מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי קבלת מחזורעדי14/06/2012
שלום,
אני 9 חודשים לאחר לידה. לפני כחצי שנה בערך חזרתי לקחת גלולות.
לפני חודשיים בשבוע בו הייתי אמורה לקבל מחזור- לא קיבלתי...לא ייחסתי לזה חשיבות כי חשבתי שזה אולי בגלל שבאותו חודש לא הקפדתי עם הגלולות ופיספסתי לקחת 2 (ולא, לא נכנסתי להריון...בעלי היה במילואים :)
חודש לאחר מכן קיבלתי מחזור והחודש- שוב לא קיבלתי מחזור. וכל זה- על אף שאני לוקחת גלולות. דבר כזה לא קרה לי אף פעם ואני לוקחת גלולות מאז גיל 16...
יש סיבה לדאגה?? אגב, אני בוודאות לא בהריון.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2012החסרה של גלולות בהחלט יכול לגרופ לשיבושים במחזור
סיבות אחרות כגון היעדר איזור הורמנאלי והצורך בהחלפת גלולות רק מבמקרה של אירועים חוזרים מסוג זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך פועלת גלולת נורלבו ?סיגל14/06/2012
מה בעצם עושה הגלולה -נורלבו- איך היא מונעת היריון ברגע האחרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך פועלת גלולת נורלבו ? - תגובה
ד''ר יואב פלד15/06/2012היא דוחה את הביוץ במספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולה של יום אחד בטעותיעל14/06/2012
שלום, נטלתי היום בטעות את הגלולה של יום שלישי הבא במקום של היום (יום חמישי). האם להמשיך ליטול את הגלולות כרגיל, או לקחת את של יום חמישי (היום?) בנוסף האם אני כבר לא בטוחה ואצטרך להשתמש באמצעי מניעה?
נשארו לי חמישה גלולות בחבילה (לא כולל היום) עד לסיום החבילה של 21 גלולות .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולה של יום אחד בטעות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2012להמשיך כרגיל ללא שינוי מהתוכנית פרט להחלפת שתי הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותיעל14/06/2012
שלום,
אני בת 29 ועוד לא עברתי הריונות.
לפני כ- 3 שנים נשלחתי לאולטרסאונד לשחלות מאחר שהייתי אצל רופאת הנשים ואמרתי לה שהיה לי דימומים מאוד חזקים במחזור.
באותו זמן לא לקחתי גלולות, והתשובה בבדיקה היתה שהכל תקין ואין לי שחלצות פוליציסטיות.
היום, 3 שנים אחרי עברתי קופת לקופת חולים אחרת.
הייתי אצל רופאת נשים שיש לה בחדר מכשיר אולטרסאונד והיא בדקה ותוך שניה אמרה שיש לי שחלות פוליסיצטיות.
העניין הוא שכרגע אני לוקחת את הגלולות יסמין.
האם יכול להיות שהאבחנה של הרופאה לא טובה בגלל הגלולות ושאולי היא לא שמה לב שאני לוקחת גלולות?
העניין הוא שמצד אחד, יש לי תנגודת לאינסולין והשמנה ביטנית, ויש לי לפני מחזור פצע אקנה או שניים...
לכן אני תוהה, האם יש לי שחלות פוליסיציות או לא...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד''ר יואב פלד15/06/2012לא ניתן לבדוק אותך באתר כמובן
מצאי לך רופא שאת סומכת עלין וקבלי את דעתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי פוסטינורליטל14/06/2012
סיימתי מחזור ב1.6 לאחר כשבוע הייתי עם החבר במגע מיני הקונדום ניקרע ולקחתי פוסטינור .אחרי זה ממש סבלתי מכאבי בטן תחתונה עוויתיים עם הקרנה לגב תחתון שהיה מלווה בהפרשות מאתמול13.6 ישנם דימומים כמו ווסת רגילה שמלווים בכאבים מאוד חזקים.יכול להיות שהיה מצב של הריון ? כמו כן עשיתי היום בדיקה שיצאה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי פוסטינור - תגובה
ד''ר יואב פלד15/06/2012זה התגובה לפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזוראתי14/06/2012
בתי בת 15.5, היא לא פעילה מינית, מגיל 12 מקבלת מחזור פחות או יותר סדיר, החודש היה לה איחור של כ- שבוע, בחודש הבא אנו אמורים לטוס לחול בדיוק בתאריך שהיא אמורה לקבל, האם ניתן לתת כדורים על מנת לעכב את המחזור הבא במספר ימים? ואם כן איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2012לא מומלת בגל צעיר לעשות מניפולציות הורמנאליות לצורך שינוי מועד מחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאב בשפתיים הפנימיותנעמה14/06/2012
יש לי אודם ונפיחות באחת מן השפתיים הפנימיות, זה לא מגרד אבל זה ממש כואב! מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וכאב בשפתיים הפנימיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012דלקת, מרחי משחת פולידין וקבעי פגישה בהקדם אצל גינקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורנינה14/06/2012
שלום רב
אני מתכננת נסיעה ב-25/6 לשבוע ואני בלי גלולות ברצוני לדחות את המחזור שהיה צריך להגיע לפני שלושה ימים ואיחר.
מתי אני צריכה להתחיל לקחת את הכדרים ולכמה זמן?
יש מצב שאיחר בגלל הריון ?"( כי אנחנו מנסים) מותר לקחת את הכדורים בהריון?
אשמח לקבל תשובה
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/06/2012כשרוצים לדחות ווסת נוטלים פרימולוט מוקדם ככל האפשר תלוי בכמה רוצים לדחות. הריון תמיד יתכן באיחור ווסת. אם בהריון אין צורך בפרימולוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בדגדגןנעמה14/06/2012
בזמן האחרון יש לי רגישות יתר בדגדגן, דבר שלא היה בעבר.
זה מציק מאוד ואני מרגישה את זה לא רק בזמן קיום יחסי מין, אלא גם בנגיעה ספונטניות, למשל במקלחת, חיכוך במגבת או בנייר טואלט וכו'...
מה זה יכול להיות? )=
(בת 20)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בדגדגן - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/06/2012לעיטים שינוים הורמונליים יכולים לגרום לרגישות כזאת כמובן חשוב לוודא שלא מדובר בדלקת, זהום או גידול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ,מדגמי"שרית14/06/2012
שלום,
אני לוקחת כבר כמה שנים גלולות מסוג יסמין.החודשקיבלתי את המחזור ביום שהוא היה אמור להגיע אך היה רק בערב היה דימום מועט ביותר ולמחרת נעלם המחזור לגמריי.
האם תקין?איזו סיבה יכולה להיות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ,מדגמי" - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/06/2012תקין
סיבה: טיפול בגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת לאחר ניתוח קיסרישני13/06/2012
שלום רב,
אני 10 חודשים אחרי ניתוח קיסרי חרום.
הצלקת הגלידה באופן סביר- לא מאוד נפוחה אבל בהחלט מאוד אדומה.
מה שמפריע לי הוא הגרד הנורא. יש לי כמעט כל יום, יותר מפעם אחת ביום התקפי גרד. אני משתדלת לא לגרד אבל זה מאוד קשה.
מתחיל מאוד להפריע לי. יש מה לעשות בנדון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת לאחר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/06/2012לוודא שאין סימני דלקת וזהום
באם אין מרחי משחה מרגיע: ויטמרפן, פניסטיל ג'ל, אלואה וורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים וכניסה להריוןרעותה13/06/2012
שלום רב,
בת 27, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מזה שלושה חודשים.
המחזורים סדירים (28 יום בדיוק, אפילו שעת קבלת הווסת הראשונה זהה).
זיהינו ביוץ (אי אפשר לפספס בשל כאב חד בצד ימין) וקיימנו יחסים בהתאם.
בחודשים האחרונים, מספר ימים לפני קבלת הווסת ולאחר קיום יחסים הופיע דימום טרי וכבד, אך נפסק די מהר (ביום למחר כבר אין דימום).
בפעם הראשונה, גניקולוגית אחת טענה שמדובר בציסטה שהתפוצצה.
בפעם השניה, גניקולוגית אחרת הפנתה אותי לבדיקת קולפסקופיה, שתבוצע בשבוע הבא.
שאלתי היא, האם יכול להיות קשר בין הדימומים לנושא הפיריון? קראתי כי ישנן נשים עם רמת פרוגסטרון נמוכה אשר פוגעת בסיכוי לקליטת ההריון, כאשר התסמינים הינם דימומים והפרשות חומות.
יש לציין, כי במחזור האחרון, היו לי גם הפרשות חומות כ3-4 ימים (וגם טיפה דימום) לפני קבלת הווסת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים וכניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012יש לבדוק את צוואר הרחם צודקת הגינקולוגית שלך אם הדימום מופיע ממש אחרי קיום יחסי מין. במידה והצוואר תקין צריך לעשות הערכה הורמונלית לרמות פרוגסטרון אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לפני מחזורשירן א.13/06/2012
היי...אני נוטלת גלולות לודן כבר יותר משנתיים,אתמ ול וגם היום הופיע לי דימום קל לאחר פעילות גופנית ויש לי כאבי בטן בבטן העליונה, חשוב לי לציין כי אני עדיין נוטלת את הגלולות,צריכה לקבל מחזור ביום שני ומחר אמורה לסיים את החבילה.
מה זה יכול להיות?מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לפני מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/06/2012לא עושיפ כלום. תסיימי את החפיסה בצורנ מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
שירן א.13/06/2012מה זה יכול להיות? הגיוני שזה קורה אחרי שזה לא קרה לי אף פעם עם הגלולות האלה? אני קצת דואגת...כי זה מלווה בכאבי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כמעט רצוף כחודשיים עם מירנהאורה13/06/2012
לפני כחודשיים התקנתי את המירנה עקב דימוי רבוי במחזור, במהלך החודשיים אני מדממת כמעט כל יום ומחליפה בין תחבושת אחת לשתיים ביום. היום התגבר הדימום עד כדי החלפת תחבושת אחת לשעה ובנוסף ניצפו גושי דם קרוש.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כמעט רצוף כחודשיים עם מירנה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012לפנות לגינקולוג להערכה וקבלת טיפול שיעזור לך להסתגל למירנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהruru13/06/2012
שלום רב,
לפני שבועיים וחצי שמתי התקן של מירנה. יש לי עדיין דימומים - כאלה שמחייבים תחבושות של מחזור ולא כאלה של יום יום. זה תקין? כמה זמן זה יכול להימשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012זה תקין. יכול להמשך עד חצי שנה. בדרך כלל פוסק עד חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)