מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום בלתי מזוהה .רונית22/08/2011
שלום , שמי רונית . בשנה האחרונה שמתי לב שבשפה אחת באיבר המין שלי יש צבע סגול והאזור נראה רקוב . יש בו הרבה עור , זה לא מציק או כואב אבל אני עדיין דואגת .
זה מתשט וחוזר אחורה לעיתים , בלי כאב או תסמינים כאלה , אשמח לתשובה , רונית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בלתי מזוהה . - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2011אי אפשר לאבחן מבלי לבדוק אותך. פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הוא הטיפול המתאיםאור21/08/2011
לדלקת חיידקית בנרתיק? להחדרה/נטילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא הטיפול המתאים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/08/2011שאלה מוזרה ולא ממוקדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלולה21/08/2011
שלום,
היום התחלתי את חפיסה ראשונה של גלולות (אני ביום השני של המחזור). אני יודעת שמקובל בד"כ להתחיל גלולות ביום הראשון אך לא יצא לי לקחת אתמול.
השאלה היא מתי אני אהיה מוגנת? הבנתי שחלק אומרים עוד שבועיים וחלק ממליצים לסיים את החפיסה ורק בחפיסה הבאה אהיה מוגנת.
אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא סדיר
מורני21/08/2011שלום
בחודש ינואר הפסקתי עם גלולות שלקחתי שנים. 4 חודשים המחזור היה סדיר (ממש כמו שעון). אח"כ הייתה הפסקה של חודשיים+ בלי דימום, ואח"כ התחיל דימום חזק ונחלש במשך חודשיים רצופים. לאחר סיום הדימום בבדיקה אצל רופא השנים נאמר כי יש לי צ'יסטה. לאחר בדיקת אולטראסאונד הטכנאית אמרה כי הצ'יסטה נובעת מביוץ וככל הנראה תרד לבד. את הנתונים על הבדיקה עדיין לא קבלתי בדואר. אחרי החודשיים של הדימום הייתה הפסקה של שבועיים בדימום ושוב קבלתי היום. ממה זה יכול לנבוע כל ה"בלאגן" הזה במחזור? מעבר לזה, אם ישנו דימום ואני הולכת לרופא הנשים שלי, האם נעשית בדיקה במצב שיש דם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות הגבתי במקום ליצור הודעה חדשה
מורני21/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 חבילות גלולות יאז ברצף!predator21/08/2011
אחרי הלקיחה הרצופה בחבילה השנייה בגלולה העשירית התחיל להופיע לי דימום...הבנתי שעליי לעשות הפסקה ולהתחיל חדשה רק אחרי יומיים מהדימום כלומר בגלולה ה13 לקחתי 4 ימי הפסקה והיום התחלתי חפיסה חדשה. השאלה היא מה לגבי ההגנה שלי כרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לדלג?
predator23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 חבילות גלולות יאז ברצף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/08/2011לא היית צריכה לעשות הפסקה אלא לסיים את החפיסה השניה. קשה לומר האם את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף ביותר!
predator24/08/2011אני שאלתי את אותה שאלה לפני שבוע ואחד הרופאים שלכם אמר לי לעשות הפסקה כי הרירית שלי לא עמדה ב2 חבילות וכששאלתי אם זה בהכרח כמובן שלא ענו לי בגלל זה עשיתי אותה. מה זאת אומרת? מעתה והלאה אני לא אדע אם אני מוגנת?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה ואיחור במחזורמישהי21/08/2011
לפני יותר מחודש ניגשתי לרופא נשים במטרה לקחת גלולות, הוא עשה לי בדיקה גניקולוגית ומצא לי ציסטה בשחלה.
נשלחתי לבדיקות דם והבדיקות יצאו תקינות.
המחזור של החודש האחרון הגיע במועדו אך הוא היה מוזר מאוד, חשבתי שמדובר בהשתרשות מרוב שהוא היה כל כך חלש ולא אופייני למחזור הרגיל שלי.
כעת המחזור שלי מאחר..הוא אמנם אף פעם לא היה סדיר אבל תמיד נע בין 25-30 יום..היום זה היום ה31 וטרם הופיע ההפרשות החומות המלוות אותי תמיד לפני הופעת המחזור.
האם האיחור במחזור יכול לנבוע מהציסטה בשחלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה ואיחור במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/08/2011רצוי לבצע מעקב אחר גודל הציסטה לאחר מחזור הבאבאשר לסקירות המחזור כמובן שתמיד יש לשלול הריון במקרה של איחור
על כוח מקרה. דרשמעקב רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפסקת גלולותרונית21/08/2011
שלום,
אני נוטלת גלולות מסוג אסטל קרוב ל-3 שנים.
רציתי לדעת אם לאחר הפסקה של כמעט שבועיים מהגלולות שבעקבותה הופיעו לי דימומים, אני יכולה להתחיל לקחת חפיסה חדשה..? מתי יגיע המחזור?
או שאולי עדיף לחכות להשלמת חודש לפני החפיסה החדשה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011כדאי שתחכי למחזור ממש וביום הראשון שלו התחילי גלולות. הבעיה היא שלא ברור מתי המחזור יגיע עם כל הדימומים האלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ראשונה בחפיסהשיר21/08/2011
שכחתי לקחת בזמן את הגלולה הראשונה בחפיסה, וישר כשנזכרתי (כ-9 שעות מאוחר יותר ממועד הלקיחה הרגיל שלי) לקחתי אותה. האם נפגעה הגנתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ראשונה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011לא, קחי במועד את הגלולה הבאה ואין בעיה( תוך 12 שעות צריך להשלים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בגלולה.. עד כמה גרוע?SM21/08/2011
שלום
את הגלולה השישית שלי לקחתי בטעות במקום בשעה 7 בערב ב-12 בלילה...
מה עליי לעשות האם אני מוגנת??? תודה
אנחנו במילא בשבוע הקרוב לא נהיה יחד
ועוד משהו, גלולות אסטל אמורות לקצר במקצת את זמן המחזור?? זה עדיין נמשך אצלי 7 ימים...אמנם קצת פחות בכמויות.ץץ זה אמור להתקצר מתישהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בגלולה.. עד כמה גרוע? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011אם לקחת תוך 5 שעות את גלולה את מוגנת. את הבאה תקחי במועדה. לא בהכרח הגלולות יקצר את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הגלולותליאור20/08/2011
אני לוקחת גלולות כבר שנתיים, התחלתי איתן בשביל לסדר את המחזור. ועכשיו זה כדי לא להיכנס להיריון. בשלושה חודשים האחרונים המחזור כמעט לא הגיע לי, כי אני אנמית
ואם הגיע זה ליום או כמה שעות ונגמר באותו היום.
האלה שלי היא, האים יש קשר בין נטילת גלולות לאורך זמן וחוסר במחזור, לבין זה שלאחרונה כמעט ואין לי חשק לסקס.
זה קשור להורמונים או משהו כזה?
התיסכול בא בעיקר מחבר שלי שחושב שלא בא לי עליו. קשה לי להסביר לו שפשוט אין לי חשק. ופעם זה היה בתדירות של כמעט כל יום. ועכשיו בקושי פעם בשבוע.
אני לא יודעת אם זה קשור אחד לשני.
ואם כן, מה עושים?
(אני לוקחת במקביל ברזל, וויטמינים בעצתו של נטוראפת. שיניתי גם את הרגלי התזונה שלי בהדרגה, בדגש על הברזל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011חלק מהנשים שנוטלות גלולות מאבדות את החשק המיני. הדרך היעילה ביותר לבדוק אם זה בגלל הגלולות זה להפסיק אותן והשתמש בקונדומים למשך חודשיים. תוכלי לבדוק גם אם החוסר בדימום יסתדר.
אפשרות אחרת זה לנסות ולהחליף סוג גלולות. התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהדניאל20/08/2011
שלום רב,
בשבועיים האחרונים ניגשתי לבדיקת נשיפה לחיידק הHP בעקבות צרבות רבות.
הבדיקה יצאה חיובית, ורופא הגסטרו רשם לי טיפול כנגד החיידק הכולל את התרופות הבאות:
1. MOXYPEN
2. CLARYTHROMYCIN
3. OMEPRAZOLE
הראשונות הן אנטיביוטיקה והשלישית לדעתי תרופת גסטרו..
עליי לקחת את התרופות למשך 10 ימים, ולהמשיך בתרופת גסטרו למשך שבועיים נוספים לאחר מכן.
ידוע לי כי סוגי אנטיביוטיקה שונים פוגעים ביעילות הגלולות, ואם כן, האם הכדורים שנרשמו לי גם לוקחים חלק בכך? מה לגבי התרופה השלישית? הגסטרו?
לכמה זמן נפגעת יעילות הגלולות ומה לעשות? האם עליי להמשיך לקחת את הגלולות בזמן הטיפול בחיידק? אחרי כמה זמן לאחר השימוש בתרופות תתחדש יעילות הגלולות?
סליחה על השאלות הרבות, אני פשוט רוצה לכסות את העניין בצורה הברורה ביותר והמדוייקת ביותר.
תודה רבה על העזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011מוקסיפן בטוח פוגעת בספיגת הגלולות ולכן כל נטילת האנטיביוטיקה ושבועיים אחר כך את צריכה להשתמש בקונדומים בנוסף
אמפרדקס לא פוגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחנו ליטול נובהרינג חדשהבעל20/08/2011
אשתי שכחה ליטול נובהרינג חדשה במועד הקבוע. האם צריך לחכות שבוע ממועד הכנסת הטבעת החדשה, שבועיים, שלושה, כדי לקיים יחסים? ממתי הטבעת מגינה? אודה להתייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחנו ליטול נובהרינג חדשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011אם היא שכחה להחדיר בזמן היא אינה מוגנת שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון בחו"לreut20/08/2011
אני מטיילת במזרח 3 שבועות ונשארו עוד שבועיים. הבריאות שלי תקינה אך כרגע התזונה לקויה (חוסר בבשר, דגים). אני רוצה להיכנס להריון. האם זה יכול להפריע לכניסה להריון או לבריאות העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון בחו"ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/08/2011לא מפריע לכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון בחו"ל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/08/2011חשןב ליטול מנחלה פולית לא ברנר מה זה תזונה לקויה
כמובן שאיזון בדיאטה זה חשוב להריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בהריוןאירית20/08/2011
האם מותר? אסור? מומלץ? לקיים יחסי מין לאחר IVF ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בהריון
אירית20/08/2011אני 3 שבועות לאחר UVF. ה BETA - 105
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס לאחר IVF
אירית20/08/2011תיקון טעות. 3 שבועות אחרי IVF בחו"ל הבתא אחרי שבועיים 105. האם מותר סקס כי רופא אחד המליץ והרופא שלי אמר להמנע?
מה הנכון כדי לא לגרום נזק. אשמח לדעת באיזה שבוע אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בהריון - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011אם הכל תקין
אין שום בעיה
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מין היילודענת20/08/2011
שלום,
בקרוב אהיה בת 37, לצערי עדיין רווקה ומאוד רוצה ילדים.
אני שוקלת להביא ילדים לבד או עם בן זוג שרוצה גם ילדים (בכל מקרה, כנראה שאהיה חד-הורית).
מאז שאני ילדה וחושבת על עצמי כאמא, אני רואה את עצמי חובקת בת. זה קורה באופן אוטומאטי.
אני עובדת עם ילדים כבר שנים רבות, ותמיד נהנתי יותר בחברת בנות - הן יותר אוהבות יצירה (ואני מאוד מחוברת לאמנות), לרוב הן יותר רגועות, יותר מתרפקות. אני מתחברת יותר לבגדים של בנות, שיחות של בנות. זה אולי נשמע מגדרי מידי, אבל במשך השנים אלה הדברים שאני רואה וחווה.
שלא יהיו אי הבנות - יש בנים מקסימים ואני יודעת שגם יש בנים שמתנהגים כפי שתיארתי, אבל בכל זאת הצורך לבת הוא מאוד גדול אצלי.
אם הייתי בת 30, היה לי מספיק זמן כדי להביא 3-4 ילדים, כשהסיכוי לילדים משני המינים הוא גבוה.
אך מפאת גילי, אין לי הזדמנויות לכמה ילדים (לכל היותר 2 , כך נראה לי - גם באופן כלכלי) ולכן חשוב לי לממש את הרצון לבת.
אני יודעת שהיום אפשר לבחור את מין היילוד, אך לרוב האופציה הזאת פתוחה כשמדובר בסיכון בריאותי או כאשר לזוג יש 3 ילדים מאותו המין והם חפצים בילד נוסף מהמין האחר.
האם יש סיכוי שהועדה תאשר לי לבחור את מין הילד שלי?
אני רוצה לציין שאם תהיה לי בת, ואח"כ אהיה שוב בהיריון, זה יותר מבסדר שיהיה לי בן. אין לי ספק שאתחבר אליו ואוהב אותו. אבל שוב, בגלל גילי, אני לא יודעת אם אצליח להיכנס להיריון שני, ולכן מאוד חשוב לי שתהיה לי בת.
אודה לכם לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מין היילוד - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011את לא עומדת באמות המידה החוקיות בישראל לבחירת מין הילוד
בפניך 2 אפשרויות
1 לבצע בחול היכן שזה חוקי
2 לנסות שיטות פחות מהימנות
אני ממליץ לך לקוות שהילוד יהיה בריא ויבוא בבמהרה ותו לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות שפתים חיצוניות בפות?אור19/08/2011
שלום, בכל פעם אחרי מחזור אני מרגישה באזור השפתים החיצוניות מעין פצעים. הכוונה להתנפחות של העור שנראה אדום. ואם נוגעים בזה מרגישים שזה קשה וגם כואב . מופיע כל פעם לאחר מחזור ,נעלם אחרי 5 ימים. ראיתי באינטרנט תמונות של קנדלומה ,שזה גידול של העור , כאילו התווספה חתיכת עור. כאן אין גידול של העור אלא התנפחות כמו פצע בגרות שנראה אדום ואם נוגעים בו הוא קשה מאוד וכואב ונעלם אחרי 5 ימים .תמיד לקראת סוף מחזור . מה זה יכול להיות . בבקשה , אני אלך לרופא אבל תנו בבקשה כיוון.מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות שפתים חיצוניות בפות? - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011אולי אלרגיה לתחבושת או לטמפון
לא ניתן באמת לדעת ללא בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)