מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם לאחר לידהST16/11/2011
שלום רב,
הנני חודשיים וחצי לאחר לידה , הפסקתי להניק לפני שבועיים. עשיתי היום בדיקות דם והיו חריגות בסעיפים:
1. CALCIUM- 10.6. כאשר הגבול העליון 10.4
2. ALT- 48 הגבול העליון 31
3. AST- 39 כאשר הגבול העליון 30
האם זה קשור לעובדה שהנני לאחר לידה? האם יש צורך בבירור נוסף?
אציין שיש לי עדיין דימום קל שאני רואה רק מכיוון ואני עורכת בדיקות עם בד בדיקה לבן .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
ST18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011כדאי לפנות לרופאת משפחה להערכה לא נראה לי שקשור להנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם לאחר לידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר19/11/2011דימום דורש בדיקת רופא נשים
חריגות לא חמורות אך דורשות חזרה על הבדיקה ואז פניה לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם ולקיחת גלולותליפז15/11/2011
שלום,אני בת 21, עשיתי בדיקות דם שנשלחתי על ידי רופאה אנדוקרינולוגית בקשר להורמונים ועל ידי רופאת המשפחה עקב לקיחת הגלולות.. ונבהלתי מהכולסטרול ומעוד בדיקה שאין לי מושג מה היא אומרת SHBG.. אשמח לשמוע דעת מומחה..
להלן החריגות של הבדיקה האחרונה:
CHOLESTEROL- 207 (הנורמה בין110 ל200)
SHBG- 268 (שהנורמה בין 18 ל144)
TSH- 4.97 (שהנורמה בין 0.35 ל4.20)
MCHC - 31.6 (שהנורמה בין 33 ל36.7)
UREA - 14 (שהנורמה בין 17 ל43)
מה זה אומר? ואני רוצה לדעת אם יש לזה קשר ללקיחת הגללות? כי בחיים לא היה לי דברים כאלה וגם לא כולסטרול גבוהה
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה בבקשה..
ליפז17/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם ולקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2011כולסטרול גבוה וSHBG גבוה בהחלט יכולים להיות כתוצאה של לקיחת גלולות. שאר הבדיקות לא קשורים לגלולות. התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי החלפת גלולות אולי עם מינון נמוך יותר של הורמונים. לגבי TSH פני לרופת משפחה שתעשה לך ברור מלא של בלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירי15/11/2011
שלום רב,
אני לוקחת כבר מספר שנים גלולת יסמין בשעה מסויימת,לייתר דיוק בשעה 19,ובערך בשבוע האחרון, ובפעמיים האחרונות לפני שקיבלתי את המחזור לקחתי בערך כל יום ב-1830 ונראה לי שזה קצת עשה לי בעיות כי התחילו לי כתמים חומים לפני המחזור וגם אם תמיד הדימום היה מתחיל ביום שני אז הפעם הדימום הקדים.יש לי שתי שאלות:
1.האם המקרה הגיוני?
2.האם הפעם, שאני יתחיל עם חפיסה חדשה של גלולות אני יוכל לשנות את השעה ל1830 ובשעה הזו אקח תמיד,הבעיות יסתדרו?
תודה רבה.ואשמח לתשובה בהקדם.
חום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
שירי15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות
שירי15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וגלולותבתיה15/11/2011
לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין בזמן הווסת (תחילתה), ובסיום הווסת קיבלתי דלקת בדרכי השתן.
טיפלתי עם אנטיביוטיקה למשך 5 ימים בזמן נטילת גלולות של השבוע הראשון.
כרגע, 5 ימים אחרי סיום נטילת האנטיביוטיקה ובאמצע השבוע השני של הגלולות, אני מרגישה התכווצויות שרירים לא נעימות בבטן התחתונה ובצדדים, כאילו אני לפני\בזמן הווסת.
יש לציין שלקחתי אנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין, ומשתמשת בגלולות שהרכיבים הפעילים בהן הם: ETHINYLESTRADIOL, NORGESTIMATE.
שאלותיי הן, מדוע הכאבים בבטן? האם קורה איזשהו תהליך לאחר נטילת האנטיביוטיקה, גם 5 ימים לאחר סיום הטיפול? והאם האנטיביוטיקה ביטלה את השפעת הגלולות?
וגם, לפני יחסי המין היה לי חודש עמוס ולקחתי את הגלולות בשעות לא סדירות, אך לא פיספסתי אף אחת. האם יש איזשהו חשש להיריון?
תודה רבה, מחכה בקוצר רוח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, שם הגלולות
בתיה15/11/2011אורטו טרי-סיקלן - ORTHO TRI-CYCLEN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, בבקשה חשוב...
אור16/11/2011תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר גלולות- שאלהעדי15/11/2011
שלום רב,
קיבלתי מחזור ראשון לאחר הפסקת גלולות לאחר 34 יום.
בתקופה שקדמה לגלולות- היו לי גם מחזורים בני 34-35 יום, כאשר לפני מספר שנים (אני בת 36) המחזורים היו בני 26-28 יום.
האם תופעת התארכות המחזור תקינה, או שיש בה להעיד על ירידה בפוריות? (בדיקות הורמונליות שבצעתי לפני שנה ושלושה חודשים- טרם התחלת הגלולות) הראו רמות הורמונים תקינים ביום השני למחזור.
בנוסף- מזה כעשור (או יותר) היו לי חודשים עם הכתמות ואף דימומים ממש בימי הביוץ (תחת גלולות- לא היו כלל). אני רוצה לנסות להיכנס להריון החל מהחודש הזה.
האם הדימומים הנ"ל סביב הביוץ מראים על בעיה הורמונלית, קושי בפוריות? האם עליי לדווח על התופעה לרופא הנשים? (החודש, לאחר הפסקת גלולות לא היה דימום כזה בביוץ)
אני קצת חוששת מבעיות מחזור/פוריות מכיוון שטרם לקיחת הגלולות היה לי מחזור ש"יצא משליטה" עם דימום כבד והצטרכתי לקחת "פרימולוט נור" כדי להפסיקו. חוששת מהישנות כזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עדי16/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף!!נויה15/11/2011
אני בת 18 וחצי... נכנסתי לתקופת חופש לפני צבא, ככה שהארוחות שלי לא סדירות ממש וכך גם השינה שלי.
המחזור שלי היה סדיר למשך חצי שנה אחרי שנתיים וחצי בערך של מחזור ופתאום הוא הפסיק להופיע כבר 4 חודשים.
בנתיים במשך ה4 חודשים האלה היו לי את כל הסימנים כאילו ישלי מחזור אבל הוא לא הגיע.
הלכתי לגניקולוגית והייא אמרה שהכל בסדר וכל הסימנים מראים שאני אמורה לקבל בשבועיים הקרובים והביאה לי חצי חבילה(10 כדורים) של כדורים לזירוז המחזור כדי להוריד ממני את הלחץ. עשיתי בדיוק מה שהיא אמרה וכבר עברו יומיים מאז הכדור האחרון ועדיין לא קיבלתי מחזור והגוף שלי אפילו לא מסמן לי כאילו הוא בדרך.. אני ממש בלחץ מזה. משהו לא בסדר איתי?!ישלך מושג מה ישלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011מאמינה שביומיים הקרובים תקבלי מחזור אם לא כנראה שהפסיק להגיע מהלחץ שינוי סביבה ותנאים שנוי במזון וצריך לתת לת כדורים אחרים. אם לא תקבלי חזרי לגינקולוגית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלוננתצנטוריון ג'15/11/2011
הגינקולוג שלי החליף לי את היסמין בבולרו. עכשיו ישלי צמרמורות כל הזמן כמו לכלב שקר לו. האם אני צריכה להתלונן עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלוננת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011ממש לא. בלארה היא גלולה מצוינת והתלונה של צמרמורות מאוד לא אופינית כתופעת לואי של גלולות. פני לרופא משפחה להערכה ובמקביל הפסיקי את הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש לחוצה בקשר לגלולותאור15/11/2011
לפני חודש בערך התחלתי לקחת גלולת יאז, לקחתי יום אחד וקראתי את ההוראות וממש נלחצתי אז הפסקתי. (זה היה ביום הראשון למחזור). אחרי זה קיבלתי תוצאות של בדיקת הדם והן היו תקינות, אז התחלתי לקחת שוב את הגלולה שלא הייתי במחזור... ואני די חוששת ולדעתי עשיתי דבר טיפשי. השאלה היא אם עשיתי טעות או לא, האם זה בסדר להתחיל גלולה לא בזמן המחזור? ומה ההשלכות? בנוסף התגלתה לי דלקת בדרכי השתן ואני לוקחת אנטיביוטיקה, זה מבטל את הגלולה?
תודה רבה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לחוצה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011ברגע שלא התחחלת גלולות ביום הראשון של המחזור היעילות והבטיחות של הגלולות יורדים וכנ"ל לקיחת אנטיביוטיקה מורידה את בטיחות הגלולות. המשיכי איתן אבל הוסיפי קונדומים בחודש הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ביום בו שכחתי גלולהמודאגת מניקה14/11/2011
שלום
אני מניקה מזה חצי שנה, ונוטלת סרזט על בסיס יומי.
שכחתי לקחת גלולה בבוקר, בערב הייתי עם בן זוגי...רק למחרת ניזכרתי והמשכתי לקחת כרגיל.
האם יתכן כי אני ...?
האם יש בכלל מה לעשות?
מה המשמעות לימים/שבועות הקורבים?
מקווה לתשובה מהירה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים ביום בו שכחתי גלולה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/11/2011גלולה אחת נשכחת לא משנה משמעותית את הסיכוי להרות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מינסבילבי14/11/2011
היי,
אני בת 27. לפני 4 חודשים התחלתי גלולות מינס. לפני הגלולות היה לי מחזור מסודר כל 33 יום. מאז שהתחלתי מינס הווסת מגיע שבוע, שבוע וחצי לפני גלולות הפלסבו ונמשכת עד סוף החפיסה. בחודש הקודם המחזור הגיע ב-20/10. החודש הוא התחיל ב-13/11 ויש עוד 10 גלולות בערך עד הגלולות הלבנות. חוץ מזה שהמחזור נמשך יותר זמן ולא סדיר יש לי גם כאבים מצד ימין לאורך כל המחזור ב-4 חודשים אחרונים. לפני הגלולות היו כאבים מימין רק ביום הראשון של המחזור.
האם כדאי להחליף גלולה? האם גלולות לא אמורות להקל על כאבים (עכשיו הכאב נמשך יותר ימים). לאיזו סוג כדאי להחליף? ומתי כדאי להתחיל את הגלולה החדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011החליפי את הגלולות והתיעצי עם הרופא שלך מה מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור נעלםגאלה414/11/2011
ילדתי לפני 10 חודשים ולפני כחודשיים, אחרי ירידה רצינית במספר ההנקות ביממה, קבלתי מחזור. קבלתי פעמיים מחזור ועכשיו הוא נעלם. עשיתי בדיקת היריון, אני לא. בחודש האחרון הגדלתי שוב את מספר ההנקות ביממה.האם יכול להיות שהמחזור ייעלם לו כך? מלבד בתקופות של אחרי לידות שלוקח למחזור שלי זמן לחזור, ברגע שהוא חוזר, הוא מגיע כל חודש באופן סדיר. כמו כן המחזור שלי סדיר כל השנים. זה מדאיג אותי? מה זה יכול להיות? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור נעלם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011יכול להיות אי סדירות בשל ההנקות. לא נרה לי סיבה לדאגה אבל פני לרופא נשים להערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לודן ומליאןיערה14/11/2011
האם לודן ומליאן הן גלולות זהות?
כי אני לוקחת מליאן והחודש התחלתי לודן ואני רוצה לוודא שאני בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לודן ומליאן - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר15/11/2011שניהם מכילים
Gestodene 0.075 mg, etinylestradiol 0.02 mg
אבל גם אילו היו שונות גם הית בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה!רוני14/11/2011
לפני שבועיים עברתי היסטר' ניתוחית ובה ביצעו פתיחת מחיצה של חמישים אחוז.כבר שבועיים אני עדיין מדממת אבל דימום מועט וכהה.קצת כאבי בטן מדי פעם.
שוחחתי היום עם הרופא המנתח ווהוא אמר לי שזה בסדר הדימום.
היום קיימתי יחסים וההרגשה הייתה מוזרה וכרגע אני מבוהלת כי עדיין ישנו דימום.
שאלתי היא האם זה יכול לגרום נזק?
איזה נזק זה יכול לעשות במידה והמקום עוד לא נרפא פרט לזיהום?
בבקשה תענו לי כי הרופא שלי בחול ואני מוטרדת מאוד!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2011לא נראה לי שיש ממה לחשוש. אם כאב או היה לא נעים בזמן יחסי מין המנעי עד שהדימום יפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזה וגלולותתמר14/11/2011
היי,
התחלתי לקחת גלולות , זו החפיסה הראשונה שלי (לא בכלל אלא אחרי איזה 6 שנים שלא לקחתי), אני לוקחת מניס, אני מאוד מרוצה, עדיין לא סיימתי את החפיסה הראשונה, ויש תופעות לוואי לגיטימיות שכתובות בחפיסה כמו, יובש בנרתיק או כאבי בטן וראש וכאבים בחזה, אני מביהנ שזהו החודש הראשון להסתגלות אבל מאז שאני לוקחת גלולות אני מרגישה לפעמים שאני חייבת ללכת לשירותים לפיפי ממש דחוף, זה לא ששורף לי או כואב כמו דלקת שתן, אכן, יש לי שתן, לא הרבה אבל יש, זו פשוט תחושה שאני חייבת הרבה פיפי, גם מספר הפעמים ביום שאני הולכת לשירותים יותר גדול,
האם זה קשור לגלולות ?
או שיכול להיות מצב שאני בהריון??? אני לא יודעת אם יש קשר,
בקשה עיזרו לי,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית רגיזה וגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר15/11/2011זה לא קשור לגלולות. גם אם לא שורף לך בצעי תרבית שתן בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי זה חשוב לי מאוד...ורוניקה14/11/2011
כבר זמן רב שהמחזור שלי אינו מופיע.
אני חיילת בת 20.
לפני כתשעה חודשים התחלתי דיאטה לא מבוקרת וירדתי ירידה חדה במשקל.
בערך לפני כחצי שנה המחזור שלי נפסק.
כל חודש אני מרגישה את כל התסמינים של הווסת- כאב באזור הבטן התחתונה, כאב גב תחתון, עצבנות...אבל אין מחזור.
זה לא הריון - כי בדקתי את זה.
כשהבחנתי בכך שהמחזור לא מופיע זמן רב, התחלתי לאכול הרבה יותר ועליתי מעט במשקל אבל המחזור לא שב.
האם זה אומר שנהייתי עקרה?
אני נורא מפחדת ומדואגת ואני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות. לא סיפרתי להוריי כי אני לא רוצה להדאיג אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי זה חשוב לי מאוד... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר15/11/2011אל דאגה את לא עקרה. פני לרופא נשים שיסדירו לך את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)