מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מין לאחר לידהנעמה13/11/2011
ילדתי לפני 5 שבועות. לאחר הלידה המיילדת אמרה לי שיש לי קרע שטחי בפתח הנרתיק שירפא לבד ואין צורך בתפרים. עברו כבר 5 שבועות והפצע לא ממש החלים. האם אפשר בכל זאת לקיים כבר יחסי מין? האם יש חשש שהפצע יזדהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לאחר לידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2011את יכולה לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בדחיפות בבקשהדנה13/11/2011
שלום,
מזה חצי שנה שאני לא משתמשת בגלולות.
החודש החלטתי לחזור לשימוש, ואתמול קיבלתי מחזור, אך הייתי בחופשה עם הבן זוג שלי ולא לקחתי איתי את חפיסת הגלולות.
השאלה היא האם אני יכולה לחזור לקחת את הגלולות מהיום השני של המחזור והאם זה יהיה יעיל, או לחכות לחודש הבא עם התחלת השימוש בגלולות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בדחיפות בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2011את יכולה להתחיל ביום השני אך הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסון לנערה בת 17 נגד סרטן צואר הרחםנתי13/11/2011
רוצה לדעת האם באמת מומלץ לנערה שעדיין לא היה חבר ולא קיימה יחסי מין והאם יש תופעות לוואי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסון לנערה בת 17 נגד סרטן צואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2011זה בדיוק הזמן המתאים והנכון לתת את החיסון עוד לפני שקיימה יחסי מין ונחשפה לוירוס. הבטיחות של החיסון היא כמו כל חיסון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להיריוןמירית13/11/2011
שלום אני בת 19 .
המחזור החודשי שלי נגמר ביום רביעי וביוםחמישי בלילה הייתי עם חבר שלי, לא הייתה חדירה כלל אך ביצענו את תנוחת הפרפר והוא גמר על החזה שלי כשהייתי עם תחתונים, השאלה שלי מהסיכוי להיריון אם יש בכלל?
ובנוסף הייתי עם תחתונים שכיביכול עשינו על יבש, חשוב לציין שלא הייתה כלל חדירה והוא גמר רק על החזה שליכשמיד ניגבתי את זה עם מגבת.
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להיריון - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011סיכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהאור13/11/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות פמינט במשך שנה.
אני לוקחת את הגלולה כל יום בשעה 7 בערב.
ביום שישי שכחתי לקחת גלולה(גלולה מס 16)
ולקתי את הגלולה הבאה רק ביום שבת בשעה 7 בערב כרגיל.
האם אני מוגנת? ואם לא אני צריכה להשתמש בקונדום עד שאני מתחילה את החפיסה הבאה??
במידה ואמשיך חפיסה נוספת ברצף בלי לעשות הפסקה של שבוע אהיה מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2011קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת גלולה
נועה14/11/2011בגלל שעברו לך 12 שעות את כבר לא מוגנת, וכן כדאי מאוד שתשתמשו בקונדום עד סוף החודש.
אגב, למה לא נרשמת למזכירונט אם את לוקחת פמינט? אני רשומה וכל יום נשלחת לי תזכורת בSMS לקחת את הגלולה.. ככה אני אף פעם לא שוכחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור כבר חודשייםyamit13/11/2011
המחזור האחרון היה ב-4 לספטמבר ומאז לא קבלתי מחזור!
הייתי אצל הרופא נשים ,עשיתי משטח פאפ, והכל תקין, עשיתי בדיקת דם (פעמיים- יצא בדיוק על ימי ביוץ) אבל שוב ,עדיין אין מחזור.....
מה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור כבר חודשיים - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011אם אין הריון
הרי מדובר השיבוש הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עלי לעשות?
yamit2413/11/2011אם יש שיבוש הורמנלי, איך זה שיש ביוץ?
עדיין אפשר להכנס להריון גם אם המחזור אינו מופיע??
הרופא שלי רק שולח אותי לעשות בדיקות דם.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש הורמנלי
yamit15/11/2011ממה יכול נבוע שיבוש הורמנלי?
אם יש שיבוש איך זה שיש ביוץ? מה צריך לעשות?
הרופא שי רק שולח אותי לעשות בדיקות דם,שמגלות מתי אני בביוץ.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע לאחר רכיבהליאור13/11/2011
אתמול רכבתי רכיבה די ארוכה על האופניים, עם מכניסה רכיבה והרגשתי שהן לא הכי יושבות לי טוב, קצת לחצו לי באזור הפות, אבל הייתי שקועה ברכיבה והתעלמתי מזה.
היום בבוקר לאחר שעשיתי פיפי, ניגבתי והרגשתי פתאום כאב וראיתי שיש לי פצעון קטן בשפתיים הפנימיות. זה לא נראה בידיוק כמו פצע אדום או לבן, זה יותר שחרחר כזה. זה יכול להיות בגלל הלחץ מהמכנס? זה שטף דם? צריך לראות רופא או שפשוט לתת לזה לעבור? אני קצת לחוצה כי אני רוצה לדעת אם אני יכולה לקיים יחסי מין כרגיל ולהמשיך בפעילות ספורטיבית.
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע לאחר רכיבה - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011יעבור תוך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים צמיגיים ענקיים בזמן המחזורlizi13/11/2011
מזה המון זמן הווסת מתחילה בזרימה איטית ולאחר מכן מתחילים לי גושים צמיגים גדולים ואדומים שלא מפסיקים בערך כמה שעות ודימום חזק,ולאחר מכן מתמשך לי המחזור בזרימה רגילה משהו כמו עוד 4 ימים. אני בת 39 ולא משתמשת בשום אמצעי מניעה. ויש לי 3 ילדים.
מאוד מודאגת..תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים צמיגיים ענקיים בזמן המחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011יש לך מחזור כבד ואת סתם סובלת ומאבדת דם
היום יש פתרונות רבים וקלים
למה לך לסבול
פני לעזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגיניסטית תמידיתדנה13/11/2011
הי לפני כשש שנים אובחנתי כסובלת מוגינזמוס קשה מאוד ועשיתי המון טיפולים ביחד עם המרחיבים אצל סקסולוגית גנקולוגית והדבר הביא לכך שהצלחתי לראשונה לקיים יחסי מין מלאים ואף להנות מהם וניתן לומר שזה בעצם היה המקסימום תוצאה שהצלחתי לטפל בעצמי .הבעיה שאני לא מצליחה להיפטר מהפחד הנוראי מבדיקות גיניקולוגיות ופנימיות ולא מאפשרת לגיניקולוגים לבדוק אותי ,אני יודעת ומרגישה שזה לא פינוק ,אני ניסיתי ואני חשה אימה רבה לנוכח בדיקות אלה ואגב אני חייבת לציין שלמרות הטיפול שעברתי , בעת יחסי מין אני תמיד חשה כאב או חוסר נעימות בכניסה לפתח הנרתיק שחולף לאחר כניסה מלאה כך שניסיתי לעבור אולטרסואונד פנימי והדבר הכאיב לי בצורה דומה ...הבעיה שאני חוששת לבריאותי משום חוסר הבדיקה וכן התחלתי לאחרונה לסבול מהפרשות בצבע חום שחור ומדימומים שהם לא מחזור בהפרשות ואני פוחדת נורא ולא יודעת מה לעשות כי לא יהיה שוב ניתן לבדוק אותי. איך מטפלים בבנות כמותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגיניסטית תמידית - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011פני לרופאה שטיפלה בך בודיניזמוס היא עבר מכירה אותך והיא גם גניקולוגית הלא כן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק מהרגיל.i13/11/2011
שלום, אני בת 28, נוטלת גלולות מרסילון, בדר"כ 2 חפיסות ברצף ואז הפסקה של שבוע. לאחרונה יצא לי לקחת 4 חפיסות ברצף (כיוון שרציתי לדחות את הדימום). כעת אני בהפסקה של השבוע- והדימום חזק מהרגיל. האם זה יכול לנבוע מכך שלקחתי 4 חפיסות ברצף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק מהרגיל. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/11/2011אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה שלי שכחה ליטול גלולהאורן13/11/2011
אני וחברתי קיימנו יחסי מין ביום ה12 למחזור ולאחר מכן בשעה 8 בערב היא לקחה את הגלולה שלה ביום ה13 היא שכחה לקחת גלולה ולקחה אותה רק ביום ה14 בבוקר 13 שעות לאחר השעה הקבועה שהיא לוקחת באותו יום קיימנו יחסים בערך בשעה 11 רציתי לדעת אם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שלי שכחה ליטול גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/11/2011הסיכוי להרות לאחר שכיחה של גלולה אחת בלבד אינו גבוה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בערכת ביוץ כבדיקת הריוןעדי13/11/2011
שלום רב,
יש לי איחור של כ 5 ימים במחזור- מחזור ראשון שהייתי אמורה לקבל אחרי הפסקת גלולות מסוג מרסילון שנטלתי כשנה וחודשיים. (היום הוא היום ה 33 למחזור)
במהלך החודש שמרנו עם קונדום- כך שהסיכויים להריון נראים לי אפסיים אולם נאמר לי טרם פניה לרופא לשם קבלת טיפול מזרז מחזור לערוך בדיקת הריון.
ברצוני להתחיל לנסות להיכנס להיריון ולכן,קניתי ערכת ביוץ לאחרונה ואתמול החלטתי לערוך בדיקה עם ערכה זו מתוך ידיעה שגם בדיקות ביוץ מראות עלייה בהורמון LH באם יש הריון.
האם ניתן להסתפק בכך כדי לשלול הריון ?(התשובה בדבר ביוץ הייתה שלילית)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בערכת ביוץ כבדיקת הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/11/2011לא יש לבצע בדיקת הריון (בשתן או בדם)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שליליתמיכל13/11/2011
שלום
אני מספר חודשים לאחר לידה ומעוניינת להרות בשנית.
המחזורים שלי היו קבועים (לפני ההריון), כל 32 יום בדיוק והביוץ היה כנראה סביב יום 18-19, אך למרות שהיה קבוע וסדיר, לקח לי שנה פלוס-להיכנס להריון.
מאז הלידה היה לי פעם אחת מחזור ומאז-הוא מאחר, מזה 4 ימים.
בדקתי בערכה ביתית-שלילי.
האם בכל זאת ייתכן הריון, או שפשוט לוקח זמן למחזור להסתדר אחרי לידה והוא יגיע בקרוב? (אם יש הריון-איך זה ייתכן שלא נראה בערכה הביתית?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון שלילית - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011את ככל הניראה לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבדוק הריוןריקי13/11/2011
ילדתי בניתוח קיסרי לפני כחודש וחצי. אני מניקה באופן מלא. ב9.11 קיימתי יחסים ללא אמצעי מניעה נוספים.
1) ממתי אפשר להתחיל לקחת סרזט למניעת הריון?
2) ממתי אוכל לעשות בדיקה להריון?
3) האם אוכל להתחיל לקחת את הגלולות לפני בדיקת הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לבדוק הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011התחילי סרזט היום
את מוגנת על ידי הסרזט רק בעוד שבועיים
בדיקת הריון חיובית 10-14 לאחר היחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח קיסרידניאלה13/11/2011
שלום ,
10 ימים לאחר ניתוח קיסרי ,
הופיעה בשפתיים הפנימיות מעין "גולה" מעט רגישה , אינה מורגשת לרוב אלא בעת ניגוב .
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2011המתיני שבוע אם לא חולף פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)