מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות יסמיןשירי12/11/2011
לאחר ניסיונות בגלולות אורתוציקלן ומיליאן שלא התאימו, חזרתי ליסמין ואני מרגישה טוב איתן. הן עוזרות לי לעור האקנתי שלי וגם עזרו לי להמיס ציסטה מסוג אנדו בשחלה אחת, ולהקטין את השנייה בצד השני.
לאור הממצאים החדשים איני יודעת אם להחליפם או להמשיך.
כמו כן אני מעוניינת להתחיל בטיפולים להריון.
האם לאור מצבי אוכל להפסיקן לחלוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יסמין - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011אם את לא מתכננת הריון המשיכי ביסמין !
אם את מתכננת הריון עליך כמובן להפסיק עם היסמין ולהתחיל ח פולית
כמו גם להיות בקשר עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דם בווסתמיקה12/11/2011
שלום.
אני בת 32, ילדתי לפני כשלוש שנים בניתוח קיסרי.
מאז הלידה הווסת שלי כל כולה קרישי דם גדולים מאוד (כגודל כף יד) לאורך מספר ימים סמיך מאוד בצבע שחור.
כחצי שנה אני נוטלת גלולות שאינן שינו את הווסת אך כאבים חזקים שהיו פסקו.
הרופא לא התייחס וכשהתעקשתי הפנה אותי לאולטרסאונד שיצא תקין.
מה עלי לעשות? האם הדבר נורמלי? האם כדאי לבקש בדיקות נוספות?
המון תודה!!
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם בווסת - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2011זה מעיד על כך שאת מדממת הרבה במחזור
זה לא תקין ופוגע באיכות החיים
הייתי מבצע היסטרוסקופיה ושוקל את ההמשך לפי הנתונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת ומניעת ספטמברלל12/11/2011
שלום,
כמה זמן מומלץ לאחר חיסון אדמת להימנע מכניסה להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אדמת ומניעת ספטמבר - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2011בעיקרון אין צורך להימנע כלל
אבל רצוי עד שנוגדני ה IGM ירדו ל 0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חיסון אדמת ומניעת היריון
לל13/11/2011תודה על התשובה ואחרי כמה זמן הנוגדנים יורדים ל0? ואיך ניתן לדעת מתי זה ירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חיסון אדמת ומניעת היריון - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011חודש חודשיים
ניתן לדעת על ידי בדיקת דם פשוטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירהאורית12/11/2011
יש לי חבר 3 שנים. בתקופה האחרונה בתחילת החדירה אני מרגישה כאבים ולאחר מכן הכאב עובר.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/11/2011כאבים בעת קיום יחסי מין הינה תופעה שכיחה בעיקר בקרב נשים צעירות.
יש צורך באבחון ע"י רופא נשים על מנת להגדיר את הבעייה ועל כן לא יהיה נכון לתת אבחנות דרך הרשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ארוכה מהרגילחלי12/11/2011
שלום, אני בת 28 החודש קיבלתי וסת כמעט עשרה ימים לפני הזמן והדימום נמשך כתשעה ימים, רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך? המחזור שלי תמיד סדיר אני תמיד מקבלת בזמן (לפעמים יומיים לפני יומיים אחרי) והמחזור שלי נמשך כחמישה ימים גג. החודש זה השתנה ורציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע? יש לציין כי לפני חודשיים וחצי קיימתץי יחסי מין ומאז קיבלתי 3 פעמים מחזור כאשר המחזור השלישי כאמור אינו כרגיל. האם יש סיבה לדאגה של הריון למרות שיקיבלתי 3 פעמים כבר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ארוכה מהרגיל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/11/2011בכול מקרה של קיום יחסי מןי לא מוגנים תיתכן אפשרות של הריון
באשר לדימומים מקורם יכולים להיות לא סדירים יכולים להיות כתוצאה משינויים הומנאלים או מהריון
הכי פשוט כמובן זה לבצע בדיקת הריון ביתית ( שתן ) בכול בית מרקחת ללא מרשם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפות אינטימיות ואגיסטןמישהי12/11/2011
אשמח אם מישהו יכריע את הכף בעניין השמועות לכאן ולכאן בנושא שטיפות אינטימיות: יש כאלו שבעד, יש כאלו שבעד רק טבעיות כגון ?? ויש כאלו שנגד באופן גורף.
שאלתי השנייה לגבי אגיסטן - הבנתי שנמכר ללא מרשם רופא, האם יכול לעזור במקרה של ריח רע ? האם השטיפה האינטימית שלהם מומלצת בהנחה שאין בעיה להשתמש בשטיפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפות אינטימיות ואגיסטן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/11/2011שטיפות אינטמיות מותוות לנשים עם הפרשות מרובות. אין החלטה גורפת שהשימוש הוא טוב לכולן זו היא בהחלט אפשרות טיפולית שתריך לשקול
באשר לאגיסטן שימוש לא מוסכל יכול לגרום לשינוי של המאזן החיידקי בנרתיק והלגביר את ההפרשות (זיהומיO) לא מותווה לנשים עם הפרשות בואשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורשיר11/11/2011
אני בת 27 אחרי ניתוח לאסיק להורדת משקפיים סובלת מיובש ואלרגיות בעיניים ומשתמשת בטיפות באופן קבוע להקלה בעיניים כבר 6 שנים. בנוסף אני סובלת בכאבי מחזור אי סדר במחזור והופעת פצעים בפנים ובגוף.
במהלך השנים הראשונות ניסיתי 5 סוגים של גלולות למניעת הריון על מנת למנוע כאבי מחזור בלתי רגילים שמשבשים לי את אורח החיים אבל כל גלולה שנטלתי גרמה לי לרגישות בעיניים (יובש בעיניים, אלרגייה, דלקות וכאבים) האם היום יש גלולה שיכולה לעזור בכאבי המחזור או כל פתרון אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011חסר מידע על סוגי גלולות שנטלת אבל גלולות מתאימים בשיטת נסיון ותהיה. סבורני שעם כצת סבלנות תצליחי להגיע לפתרון. בנוסף לגלולות קיימים גם מדבקות וטבעת נרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס והפרשות חומותלי11/11/2011
שלום ,
ביום שני -לפני 4 ימים לאחר כמה ימים של כאבים באיזור הנרתיק, נבדקתי אצל גניקולוג והוא איבחן את הכאבים כהרפס גניטלי. היום לאחר ארבע ימי טיפול באציקלו -וי החלו הפרשות חומות שנראות כמו דם מועטות וכבר כמה ימים שיש לי התכווצויות בבטן התחתונה.
האם זה קשור להרפס או שזו תופעה אחרת?
אציין כי אני לוקחת בקביעות גלולות -אסטל במשך כ5 שנים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס והפרשות חומות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור ודימוםלילך11/11/2011
קיימתי יחסי מין לא מוגנים ואחרי כ-3 שעות בלעתי פוסטינור.
כעת המחזור שלי הוקדם בשבועיים בערך ...הבנתי שאחת מתופעות הלוואי של הכדור זה דימומים אבל הדימום הזה מסיבי וארוך (כ-5 ימים בדיוק כמו מחזור רגיל).
שאלתי היא האם תאריך המחזור שלי שונה כעת לתאריך הזה או שעליי לפות לקבל מחזור בתאריך המקורי (כלומר האם המחזור הולך להפתיע אותי שוב בעוד כשבוע בתאריך המקורי שבו הוא אמור להופיע)
אודה לכם אם תענו בהקדם כי אני קצת לחוצה ולא יודעת האם זה נורמלי או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור ודימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שמה?
לילך12/11/2011שהמחזור שונה לתאריך הזה או שהמחזור יפתיע אותי שוב בתאריך המקורי שלו (בעוד שבוע וחצי)? התשובה היתה לא ברורה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפואקוגנידנה11/11/2011
שלום,
אני בת 29. נשאית BRCA2 . לפניי כשלושה חודשים התקנתי התקן תוך רחמי ללא הורמונים. בבדיקת אולטרסאונד נמצא בשתיי השחלות ממצא היפואקוגני צלול בגודל 15*15 מ"מ. אני עושה אולטרסאונד פעם בחצי שנה וזו פעם ראשונה שיוצא ממצא כזה. האם הממצאים תקינים? האם אני צריכה לגשת לרופא הנשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא היפואקוגני - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011את חייבת לברר את הסוגיה אצל הרופא שלך. נוכל לענות לך רב אם נראה את צילומי ה- US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהורד11/11/2011
שלום,
אני בת 35 + 4 ילדים.
אני עם התקן מירנה מזה 4 שנים. ומקבלת סוג של דימום פעם בחודשיים-3.
מזה שבוע השדיים רגישים מאוד ונפוחים, וסובלת משינויים במצב רוח.
האם יכול להיות שאני בהריון עם התקן מסוג זה?? או איזה שהם הורמונים אחרים ש"עושים" את הסימנים??
עשיתי בדיקת הריון ביתית, יצא שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011הכל יכוך להיות אומנם הריון עם מירנה דבר סופר נדיר. ממליץ לפנות לרופא נמטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
ורד12/11/2011אתמול עשיתי בדיקת דם להריון, ויצא שלילי, ועדיין השדיים רגישים מאוד ועוד סימנים להריון..
איזה גורם יכול להשפיע על רגישות השדיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2011תפני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירנה ודימומים
מגי28/07/2012אני עם התקן מירנה כבר שנה ועדיין יש דימומים כמעט כל החודש.
מחזור ארוך כ 10 ימים. האם תקין? האם הגוף לא מוכן לקבל את המירנה וכדאי להוציא אותו? מבולבלת מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון??רוני11/11/2011
שלום,
זה כבר תקופה ארוכה שאני מרגישה שינויים בגוף כמו של הריון, השמנה, סחרחורות בחילות וחולשה ובשבוע האחרון גם תזוזות בבטן, העניין הוא שזה לא יכול להיות כי אני לוקחת גלולות כל יום באופן סדיר וגם מקבלת מחזור ( היו לי פעמיים דימום מאד חלש שארך רק יומיים והמחזור האחרון היה כרגיל), שלשום עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי.
יש לי ילדה בת שנתיים אז עברתי כבר הריון אחד ואני זוכרת את התחושות בחודשים הראשונים כשהייתי מרגישה אותה בבטן וזה מה שאני מרגישה עכשיו ( אלו לא גזים:)
אבל זה לא יכול להיות! . מה ממליצים? מה זה עוד יכול להיות? בכלל רציתי לדעת אם היו מקרים כאלו שנשים היו בהריון עם גלולות ומחזור וכל זה.
אני גרה בחו"ל ואין לי ביטוח רפואי אז רציתי להתייעץ אתכם, מחכה לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011אי אפשר בשום פנים ואופן לתת לך ייעוץ רפואי אינטרנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור
רוני11/11/2011אני לא מצפה שתאבחן אותי דרך האינטרנט. רק רציתי לשמוע אם היו מקרים כאלו אם זה בכלל יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בערך בתקופת הביוץאורית11/11/2011
שלום. אני בת 28. לפני הריונות. מחזור סדיר בדר"כ (כל 28-30 יום) .
בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי באזור של זמן הביוץ (כ-14-17 ימים מיום קבלת הווסת). הכאבים מלווים בדימומים שנמשכים כיומיים- שלושה. בהתחלה הדימום מופיע "בקטנה", פה כתם חום, שם כתמון אדמדם, ואז יש יום אחד עם דימום אדום קצת יותר מאסיבי (הרבה יותר מכתם).
רופא הנשים שלי אמר שהדבר נורמלי. לא ערך בדיקה פיזית.
עדיין, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספת, מפני שהתופעה הזאת לא הופיעה אצלי במשך 15 שנה ופתאום בחודשים האחרונים זה קורה דרך קבע.
אציין שעברתי אולטרסאונד וגינלי ולא נמצאו ממצאים חריגים.
אשמח מאוד להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בערך בתקופת הביוץ - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011תופעה נורמלית אכן. אם זה מפריעה מאד אפשר לטפל בזה הרמונלית. הכל תלוי בתכניות לעתיד הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כאןלאנא10/11/2011
יש לי שחלות פולצסטיות והתחלתי לקחת גלולות למניעת הריון, זאת הפעם הראשונה שאני לוקחת אותם, העניין הוא שהמחזור לא מפסיק, כבר סיימתי את החפיסה אתמול ובכל זאת מצאתי כמה טיפות היום, כדאי לציין שאת המחזור קיבלתי בעקבות TAB PROVERA 5MG ושחמשת הימים הראשונים של המחזור היו רגילים אבל ב 15 הימים שאחרי היו רק כמה טיפות, זה טבעי מה שקורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה כאן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/11/2011כן זה יכול להיות. הכי טוב - תפני לרופא המטפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסלירון10/11/2011
שלום, אני נוטלת גלולות מינס כחצי שנה. לאחרונה בעקבות מחקרים שהתפרסמו על גלולות הדור החדש, וכן תופעות לוואי מהן אני סובלת (כאבים בחזה) החלטתי להפסיק איתן. קראתי בעבר שלא טוב להפסיק לתקופה ואז לחזור ושעדיף לקחת ברצף..האם יש סכנה כלשהי אם חוזרים לגלולות לאחר תקופה? (אין לי בעיות קרישיות). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011אין שום סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)