לא לעשן כמה ימים ואז לעשן חצי קופסא או יותר בבת אחת (כך בדרך כלל).
לאחרונה התחלתי להרגיש כאבי ראש בלתי פוסקים, נורא נורא חזקים.
בזמן העישון יש לי דופק מאוד מואץ, סחרחורת וצמרמורות.
האם יש קשר בין נטילת הגלולות והעישון, לבין מצבי הפיזי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף, יש לי משקל עודף
שני08/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ועישון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/02/2013עישון מהווה הוריית נגד חלקית לנטילת גלולות בשל סיבוכים אפשריים
באשר לתסמינים אותם את חווה לאחרונה ממליץ לפנות לרופא משפחה לצורך ביצוע בירור מקיף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמוריה07/02/2013
שלום,אני בחורה בת 30,יש לי מחזורים סדירים בדרך כלל,בחודשים האחרונים משו התחיל להשתבש,הם כבר לא מגיעים לי בזמנים הקבועים,יש לי לאחרונה דימומים בין ווסתיים,המחזור לפני הקודם היה מאד חלש,ואז המחזור האחרון שלי נמשך כמעט שבועיים,הוא הסתיים לפני שבוע ומשו,ועכשיו שוב יש לי דימומים,זה ככה כבר חצי שנה שמשחק לי,אני נוטלת כדורים פסיכאטרים(זיפרקסה ולמיקטל)את הזיפרקסה התחלתי ליטול לפני 3 חודשים בערך,שאלתי את הפסיכאטרית שלי אם הכדור יכול לגרום למחזור לשחק,היא אמרה שכן,אבל למען האמת זה התחיל לי עוד לפני שהתחלתי לקחת אותם,ככה שאני לא ממש יודעת מה הגורם לכך,פעם אחרונה שהייתי פעילה מינית זה לפני חודשיים, לא נזהרתי אך הוא "סיים" בחוץ,הסיכוי שאני בהריון הוא קלוש מאד,וחוץ מזה שקיבלתי כבר מחזור פעמיים מאז.. אז בכלל אין סיכוי,שאלתי היא:מה זה מעיד כל התסמינים שאני חווה?
ממה זה יכול להיות? אשמח לתגובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/02/2013ממליץ לפנות לרופא נשים
יתכן וחלק המהשינויים נגרמים כצוצאה משימוש בתרופות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)