מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסת לא מופיעהcye13/06/2012
היי,
סיימתי לקחת את חפיסת הגלולות ביום חמישי שעבר (לוקחת אותן כבר שנה). הווסת היתה אמורה להופיע ביום ראשון (תמיד מופיעה ביום ראשון - לכל המאוחר ביום שני בבוקר).
אבל היא טרם הופיעה.
אינני בהיריון (בדקתי).
יש לציין כי בשבוע שעבר נטלתי אנטיביוטיקה במשך 6 ימים במקביל לגלולות - הרופא שנתן לי את האנטיביוטיקה ידע שאני לוקחת גלולות ואמר שאין כל בעיה.
מה אפשר להסיק מכך שעדיין אין וסת?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא מופיעה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012זה קורה לפעמים שאין ווסת תחת טיפול בגלולות בזמן הפסקה. מקווה שהתחלת את החפיסה החדשה בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי ליטול גלולות מספר ימיםהילה13/06/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות יאז באופן קבוע. בארבעת הימים האחרונים גיליתי ששכחתי לקחת גלולות והיום התחיל לי דימום.
השאלה שלי- מתי אני יכולה להתחיל שוב לקחת גלולות?
אני אודה מאוד על עזרתכם,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ליטול גלולות מספר ימים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012עשי הפסקה של שבוע ותתחילי שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות שבוע לפני המחזורסיון13/06/2012
שלום,
אשמח לבירור, יש לי תור לרופא נשים רק לעוד 3 שבועות והייתי רוצה לשאול מראש,
אני כבר שבוע עם הפרשות חומות ודמיות מהנרתיק מה שמאוד הגיוני כי אני הייתי אמורה לקבל מחזור, אז הנחתי שזה פשוט המחזור מועט ככל שיהיה אך מחזור, אתמול במהלך כל היום הייתי נקייה לחלוטין והחלטתי שזה זמן טוב לקיום יחסים עם בן זוגי, והיום בבוקר הפלא ופלא קיבלתי מחזור עם דימומים חזקים מאוד,
עכשיו השאלה איך יכול להיות שבמשך שבוע אני עם הפרשות דמיות ורק ממש היום קיבלתי מחזור,
אני מנסה להיכנס להריון מה שאומר שבשבוע האחרון שאני הנחתי שאני במחזור לא קיימתי יחסים. מה לעשות עם זה זה נורמאלי ?
חשוב לציין שעברתי לידה בקיסרי לפני שנתיים וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דמיות שבוע לפני המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012תפני לרופא נשים שלך להערכה יכול להיות שזה הפרעה הורמונלית או חודש חריג שיהיה תקין בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאןרונית13/06/2012
התחלתי לקחת גלולות מליאן לפני כחודשיים-שלושה . אך לא הבנתי את הוראות השימוש בה כמו שצריך . נאמר לי לקחת את הגלולה ביום הראשון של המחזור וכך עשיתי למשך שלושת החפיסות .
בין החפיסה הראשונה לשנייה הייתה לי הפסקה של יומיים ( כמעט שלושה )
בין החפיסה השנייה לשלישית הייתה לי הפסקה של 36 שעות .
הופיע לי דימום למשך כמה ימים , כנראה מהשימוש הלקוי .
סיימתי את החפיסה השלישית והתחלתי לעשות את השבוע הפסקה כהלכה וביום שישי אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה . השאלה שלי היא כזאת , האם למרות כל זה עדיין אהיה מוגנת ? ואם לא , יש פרק זמן מסוים שרצוי לקחת עד שאהיה מוגנת ?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מליאן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012אין נזק אם עשית הפסקה קצרה משבוע. הירידה בהגנה תהיה רק אם את עושה הפסקה של למעלה מ7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר ש ..
רונית14/06/2012זה אומר שאני מוגנת ?
הסיכויים להריון קלושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר ש .. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותעמית13/06/2012
לפני חודש הרופאה החליפה לי גלולות למינון נמוך יותר. מדובר בגלולות שלוקחים למשך 28 ימים ולא 21 כמו שלקחתי עד עכשיו.
נשאר לי רק לקחת את הכדור האחרון, ומחר אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה, אבל עדיין לא קיבלתי מחזור, (היה אמור להיות לפני יומיים).
אין שום סכנת הריון, כך שאני לא יודעת מה לעשות? אם לקחת את החפיסה הבאה, לחכות שהמחזור יגיע?
הרופאה שלי בחו"ל כך שאין לי את מי לשאול.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שמדובר בגלולות מינס
עמית13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012קחי את הגלולה בזמן. העדר ווסת היא תופעת לוואי שכיחה של גלולות במינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק כתוצאה מיחסי מיןקימי13/06/2012
שלום רב, אני נשואה בשנות ה30 לחיי, קיימנו אתמול יחסי מין עם בעלי, לא יודעת כיצד זה קרה בדיוק,אבל איבר מינו כנראה מחץ את שלי ונוצר סדק בשפתיים הפנימיות. היה מלא דם, הכל מסביב היה בדם. וכאב מאוד. היום בבוקר, כמעט ולא כואב למעט הפעמים שאני חייבת ללכת לשירותים ואז זה שורף, עד צעקות ודמעות.
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
מודה מאוד על תשובתך והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק כתוצאה מיחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2012מרחי משחת ויטמרפן שמבריאה את העור או משחה להצלת העור של חברת מורז. עשי אמבטיות עם שמן אמול הן מרגיעות את החתכים וכמובן המנעי מיחסי ין עד לריפוי מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גרוע משחשבתי
קימי14/06/2012ד"ר אברמוב, אני מאוד מודה לך על התשובה, במקביל לשאלתי ניגשתי גם לרופא נשים, בוא אמר שאם הייתי מגיעה למיון בערב שהכל קרה, היו בודאות תופרים אותי (את השפה הפנימית) מכיוון שהיא נחצתה לשניים, זה מחריד, אני מאוד מודאגת אם זה יתאחה בחזרה ושלא יזדהם. הרופא אמר רק לשטוף במים .
האם יש משחה שתרגיע אץ המקום, מכיוון שכואב לשבת, כואב ללכת לשירותים - שורף מאוד.
ושוב תודה על התייחסות המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןאורנה12/06/2012
שלום רציתי לוודא כמה דברים בנוגע לתחילת היריון....אם אני בשבועות הראשונים של ההיריון ושתיתי אלכוהול (לא בהפרזה) ,ובנוסף ביצעתי צילום רנטגן וזריקת הרדמה לעקירת שן, זה יכול להשפיע חלילה לרעה ההיריון? בנוסף לקחתי 3 כדורי אדוויל בכלל הכאב של העקירה. יש לזה השפעה כל שהיא? רק אחרי כל זה נודע לי שיש סיכוי שאני בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012אין דאגה הסיכונים הם מזעריים. אם הנך מעונינת בתשובה מוסמכת ומכומתת נתמכת בסיפרות עדכנית פני למרכז לטרטולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות לאחר שימוש בנובה-רינגשני12/06/2012
שלום:)
עד כה השתמשתי בנובה-רינג. לאחר התייעצות עם רופאת הנשים שלי החלטנו להחליף לגלולת מינס. שאלתי היא מתי עליי להתחיל לקחת את הגלולות? ביום הראשון למחזור כפי שתמיד עושים? או לאחר שבוע מהפסקת הנובה-רינג? אשמח לתשובה בהקדם, תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות לאחר שימוש בנובה-רינג - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012מיד עם סיום שימוש בנובהרינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנולמירי12/06/2012
קיבלתי טיפול נגד פטריה של 3 כדורים אחת לשבוע, אחת התופעות לפי מה שכתוב היא נשירת שיער ,הנושא הזה מלחיץ אותי ושאלותי הן:
1. עד כמה זה נפוץ נשירת שיער (בלקיחת 3 כדורים) ?
2ץ האם הנשירה עלולה לקרות רק בשלושה שבועות וכמה זמן אחרי תום הטיפול זה אמור להפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקנול - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012תופעה נדירה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזור לאחר הגעתושלומית12/06/2012
אהלן. לפני 5 ימים סיימתי חפיסת גלולות, לא לקחתי במשך יומיים, ואז המשכתי על מנת לעכב את המחזור. לאחר 2 גלולות בכל זאת יצא לי דימום. האם המשך נטילת הגלולות יפסיק את המחזור לאחר הגעתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב מחזור לאחר הגעתו - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012קיים סיכוי סביר אבל אי אפשר להבטיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהדפנה12/06/2012
שלום רב.
אני בת 45 . לפני 5 שנים התקנתי מירנה. לפני המירנה סבלתי מדימומים כבדים ושלל תופעות קדם ווסתיות ומיגרנות קשות. אחרי התקנת המירנה פחתו התופעו למעט המיגרנות הקשות. בשנתיים האחרונות אני עם מירנה אך המחזור לא יציב ושלל התופעות הקדם ווסתיות כולל המיגרנות מופיעות באופן לא יציב.עשיתי בדיקות הורמנליות ולדברי הרופא אינני נמצאת בגיל המעבר ופעילות השחלות רגילה. ניסיתי בייעוץ רופא הנשים תוספות ויטמינים וטיפול הורמנלי באסטרוגן לפני המחזור אך אלה לא ממש הועילו.
מאחר והנני בת 45 ההתלבטות היא אם לבצע התקן מירנה חדש? האם מומלץ בגילי להשתמש בגלולות למניעת היריון ? האם יש מצב שהמירנה מחריפה את המיגרנות ? האם יש טיפול אחר שיכול לסייע לי ..?
והכי חשוב מבחינתי האם יש רופאים שמתמחים בבעיות קדם ווסתיות והורמנליות מן הסוג שאני חווה אליהם באפשרותי לפנות ? האם רופא המתמחה בגיל המעבר יסייע לי יותר מרופא נשים רגיל ?
תודה דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012אין טעם להשתמש בגלולות מאחר ואלו יגרמו יותר למיגרנות בגלל האסטרוגן שבהם.
מאחר ואת נזקקת לאמצעי מניעה עשי החלטה עם רופא הנשים שלך האם יש מקום להתקנת התקן מירנה חדש ובמקביל לעבור אולי טיפול משלים במיגרנות ובתופעות הקדם וסתיות.
התקן חדש יכול להשפיע קצת אחרת מהקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש רופאים...
דפנה12/06/2012האם יש רופאים שמתמחים בתופעות הורמונליות (אני ממש סובלת מקשת התופעות שנגרמות כולן סביב נושא המחזור ולא מאפשרות לי חיים נורמליים מספר ימים בכל חודש)שכן רופא הנשים שלי כבר מרגיש שמיצה עצמו ולא נראה שיש לו כלים לסייע לי מעבר למה שכבר ניסינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנועה12/06/2012
היי התחלתי לקחת גלולות ( בפעם הראשונה ) הרופאה אמרה לי שבפעם הראשונה לוקחים ביום הראשון של הווסת כל יום באותה השעה ... התחלתי ב 7.6 מתי אני אהיה בטוחה כדי לקיים יחסי מין מלאים בבטחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012אם לקחת כבר מהיום הראשון של המחזור את כבר מוגנת מבחינת הריון לא מבחינת מחלות מין, ולכן ההמלצה היא להמשיך עם קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתוליןטלי11/06/2012
היי,
האם חדירת אצבע לנרתיק גורמת לקריעה בקרום הביתולין?
והאם הוחדר אצבע לפני כמה שנםי או קיום יחסי מין ומאז לא בוצעה חדירה, הבחורה תחזור ותהיה בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתולין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012החדרת אצבע יכולה לקרוע את קרום הבתולים. הוא לא נסגר באופן טבעי אחרי קריעתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרום בתולין
oreel22/06/2012שלום
רציתי לברר מבדיקה של גניקולוגית מה פירוש "הודגם הימן קושי בהדגמת שנצים או קרעים "
האם זה אומר שהבחורה בתולה ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרום בתולין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2012זאת אומרת שהרופ]א לא הצליח להסתכל ולהתרשם האם היתה קריעה מסוימת של הקרום או לא והבדיקה לא אבחנתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולין
oreel24/06/2012אבל זה אומר שיש כרום בתולין ?
היא רק לא יכולה לאבחן אם הוא קרוע או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין ווסתי?נטלי11/06/2012
אני לוקחת גלולות יסמין כשנה,אני נוטלת אותן באופן כזה שאני לוקחת 3 חפיסות רצופות ולאחר מכן מחכה שבוע שבו מופיע המחזור,לאחרונה קיבלתי מחזור בזמן ההפסקה (אחרי נטילת 3 חפיסות רצופות) הוא נמשך כחמישה ימים,ביום השמיני להפסקה התחלתי ליטול חפיסה חדשה,כרגע אני בגלולה הרביעית ומהיום שהתחלתי את החפיסה החדשה מופיעים לי כתמים בצבע חום,האם זהו המשך של המחזור?ואם כן מה אוכל לעשות כדי להפסיקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין ווסתי? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/06/2012לא להפסיק נטילת גלולות ולפנות לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןחני11/06/2012
לקחתי כדורי דופסטון למשך 9 ימים ועכשיו יותר מחמישה ימים לאחר הפסקת הכדורים ולא קיבלתי מחזור. יש כאבי בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/06/2012את זקוקה לבדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)