מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת וסתסיגל21/06/2012
שלום רב !
אני בת 42 והפסיק לי המחזור - יחסית מוקדם.
כרגע מטופלת בכדורי אביאנה עקב גלי חום.
אני מאוד רוצה להביא ילדים.
שאלתי היא: כיצד אפשר להביא ילדים לעולם במצבי הקיים.
אלו טיפולים אפשר לעשות בכדי לעזור לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2012סביר להניח שאם השחלות שלך לא מתפקדות לא תוכלי להכנס להריון מהביציות שלך ותצטרכי תרומת ביצית. פני לרופא העוסק בפריון כדי לקבל פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגדגןמישהי21/06/2012
דר' שלום
כבר שאלתי את השאלה פה לפני כמה זמן ולא הבנתי כ"כ את התשובה
לפני בערך חודש שמתי לב שכביכול יש איזה "חור" או יותר נכון נקרא לזה רווח(כמובן שאם אני מרימה את כיפת הדגדגן כלפי מעלה) ואז מתחיל הדגדגן,האם יכול להיות מצב שהדגדגן "התנתק" מבסיס כיפת הדגדגן???
וגם אם אני מסתכלת מהזווית זה נראה כאילו הוא "נפל"....
אני אוסיף פה תמונה שמצאתי באינטרנט שאולי תמחיש טוב יותר את כוונתי איפה שהחץ השחור זה הרווח שאני מדברת עליו כביכול הדגדגן לא מתחיל מיד מתחת לכיפת הדגדגן האם כך זה צריך להיות????
תודה מראש על העזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שהפעם הצלחתי לצרף את התמונה
מישהי21/06/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהפעם הצלחתי לצרף את התמונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2012החץ השחור ממוקם מתחת לעורלת הדגדגן שזה קפל של עור שמכסה ומגן על ראש הדגדגן שהוא מעל לחץ הלבן
הרווח הגיוני הקפל איננו חלק מהדגדגן אלא חתיכת עור המכסה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן
מישהי01/07/2012מה המבנה של הדגדגן אם לא נסתכל על העטרת??האם יש איזה ניתוח פלסטי שיכול לתקן את הרווח הזה זה משהו שמאד מפריע לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2012אין נתוח פלסטי כזה שכן אז את יכולה לגרום לצלקת כואבת על הדגדגן וחוסר גמישות של העטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפתיים הפנימיות של הפות
לינוי29/01/2013מה אני יכולה לעשות?! השפתיים הפנימיות של הפות שלי ארוכות וגדולות והשפתיים הפנימיות ממש ממש קטנות שזה לא מכסה רבע מהשפתיים הפנימיות כאילו אין שם הרבה בשר
כאילו הפות יוצא החוצה הפנימיות שלו.
מה אני עושה? אני מפחדת לעשות ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאד בבקשה תעזרוווו ליייייייי
מישהי20/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל
בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן העטרת נראת כולה ממש.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של העטרת???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזור לייייי מישהו!!!!!!!
מישהי22/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל (בהמשך לשאלה הקודמת)
קראתי באיזה מקום -בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן הדגדגן נראה ממש כולו אני רואה ממש את ההתחלה שלו אף פעם הוא לא היה כ"כ גלוי כאילו בקושי יש עורלה האם יש מצב שמשהו נקרע שם????.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של העטרת???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?????בבקשה זה דחוףףף
מישהי24/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל (בהמשך לשאלה הקודמת)
קראתי באיזה מקום -בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן הדגדגן נראה ממש כולו אני רואה ממש את ההתחלה שלו אף פעם הוא לא היה כ"כ גלוי כאילו בקושי יש עורלה האם יש מצב שמשהו נקרע שם????.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של ההדגדגן???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי
תהילה25/07/2012תרגעי, זה המבנה, מה הלחץ. תהני מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לייייייייי
מישהי27/07/2012הצילו!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי בפורום פסיכיאטריה חמודה
מישהי28/07/2012הבעיה היא בראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמותו!!!!!
מישהי29/07/2012לכי תמותי שרמוטה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמותו!!!!! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/07/2012בואי אלינו אנחנו נתקן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר מילאטינר אשמח אם תקרא
מישהי30/07/2012לצערי אמא שלי נפטרה לפני חודשיים ואין לי עם מי להתייעץ אז ניסיתי לפנות בפורום זה אבל אני לא מבינה מה הבעיה של אותה רופאה לענות כמו שצריך במקום להגיד לי ללכת לפסיכולוגית/או להפסיק להיכנס לסרטים מיותרים...פשוט לא בסדר !!!
האם מתוך מה שקראת ישנה בעיה שמרימים את העטרת רואים את הדגדגן כולו?
מצורפת גם תמונה בהודעות קודמות....אשמח לתשובה
ולמס כדי שאוכל לקבוע תור ולהיבדק ולראות האם באמת ניתן לעזור לי באיזו דרך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה רק מד"ר מילאטינר!!
מישהי03/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה רק ד''ר מילאטינר
מישהי06/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאד בבקשה תעזרוווו ליייייייי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/07/2012לכי לבדיקת רופא נשים במקום להכנס לסרטים חסרי כל פרופורציות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה למה.....
מישהי30/07/2012לצערי אמא שלי נפטרה לפני חודשיים ואין לי עם מי להתייעץ אז ניסיתי לפנות בפורום זה לקבל עזרה אבל אני לא מבינה למה לענות בכזו צורה???פשוט מגעיל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאפרגמה- התאמת מידה ורכישהמורן20/06/2012
שלום רב,
אשמח להמלצה על גניקולוג/ית באזור חיפה, אשר מבצעים התאמת מידה לדיאפרגמה וכן המלצות באשר למקום בו ניתן לרכוש את המוצר (למיטב ידיעתי, כיום ישנה בעיה ברוב בתי המרקחת..).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה להודעתי..
מורן26/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאפרגמה- התאמת מידה ורכישה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2012בעקרון כל גינקולוג יכול להתאים גודל של דיאפרגמה
חושבת שחברת מדיפז בהרצליה מוכרת דיאפרגמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק..
מורן26/06/2012רוב תודות על התגובה!
אך לפי ההסבר שקיבלתי מרופא הנשים שלי- יש צורך בציוד מיוחד להתאמת מידת הדיאפרגמה ולא לכל רופאי/ות הנשים באזורי יש אותו..
הרופא שלי פשוט אמר לי לרכוש את המידה הקטנה ביותר כיוון שטרם הייתי בהיריון ולא ילדתי מעולם, אך למיטב הבנתי, אין הכרח שלמרות שמעולם לא ילדתי המידה הדרושה לי היא הקטנה ביותר ועניין זה עלול לפגוע ביעילותה של הדיאפרגמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן חשוב לדייק:
מיה מולר21/10/2012מורן - את צודקת - וחשוב לדייק בעניין זה.
ע"מ להתאים לאשה דיאפרגמה בצורה נכונה ואחראית, הכרחי שיהיו לרופא/ה "טבעות מדידה" בכל טווח המידות הקיים.
בנוסף, חשוב למצוא רופא-מתאים שיכול להקדיש 40-60 דקות למטופלת
כדי להתאים לה את המידה המדוייקת ולוודא שהיא יוצאת מההתאמה עם ביטחון מלא כיצד להכניס ולהוציא את הדיאפרגמה.
תור של 20 ד' אינו מספיק, ועלול לעלות לאשה במידה מוטעית, בהוצאה כספית מיותרת, ובעוגמת נפש רבה.
קל וחומר שאף רופא/ה לא יכול/ה להניח מראש מה תהיה המידה הנכונה לאשה כלשהיא.
דבר אחרון שחשוב לזכור - הדיאפרגמה כאמצעי מניעה חייבת להיות מלווה בקוטל זרע כלשהוא (ג'ל, נר או VCF), ויש לעיין בעלון לצרכן של הג'ל הקוטל ע"מ לוודא שהוא אינו פוגע בשלמות הדיאפ'.
כל טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכון בלקיחת נורלבו?סיגל20/06/2012
אם קיים סיכון אני רוצה לדעת, האם המרכיבים של הגלולה תואמים למרכיבים של פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל היחיד
אביטל21/06/2012הוא במחיר, נורלבו עולה איזה חצי בערך. מבחינת המרכיבים הן זהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב פשוטyamit20/06/2012
אני מקבלת אקאקלומין כדור אחד למשך חמישה ימים.לציין שאני כבר בסבב רביעי של הכדור. השאלה שלי היא כזו:- בין המחזור האחרון לזה שלפניו עברו 30 יום, לפניו 37 ולפניו 42 . עברו מהמחזור הקודם 27 יום .מה הסיכוי שהביוץ אכן קורה ביום ה-14 ? האם מחשבון ביוץ יוכל לעזור לי בחישובים? (סליחה על התרגיל , מרגיש לי כמו בני גורן)......
בנוסף לזה במעקב זקיקים (0ללא בדיקת דם) ביום ה-17 נראה שיש מעט נוזל ליד השחלה ,כלומר היה כבר ביוץ,לא? קיימנו יחסים יום לפני הבדיקת מעקב הישנו סיכוי שנקלטתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף פעם לא עונים? לא יפה!
yamit22/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב פשוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2012כשנוטלים איקקלומין הביוץ אמור להיות בסביבות 5 ימים לאחר הפסקת האיקקלומין ולפעמים הוא מתעכב בעוד כמה ימים. מקלון ביוץ יכול לעזור לך לראות במדויק מתי יהיה הביוץ. נוזל באגן מעיד על כך שכבר היה ביוץ ברב הסיכויים ולכן אם קיימתם יחסי מין בזמן הזה יש סיכוי להריון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה וחזרה לגלולותעמית19/06/2012
שלום , אני לוקחת גלולות מזה מספר שנים ( כרגע לא בשימוש כאמצעי מניעה אלא מסיבות הורמנליות)
עשיתי טעות עם המרשם כך ייצא שלקחתי הפסקה בלי כוונה.
הצרה היא שכשאני מפסיקה יש לי נשירת שיער חמורה ולמחזור יכול לקחת גם 3 חודשים להגיע ואז עד שהגלולות שוב ישיפעיו על השיער עוד 3 חודשים....
מה אפשר לעשות? אפשר להתחיל לקחת ובכך לגרום למחזור להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
עמית21/06/2012בבקשה, אני לא יודעת מה לעשות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של גלולותחגית19/06/2012
התחלתי בחודש שעבר ליטול גלולות מסוג מרסילון בפעם הראשונה, בשלושה הימים הראשונים היו לי בחילות נוראיות והקאות כל לילה באותה שעה (8 שעות אחרי נטילת הגלולה), בשבוע השני של הנטילה כבר הרגשתי יותר טוב, הבחילות עדיין היו קיימות אך הרבה פחות ולאט לאט הרגשתי השתפרה. סיימתי את החפיסה, עשיתי הפסקה של 7 ימים וביום שבת התחלתי שוב ליטול את הגלולות (חפיסה שניה) ושוב אני כבר יומיים הקאתי בלילה ,שוב 8 שעות אחרי הנטילה ואתמול בלילה כבר לא הקאתי, החזקתי את עצמי והכרחתי את עצמי להירדם ,למרות הבחילות.התייעצתי עם הרופאה שלי והיא אמרה לי להמשיך לא להפסיק, כיוון שאני חודש ועשרה ימים לפני חתונה ואני צריכה להסדיר את המחזור וכמובן גם למנוע הריון באותו יום (באותו יום אקיים יחסים)היא אמרה לי שאין טעם להחליף עכשיו את הגלולה כי אני אצטרך לעשות הפסקה של חודש ואז להתחיל גלולות חדשות ואין לי זמן. השאלה האם זה נורמלי ההקאות והבחילות? זה לא היה אמור כבר לחלוף לי? הרגשתי כאילו אחרי ההפסקה והנטילה שוב כאילו התחלתי בפעם הראשונה ליטול את הגלולות...זה לא מזיק? אלו סימנים שאני צריכה להחליף גלולה או שיכול להיות שרק אחרי נטילה של כמה חפיסות הגוף שלי יתרגל לגלולות? ומדוע יש הפסקה של חודש על מנת לקבל גלולות מסוג אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012נסי לקחת את הגלולות בלילה ובקשי מרופא משפחה כדור נגד בחילות
כשתסיימי את החפיסה אם לא תרגישי משמעותית יותר טוב את יכולה לעבור לגלולות אחרות את יכולה לסיים את החפיסה כמה ימים יותר מוקדם מסוף החפיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפלהעמית19/06/2012
שלום
לפני כחודש וחצי עברתי הפלה באמצעות מפיג'ין וציטוטק כעבור יומיים, כשבועיים לאחר נטילת הכדורים עברתי בדיקת אולטראסאונד שהראתה שישנה רירית מוגדלת מעט בחלקים מסויימים ברחם, אך שהתהליך הושלם. במהלך החודש מאז, עדיין אני מדממת, עד עכשיו היו אלו הכתמות דמיות חומות וריריות, ועכשיו זה הפך לדם אדום ויסתי ממש, מלווה בכאבים בבטן תחתונה.
בהתייעצות עם הרופא שלי, התחלתי לקחת גלולות לפני כשבועיים, על מנת להסדיר את הדימום הלא פוסק, והיום עשיתי בדיקה לבטא שהראתה נמוך מחמש, ועשיתי בדיקת אולטראסאונד אגן, שבה נאמר לי שהכל תקין, אבל עדיין עודני סובלת מכאבים בבטן תחתונה ומדימומים חזקים על אף נטילת הגלולות.
האם מדובר בדימום ויסתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012נשמע שזהו דימום וסתי אם הכל תקין משאר הבחינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- provera- ממש דחוף ליאנונימי19/06/2012
אני נוסעת לחופשה בתאריך ה 8.7.12 עד 14.7.12, הפעם האחרונה שקיבתי מחזור היה בתאריך 5.6.12, אני רוצה בתאריכי החופשה לעכב את המחזור, הרופאת נשים אמרה לי לקחת פרוברה מהתאריך 28.6.12 ואמרה שאולי אקבל ואולי לא..מה הסיכויים שאקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר provera- ממש דחוף לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012אי אפשר לדעת,
הייתי מתחילה את הפרוברה אפילו יותר מוקדם ותמשיכי עד אחרי החופשה התחילי 10 ימים לפני המועד המצופה של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרובורה
אנונימי20/06/2012אני צריכה לקחת שתי כדורים ביום, מתי צריך לקחת כל כדור? ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי זה בעיה רצינית..
אנונימי20/06/2012כי אם אני אקח סתם ובסוף זה לא יעכב?
אין משהו אחר שיכול לעכב על בטוח? אני ממש חייבת את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל19/06/2012
האם אפשר לצבוע את השיער בשבועות הראשונים של הריון??? ( שבוע 5)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012כן אם לא כתוב דבר אחר בהוראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם התקןדנה19/06/2012
נכנסתי להריון עם התקן מונה ליזה, ההתקן הוצא וההריון ממשיך באופן תקין, האם קיימים סיכונים למומים בעובר בעקבות ההתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עקרונית לרופאים. אודה לתשובהאורית19/06/2012
בת 23 וחצי. בריאה בדרך כלל.
ברצוני להכנס להריון.
הפסקתי גלולות פמינט לפני 8 חודשים לאחר שנטלתי אותן 4 שנים בערך.
מאז הווסת שלי אורך 9-10 ימים כשלכל אורכו הדימום דליל ביותר. אני מחליפה 2-3 פדים ביום וגם זה רק בשביל לשמור על היגיינה. דם אדום טרי, לעיתים בסוף הווסת שחור.
מחזור סדיר - מגיע כל 31-32 יום.
אין לי כאבים או תופעות כלשהן.
זה מהווה בעיה מכיוון שאני שומרת נידה ובגלל שהדימום כ"כ ארוך אני מפספסת את ימי הביוץ.
הצגתי בפני הרופאה את הבעיה והיא אמרה לי:
1. שלחה אותי לבדיקות דם לבדיקת הורמונים לבצע ביום ה-2 עד ה4 למחזור.
2. ביקשה ממני לבוא אליה ביום ה- 14 למחזור כי היא רוצה לעשות לי אולטראסוונד לבדוק את מצב רירית הרחם.
את בדיקות הדם עשיתי והן נמצאו תקינות.
שאלתי היא לגבי האולטראסוונד:
הצלחתי להשיג תור רק ליום ה 17 למחזור. בהנחה שאתם מבינים מה היא רוצה לבדוק- האם יש טעם ללכת לרופאה ביום ה- 17? האם זה יעזור לפענח את סיבת הבעיה ואיך לטפל בה?
אם לא טוב יום ה 17 למחזור, מה המלצותיכם לי לעשות?
הרי יש מצב שגם בחודש הבא לא אצליח לקבוע תור בדיוק ביום ה 14, וגם חודש אחריו וגם חודש אחריו.. אז מה יהיה?!
אודה לתשובה של המומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה עקרונית לרופאים. אודה לתשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012תגשי אליה בכל זאת כי יכול להיות שהביוץ שלך יותר מאוחר אם המחזור מגיע כל 32 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן לקיחת גלולותעינת19/06/2012
שלום,
אני נוטלת את הגלולות-סרזט מזה כמה חודשים.
אני יודעת שחלק מהתופעות שלהן זה דימומים בין ווסתיים.
בחודש הקודם במהלך קרוב לשבועיים שבועיים וחצי היו לי דימומים..וגם בחפיסה של החודש הנוכחי כבר שבוע וחצי שיש לי דימומים
האם זה אמור להיות ככה?
או שמה אני אמורה לעשות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012יכול לקרות עם סרזט. מאחר וטורדני פני לרופא נשים לשקול החלפה לגלולות אחרות או שתמתיני יכול להיות מצב שהדימומים יחלפו תוך מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאביה19/06/2012
ום,
בתחילת החודש אני וחבר שלי היינו ביחד, לא קיימתי יחסי מין. נגעתי באיבר המין שלו, ויצא פריקאם, לאחר מכן אני לא זוכרת שנגעתי בעצמי או החדרתי לעצמי אצבעות (הוא כן החדיר לי אצבעות).
אני אמורה לקבל בימים הקרובים (בחודש הקודם קיבלתי ב-19.5). אני פוחדת שמא נכנסתי להריון מהאקט הזה, למרות שביצעתי בדיקת הריון לפני יומיים בבוקר (מקלון הזהב), ויצא שלילי. אתמול התחלתי להרגיש תסמיני מחזור (פטמות כואבות, כאבים קלים בבטן התחתונה, הפרשות). רציתי לדעת האם יש לי סיבה לדאגה, כי אני לחוצה מהענין כבר בשבועיים ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012סבירות להריון שואפת לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ באיבר המין ותכיפות בהטלת שתןהילה19/06/2012
שלום, אני בת 25 ובימים האחרונים אני מרגישה מעין לחץ באיבר המין ובבטן התחתונה.
יש לי צורך עז בהטלת שתן וגם מיד לאחר מכן אני לא מרגישה התרוקנות מלאה.
התחושה הזו מטרידה מאוד, במיוחד בלילה ומפריעה לי להרדם. יש תחושה של הקלה מעטה כאשר אני מפעילה לחץ על הבטן או על איבר המין.
אין סימפטומים נוספים בשתן (לא ריח ולא צבע שונים מהרגיל) וגם לא תחושה פיזית לא רגילה.
יש לציין שלפני שלושה שבועות קיבלתי מחזור לאחר שהמחזור שלי דילג חודש שלם וכן שאני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה ואינטנסיבית.
עוד אציין שאני כעת בחו"ל ולכן אשמח לקבל הנחייה כמה שיותר מדויקת למה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות על מנת שאוכל להימנע מביקור אצל רופא כאן.
תודה רבה.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל...
אחת19/06/2012כדאי שתבצעי בדיקת שתן- התיאור מתאים לדלקת בדרכי השתן.. במיוחד אם מלווה בצריבה בעת השתנה.
הטיפול הטבעי הוא חמוציות- כפרי יבש, כתרכיז ככמוסות,וגם צריכת פטרוזיליה
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צריבה אבל יש תסמינים אחרים...
הילה19/06/2012כמו שכתבתי שבהחלט יכולים להתאים.
האם לשתות מיץ חמוציות או לאכול אותן מיובשות?
תודה על העצה, אשמח לקבל חוו"ד רפואית בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אני למודת ניסיון בנושא..
אחת19/06/2012לגבי החמוציות- את יכולה לאכול אותן מיובשות או לשתות תרכיז וגם כפי שציינתי לקחת כמוסות חמוציות
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ באיבר המין ותכיפות בהטלת שתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012יכול להיות דלקת בשתן, אם לא יעבור עם הטיפול הטבעי אין בררה פני לרופא כללי לעשות תרבית שתן ולקבל אינטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)