מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותנטלי19/08/2011
בעניין גלולות מה הכוונה עם עניין 12 השעות?! בכל 12 שעות יש לקחת גלולה או אם לא לוקחים אחרי 24 שעות + 12 שעות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011אם תשלימי גלולה ששכחת תוך 12 שעות ואחר כך תקחי במועד את הגלוה הבאה הרי שת מוגנת. אם פספסת את השלמת הגלולה תוך 12 שעות - דלגי עליה ואינך מוגנת שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואיזון הורמונלי לאחר לידהדנה19/08/2011
האם לקיחת גלולות מיד לאחר לידה לאם לא מניקה יגרום לאיזון הורמונלי מהיר יותר מאשר אי לקיחת גלולות? האם רמות ההורמונים יהיו גבוהות יותר והמצב ההורמונלי יתאזן לאחר הירידה המהירה בעקבות הלידה?.
שאלה נוספת האם בעקבות הנקה רמות ההורמונים אסטרוגן ופרוגסטרון גבוהות יותר כמו במצב של נטילת גלולות ? מה קורה מבחינת מצב ההורמונים אצל נשים מניקות?
אשמח לתשובה כיוון שבהריון קודם חוויתי תופעות נוירולוגיות בעקבות חוסר איזון הורמונלי לאחר הלידה וברצוני למנוע זאת על ידי נטילת גלוללות מיד לאחר לידה.
אשמח לעזרה כיוון שאני מאד מודאגת ממצבי לאחר לידה ואולי אוכל לפתור זאת ולהגיע לאיזון באמצעות גלולות למניעת הריון כמובן תוך כדי מעקב של רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואיזון הורמונלי לאחר לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011בגדול
במניקות רמת הורמון החלב גבוהה והורמוני המין נמוכה
מה זה איזון הורמונלי ??
ומהם התופעות הנוירולוגיות שחסר האיזון גורם
פני לרופא שלך שיתאים לך טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות בפעם הראשונהyael19/08/2011
לאחר 4 שנים של הפסקה, אני מתחילה לקחת גלולות שוב (מליאן).
ביום רביעי התחיל דימום ולכן ביום הראשון של המחזור התחלתי לקחת את הגלולות, מאז, יומיים הפסיק הדימום (לקחתי גם גלולה אתמול בחמישי בערב), אבל אין דימום. יש הרגשה בבטן של המחזור, אבל אין שום דימום. השאלה שלי היא אם אני צריכה להפסיק או להמשיך לקחת את הגלולות. אם אני מפסיקה, האם להתחיל שוב מההתחלה "חבילה חדשה" ברגע שיהיה דימום?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות בפעם הראשונה - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011המשיכ לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור פעמיים בחודש!!!אפרת19/08/2011
האם זה נורמלי לקבל מחזור פעמיים בחודש (תאריך:2.8 ועכשיו שוב 19.8) יש לציין שבדר''כ המחזור שלי הוא סדיר ומדויק ללא גלולות.. האם זה קשור לעובדה שאני מרימה בעבודתי דברים כבדים? כמו כן אני אחרי קיום יחסי מין לאחר תקופה ארוכה.
אודה לכם אם תענו לי על שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים בחודש!!! - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011זה אפשרי ולא קשור להרמת משאות כבדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוךדפנה19/08/2011
שלום,
אני בת 27,
נמצאת 9 חודשים לאחר לידה ,
החלטתי כעת לקחת גלולות גינרה, פעם ראשונה מאז הלידה
וכעת המחזור שלי נמשך מעל שבועיים וחצי... דימום חום
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011נורמלי
ויסתדר רק בחפיסה השניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בעלות ריח חריף מהנרתיקאור19/08/2011
היי.הבחנתי שהריח הזה איננו חולף לאחר מקלחת,כולל עם שימוש בסבונים לרחיצה אינטימית,ההפרשות אינן כמו של פטריה (לבנות וסמיכות) אלא יותר מיימיות וללא צבע,ומידי פעם אני חשה גרד קל אך לא כמו של פטריה,שחוויתי כהריון ומוכרת לי. אין צריבה בשתן או משהו נוסף.מה כדאי לעשות?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בעלות ריח חריף מהנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011קרוב לוואדי דלקת חיידקית של הנרתיק
פני לרופא לקבלת מירשם מתאים
השטיפה האינטימיצ מיותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יואב-הטיפול הוא אנטיביוטיקה?
אור20/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יואב-הטיפול הוא אנטיביוטיקה? - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות שמטרידות ...דקלה19/08/2011
היי,
אני נוטלת גלולות יסמין, ואני קצת לא בטוחה באופן הנטילה...
אני מסיימת את החפיסה שלי תמיד ביום חמישי - שזהו הכדור האחרון, לאחר 3 ימים מופיע המחזור, ואז לאחר שבעה ימים אני מתחילה חפיסה חדשה, שזה יוצא ביום שישי...
רציתי לדעת אם הדבר נכון??? או שבעצם אני צריכה לקחת את הגלולה הראשונה ביום חמישי ואני טועה?! זקוקה להסבר....
ועוד שאלה, האם במשך כל השבוע במהלך ההפסקה בין חפיסה לחפיסה אני מוגנת?!
כלומר, אם קיימתי יחסים עם בן זוגי , שהמחזור כבר נגמר, אך עדיין לא הגעתי ליום שבו אני אמורה להתחיל את החפיסה החדשה, אני עדיין מוגנת???
הכוונה שלי היא כזו:
( נגיד ש.. סיימתי את החפיסה ביום חמישי, המחזור הופיע ביום ראשון, וביום חמישי כבר לא היה דימום, וקיימנו יחסים.... אני מוגנת?? למרות שביום שישי אני צריכה להתחיל את החפיסה החדשה???)
מחכה לתשובה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות שמטרידות ... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/08/2011הכל מפורט בעלון המצורף לחפיסת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל ודימום דחוףהילה19/08/2011
שלום אני בת 39, סובלת מאנדומטריוזיס. לפני כשלושה שבועות קיבלתי מחזור ו וביום החמישי התחלתי חב' גלולות פמינט, לצערי המחזור נימשך כשבועיים ( הפרשות קלות מאוד) והיו לי כאבי אנדומטריוזיס קשים . אז ( לפני כתשעה ימים)התחלתי לקחת סינרל פעמיים ביום (שאיפה בכל נחיר פעמיים ביום) ולאחר שימוש של חמישה ימים במקביל (גלולות וסינרל) הפסקתי לפני כארבעה ימים רק את הגלולות. היום התחילה לי הפרשה חומה ואני חוששת שזה שוב מחזור. האם זה יכול להיות??? אני יוצאת לטיול ביום שני ואני חוששת מהכאבים.. אציין כי כל הבלאגן התחיל מזה שלפני המחזור האחרון נטלתי ברצף 3 חודשים גלולות ואז עשיתי הפסקה. נא תשובתך , והאם יש מה לעשות במצבי זה למניעת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל ודימום דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/08/2011אנו לא נתנים המלצות טיפוליות שאינטרנט. נא לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה...שירן19/08/2011
אני וחבר שלי קיימנו מלפני כשבוע וחצי חסי מין יבשים לא מוגנים ולא הייתה חדירה מלאה אם בכלל והוא גם לא גמר בכלל בפנים ... בכול זאת נבהלתי וקחתי פוסטינור אומנם לא ישר אבל ניראה לי עד 72 שעות המחזור שלי אמור להיות היום או מחר [שבת 20.8]
יש ממה לחשוש המחזור יכול לאחר ואם כן אז מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה... - תגובה
ד''ר יואב פלד19/08/2011המתיני בסבלנות
הסיכוי להריון אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה באצעות תרופות למי לפנות?שמרית19/08/2011
שלום
בת 32 , רווקה , הריון לא מתוכנן שבוע 4 - מעוניינת בהפלה באמצעות תרופות - למי לפנות ? קראתי שניתן לבצע עד שבוע 7 - איפה מתחילים את התהליך ? האם קיים חשש לקושי להיכנס להריון בעתיד או לפגיעה בעובר העתידי ? חששות גדולים ולחץ - מה עושים ???????? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה באצעות תרופות למי לפנות? - תגובה
ד''ר יואב פלד19/08/2011את יכולה להתקשר למזכירתי
052-4802462* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענווונירה19/08/2011
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענווו - תגובה
ד''ר יואב פלד19/08/2011הסיכוי קלוש אך קים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהאני19/08/2011
שלום, עברתי הפלה יזומה בשבוע 8 לפני כ3 שבועות
בתחילת השבוע התחיל ממש דימום מינימלי משהו שהיה אפילו כמו הכתמה עם כאבי מחזור אבל לא המשיך מעל יומיים
הבנתי שמחזור אחרי ההפלה אמור להגיע תוך 4-6שבועות
האם מה שהיה לי תקין למצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/08/2011בהחלט יתכן
הישנות המחזור לא קבועה בזמן מדובר על ממוצע גם לאחר שלושה שבועות יתכן שהמחזור יופיע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולותאולגה19/08/2011
שלום,
אני משתמשת בגלולות מינולט, פספסתי שתי גלולות ברצף באמצע החודש והתחיל לי דימום. לפי ההוראות השימוש של הגלולות המשכתי לקחת גלולות כרגיל והדימום פסק לאחר 3 ימים והשתמשתי באמצעי מניעה בעת קיום יחסי מין. כעת החודש של הגלולות נגמר, אך לא קיבלתי מחזור.
שאלתי היא האם אני אמורה לקחת את הגלולה הבאה לאחר 7 ימים כרגיל והאם יחסי המין בחודש הבא יהיו בטוחים עם הגלולה או שיש צורך להשתמש באמצעי מניעה נוסף?
תודה מראש,
אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/08/2011בחודש הבא ההגנה תהיה מלאה כמובן בתנאי שתקחי את הגלולות לפי המקובל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אולגה19/08/2011תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת....אנונימית18/08/2011
שלום לכם- אני בת 18 ולאחרונה גיליתי שיש לי שחלות פוליצסטיות לאחר שעשיתי גם בדיקות דם התברר לי שהטרגליצרידים שלי גבוהים- ורמת הטוסטרון גבוה מה שעושה לי שיעור יתר-אני עליתי בשנה וחצי האחרונה 20 ק"ג כרגע אני בתהליך הרזיה ספורט ואכילה נכונה- היום הגיניקולוג נתן לי את הגלולת CENAZETTE רציתי לדעת עד כמה הגלולת האלו מתאימות לי<..והאם אני יכולה לקיים יחסי מין בלי קונדומים?
אשמח לתשובתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת.... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/08/2011אין מספיק נתונים על מנת לקבוע האם הגלולת מתאימות
לך
יש להתייעת ברופא נשים
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףף פליז אני חייבת לקבל תשובנטלי18/08/2011
שלום אני הייתי בבדיקה שגרתית אצל גניקולוגית בבדיקה היא ראתה שאני מבייצת זה היה בשעה 7 בערב וב 1 בלילה קיימתי יחסי מין עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שנקלטתי להריון או שכבר ב1 בלילה הביצית חזרה למקומה?
מה הסיכויים להכנס להריון במצב הזה?????
חשוב לי לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףף פליז אני חייבת לקבל תשוב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/08/2011כמובן שקיים סיכוי
הסיכוי הלריון קיים תמיד סביב תקופת הביוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)