מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת מה לעשותאנונימית12/02/2013
שלום לצוות המומחים,
אני וחבר שלי באמצע שנות העשרים לחיינו (נמצאים שנתיים ביחד) ומשתמשים בקונדומים מבחירה.
אתמול (לאחר שבדיוק הסתיימה לי הווסת, ביום ה-5 למחזור) שכבנו והסתבר לנו שהקונדום החליק.
כעיקרון המחזור שלי קבוע כל 27-28 יום, ואני מתלבטת אם לקחת פוסטינור. מדובר בהורמונים, שאני מנסה להימנע מלקחת (גלולות), לא לקחתי בחיי ואני מפחדת מההשפעה עליי.
האם יש סיכוי גבוה להריון? האם כדאי לקחת פוסטינור בכל מקרה?
אשמח לתשובתכם המהירה והמקצועית,
בברכה,
אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות
תמי12/02/2013שלום רב,
הפסקתי לקחת כדורים בתאריך 25.1.13 על מנת להיכנס להריון. בעלי הפתיע אותי ואנחנו נוסעים לצימר בעוד כשבוע. אני אמורה לקבל מחזור בתאריך זה. האם יש דרך לאחר את המחזור בכמה ימים?האם יש גלולה שניתן לקחת ליום-יומיים לאחר את המחזור?..אני לא מעוניינת לקחת עוד פעם סבב של כדורים, כיוון שרק עכשיו הפסקתי אותם.
תודה וערב טוב,
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת מה לעשות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/02/2013האם יש סיכוי גבוה להריון? האם כדאי לקחת פוסטינור בכל מקרה?
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם..
אנונימית12/02/2013תודה לך ד"ר מיכאל על תשובתך המהירה.
שאלה קטנה לי רק.. גם אם היו סלידים של כפי הנראה זרע בקרבת מקום? זה עדין לא מסוכן?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהנילי12/02/2013
שלום,
אני בת 46, לפני חודש וחצי התקנתי "מירנה" לטיפול במנורגיה עקב מיומה תוך-דופנית קטנה (שחלקה בולט לחלל).
מאז ההתקנה (כאמור, לפני חודש וחצי) הופיעו שני מחזורים. כמות הדימום בהם עדיין רבה מאד-מאד.
שאלתי: בתוך כמה חודשים/ זמן אמורה להופיע הפחתה משמעותית בכמות הדימום?
אני מבקשת לדעת כמה זמן (מינימום) עליי להמתין להופעת הטבה בכמות הדימומים, ולחילופין, לאחר כמה חודשי שימוש אפשר לקבוע שאם אין שינוי בכמות הדימום המירנה "לא עובדת" ויש לחפש פתרון רפואי אחר לכך.
אשמח לתשובה מפורטת. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/02/2013בתוך כמה חודשים/ זמן אמורה להופיע הפחתה משמעותית בכמות הדימום?
היות והמיומה בולטת לתוך החלל יתכן שלא יהיה תגובה רצויה.
אני מבקשת לדעת כמה זמן (מינימום) עליי להמתין להופעת הטבה בכמות הדימומים, ולחילופין, לאחר כמה חודשי שימוש אפשר לקבוע שאם אין שינוי בכמות הדימום המירנה "לא עובדת" ויש לחפש פתרון רפואי אחר לכך.
3-4 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא ברורמיקה12/02/2013
אהלן שמי מיקה, ואני נוטלת גלולות מסוג פמינט. לפני החפישה שכרע אני מסיימת (בחודש שעבר)ף קרה לי מקרה מצחיק ואין לי מושג איך אבל לקחתי גלולה פעמיים באותו היום, מה שהביא לכך שקיצרתי לעצמי את המחזור (הימים) אליו הייתי רגישה ביום (במקום לסיים חפיסה ביום ה', עכשיו זה ב-ד'). כשהלכתי לרכוש את החפיסה החדשה, התייעצתי עם הרוקחת, האם לחכות יום ולהתחיל שוב בשישי (כאילו סיימתי בחמישי), או להמשיך עם המצב שנוצר, ז"א שהתחלתי את החפיסה הנוכחית ביום חמישי. אני מספרת את כל זה, כי אולי יש לזה קשר (לשאלה שלי)- אני עכשיו יומיים לפני שאני מסיימת חפיסה (יש לי עוד 2 גלולות לקחת), וכבר מאתמול התחיל לי דימום חום-אדמדם לא ברור. תמיד אני מסיימת חפיסה כשאני כמעט לגמרי נקייה, ורק לאחר יומיים-שלושה מופיע הדימום שמתגבר למחזור אליו אני רגילה שנים.
* אין לי מושג אם יש קשר בין השניים, אבל מאוד אשמח לדעת מה עושים, או מה צריך לעשות.
תודה שוב וסליחה על אורך ההודעה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מהירה!!!!
מיקה13/02/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לא ברור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013התחילי חפיסה חדשה יום אחד קודם כי אסור לעשות הפסקה של יותר מ 7 ימים כי אז מאבדים את היעילות של הגלולות. לגבי הדימום יכול להיות קשור לזה שלקחת 2 גלולות בבת אחת. תראי מה יקרה בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיקה13/02/2013אעקוב ואבדוק מה קורה.
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהדנדנוש12/02/2013
שלום .נשלחתי לעשות בדיקה על קולית ויגנלית. ברצוני לדעצ מהי הבדיקה ומה היא אמורה לגלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013הבדיקה נעשית דרך הנרתיק כאשר מוחדר מתמר האולטראסאונד לתוך הנרתיק ועל מסך רואים את הרחם והשחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני במתח נוראייערה12/02/2013
אני בת 37.
התחלתי לקחת גלולות דיאנה , וביום החמישי של הגלולות קיימתי יחסים כשהוא גמר בחוץ.
אני חוששת מהריון, בצורה שאני לא מתפקדת.
מתי אני יכולה לעשות בדיקת דם כדי שאוריד מעליי את המתח?
אני מודעת לסיכוי האפסי, ובכל זאת.. זה מדיר שינה מעיניי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחשבה שלי
מיקה12/02/2013כמעט ואין מצב שזה נקלט להריון, אלא אם כן את סופר דופר פורייה והכימיה שלך איתו היא כזאת (אומרת לך על סמך זוג שבגלולות האישה נכנסה להריון) אבל זה כמעט ואין סיכוי.
ומה הבעיה-את חושבת, תעשי בדיקה בייתית ותראי וגם דם את יכולה לעשות. אני חושבת שאחרי 24 ש' כבר יכולים לדעת בבדיקה.
מקווה שעזרתי בינתיים עד שהרופאים פה יענו
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך..
יערה13/02/2013קיבלתי תשובה.. לא ממש הבנתי אותה.
פחד נוראי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במתח נוראי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/02/2013מספר פעמים של איחור במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותספיר12/02/2013
אני עוברת מחר ניתוח ואמרו לי לקחת את הגלולה האחרונה היום יש לציין שזוהי חפיסה חדשה שהתחלתי לקחת בשישי רציתי לדעת תוך כמה ימים אקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013סביר להניח שיהיה דמום קל בעוד יומיים שלמה מההפסקה. שיהיה לך בהצלחה בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בדרכי השתןרחלי12/02/2013
יש לי דלקות חוזרות בדרכי השתן. כל פעם הרופאה נותנת לי אנטיביטיקה וזה עובר אך שוב חוזר. אני שותה באופן קבוע מיץ חמוציות אך זה לא ממש מועיל זה רק משפר את הצריבה במידה והדלקת חוזרת. מה עליי לעשות? ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר למנוע את החזרה של הדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקחי פרוביוטיקה
שני13/02/2013מניסיון, זה משפר את הפעילות של האנטיביוטיקה ועוזר למנוע את העמידות של החיידקים אליה. הרופא שלי המליץ לי על ביו קראן וזה עשה פלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013האם הדלקות מופיעות אחרי קיום יחסי מין? במקרה כזה כדאי לקחת טיפול אנטיביוטי מונע אחרי כל מגע צריך לעשות תרביות חוזרות של השתן כדי לודא שאכן יש צמיחת חיידקים ואיזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם מאף בהריוןחסוי12/02/2013
שלום אני בהריון שבוע 14 וכבר ימיים שלשום ואתמול שיורד לי דם באף בלילה עם זה בסדר תופעה של הריון ? מה הסיבה לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם מאף בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013יכול לקרות בהריון עקב גודש בכלי הדם. אם לא מפסיק פני לרופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאנודאני12/02/2013
שלום. אני חיילת משוחררת בת 20. וסובלת במהלך שנים בווסת קשה בעלת דימומים רבים אשר גורמת לי לאנמיה חמורה.
ניסתי לפני הצבא וגם במהלכה לנטול סוגים שונים של גלולות. אך ללא הצלחה.
כיום שבתי לרופאת נשים שהייתה לי והביאה לי כדורים נוספים לקחת. וביקשה מימני לעשות אולטרסאנוד ויגנלי.
ברצוני לדעת על מהלך הבדיקה עצמה.? ומה אפשר לראות בה? ומהי כוללת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאנוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2013הבדיקה נעשית דרך הנרתיק כאשר מוחדר מתמר האולטראסאונד לתוך הנרתיק ועל מסך רואים את הרחם והשחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמאיה12/02/2013
לפני 4 חודשים עשיתי ניתוח להסרת ציסטה דרמואיד בשחלה.
מאז הייתי עם גלולות מינס וסבלתי מדימום לאחר קיום יחסים.
החליפה לי הרופאה את הגלולות למיקרוגינון 30.
אחרי 3 שבועות הופיע שוב דימום לאחר קיום יחסים.
יש לצין שהייתה בדיקת דם עם ערך CA9-19 שיצאה מעט גבוהה מהטווח : 40
יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013יכול להיות דימומים תחת גלולות ולא נראה לי שיש להלחץ מהבדיקה. פני לרופאת נשים שלך שתעשה ברור גם של צוואר הרחם (פאפ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלהמצפה11/02/2013
שלום,
בת 32, מועמדת לIFV בעקבות בעיית זרע.
באולטרסאונד היום נמצא שיש לי ציסטות בשחלה הימנית. יום 19 למחזור.
"שחלה ימנית 40 מ״מ - 26 מ״מ . בתוכה ממצא סולידי עם אזור עם ציסטות בקוטר 26 /25 /24. גבולות מוגדרים היטב. תבניות זרימה ליד תקינות."
בשחלה השמאלית "זקיק 14 מ"מ״
מה אומר הממצא הזה? האם ניתן להתחיל טיפול? אני חוששת שזה יעכב לנו את תחילת התהליך.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013התיעצי עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולותיעל11/02/2013
שלום,
לפני כ-3 חודשים התחלתי לראשונה ליטול גלולות 'יאז'.
נטלתי גלולות במשך 3 חודשים רצוף (בגלל חתונה) והחפיסה האחרונה אמורה להסתיים בעוד מס' ימים. מאחר ומתוכננת חופשה, תהיתי אם ישנה אפשרות להמשיך ליטול גלולות בעוד שבוע נוסף ובסוף שבוע זה להפסיק וליטול את גלולות הדמה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013את יכולה בהחלט לצרף עוד חפיסה ללא הכדורי דמה כדי לדחות את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונהאדווה11/02/2013
שלום
בת 30 ללא ילדים..יש לי מעין כאבים בבטן התחתונה לאחר שהרמתי משהו לא כבד ממש אבל עדיין כאילו נתפס לי השריר באזור של הרחם ,כאבים כמו במחזור אמנם קלים אבל זה מלווה בתחושת כבדות בנתרתיק שקשה לי לשבת יותר מדי כי זה נוקשה, זו כבר לא פעם ראשונה שזה קורה לי ,אני מרימה משהו וזה קורה,אני לא מדברת על משהו כבד אלא אפילו קניות או שעזרתי בהרמה של עגלת תינוק לאוטובוס..יכול להיות שאני רגישה באזור שרירי הרחם או לא בכושר..כי יש בנות שמרימות ולא קורה להן דבר כזה מסחיבה לא כבדה???? מדאיג..או סתם אני נלחצת?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013כדאי לפנות לרופא נשים לבדוק שאין צניחה של הרחם או השלפוחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמלי11/02/2013
שלום אני שלושה חודשים אחרי לידה קיבלתי סדיר מחזור והחודש הקדים לי ב9ימים הייתי צריכה לקבל ב20 וקיבלתי היום לפני ההריון בשלושה חודשים עשיתי הפלה ואז גם המחזור שיחק כול שבועיים שלוש וכול הזמן המחזור שלי סדיר למה זה ככה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/02/2013יכול להיות מצבים נפשיים כמו סטרס ומתח שיגרמו לשיבושי מחזור. אבל פני לרופא נשים להערכה לגבי הסדרת מחזור
עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמילי11/02/2013
אני לוקחת גלולות מינס, כל ערב ב 20:00 - 21:00 , העניין הוא שיום אחד היו לי שילשולים והקאות והבנתי שיכול להיות שההשפעה של הגלולות לא בטוחה במקרה כזה... מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???
מילי14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/02/2013להשתמש באמצעי מניעה נוסף למהלך החודש הקרוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)