מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור ביום החתונהמריסה29/08/2011
שלום רב,
אני אמורה לקבל מחזור 3 ימים לפני החתונה והיום השלישי הוא בדרך כלל הכי קשה מבחינת כאבים והרגשה וזה אמור ליפול על יום החתונה שלי.
האם אני יכולה לנסות לשנות מועד נטילת הגלולות על מנת שזה לא יפול על החתונה? מועד החתונה הוא בעוד חודש וחצי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי ללכת לרופא
ב29/08/2011אם את נוטלת גלולות באופן קבוע את יכולה להמשיך חפישה נוספת בלי הפסקה אבל כמובן חייבת להתייעץ עם הרופא שלך ואם לא נוטלת גלולות יש כדורים בשם פרימולוט נור שדוחים את המחזור כדי שלא יפול בחתונה בכל אופן לא כדאי להיות נידה בחתונה , זה מפריע לטקס וכל האולם והעולם ידע שאת במחזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר המיןאסנת28/08/2011
שלום.לא התקלחתי שלושה ימים.עכשיו כשיצאתי ממקלחת.גיליתי שיש לי פצעון די גדול שנראה כמו חצקון גדול.זה מופיע באמצע השפה השמאלית שלי וזה מגרד וכואב ושורף מאוד...אין לי אגיסטן ואין ביכולתי להגיע להתייעצות עם רופא.מה עושים?האם מותר לי לשים סינטומצין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
שירלי28/08/2011זה קרה לי פעם כתוצאה מקיום יחסים,סוג של שפשוף, כמו שלפוחית שנוצרת ברגל כתוצאה מנעל חדשה, והרופא אמר לי לשים משחת טבעקוטן(לא בדיוק יודעת לאיית את השם),בכל מקרה כדאי לך ללכת לרופא שייקח דגימה מתוך השלפוחית וייראה שזה לא משוו דלקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע באיבר המין - תגובה
ד''ר יואב פלד29/08/2011סינטו זה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בצוואר הרחםמיכל28/08/2011
שלום,
אני בת 28. לפני כחודש וחצי עברתי הפלה במפיג'ין בשבוע 6 עקב היריון לא רצוי. לפני כשבוע קיימתי שוב יחסי מין והתחיל לי דימום חזק מאוד שכלל גם קריש דם ורקמה כלשהי. פניתי לרופאת הנשים והיא אמרה לי לא להיבהל ושזה יכול להיות איזשהן שאריות מההפלה וקבעתי תור להיום לביקורת. בזמן הבדיקה הרופאה אמרה לי שיש לי פצע בצוואר הרחם שאינו קשור להפלה. היא גם לקחה לי דגימה לבדיקת פאפ וכמו כן צרבה לי את המקום על מנת לסגור את כלי הדם ואמרה שאם זה לא יסתדר בתוך כעשרה ימים היא תשלח אותי לצריבת המקום במכון מיוחד. רציתי לדעת אם בטוח שזה אכן לא סיבוך של ההפלה וכן להבין עד כמה זה שכיח, שכן מעולם לא נתקלתי בדימום כזה בעקבות יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה
מיכל29/08/2011שלום,
בהמשך לשאלתי אתמול, התעוררתי הבוקר שוב עם דימום ועם רקמה שיוצאת איתו. הלכתי לרופאה ששלחה אותי לאולטרא סאונד לוודא שאכן הרחם נקי ותוצאותיו להלן, תוכל לומר לי בבקשה אם הכל נראה תקין?
שוב תודה רבה על העזרה.
(יום 16 למחזור, על מדבקות מניעת היריון אוורה.)
רחם: מנח קידמי, גבולות סדירים, מרקם תקין, מידות 42X44X54 אנדומטריום 3.5 מ"מ, אין ממצא חריג.
שחלה ימנית: 12X19. תקין.
שמאלית: 11X19. תקין.
דוגלס: נוזל בכמות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קואורלי28/08/2011
שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב
יולי29/08/2011זה קרה לאחותי ויש מצב שלא תרגישי, אבל אם החליק ולא מוצאים בשום מקום אחר, אז הגיוני שזה בתוך הנרתיק. לכי לגניקולוג לבדיקה והוצאה, כי יכולה להתפתח דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם האפשרות שנכנסת להריון?!?!
רונה30/08/2011וגם אולי כדאי שתקחי גלולה כמו נורלבו אם הקונדום החליק לכם זה מסוכן ואת עלולה להיכנס להריון. זה משהו שאת לא זקוקה לרופא נשים בשבילו כי את פשוט הולכת לבית מרקחת ומבקשת , אין אפילו צורך במרשם...לגבי העניין השני הייתי ממליצה לך ללכת לרופא נשים כי זה גם עלול ליצור שם בעיות וזה לא הכי בריא שזה נשאר שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות והוספת אנדרוקורשירן28/08/2011
שלום רב, אני בת 22 וסובלת מבעיה של שיעור יתר נטלתי גלולות דיאנה במשך 8 חודשים אך לא עזרו לבעיה פניתי לאנדוקרינולוג והוא אמר לי להחליף לגלולות יסמין ובנוסף לקחת כדורי אנדרוקור במשך 12 ימים הוא אמר לי להתחיל את שני החבילות גם של הכדורים וגם של הגלולות ביום שבו אני אמורה לקחת את הגלולות דיאנה עשיתי כמו שאמר אך המחזור לא מגיע כבר למעלה משבועיים.. האם זה נורמלי? מה עליי לעשות? אף פעם לא איחר לי המחזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלה??
שירן31/08/2011למה לא עונים לשאלה?? אפשר לקבל תשובה בבקשה- החלפת גלולות והוספת אנדרוקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת גלולות והוספת אנדרוקור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/08/2011יש לפנות לרופא נשים
לצורך בדיקה
יתכן לעיתים שיבושים במחזור לאחר התחלת גלולות על כול מקרה כדאי לעבור בדיקת רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאני28/08/2011
שכחתי להתחיל חפיסה חדשה של גלולות ופספסתי כבר 3 ימים . אני לא פעילה מינית כרגע אז מבחינת הגנה זה לא משנה לי ... מה לעשות ? להתחיל את החפיסה החדשה עכשיו ? או לוותר על החודש הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הייתי
נורית29/08/2011מוותרת על החודש הזה נראלי.. אבל את חייבת להקפיד לקחת מסודר ולזכור לקחת! באיזה גלולה את משתמשת? אני למשל לוקחת פמינט ומצאו לכל העניין הזה רעיון נחמד וחינם- שירות מזכירונט ששולחים לך פשוט הודעות SMS בדיוק בשעה שאת צריכה לקחת גלולה.. וכך פשוט לא מפספסים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגלל דלקת בנרתיקד``ר מיכאל פרידמן28/08/2011
שלום רב,
בת 35. מזה כארבעה חודשים סובלת מריבוי הפרשות. לפני כחודשיים, לאחר כאבים עזים בעת קיום יחסי מין, פניתי לרופא שאבחן זאת כדלקת חמורה בנרתיק ורשם לי זידובל ג'ל לחמישה ימים. לקחתי ולא חל שיפור. שלשום ניגשתי שוב לרופא (אחר) ובזמן הבדיקה עם הספטולה (מקווה שזכרתי נכון את השם) חשתי כאבים מטורפים שמעולם לא הרגשתי שהביאו אותי לסף דמעות. הרופא אמר שאינו יכול לאבחן אם מדובר בדלקת או בפטריה ורשם לי קלוטרי Clotrimazole 200mg שלוש טבליות וקרם פוליקוטן. הוא אמר שאם הטיפול לא יעזור עליי להגיע שוב לצורך לקיחת תרבית לאבחון.
יש לי שתי שאלות:
1. לפני כמה שנים היתה לי דלקת בנרתיק ולא זכורים לי כאבים שכאלה. האם הכאבים שחשתי בבדיקה (ביומיום אין לי כאבים כלל, גם לא גרד) הינם חריגים? יתכן כי מדובר במשהו רציני יותר?
2. אתמול בלילה השתמשתי בטבליה הראשונה. הלילה בשניה. הערב הופיעו לי כתמי מחזור קלים, מה שאומר שמחר המחזור יגיע במלוא הדרו- האם לקחת מחר בלילה את הטבליה השלישית, כאשר אני במחזור? האם היא תהיה אפקטיבית? האם להמתין עד סוף המחזור ואז להמשיך עם הטבליה השלישית?
מודאגת...
תודה רבה,
נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2011אין טעם לקחת נרות בזמן מחזור הפסיקי והשלימי אחרי. יכול לפגוע ביעילות של הטיפול. נראה לי שאם הכאבים ימשיכו תצטרכי תרבית ומשטח נרתיקי, והערכה של כאבים בפתח הנרתיק על ידי רופא מומחה לזה אם התרבית תהיה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק- המשך..
נטע29/08/2011תודה על התשובה.
כיוון שהמחזור התעכב טיפונת, יכולתי בסוף לקחת את הטבליה השלישית של הקלוטרי. אבל קרה משהו מוזר- הטבליה לא התמוססה. בניגוד לשתי הטבליות הקודמות שלקחתי בלילה ויכולתי לראות בבוקר 'עקבות' על התחתונים, הרי שבבוקר השלישי, לאחר נטילת הטבליה האחרונה, לא מצאתי 'עקבות' ובעת עשיית צרכים, הטבליה פשוט נפלה בשלמותה לאסלה. איך יתכן שהיא לא התמוססה? (החדרתי אותה עמוק ובאותו האופן כקודמותיה) האם משמעות הדבר שהטיפול לא הושלם או לא היה אפקטיבי? יהיה צורך לחזור על הטיפול? מה כדאי לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק- המשך.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011קורה.. כרגע על תעשי כלום ותראי מה מצב הדלקת. אם לפי תחושתך הדלקת לא עברה, תחזרי לטיפול אחרי מחזור או שתעברי לטיפול דרך הפה בזמן המחזור. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמתדנה27/08/2011
לפני כשלושה חודשים ילדתי את בני הבכור בניתוח קיסרי (מאחר והיה במנח עכוז) בשבוע 32+5.
הגעתי לביה"ח עם כאבי בטן קשים שהתגלו לי כצירים מוקדמים ולאחר בדיקה מצאו כי הגעתי עם מחיקה טוטאלית של צוואר הרחם. נשארתי 8 ימים במחלקה לסיכון גבוה, כשאני מטופלת בתרבוטלין (בערך שניים ביום) וכדורים מדכאי צירים.
שאלתי היא מה הסיבה ללידה מוקדת זו? בסקירות הראשונה והשניה שלי אורך צוואר הרחם שלי עמד על 35 ממ. אם כן האם יכול להיות שהצירים נבעו כתוצאה מהתייבשות?
ושאלתי הנוספת- האם על אף העובדה שאורך צוואר הרחם שלי תקין, בהריונות הבאים שלי אהיה בסיכון?אם כן, מדוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2011קשה לתת לך תשובה, חסר נתונים האם עשו תרביות במהלך האשופוז, מה היה הגורם המשוער לצירים המוקדמים האם מבנה חלל הרחם היה תקין?.
יש נשים שיש להן נטיה ללידות מוקדמות. ומצד שני יכול להיות שזה מקרה ספורדי שלא מעיד כלום על הלידות הבאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת שתי גלולות לאחר הקאהאלה27/08/2011
שלום!
התחלתי להשתמש בגלולות בפעם הראשונה לפני כשבוע, וביום הראשון שלקחתי את הגלולה הקאתי כעבור 4 שעות בגלל אלכוהול.
לקחתי כ-9 שעות לאחר לקיחת הגלולה הראשונה גלולה נוספת, ובאותו ערב לקחתי גלולה נוספת בשעה הרגילה (סה"כ 3 גלולות ב-2 ימים).
השאלה שלי היא מה לעשות לקראת סיום החודש,
כאמור, עכשיו אני נמצאת עם גלולה אחת פחות כך שאסיים את החפיסה כעבור 26 יום ולא 27.
האם עלי לקחת גלולה מחפיסה אחרת כדי לסגור 27 יום או להפסיק את לקיחת הגלולות עם סיום החפיסה?
האם הדבר ישפיע על קבלת המחזור שלי או על ההגנה של הגלולות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת שתי גלולות לאחר הקאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2011אין צורך להשלים גלולה מחפיסה אחרת פשוט הקדימי את שבוע הפסקה ביום והתחילי את החפיסה החדשה ביום קודם. אם השלמת תוך פחות מ12 שעות את מוגנת ביתרת החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?אור27/08/2011
הופיע לי גוש על השפה בוגינה..הלכתי לרופא דר פינליס והוא פוצץ את זמ ויצא נוזל
השפה התנפחה למחרת בבוקר קמתי עם גוש נוסף בשפה השניה וגוש בשפה השמאלית הראשונה.
האם יתכן שזו מחלת מין-מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/08/2011קשה מאד לומר. ממש אי אפשר לעזור לך. לכי בבקשה לבדיקה חוזרת בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מטיול בחו"לליה27/08/2011
שלום,
אני כרגע נמצאת בטיול בחו"ל ותכננתי לחבר 3 חבילות של גלולת פמינט, כפי שאני עושה כבר שנים (כדי שלא יהיה לי מחזור במהלך הטיול).
לפני כשבוע חליתי, וכתוצאה מכך סבלתי משלשולים כמה ימים ברצף ולכן לקחתי אנטיביוטיקה.
לאחר כמה ימים התחיל להיות לי דימום קל (כתמים). מאוד חשוב לי לא לקבל עכשיו מחזור במהלך הטיול והבנתי שיש אפשרות לקחת 2 גלולות ביום (הכפלת מינון) במשך כמה ימים כדי להפסיק את הדימום. אני עושה זאת כבר במשך יומיים ורציתי לשאול במשך כמה ימים צריך לעשות זאת כדי לעצור את הדימום ואיז השלכות עשויות להיות לדבר?
ועוד שאלה - עכשיו מקריאה בפורום הבנתי בפעם הראשונה שאנטיביוטיקה יכולה להוריד מיעילות הגלולה, אם קיימתי יחסי מין במהלך השבוע האחרון האם אני צריכה לדאוג בהקשר של הריון??
אשמח לתשובות מהירות,
המון תודות,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מטיול בחו"ל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/08/2011נטילת אנטיביוטיקה ו/או שלשול או הקאות - כל זה מוריד את העילות של הגלולות לכן יש צורך במיגון נוסף - קונדום. אין צורך להכפיל את המינון משום שזה לא תמיד עוזר. הדימום עלול להמשך, אין להפסיק נטילת גלולות אפילו תוך כדי הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיותטליה27/08/2011
שלום,
בבדיקת אולטראסונד נמצא שיש לי שחלות פוליסטיות והגניקולוג המטפל רשם לי
גלולות מסוג אסטל.הוא ציןן בפני שישי לקחת אותן עם בואה של הווסת...
הבעיה שאין לדעת מתי היא תופיע.האם יש מניעה להחחיל לקחת את הגלולות כבר עכשיו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פולציסטיות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/08/2011כן, את יכולה. אבל אח גם חייבת לפנות לרופא נשים שלך כי הרי הוא נתן לך את הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר, עלייה במשקל ואקנהרוני27/08/2011
שלום,
אני בת 19, גובהי 161 משקלי כרגע 58
בכמה חודשים האחרונים החלו אצלי תופעות מוזרות - עליתי בסביבות ה2 קילו (אין שינוי בהרגלי האכילה), המחזור שלי לא סדיר - אני מקבלת כל 33 יום לאחר מכן כל 23 יום, כל פעם זה משתנה.. והחלו לצוץ לי פצעונים על הפנים והחזה (נראה כמו אקנה).
אף פעם לא סבלתי מאקנה ובדרך כלל שמרתי על משקל..
התחלתי לחשוב שאולי זה נובע מבעיה הורמונלית כל שהיא...
יש קשר בין כל התופעות האלה? או שמה הכל מקרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר, עלייה במשקל ואקנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2011נשמע כמו חוסר אישון הורמונלי פני לרופא נשים שלך לעשות ברור הורמונלי ובדיקת רחם ושחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזראנונימית27/08/2011
הרבה פעמים אני מרגישה שמגרד לי באזור השפתיים כל פעם שאני נוגעת בזה יורד לי דם ולאחר מכן שורף לי, מה זה? ולמה ייתכן שאיבדתי את הביתולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/08/2011הקשר לא ברור. תפני לבדיקה של רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלאורית27/08/2011
שלום.אני בת 47 עד לפני חודשיים היו לי מחזורים סדירים כמו שעון.אז היה איחור של חודשיים במחזור שהופיע לפני 10 ימים.3 ימים אחרי המחזור היתה לי דלקת בשלפוחית השתן עם צריבה ודימום קל כמו כתמים חומים.רופא משפחה נתן לי ציפרופלוקסטין ל5 ימים.התחושה של הצריבה ומתן השתן התכוף עברה אבל הדימום הקל עדיין ממשיך.זה יותר חום מאדמדם.שאלתי היא מכיוון שהכל קרה כל כך סמוך אחד לשני אני מבולבלת.ממה הדימום?בזמן איחור המחזור עשיתי פאפ ואולטראסאונד והכל יצא תקין.מבחינה הורמונלית הרופא אמר שיש שימויים היות ועשיתי בדיקת דם.שוב.ממה נובע הדימום הקל אני כבר בסוף לקיחת הכדור האחרון לדלקת ועדיין יש כתמים.או שאין קשר לדימום ולדלקת והדבר שייך לשינויי ההורמונלי.אשמח מאד לחוות דעת.תודה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2011יכול להיות קשור לשינויים הורמונליים של קדם גיל מעבר. חזרי לבדיקת רופא נשים שלך ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)