מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בשפתי הפות כמו עקיצת יתושרות14/11/2011
היי לפני שלושה ימים קמתי בבוקר והבחנתי שבפות השפה הימינית החיצונית יש מאין עקיצת יתוש גדולה מאוד ואדמומית. יש לציין שהנפיחות לא עברה ורק כשאני נוגעת בזה זה כואב מאוד ומפריע.
מה עליי לעשות? האם זה יכול להיות עקיצה? זה הגיוני? או שיש סיבה לדאגה וכן ללכת לרופא להיבדק? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשפתי הפות כמו עקיצת יתוש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011לא יודעת ללא בדיקה. יכול להיות דלקת, אלרגיה או אבצס בבוטת הברטולין. עשי אמבטיות ישיבה עם נוזל פולידין לחטוי וקבעי תורק לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר הוצאת התקןיעל14/11/2011
שלום רב,
במשך כחמש שנים הייתי עם התקן לא הורמונלי, והמחזור שלי היה מאוד סדיר, כל 30 יום.
לפני שלושה שבועות, אחרי המחזור, הוצאתי את ההתקן.
לפני עשרה ימים עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית, ובאופן מפתיע שבוע לאחר מכן קיבלתי מחזור.
האם יתכן שהוצאת התקן ללא הורמונים משפיעה בצורה כזו? מחזור שמופיע שבוע אחרי ביוץ? (בדיקת הריון ביתית הראתה שאני לא בהריון)
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר הוצאת התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011הוצאת התקן לא הורמונלי לא אמורה להשפיע על ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות מחזור שבוע אחרי ביוץ
יעל15/11/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת14/11/2011
האם מותר לרופא/ה נשים לבקש ממטופלות לעשות בשבילו/ה עבודות וטובות אישיות שלא קשורות לטיפול הרפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לילך14/11/2011ממש לא, רופא או רופאת נשים לא אמור/ה לבקש ממך שום דבר, תפקידו/ה לבדוק אותך בלבד ולתת לך עצה או מרשם בהתאם לבעיה או לבדיקה שאת אמורה לבצע או רוצה לשאול, כל דבר מעבר לכך הוא חריג ואני ממליצה לך במידה וזה קרה לך או להחליף רופא/ה או להתלונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטינוגדן Dדודו14/11/2011
לפני שבוע עברתי הפלה טבעית בשבוע ה6 להריון, לאחר ההפלה היה לי דימום עוד יומיים ואז הפסיק. היום ביקרתי אצל רופא נשים שאמר לי שמכיוון שסוג הדם שלי O- אני צריכה לקחת אנטינוגדן D ושהיה עדיף לו לקחתי אותו ממש בסמוך להפלה כשעוד היה לי דימום. רציתי לדעת מה ההשלכות של עיכוב בלקיחת הנוגדן הזה? האם בהריון הבא לעובר שלי צפויה סכנה כלשהי בעקבות העיכוב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטינוגדן D - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011עשי את הזריקה וכדאי יהיה לעשות ברור של נוגדנים סביב ההריון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר לבישת בגדים לוחציםRachel14/11/2011
שלום,
בת 27 בריאה לוקחת אלטרוקסין, לטיפול בבלוטת התריס,
היה לי שנה שעברה הריון שנגמר בהפלה, בשבוע 12
אני מנסה מזה שלושה חודשים להכנס להריון,
אני כבר הרבה שנים לוקחת מניעה, ואז היה לי מסודר בגלל התרופות, ככה שאני לא בדיוק יודעת איך הגוף שלי פועל בלעדיהם....
מאז ומעולם המחזור שלי לא היה מסודר, בתור בחורה צעירה היה יכול לעבור חצי שנה בלי שקיבלתי מחזור,
מחזור שעבר קיבלתי אחרי 42 יום,
היום קיבלתי מחזור אחרי 36 יום,
היום לבשתי גרביונים שהיו לי מאוד צמודים ומשום מקום התחיל לי מחזור,
בד"כ כואב לי הבטן, ויש לי תאבון כמעט שבוע קודם, יש מצב שהבגד הלוחץ גרם לי לקבל מחזור????
תודה,
רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור לאחר לבישת בגדים לוחצים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011אין קשר בין לחץ של גרביונים למחזור
המחזורים שלך לא סדירים ועל כן פני לרופא נשים לסדר את הביוצים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות בשניתיוליה14/11/2011
שלום דר'!
לפני קצת יותר משבוע הפסקתי על דעת על עצמי לקחת גלולות לא השלמתי את החפיסה השנייה אותה התחלתי הפסקתי למשך יומיים ביום השלישי לקחתי גלולה אחת ויום למחרת קיבלתי מחזור, מחזור שהקדים בחמישה ימים כעת סיימתי מחזור ואני מעוניינת להתחיל לקחת שוב גלולות המועד בו הייתי אמורה להתחיל את החפיסה השלישית הוא מחר יום שלישי האם בתאריך זה אני יכולה לקחת שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות בשנית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011לא ברור מהשאלה שלך מתי הפסקת את החפיסה ולמשך כמה זמן עשית את ההפסקה. הכי בטוח היה אם היית מתחילה שוב ביום הראשון של המחזור. אם לא צריך לעשות הפסקה של עד שבוע כדי שהגלולות תהינה יעילות ובטוחות בין חפיסה לחפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה, אשמח למענה בהקדם..
יוליה15/11/2011הפסקה הייתה ליומיים ביום השלישי חזרתי לקחת ויום למחרת בבוקר קיבלתי מחזור שהקדים לי ב-5 ימים כנראה בגלל ההפסקה הפתאומית של הגלולות עבר שבוע ימים מאז הגלולה האחרונה שלקחתי אני יכולה עכשיו ביום בהיר לקחת בלי שום קשר לעניין של היום הראשון של המחזור יש לציין שאני לוקחת גלולות רק חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום השלישי שאחרי סיום המחזוראורית14/11/2011
שלום,
סיימתי את המחזור שלי ב10 לחודש. ב-13 לחודש ראיתי כתם אדום על התחתונית.
ירד לי קצת דם.
זה כבר החודש השלישי שזה קורה וזה אף לא קרה לי.
אני לא יודעת אם זה קשור אבל התחלתי לקיים יחסי מין לפני ארבעה חודשים.
מה יכולה להיות הסיבה לדימום הזה?
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ביום השלישי שאחרי סיום המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011ממש לא קשור ליחסי מין יכול להיות תגובה ללחץ או מתח, את יכולה להתחיל גלולןות כאמצעי מניעה וזה יסדיר גם את הדימומים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ענבל15/11/2011למניעת הריון מטפלת גם בדימומים בין וויסתיים. אני לוקחת פלורט בשביל זה. אחרי חודשיים זה הסתדר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני עקרה?.14/11/2011
כבר זמן רב שהמחזור שלי אינו מופיע.
אני חיילת בת 20.
לפני כתשעה חודשים התחלתי דיאטה לא מבוקרת וירדתי ירידה חדה במשקל.
בערך לפני כחצי שנה המחזור שלי נפסק.
כל חודש אני מרגישה את כל התסמינים של הווסת- כאב באזור הבטן התחתונה, כאב גב תחתון, עצבנות...אבל אין מחזור.
זה לא הריון - כי בדקתי את זה.
כשהבחנתי בכך שהמחזור לא מופיע זמן רב, התחלתי לאכול הרבה יותר ועליתי מעט במשקל אבל המחזור לא שב.
האם זה אומר שנהייתי עקרה?
אני נורא מפחדת ומדואגת ואני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות. לא סיפרתי להוריי כי אני לא רוצה להדאיג אותם. אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני עקרה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011תופעה ידועה של ירידה חדה במשקל. פני לרופא נשים לעשות הערכה הורמונלית וואת צריכה לקבל טיפול לקבלת מחזור. לא מעיד שום דבר לגבי יכולת הפריון שלך בעתיד. התעיצי עם דיאטנית לגבי המשך דיאטה שתהיה מאוזנת ותעזור למחזור להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפואקוגניאילנה14/11/2011
שלום,
אני בת 38. בדיקת אולטרסאונד שיגרתית גילתה מבנה היפואקוגני צלול בקוטר 4 מ"מ ללא תוכן ברירית בגובה הפונדס ומשמאל. כמו כן, בצוואר הרחם נצפו ממצאים היפואקוגנים קטנים.
מה זה אומר? מה לעשות?
האולטרסאונד בוצע ביום ה-17 מתחילת מחזור אחרון. אין חשד להריון.
תודה רבה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא היפואקוגני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011יכול להיות פוליפ בתוך הרירית. כדאי לפנות עם התשובה לרופא נשים להמשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהתמי14/11/2011
בבדיקה פתולוגית שנלקחה התקבלה התשובה הבאה
אבחנה ופרטים קליניים - dimple gch
חומר לבדיקה - pipelle
תיאור מאקרוסקופי - חומר גרידה בנפח 1.2 סמק
תיאור מיקרוסקופי ואבחנה-
secretory endometrium corresponding to day 21-22 of cycle
רציתי לדעת מה הכוונה והאם הבדיקה תקינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011לאכתבת מדוע נלקחה הבדיקה וחסרים פרטים עליך כמו בת כמה את אבל חומר הגרידה תקין ומתאים ליום 21 שלאחר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הכאב הזה?ת14/11/2011
לפני שנה הייתי בהריון וזה התפתח להריון מחוץ לרחם.בזמן ההריון ההוא היו לי לפעמים מן דקירות כמו צירים בנרתיק.כל פעם שהייתי צריכה ללכת לשירותים ליציאה היו לי צירים וכאבים איומים.ל יודעת מה הקשר אבל עכשיו זה קורה לי שום, אני שוב מנסה להכנס להריון כעת.למה הדקירות האלה? למה זה עוד יותר כואב כשצריך ללכת ליציאה? האם זה נורמאלי ומתי זה אמור לעבור אם כן? בנוסף, אני עושה הליכה מהירה כמע כל יום.האם זה בסדר? איזו פעילות מותרת? אני גם מתעמלת עם משקולות של 2.5 קילו לידיים.האם זה בסדר? אני בת 37, יש לי גם ריפלוקס ואני לא מסוגלת לקחת חומצה פולית.ניסיתי כדורים ללא ויטמין C וזה עושה לי ממש רע.אמא שלי אמרה לי שהיא לא לקחה שום חומצה פולית כי זה לא היה נהוג בעבר וכך גם חברותיה.מה יקרה אם לא אקח חומצה פולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה הכאב הזה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011כדאי לפנות לברור לרופא נשים, קשה לאבחן דרך האינטרנט ללא בדיקה מה גורם לכאבים הללו. יכול להיות שזו בעיה בשרירי רצפת אגן, יכול להיות שיש ממצאים באגן. לגבי חומצה פולית לא ברור לי למה את מרגישה ממנה רע זו לא תרופה עם תופעות לואי. הרעיון לתת חומצה פולית הוא כדי שלא יתפתחו מומים במערכת העצבים אצל העובר, כך שההחלטה שלא לקחת היא על אחריותך בלבד.
אין מניעה מפעילות ספורטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי לא נעים123414/11/2011
היי,
מאתמול בערב יש לי גירוי לא מוסבר בפתח הנרתיק שגורם לי לאי נעימות במהלך היום ואפילו מציק בשינה.
אין לי הפרשות יותר מהרגיל, אין אדמומיות או משהו שונה, לכן אינני יודעת אם מדובר בפיטריה ואני לא רוצה סתם להשתמש באגיסטן.
אשמח אם תוכלו לעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי לא נעים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011אי אפשר לעזור ללא בדיקה. אם התופעה תמשך פני לבדיקת רופא נשים. יכול להיות אלרגיה,דלקת,ועוד סיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה + גלולות = דימום??!!אור13/11/2011
היי.
עברתי ניתוח שיניים בהרדמה מלאה לפני כשבוע בדיוק. לאחר הניתוח קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 ופלנג'יל 250 כמו כן אני משתמשת קבוע בגלולות אורטו סיקלן. לאחר 3 ימים משום שחשתי לא טוב רופאת המשפחה החליפה לי את האנטיביוטיקה לאוגמנטין 875 מ"ג ולכאבים נטלתי נרוסין והיום אני נוטלת אדקס 400.
היום, שבוע לאחר הניתוח הופיעה הפרשה דמית ואחריה ממש דימום של וסת.
מה זה??
אני ממש חוששת?
יש לציין שאני לא מקיימת יחסים ללא קונדום עם חברי מזה 3 שנים. הריון לא מלחיץ אותי.
נשארו לי עוד 9 גלולות בחפיסה... עזרה מישהו??
וגם האם זה נכון שגלולות שגורמות לוסת כבד ביחד עם קרישי דם הם גלולות טובות יותר?בגלל שהם מנקות את הגוף טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה + גלולות = דימום??!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011כנראה שיש דימום בגלל האנטיביוטיקה המסיבית שאת לוקחת ולכן ירידה בספיגת הגלולות. אם הדימום חזק הפסיקי את הגלולות עכשיו ועשי את שוע ההפסקה מוקדם יותר. אם הדימום נרגע המשיכי את הגלולות עד סופם כרגיל והתעלמי מהדימום. אלו גלולות טובות ואין טעם להחליף בגלל ארו דימום שלא קשור ליעילות של הגלולות לא ללקיחת האנטיביוטיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי ברחם דידלפילירן13/11/2011
שבוע 37, מיועדת לקיסרי, רחם דידלפי, עובר ברחם ימין, מנח עכוז, הריון עבר באופן תקין לחלןטין.
קצת מודאגת מהניתוח, האם יש יותר סיכונים בגלל סוג הרחם הזה? זה כמו ברחם עם מחיצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי ברחם דידלפי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011לא נראה לי שהניתוח יהיה משמעותית יותר מסובך מניתוח קיסרי אחר סך הכל יש לך שני רחמים ועל כן זה אמור להיות יותר קל גם מרחם עם מחיצה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה וכאב בקיום יחסי מיןלילך13/11/2011
שלום רב!
בעלי (שטוען שהוא נאמן) הלך לאורולוג בגלל שסבל מכאבים באיבר המין הוא קיבל מהרופא אנטיביוטיקה מתאימה ואמר שלדעתו גם אני צריכה טיפול ...אחרי מספר ימים שלא הייתי מטופלת פיתחתי PID ובגלל העניין עם בעלי החליטו בבית החולים לתת לי טיפול שמתאים לכלמידיה ועוד אנטיביוטיקה רחבת טווח.
מאז עברה מעל חצי שנה ואחרי קיום יחסי מין הבטן התנפחה וכאבה מספר ימים אך לא כאב לי בשעת הקיום עצמו. לאחרונה המצב החמיר וכל מגע מיני גורם לי לכאבים חזקים מאוד באזור הבטן התחתונה(נראה לי הרחם) שנמשכים מספר ימים לאחר המגע המיני
שאלות : 1.האם יש קשר בין הכלמידיה שהייתה לפני מעל חצי שנה לכאב בשעת מגע מיני?
2.האם הגיוני שהכאב הוא פשוט מהדלקת באגן ? הבנתי שדלקת באגן לוקח לה כחצי שנה לעבור לגמרי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה וכאב בקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2011את צריכה ללכת להבדק שוב אצל רופא נשים ולעבור בדיקות כולל אולטראסאונד ותרביות. לא בהכרח יש לך דלקת כרגע אבל קלמידיה או דלקת אגנית יכולים לגרום בעתיד להדבקויות באגן שגורמים לכאבים בזמן יחסי מין למרות שהקלמידיה או הדלקת כבר עברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)