מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מאחר אשמח לתשובה דחופה !!דניאל09/11/2011
אני בת 15 וקיבלתי מחזור לפני שנתיים בערך שנה וחצי , הוא בדרך כלל סדיר אבל הפעם הוא מאחר לי כבר ב-4 חודשיים מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה אפשר לעשות כדי שהוא יחזור להיות סדיר ? אשמח לתשובה כי אני מאוד מודאגת .. ואני לא בהיריון ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר אשמח לתשובה דחופה !! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011יכול להיות שבושים עקב חוסר איזון הורמונלי פני לרופא נשים להערכה הורמונלית ולאולטראסאונד (לא חודרני דרך הבטן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותאור09/11/2011
מצ"ב תוצאות בדיקות שלי
האם אני כבר בגיל המעבר או עדיין פוריה ?
תוצאות בדיקה
תאריך לידה: 16/03/1966 מין: נקבה
גיל בעת ביצוע הבדיקה: 45y 07m 23d
TSH mIU/L 5.46
Free T4 pmol/L 15.94
Estradiol pmol/L 56.0
FSH mIU/mL 61.6
LH mIU/mL 55.27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011הרמות הגבוהות של LH FSH מעידות על כך שאת כנראה נכנסת לגיל המעבר. התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי לידה- דחוףשני09/11/2011
שלום אני כשבעה וחצי שבועות אחרי לידה. מניקה ולוקחת גלולות סרזט כשבועיים. חמישה שבועות אחרי לידה הפסיק הדימום הרגיל שלאחר לידה. לאחר שבועיים החל דימום חדש וחזק. בהתחלה חשבתי שזה מחזור (על אף שלא חשבתי שאקבל מחזור בגלל ההנקה) אבל אני כבר מדממת חמישה ימים והדימום עדיין חזק לא כמו שאמור להיות ביום החמישי למחזור. הייתי כבר בבדיקה אחרי לידה והרופא אמר שהכל תקין. האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לחזור לרופא. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי לידה- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011הדימום יכול להיות מהסרזט. אחת מתופעות הלואי של הסרזט זה דימום לא סדיר
חכי ותראי מה קורה.אם הדימום ימשיך או שיחזור על עצמו פני לבדיקת רופא שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!אנונימית09/11/2011
בחודש שעבר הדימום הווסתי החל ב11.10 והסתיים ב16.10
קיימתי יחסים לא מוגנים (יש לציין שהבחור איתו הייתי גמר בחוץ) ביום למחרת ב17.10
טרם קיבלתי את המחזור.
היום בבוקר עשיתי בדיקת היריון בבית והייתה תשובה שלילית.
האם יש סיכוי להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011אם הבדיקה שלילית רב הסיכויים שאינך בהריון, וכנראה תקבלי בימים הקרובים.
כדאי כדי להסיר דאגות שכאלה בעתיד להתאים אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון אחרי הפסקת גלולותעדי09/11/2011
שלוב רב,
רציתי לציין את גילי- 36
לפני כחודש הפסקתי ליטול גלולות (מסוג מרסילון)
טרם קיבלתי מחזור (צריך ממש להגיע ביום יומיים הקרובים)
אולם איני חשה סימנים מקדימים כלל.
יש לציין שאני ובעלי השתמשנו בקונדום במהלך חודש זה ולמיטב דיעתי, לא נקרע, החליק וכו'.
במידה ואני לא מקבלת מחזור בכמה ימים הקרובים- תוך כמה זמן רצוי לפנות לבדיקת רופא? אנו רוצים לנסות להיכנס להיריון (ראשון)
תודה
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
עדי09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ראשון אחרי הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011יכול לקחת לפעמים כמה שבועות ואפילו חודשים עד שהמנגנון ההורמונלי מתאושש אחרי הפסקת גלולות. חכי עוד שבועיים אם לא יגיע מחזור פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס HPVשיר08/11/2011
שלום רב,
אני בת 35 אחרי 4 לידות(קיסרי) כל שנה אני עושה בדיקה שגרתית כולל פאף והכל תקין.לפני שבוע עשיתי בדיקת צוואר הרחם יצא תקין אבל יצא שיש לי וירוס HPV.
ואמר לי לחכות עוד חצי שנה לבוא לביקורת.
ממה אפשר להידבק רק ממין או שיש עוד דרכים?
האם זה משהו שהיה רדום ופתאום התגלה?אני עם אותו בן זוג 14 שנה או שיש מצב שזה משהו רדום נורא ישן האם יתכן דבר כזה?
האם יש לטיפול?
והאם זה מסוכן?
והאם צריך לעשות ביופסיה או לחכות?
אני נורא מודאגת .
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס HPV - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011חסר נתונים. פני לרופא מומחה בצוואר הרחם והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ללא סימפטומים נוספים לאחר אנטי'זהבה08/11/2011
שלום,
אני נמצאת באמצע שנות ה-20, בריאה ופעילה מינית. לפני שבוע סיימתי ליטול אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בדרכי השתן (אי קולי). טופלתי באנטיביוטיקה במשך שבוע, תוך כדי נטלתי כל יום 2 כמוסות של פרוביוטיקה נשית (ביופימייל).
לפני יומיים הופיע לי גרד בנרתיק שאינו מלווה באודם, צריבה, הפרשות או ריח חריגים.
מה זה יכול להיות? האם יתכן שהדבקתי את בן זוגי? מה הצעת הטיפול לשנינו?
תודה רבה,
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד ללא סימפטומים נוספים לאחר אנטי' - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011יכול להיות שלמרות הפרוביוטיקה את מפתחת פטריה. פני לבדיקת רופא נשים. פטריה לא מדבקת במגע מיני אך כדי למנוע החרפת זהום כדאי להמנע מיחסי מין עד שהגרד יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר- דחוף !חסוי08/11/2011
שלום לפני שנה וחצי בערך קיימתי בפעם הראשונה יחסי מין, לקחתי מיד אחרי 3 שעות גלולת פוסטינור.
מאז התחילו בעיות במחזור, התחלתי לקבל מחזור רק אחת לחודשיים באופן לא סדיר, מחזור נקי ובהיר,דימומים קלים למשך יומיים.
הייתי אצל רופאת נשים שנתנה לי בדיקות דם לעשות שיצאו תקינות.
ובנוסף קיבלתי מהרופא משפחה סדרת בדיקות שיצאו גם הן תקינות.
באוגוסט האחרון (2011) קיבלתי מחזור ומאז לא קיבלתי עוד... לפני המחזור קיימתי אבל לא חושבת שיש סיכוי להריון כיוון שאח"כ קיבלתי.
בכל אופן קיבלתי גם הפניה לאולטראסאונד שמחר אני עושה.
אני ממש חוששת ולא יודעת מה עוד לעשות, יכול להיות שזה קשור לבלוטת התריס?
או לדברים אחרים? כי המחזור שלי לא סדיר וזה מדאיג אותי.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר- דחוף ! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011חוץ מבדיקת אולטראסאונד כדאי לעשות גם הערכה הורמונלית. התיעצי עם רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא
חסוי15/11/2011עשיתי אולטרסאונד גניקולוגי שם רואים אם אני בהריון ?
וגן היא אמרה שהיא לא רואה סיבה לדאגה כי היא לא רואה משהו לא תקין ..
אם הבעיה היא בהורמונים זה מסוכן או שיש טיפול שיכול להחזיר לי את המחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןמאיה08/11/2011
אני בת 23 נוטלת גלולות במשך חצי שנה האחרונה.
לאחרונה הייתי אצל רופא נשים לביקורת שגרתית והוא אמר שיש לי פטריה קטנה ונתן לי מרשם של אגיסטן-טבליה ואגינלית לשימוש חד פעמי.
קראתי בהוראות שימוש של הטבליה שאין לקיים יחסי מין בזמן שימוש בטבליות.
מה זה אומר לגבי? האם אחרי הפעם היחידה שאני משתמשת בטבליה עלי להימנע מיחסי מין? למשל כמה זמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011לוקח כ4 - 5 ימים עד שהטבליה נמסה, בימים אלו כדאי להמנע מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי שתן וחשש להריוןרימה08/11/2011
לפני חודשים אושפזתי בבית חולים עקב דלקת בדרכי שתן
עכשיו.. אני מרגישה את אותם הסימפטומים שוב
כאבים בגב תחתון וכבדות מקדימה
היכול להיות ששוב יש לי דלקת בדרכי השתן?!
ואם לוקחים גלולה כל יום
ולא מפספסלים יום אחד אפילו
אבל נגיד שהיה יום שלא לקחתי בשעה רגילה.. של 13:00 אלה ניזכרתי ב 21:00 בערב ולקחתי
יש סיכוי שאני אכנס להריון...
היה לי כבר הפלה מבחירה
והדבר מפחיד אותי עד למוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ודבר נוסף
רימה08/11/2011אה.. ויש הפרשות כאלו שזה דומה לדם
אני יודעת שזה עלול לקראת בעת לקיחת גלולות
ואני יודעת שזה עלול לקראת בגלל שאני לא לוקחת אותם בזמן מדויק
השאלה האם אני יכולה להיכנס עקב זה להריון
שוב - לא שכחתי אפילו לא יום אחד...
רק לא באותה שעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי שתן וחשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011פני לרופא משפחה ועשי בדיקת שתן אם יש הפרשות דמיות פני לרופא נשים. אם את משלימה גלולה תוך פחות מ12 שעות אין לך מה לחשוש מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר התקןחני08/11/2011
שלום
אני חודשים לאחר לידה וחצי לאחר לידה מניקה הנקה מלאה. בשבוע שעבר שמתי התקן תוך ריחמי מירנה ומאז אני מדדמת- דם אדום לא הפרשות חומות. יש לציין שמאז הלידה ל קיבלתי מחזור. האם המצב תקין או עלי לגשת לרופאת הנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011יכול להיות דמם מעקבות המירנה. המתיני מספר ימים אם לא יחלוף או שיתגבר פני לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר בדיקה גניקולוגית שגרתיתאנה08/11/2011
היום עברתי בדיקה גניקולוגית שגרתית (ללא פאפס) ויש לי דימום קל. בעבר זה קרה לי רק אחרי בדיקת פאפס, אבל לא בבדיקה רגילה.
האם זה תקין? זו הבדיקה הראשונה שלי אצל הרופאה, האם כדאי להחליף רופאה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר בדיקה גניקולוגית שגרתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011יכול לקרות אחרי כל בדיקה גינקולוגית לפעמים בעקבות הספקולום.. וזו לא סיבה להחליף רופא אלא אם היו דברים אחרים שהפריעו לך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות הריוןמעיין08/11/2011
היי, אני הפסקתי את גלולות ההנקה לפני כשלושה שבועות ועדיין לא קיבלתי מחזור...עוד לפני שהפסקתי את הגלולות בשוע וחצי שבועיים ביתי הפסיקה לינוק... רציתי לדעת האם אני יכולה להיכנס להריון מכיוון ששבשלושה שבועות ללא גלולות ההנקה לא שמרתי בקיום היחסים...לפני כחודשיים הייתי אצל רופאת נשים והיא בדקה אותי והיא אמרה שלפי מה שהיא רואה לא בייצתי.. לאחר לידה נראה לי שקיבלתי את המחזור הראשון שלי...היה לי דימום אחרי הילדה 3 חודשים מכיוון שהגלולות בהתחלה לא התאימו לי עד שהחלפי לסרזט... הנקתי הנקה מלאה כמעט 6 חודשים ובחודש וחצי האחונים של ההנקה בקושי הנקתי אותה..ז"א פעם ביום וכמה מציצות בודדות..זה בא מיוזמתה של ביתי להפסיק לינוק... מה שכן היה לי לפני 4 שבועות זה הפרשות חומות לכמה ימים וזה נעלם...יש סיכויי להריון???
אשמח לתשובה בהקדם...
תודה ויום טוב..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011א. עשי בדיקה להריון ביתית.
ב. פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז מחזור ולהתאמת אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלפות לאחר כאב בבטן בזמן יציאהתמי08/11/2011
בת 41
לפני יומיים הרגשתי יטוב אך מעט תשושה,בעלי עשה לי מסג' ממושך ומאוד חזק ומשחרר בכפות הרגליים וממש ציינתי שהתחושה היא שדם מגיע לאיזורים שלא ידעתי על קיומם..
ואז קמתי לשרותים ובמהלך יציאה אחז אותי כאב מאוד חזק
כמו לחץ מפי הטבעת שהקרין עד לכל הבטן, ולאחריו היתה לי בחילה וראיתי הכל שחור
והתעלפתי, התעוררתי אחרי מספר שניות. יש לציין שזה לא קרה לי בעבר. לא היו דימומים.
ביקרתי במיון ושם ביצעו לי בדיקה של ספירת דם שיצאה תקינה. במישוש בטן רכה
ביצעו אקג והיה תקין ושלחו אותי הביתה עם הסבר שיכול לקרות מצב כזה מכאבים של יציאה,שיש קשר בין כאב ובבטן להתעלפות. ושאם יקרה שוב אז רק לבצע אקו לב.
הבנתי ממי שנכח לידי שחירחרתי מס' שניות כשהייתי עם הראש כלפי מטה ולאחר שהטו
לי את הראש למעלה זה הפסיק.
רציתי לברר האם יתכן שיש קשר כלשהו בין הכאב עצמו לאברים כמו רחם, או שממצא של בטן רכה שולל אפשרות כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות לאחר כאב בבטן בזמן יציאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011עשי הערכה גינקולוגית בנוסף כולל אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וכולסטרולעדי07/11/2011
אני לוקחת בשנה האחרונה גלולות YAZ. בתוצאות האחרונות של בדיקת הדם התגלה לי כולסטרול גבוה וטריגלצרידים. יש לציין שלפני שלקחתי גלולות עשיתי בדיקות דם והכל היה תקין. חשוב לציין גם שלא שיניתי את אורח חיי (התזונה שלי טובה ואני עוסקת בהרבה ספורט). רופא הנשים שלי המליץ לי לעשות הפסקה של 3 חודשים מהגלולות ואז שוב לעשות בדיקות דם כדי לראות אם אכן הגלולות הן הגורם לבעיות. הבעיה שלי שללא גלולות יש לי ציסטות בשחלות הגורמות לי לכאב רב. כשציינתי זאת לרופא הוא אמר שלא צפויי שיהיה לי ציסטות בזמן זה....אך אני עדין חוששת מהכאב.
הציעו לי להשתמש במקום בגלולות במדבקה נגד הריון וכך למנוע את הופעות הציסטות,אך האם שימוש במדבקה במקום גלולה יכול למנוע עלייה בכולסטרול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וכולסטרול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011לא ימנע לדעתי
אולי לרדת יותר במינון ההורמונלי ולשים טבעת נובה רינג
לא בהכרח יעזור אך שווה נסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)