מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בהתחלת חפיסה חדשה של גלולות.קארין19/11/2011
שלום, יש לי 2 שאלות די דחופות:
1. אני בת 21, נוטלת גלולות מסוג פמינט במשך כ-3 שנים. הייתי אמורה להתחיל קופסא חדשה של גלולות ביום שישי בשעה 9 בערב, אך לא הספקתי להשיג מרשם. אם אתחיל לקחת קופסא ביום ראשון ב-9 בבוקר, עדיין אהיה מוגנת במשך החודש הקרוב?
2. האם כדאי לעשות חודשי "התנקות" מגלולות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בהתחלת חפיסה חדשה של גלולות. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/11/2011אין צורך לבצע חודש התנתקות
ביום ראשון מומלץ ליטול שתי טבליות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם טבעת מירנהמיכל אלפסי19/11/2011
שלום רב,
אני כבת 35 אמא לשולושה ילדים מקסימים. לפני ארבע שנים שמתי טבעת מירנה ללא הורמונים.
היום לאחר שבועיים של דימומים מוגברים גיליתי שאני בהריון (3 בדיקות ביתיות אישרו את הבשורה).
האם העובר שלי יוכל להמשיך לחיות ולהתפתח? לצערי אני לא מוצאת שום חומר על הנושא ואני ממש ממש מודאגת ומפוחדת.
האם ישנו מצב שיהיה עליי לעשות הפלה?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם טבעת מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/11/2011שלום רב,
את חייבל לפנות לרופא המטפל.
לא קיים התקן MIRENA ללא הורמון.
בכל מקרה יש צורך להוציא את ההתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית, אשמח לעצהאורי19/11/2011
אני בשנות השלושים בחיי. לפני כשבוע נגמרה לי הוסת, אייני לוקחת גלולות. היום הבחנתי בהפרשה דמית . עד כמה לדאוג? יש תור לרופא רק עוד שבוע וחצי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית, אשמח לעצה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/11/2011להמתין לתור שלך. זה לא דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהלימור19/11/2011
למה הכוונה בטיפול נוסף ? אפשר לפרט בבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/11/2011אני ממליץ לשקול היסטרוסקופיה אבחנתית - בדיקת חלל הרחם תוך כדי הסתכלות פנימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011טיפול לקבל ווסת ואז השראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה - תגובה - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מחזורסיון19/11/2011
אני לוקחת גלולות מליאן ובחודשים האחרונים יש לי כשבוע לפני המחזור הפרשה כהה שנמשכת עד להופעת המחזור, מה שגורם לכך שבסופו של דבר המחזור שלי נמשך שבועיים וזה נורא מקשה. יש סיבה שזה קורה?
בעבר זה לא היה קורה והייתי מקבלת מחזור באופן סדיר לחלוטין
אשמח לתשובה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/11/2011לכל דבר יש סיבה, או סיבות.
הכי טוב - לפנות לרופא המטפל ולהבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי גלולות?סיון19/11/2011
אני בת 21 ונוטלת גלולות למניעת הריון מזה כמעט שלוש שנתיים, אני מרגישה שהגוף שלי כבר לא מתפקד באופן טבעי וכמו כן פוחדת שיהיו לי קשיים בהמשך בכניסה להריון. האם כדאי להפסיק עם הגלולות? (למרות שיש לי חבר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי גלולות? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011לא כדאי להפסיק. אין צורך בהפסקות. אין נזק מצטבר לפריון. התפקוד ההורמונלי חוזר לרגיל עם הפסקת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהלימור19/11/2011
אני בת 39 יש לי ילד בן שנה ועברתי הפלה טבעית (בסיוע כדורים) לפני כארבעה חודשיםומאז המחזור שלי לא סדיר, פניתי לרופא נשים והוא נתן לי כדורים לחיזוק הביוץ ולאחר מכן קיבלתי מחזור תוך 29 ימים ואילו החודש כבר עברו 39 ימים ולא קיבלתי מחזור ואין הריון לפי בדיקה ביתיתי. מה משמעות הדבר? נא עזרו לי. אני מעוניינת בעוד הריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011אפשר לקבל טיפול נוסף ולהתחיל מחזור טיפול נוסף. או להמתין לווסת ואז לטפל. בכל אופן כדאי לוודא הריון בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה גבעוליתדנה19/11/2011
שלום,
קראתי על תופעה של מיומה גבעולית המנסה ללדת את עצמה.
מהו המינוח המקצועי לתופעה הזו ובאילו מקרים היא מתרחשת?
(הרקע לשאלה הוא קרובת משפחה הסובלת מכאבי בטן הדומים לעיתים לצירים, עם עדות מוכחת למיומה).
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה גבעולית - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011Myoma nascence
,הכאבים הם לא בהכרח קשורים למיומה. את המיומה אפשר לכרות בניתוח קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןנועה19/11/2011
ממתי אפשר להתחיל לקחת את הגלולה הראשונה?
ניתן להתחיל גם לאחר היום הראשון של המחזור אן שאני חייבת לחכות לווסת הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011מומלץ להתחיל חפיסה ראשונה מיום ראשון של הווסת איחור של יום אחד לרוב לא משנה. איחור יותר מיום אחד מפחית את בטיחות הטיפול ומעלה סיכוי להריון. בחפיסות הבאות בגלולות עם 21 כדורים למחזור טיפול מתחילים ביום 8 של ההפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 16 יום מניתוח קיסרידניאלה19/11/2011
שלום,
לאחר ניתוח קיסרי, בעלת יתר לחץ דם (165/110 לערך) מטופלת ברמיפריל וקרדילוק , כבר מספר ימים שישנן דקירות - מעין סכינים באיזור איבר המין , בתחילה דקר בעת הטלת שתן , כעת דוקר מעת לעת גם ללא נסיון לשתן .
כמו כן ישנה רגישות גבוהה האיזור השוקיים , מרגיש כמו שהעור צורב והעצמות כואבות .
האם ייתכן כי קשור לתרופות ? או אולי להרדמה הספינלית ?
אנא אמרו לאיזה רופא לפנות , הם לרופא נשים או פנימי ?
אציין כי במהלך ההריון סבלתי מסימפיזיוליזיס ולחץ דם , בעקבות לחצי הדם הוכנסתי לקיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 16 יום מניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011פני לבדיקת רופא נשים דבר ראשון לשלול דלקת מקומית, כדאי לעשות גם בדיקת שתן לתרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16 יום מניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011פני לרופא נשים בהקדם בהעדר רופא פני למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןאנה19/11/2011
שלום
בת 21, מחזור אף פעם לא היה סדיר , אני לא רזה.
פעם אחרונה קיבלתי לפני חצי שנה. לפני זה הייתי לוקחת כדורי דיאנה היה לי מחזור סדיר 7 חודשים אבל הפסקתי בגלל סיבה טיפשית ( בית מרקחת לא היה פתוח ולא קניתי גלולות ולא היה בית מרקחת באיזור). הלכתי לפני שבוע לרופא נשים, לא בדק אותי באולטרסאונד נתן לי דופוסטון לקבל מחזור ולהתחיל שוב כדורי דיאנה.סיימתי לקחת את דופוסטון יום שני ועוד לא קיבלתי מחזור!! מתי אני אמורה לקבל? ומה אני אעשה אם לא אקבל?
ואני צריכה לקחת כל החיים גלולות כדי שיהיה לי מחזור ? מה אפשר לעשות כדי שיהיה סדיר ואקבל טבעי כמו כולן בלי גלולות? :\
בבקשה אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011המתיני עוד מספר ימים אם לא תקבלי מחזור פני לרופא נשים שלך
יש בנות שהמחזורים שלהן תמיד יהיו לא סדירים והטיפול היחידי זה לקיחת גלולות להסדרה עד שתרצנה להכנס להריון ואז נותנים כדורים לזרוז ביוץ כדי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההההההלילי18/11/2011
אני אחרי דלקת כליות(אי קולי)קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד ולאחר מכן עוד 10 ימים זינט פומי
כעת אחרי שבוע החל דימום נרתיקי(קיבלתי מחזור לפני שבוע) יש בחילות חזקות שילשולים וצריבה
הדימום די מדאיג אותי מה זה??
אני בת 43
אנא בבקשה סייעו לי:(
אני לא משתמשת בגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרההההההה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011יכול להיות דימום חריג אחרי מחלת חום. אנטיביוטיקה יכולה לגרום לפטריות ואז לצריבה נרתיקית. כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של גלולות למניעת הריוןד18/11/2011
לפני כשבוע התחלתי לקחת גלולות הרמונט למניעת הריון. שמתי לב מאז שלאחר המחזור החלו להופיע הפרשות ורדרדות עם ריח ממש רע, והיה גם קצת גירוד לסירוגין. האם ייתכן שזה בגלל הגלולות? ואם כן, האם כדאי להמשיך לקחת וייתכן וזה יעבור? או להפסיק לקחת את הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של גלולות למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011המשיכי את הגלולות ופני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל18/11/2011
שלום, התחלתי לפני כחודש לקחת גלולות לראשונה. רציתי לשאול, האם בזמן ההפסקה של הגלולות על מנת לקבל מחזור אני מוגנת מהיריון ? במילים אחרות, האם ביומיים שלושה באלו בהם אני ממתינה לקבל את המחזור אני מוגנת מהיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011בשבוע הפסקה את מוגנת כל עוד תעשי הפסקה של לא יותר מ7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני18/11/2011
בעלי ואני מנסים להכנס להריון יותר משנה וחצי.
המחזור שלי לא סדיר בכלל.
בתאריך 7/10 קיבלתי וסת.
בתאריך 4/11 היה לי דימום של יום [דימום חזק] ואז יומיים של טיפות פה ושם.
הייתי בטוחה שזה מחזור אז המשכתי הלאה.
הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שיכול להיות שהדימום האחרון היה השרשה ולא וסת.
ביום שני הקרוב היא קבעה לי תור לבדיקת דם.
בנתיים אני מרגיש נפוחה מאוד.
יש לי בחילות וכאבי מחזור.
האם זה באמת יכול להצביעה על הריון או אולי משהו אחר בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011יכול להיות הריון. את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית להריון , אם את בהריון זה אמור לתת כבר תשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)