מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת גלולותמיכל10/11/2011
שלום רב,
הפסקתי לקחת גלולות והמחזור שקיבלתי אחרי היה מוזר מאוד בקושי היה דימום כמו תמיד הוא היה כהה והמשיך רק יומיים .
האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011תקין , זה יסתדר בווסתות הבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי-מתן טיפול למניעת הפלהמשה10/11/2011
אשתי עברה הפלה טבעית לפני שנתיים.
כעבור שנתיים, בשבוע ה- 8 להריון, הופיע דימום וגינאלי. פנינו מיד למיון, בו הרופאה ביצעה אולטרסאונד ומצאה עובר עם דופק תקין. היא גם ראתה דימום מצוואר הרחם, אך לא יחסה לו חשיבות.
היא הרגיעה אותנו ושחררה אותנו הביתה ללא טיפול או המלצות.
מכיוון שהדימום לא פסק אלא החמיר, חזרנו למחרת למיון, בו נבדקה אשתי ע"י רופא אחר, אשר קבע כי הייתה הפלה.
אני תוהה אם אשתי לא הייתה צריכה לקבל טיפול למניעת הפלה, עקב ההיסטוריה של הפלה לפני שנתיים והדימום, כגון פרוגסטרון, מגנזיום והמלצה למנוחה.
תודה עבור ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי-מתן טיפול למניעת הפלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011אין טיפול למניעת הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת עם דימום חזק מאדיעל10/11/2011
שלום,
אני בת 35. את שני ילדי ילדתי בניתוחים קיסריים. מזה שנה יש לי התקן תוך רחמי ללא הורמונים. כבר מההתחלה הדימומים במהלך המחזור היו קשים יותר מהזכור לי בעבר.
המחזור הנוכחי שלי נמשך כבר 11 יום מהם יומיים-שלושה ראשונים קלים וכל השאר עם דימום מסיבי שלא נראה כאילו מסתיים (נדרשת החלפת טמפון סופר כל שעתיים).
מה עושים? האם נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת עם דימום חזק מאד - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011מחכים לווסת הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאלאצין בזמן מחזוראפרת10/11/2011
שלום,
לפני כ3 ימים אובחנה אצלי דלקת בנרתיק והרופא מסר לי כי עפ"י האבחון שלו אני צריכה אנטיביטיקה למקום וקיבלתי קרם ואגינלי 2%- דאלאצין, למשך 7 ימים (הקרם מגיע עם אפליקטורים )
כמו כן,התחלתי בטיפול והיום קיבלתי מחזור.
נשארו לי עוד 5 אפליקטורים.
האם להמשיך בטיפול בזמן מחזור או להפסיקו עד סיום המחזור ולאז להמשיך?
מחכה לתשובה בהקדם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה.
אפרת10/11/2011ואם עלי להמשיך בטיפול בזמן המחזור האם אני יכולה להשתמש בטמפונים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאלאצין בזמן מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011להמשיך בסיום המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות תרבית שתן ודםכואבת10/11/2011
הי
בעקבות הפרשה צהובה מהנתיק הופנתי לבדיקות , אודה לעזרתכם בפענוח התוצאות
מעבר לקנדידה האם יש חיידקים/וירוסים/פטריות נוספות:
VAGINAL-BACT CANDIDA ALBICANS
NEGATIVE FOR GBS
אין תוקף לבדיקות שהתקבלו במעבדה
.יממה לאחר הלקיחה
VAG.MICROSCOPY
EPITHELIALCELLS ++
ERYTHROCYTES +
MICROBIAL FLORA ++
VAG.MICROSCOPY
EPITHELIALCELLS ++
MICROBIAL FLORA ++
SG 1.01 SG
LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 7.00
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות תרבית שתן ודם - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011מעבר לקנדידה ההבדיקה התקינות. לא קיימות תרביות נרתיק ללא חידקים. תמיד יש שם חידק כלשהו השאלה תקין או לא. במקרה שלך צריך להתיחס לקנדידה בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסכנות בגלולותשירה10/11/2011
שלום,
בעקבות כל המחקרים שפורסמו לאחרונה על הסכנות בלקיחת גלולות יסמין ויאז רציתי לברר האם כל זה נכון? האם גם הטבעת נוברינג נכללת בתוך קבוצת הגלולות המסוכנות? והאם הסכנה היא רק לבעלות נטייה לקרישיות יתר או לכולן באותה מידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסכנות בגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011נובה רינג עדין לא נכללת בקבוצת הסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן קיום יחסי מיןרותם10/11/2011
בס"ד
שלום רב, ברצוני לברר מהן הסיבות האפשריות לדימום בזמן קיום יחסי מין (יחסי מין אשר מתקיימים לאחר תקופה יחסית ארוכה (שלושה שבועות-חודש) של אי קיום), כמו כן, הדימום נראה רק בזמן האקט (לא לפניו ולא אחריו) ולעיתים מלווה בכאבים באיזור הבטן התחתונה.
בנוסף, בצעתי בדיקת פאפ אצל רופאת הנשים אך התוצאות יגיעו רק עוד חודש וברצוני לדעת מהן הסיבות השכיחות לתופעה (אני בת 25 אם ישנה חשיבות לגיל).
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011הסיבות יכולות להיות קשורות לנגעים של הנרתיק (קרעים באיזור קרום בצעירות, יובד אצל מבוגרות) או לצוואר הרחם (שינוים ויראליים, דלקות ועוד). טוב שנבדקת ונלקח PAP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בזמן קיום יחסי מין - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011סיבות רבות.
נא לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלון הזהבדיקלה10/11/2011
שלום רב.
יומיים לאחר איחור במחזור ביצעתי בדיקת מקלון הזהב אשר יצאה שלילית.
מכיוון שעדיין לא קיבלתי וסת ביצעתי לאחר שלושה ימים בדיקה נוספת שגם יצאה שלילית.
היום, 6 ימים איחור ועדיין לא קיבלתי. יש חשש להריון?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלון הזהב - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011יש.
ממליץ לבצע בדקת דם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרו לאחר הביוץחסוי10/11/2011
שלום, רציתי לדעת האם בדיקת גסטרוסקופיה שמבוצעת מס' ימים לאחר הביוץ יכולה להזיק להשתרשרות ולהריון רצוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו לאחר הביוץ - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר התקנת התקן תוך רחמיHadar10/11/2011
8 שבועות אחרי לידה, לפני 3 ימים התקנתי התקן תוך רחמי (הרגיל עם הנחושת) ומאז התחיל דימום דמי (אדום).
בהתחלה חלש, אך לאחר מכן המשיך בעוצמה של מחזור חודשי.
האם יתכן שזה מחזור אשר הגיע בדיוק ביום התקנת ההתקן? או שיש סיבה לדאגה?
(אני מניקה הנקה מלאה)
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר התקנת התקן תוך רחמי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011שכיח. רצוי להבדק 2 שב לאחר התקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בן זוגי אמור לקבל טיפול גםד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011
שלום רב1
רופאת הנשים אבחנה שיש לי "דלקת נרתיק בקטריאלית" ונתנה לי זידובל ג'ל ל-5 ימים.
שכחתי לשאול אותה, האם בן זוגי אמור לקבל טיפול גם הוא? האם זה מדבק? אולי קיבלתי את זה ממנו...? והאם מותר לקיים יחסי מין במהלך ימי הטיפול.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זידובל ג'ל - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011לא צריך לטפל בבן זוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריחתות09/11/2011
שלום רב, בתקופה האחרונה יש לי בפרשה מרובה היא לבנה וטיפה גבשושית, אני משתמשת בנובה רינג והרופא נשים אצלו אני מטופלת אמר שזה קשור לטבעת. אבל בתקופה האחרונה יש לי מין תחושה של אי נעימות כלשהי ואפילו צריבה...ולפעמים להפרשה יש ריח שמזכיר ריח של שום, ולפעמים גם לשתן יש ריח חריף (לא של שתן) ממה זה יכול לנבוע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןטל09/11/2011
שלום, אני מקיימת יחסי מין כ 3 שנים, במהלכם השתמשתי בגלולות של יסמין ושל יאז. אני סובלת מכאבים בעת קיום יחסי מין, יובש בנרתיק, דימומים קלים, צריבות חזקות וכאב פנימי עמוק. לאחרונה שמעתי שהגלולות בהן השתמשתי עלולות להיות מסוכנות ובעלי תופעות לוואי קשות. בקרתי אצל הרבה רופאים בשל כאבי העזים ועשיתי בדיקות רבות, אך דבר לא נמצא.. יתכן שהגלולות הן הסיבה לכאבי?
עזרו לי בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011ככל הנראה הכאב לא קשור לגלולה אבל אפשר לבדוק זאת עי הפסקת טיפול זמנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן שנפל-דחוףמירי09/11/2011
שמתי התקן מירנה ומיד הרגשתי בהתקן. הרגשה כמו של טמפון פחות מיומיים א"כ ההתקן נפל הוא נמצא בנרתיק, אפשר כמובן להרגישו. האם להוציא את ההתקן (למשוך אותו) או להמתין לתור לרופא בעוד יומיים? אני מתחילה לחוש כאבים בבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן שנפל-דחוף - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011אם ההתקן בנרתיק אין בו תועלת. וודאי שמדובר בהתקן. את עלולה להרגיש חוטים בלבד ולשלוף אותו ממקומו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפיטמותיבגניה09/11/2011
שלום רב
אני בת 33, הריון ראשון, אני בשבוע 13
בזמן אחרוון פתאום מופיעיה כאב חזק בפיטמות, ובחזה- או בטחד מהם או בשנייהם ביחד
הכאב מפסיק לאחר תקופה מסוימת- אני לא יודעת מה לעשות? מה הסיבה לכך? אני ממש פוחדת
היה לי משהו דומה לפני הרבה שנים בגלל הקור- אך עכשיו הכאב הרבה יותר חזק ומופיעה ללא סיבה ברורה
תודה רבה, מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפיטמות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011כנראה בגלל שינויים הורמונלים של ההריון. אך פני לבדיקת חירורג שד במסגרת הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)