מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר קיום יחסי מין וכאבי גבחן16/08/2011
שלום,
אני בת 30. מספר שעות לאחר קיום יחסי מין הופיע לי דימום (זרימה די חזקה כמו בעת מחזור) אשר נמשך כבר יומיים. אציין כי הדימום מלווה בתחושת אי נוחות במותן שמאל עם הקרנה לגב תחתון או להיפך (לא יודעת מה קדם למה). אציין כי כשבוע ימים לפני הופעת הדימום היו לי כאבי גב עזים באותו אזור של גב תחתון ומותן שמאל אשר חלפו.
האם יכול להיות קשר בין הדימום לבין כאבי הגב? האם לפנות באופן דחוף לרופא נשים / אורטופד? האם אפשר להמתין עד לחלוף הדימום?
תודתי מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר קיום יחסי מין וכאבי גב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011פני לבדיקת רופא נשים בדחיפות. ועשי בדיקת שתן לכללית ותרבית דרך רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ללא ביוץאדויוית16/08/2011
הי,
אני מנסה להיכנס להריון.הייתי 1.8 שנים על גלולות קבלתי את המחזור הקודם ב-19.07 אחרי 11יום עשיתי מדי יום בדיקת ביוץ ואפילו לפני 6 ימים עשיתי ביוץ זקיקים הלכתי מאוחר יותר כי בפעם הקודמת שנכנסתי להריון גיליתי שהביוץ שלי אחרי 30 יום.
בבדיקת ביוץ היא אמרה לי שהזקיק קטן ושאני יבוא בעוד 5-7 ימים אחרי 5 ימים קבלתי מחזור. איך זה הגיוני? ומה ההמלצה להבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011לא היה לך ביוץ החודש הזה. תראי מה קורה בחודש הבא אם שוב לא תבייצי פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במגע מיניאיתי16/08/2011
אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כ3 חודשים
כמעט כל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין היא מתלוננת על כאבים באיבר מינה
שאני מסתכל לתוכו אני רואה כמין חסימה קטנה כאילו נשאר חלק מהקרום בתולין באמצע שלא רוצה להיקרע
אני בקושי מכניס את איבר מיני וכבר היא מתלוננת על כאבים אבל לאט לאט החסימה נכנסת יותר פנימה וכואבת בפנים יותר עד שלא כואב לה וככה בפעם הבאה זה שוב ככה
רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא
תודה רבה איתי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במגע מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011יכול להיות שיש לה מחיצה בפתח הנרתיק. היא צריכה לפנות לרופא נשים. אם אכן זו הבעיה ניתן לכרות אותה הרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הריוןסיון16/08/2011
שלום רב,
ילדתי לפני 10 חודשים ואני עדין מניקה את בתי מספר פעמים ביום.
את המחזור הראשון אחרי הלידה קיבלתי לפני 40 יום ומאז לא קיבלתי מחזור.
עשיתי בדיקת הריון ביתית ואיני בהריון (על אף שאני מרגישה נפיחות ובחילות - אולי פסיכולוגי...). מה עשויה להיות הסיבה לאי קבלת המחזור? האם ההנקה גורמת לאי סדירות? כיצד אוכל לזרז את הגעת המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011כל עוד את מניקה יהיו שיבושי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת חלשהאורטל15/08/2011
שלום,
אני מזה חצי שנה בלי גולולות והמחזור שלי סדיר (כל 30 יום).
הוסת שלי חלשה מאד, לרוב אין זרימה ולכן גם אין צורך בתחבושות/טמפונים. הייתכן שמדובר ברירת דקה? האם יכולה להיות סיבה אחרת?
ולגבי הרירית- רופא שבדק אותי 5 ימים לפני הווסת אמר שהרירית שלי 7 מ"מ. האם זה תקין?
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת חלשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011כל עוד את מקבלת מחזור סדיר אין בעיה הורמונלית. רירית 7 ממ היא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בזמן מחזורמיכל15/08/2011
האם אפשר ללכת לבדיקה שגרתית בזמן מחזור או עדייף לדחות את התור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011ניתן אך רצוי ללא דימום (לא ניתן לקחת בדיקת פאפ בזמן מחזור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ברצףpredator15/08/2011
שלום אני בת 21 ונוטלת יאז.נטלתי 2 חפיסות ברצף כלומר במקום להמשיך עם הלבנות עברתי ישר לחפיסה חדשה עם פעילות וכרגע אני בגלולה העשירית והופיע לי דימום שנראה כמו וסת.
האם זה וסת? ואם לא אז מתי בדרך כלל אחרי פעולה כזאת צריך להופיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011כנראה שרירית הרחם שלך לא מחזיקה מעמד שתי חפיסות ברצף. הפסיקי, התיחסי לדימום הזה כמחזור ובעוד 4 ימים התחילי חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה קשור לכמות ההורמונים בגלולות
predator16/08/2011כלומר אם הייתי משתמשת בסוג אחר יכול להיות שהייתי מחזיקה מעמד 2 ברצף?
כרגע זה הפך להפרשות חומות לא לדימום יכול להיות שזה הדימומים ב3 החודשים הראשונים לגלולות? האם עליי חד משמעית להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כל 21 יוםמירב15/08/2011
שלום רב, אני בת 38.5 וילדתי את ביתי הבכורה לפני 6.5 חודשים. עד לפני חודש הייתי מקבלת מחזור כל 26-28 יום והיום קיבלתי מחזור בפעם השניה אחרי 21 יום. האם יש סיבה לדאגה? תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל 21 יום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011יכול לקרות. פני לבדיקת רופא נשים . לא מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת וסתחן15/08/2011
שלום,
לפני כחודשיים לקחתי ברציפות שתי חפיסות של גלולות בגלל שהמחזור נפל על טיסה לחול ורציתי להמנע ממנו. סיימתי את החפיסה והמחזור לא הופיע. בתום שבעת ימי ההפסקה התחלתי חפיסה נוספת ועכשיו סיימתי אתה ושוב המחזור לא מגיע.
עשיתי בדיקת הריון ביתית ומהלחץ אפילו בדיקת דם.. שתיהן מראות שלילי.
מה לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעת וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011יכול להיות שאת צריכה לשנות גלולות לקצת יותר חזקות. אבל חוסר דימום לא פוגם ביעילות שלהן. התחילי חפיסה חדשה במועד ופני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני מחזורגלי15/08/2011
שלום
אני בת 24 וחצי אני מנסה להיכנס להריון כבר 4 חודשים ללא הצלחה קניתי את ערכת הביוץ שזיהתה את הביוץ ועשינו ממש לפי "הספר".
חשוב לציין שהמחזור שלי מגיע כל חודש אך בתאריכים שונים לחלוטין .
בפעם האחרוה קיבלתי ב19 ליולי ובחמישה ימים אחרונים יש לי כאבי בטן חזקים מלווה בדימומים קצרים וקטנים בצבע אדום עד חום דומה בצבעו למחזור אך לא מריח כמו מחזור לא אופייני בכלל למחזורים הרגילים שלי שהם
עשיתי בדיקת הריון ע"י שתן ויצא שלילי .מה זה יכול להיות ???
אם זה אכן המחזור?? ואני צריכה להתייחס לזה כאל מחזור ??
האם זה הריון ? ועשיתי בדיקה מוקדם מדיי ? כי לצערי אני לא יודעת מה זה איחור בגלל שזה אף פעם לא סדיר.
אני לא בארץ ולא יכולה ללכת לרופא המטפל בי אשמח לתשובה דחופה אני מאד מבולבלת מיואשת ומודאגת .
תודה מראש
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011בדיקת שתן להריון תהיה חיובית כשבועיים אחרי הביוץ שהיה.
יכול להיות מחזור ויכול להיות שאם את בהריון אלו דימומי השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דפו פרוברה - דימום שלא נפסקהילית15/08/2011
שלום לכם
קבלתי זריקת דפו פרוברה לפני כחודש בערך
כבר 10 ימים רצוף שאני מדממת דימום ברמה קלה עד בינונית
אינני יודעת כיצד לעצור את הדימום והאם זו תופעה נורמלית
בעבר קבלתי את הזריקה לפני מספר שנים אבל אז לא דממתי כלל וכלל
בעבר קבלתי את הזריקה 3 פעמים כל שלושה חודשים
ילדתי תינוק לפני תשעה חודשים
את הזריקה קבלתי עקב חשש להתפתחות אנדומטיוזיס
אנא תושבתכם בהקדם - מה עושים עם הדימום והאם זה נורמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דפו פרוברה - דימום שלא נפסק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011יכול להחלט לקרות דמום חריג תחת הפרוברה. התיעצי עם רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי צפוי להפסק הדימום?
הילית16/08/2011תודה על תשובתך
הרופא המטפל שלי אינו זמין כעת
מתי הדימום צפוי להפסק? האם בדרך כלל זה נפסק לבד או שיש צורך בטיפול תרופתי להפסקתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזאפרת15/08/2011
2 שאלות:
1. בגלולות אלו ישנן 24 גלולות פעילות ו4 לבנות לא פעילות. האם חובה לקחת את 4 הלבנות או שאפשר לעשות את ההפסקה בת 4 הימים ללא נטילתן?
2. ברצוני לצאת לנןפש בחודש הבא ועל מנת לא לקבל מחזור בתאריך המיועד, אני אצטרך ליטול 2 חפיסות. האם זה בסדר? האם חובה ליטול את שתי החפיסות עד תומן או שאפשר להוסיף נגיד שבועיים ולהפסיק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011את יכולה לדלג על הלבנות ורק לעשות הפסקה של 4 ימים. אם את רוצה לצרף שתי חפיסות זכרי לזרוק את הלבנות. את יכולה לצרף שתיים או לפרק את החפיסה הבאה ולהפסיק מתי שמתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהאפרת15/08/2011
אני כבר כחודשיים לאחר לידה ועדיין סובלת סבל רב באזור התפרים. ישנן דלקות שחוזרות ונשנות ושוב אנטביוטיקה וכיו"ב.שלא לדבר על קיום יחסים... הפעם כשקיבלתי מחזור היו לי כאבים נוראיים באזור הנרתיק והתפרים.
רופאי אומר שהכל נראה תקין מבחינת התפרים אז מה עוד יכולה להיות הסיבה? יש מצב כאלה שסגרו לי את התפרים חזק מידי או משהו דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011יכול לקחת כמה חודשים עד שהאזור עם התפרים נרגע. חכי בסבלנות עוד חודש. לפני יחסי מין מרחי משחת אזרקאין 5% חצי שעה לפני החדירה באזור התפרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אפרת16/08/2011אבל מה לדעתך הסיבה שהכאבים התעצמו כ"כ עם קבלת המחזור? והאם משחת העזרקאין לא תגרום לי לדלקות שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אפרת18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/08/2011לא יודעת מה הקשר למחזור ולתפרים. מבלי לבדוק אותך. משחת עזראקאין לא אמורה לגרום לדלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא פיספוס גלולהאורטל15/08/2011
לקחתי גלולה בשעה 9 בערב ביום שבת ופיספסתי 5 שעות בין הגלולה הזאת לגלולה שלקחתי אחריה (לקחתי אותה בהפרש של 31 שעות) וקיימתי יחסים לא מוגנים..
האם כדאי לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה
מיקי15/08/2011עד כמה שאני יודעת אחרי 12 שעות שלא לוקחים גלולה אז לא מוגנים ואם קיימת יחסי מין זה נראה כמו משהו שבהחלט מצריך, חכי גם לתגובה של הרופא
להבא עשי לעצמך שיטה כלשהי שלא תשכחי אני גם הייתי ככה וזה ממש הפריע לי אז נרשמתי לשירות של מזכירונט שזה סמס חינם לגלולות שאני לוקחת (אני לוקחת פליים) וככה כשאני מקבלת תזכורת כל יום אני פחות שוכחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא פיספוס גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011כן ,אם היית 31 שעות ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרונית15/08/2011
כמה זמן לאחר סיום טיפול אנטיביוטי מתחדשת ההגנה של הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2011שבועיים בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)