מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולת מיקרולוטצופית25/07/2011
ילדתי לפני כחודש וחצי. אני מניקה מלא והרופא נשים נתן לי מרשם לגלולת מיקרולוט. אני שומעת מהרבה נשים על תופעה של דימומים עקב לקיחת הגלולה. התחלתי לקחת אתמול גלולה ראשונה וברצוני לשאול האם ייתכן שלא אראה דימום כלל או שתמיד קיימים דימומים כשמתחילים ליטול את הגלולה?דבר נוסף האם נכון שהגלולות מונעות מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מיקרולוט - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011הנושא של הדימומים לא מחייב חשוב ליטול את הגלולות לפי הוראות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףטל25/07/2011
אני שבוע לאחר לידה רגילה עם אוקסיטוצין, עם מעט תפרים אשר כבר הפסיקו לכאוב אולם מזה חמישה ימים אני מרגישה כאבים מאוד חזקים באזור הקליטוריס במיוחד בעמידה ממושכת ובזמן הנקה. יש לציין כי לא הוחדר קטטר שתן במהלך הלידה. אני נוטלת אופטלגין כמעט כל 6 שעות עקב הכאבים וזה הדבר היחיד שעוזר (שטיפות לא עוזרות להרגיע את המקום).
שאלתי היא: האם זה נורמלי, ממה זה יכול לנבוע, כמה זמן זה אמור להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011לא מדובר בתופעה שכיחה דורש בדיקה ע"י רופא נשים
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות נגד הריוןאמא25/07/2011
מהו פרק הזמן המינימלי הדרוש לנטילת גלולות נגד הריון בכדי לסדר את המחזור לקראת ליל הכלולות ולמניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות נגד הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011לא ניתן לקבוע זמם מינמיאלי מאחר וחלק מהגלולות מתאימות פחות לחלק מהנשים
ועל כן רצוי ליטול את הגלולות לפחות חודשיים לפני ליל הכלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בוגינהנורית קאפ25/07/2011
שלום,
אני כבת 40, בהריון שלישי. שמתי לב שבתוך הנרתיק, בחלק הקרוב לשפתיים, ישנה מעין חתיכת בשר אדומה. שאלתי היא מה זה יכול להיות והאם זה נורמלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בוגינה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011חושב להבדק על מנת לוודא עם מדובר ברירית עודפת
ציסטה?
נא לפנות לרופא נשים לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה וגינליתטלי25/07/2011
שלום, לפני כמה חודשים הייתה לי פטרייה. טיפלתי בה באמצעות נרות אגיסטן. טיפלתי רק פנימית ולא חיצונית וכנראה שהיא לא חוסלה לגמרי. לפני כמה ימים השתמשתי בשטיפה אינטימית והמקום נעשה אדום והתנפח. בנוסף החלו גם כאבים במפשעה (ללא פצע במקום).
תור לרופא שלי- רק עוד 3 שבועות.
מה אני יכולה לעשות? יש לי סיבה ללחץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה וגינלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011להקדים תור לרופא נשים
לא ניתן להמליץ על טיפול בזיהום אפשרי ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסITAL25/07/2011
לבעלי יש הרפס השפתיים נראה לי שנדבקתי באבר המין, צורב, קצת כואב ופנים הפוט אדום לוהט.
בעבר רופא צייד אותי בכדורי זובירקס 400 והתחלתי לקחת
אני בחו״ל ולא רוצה ללכת כאן לרופא
האם זה יכול להזיק אם זה לא הרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011במידה והתסמינים מוכרים לך מבעבר ניתן להתחיל בטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה אפשרי?אנונימי25/07/2011
יש אפשרות בזמן יחסי מין לעשות פיפי ללא שליטה ובכלל ללא הרגשה שאני עושה פיפי?
אני חושבת שקרה לי אבל אני לא בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה אפשרי? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011בהחלט יתכן
באבחנה מבדלת יתכן ומדובר בשפיכה על רקע של עוררות מינית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי25/07/2011יש אפשרות למנוע את הפיפי.. איכשהו לשלוט על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים!מירית25/07/2011
ביום שישי בערב נגמר לי המחזור וביום שבת בלילה כמעט קיימתי עם בן זוגי יחסי מין מלאים, אני מוטרדת ממספר דברים שהתחרשו ורציתי לדעת אם יש לי על מה בכלל.
ראשית הוא היה עם קונדום והיינו במגע מיני , לא הייתה חדירה אבל בדיוק כשאבר המין שלו נגע בשלי הקונדום ניקרע, לא הייתה חדירה והוא גם לא גמר אבל הרגשתי רטיבות קטנה באזור השפתיים איפה שהדגדגן ומיד ניגבתי .
בפעם השנייה עשינו תנוחת פרפר והוא גמר לי על החזה .
האם יש לי סיבה לדאוג מהמצב המתואר?
חשוב לציין כי לא הייתה חדירה כלל למרות המגע המיני עם הקונדום!!!!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011סיכוי קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין גלולות למניעת הריון והשמנהנעמה24/07/2011
שלום, רציתי לדעת עד כמה נכון המיתוס הזה שאומר שגלולות יכולות לגרום להשמנה? אני פשוט רוצה להתחיל לקחת בפעם הראשונה (אני בת 23) ואני קצת חוששת מהנושא של ההשמנה..אשמח לתשובה בנושא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין גלולות למניעת הריון והשמנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/07/2011יותר מדובר על הקשר שבין אוכל והשמנה
גלולות יכול לגרום לבצקות ומלצאות אך לא להשמנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הם זו אלרגיה?ורה כהן24/07/2011
לרופא הפורום שלום,
קיימתי יחסי מין ללא קונדום עם החבר החדש שלי, השתמשנו בנוזל סיכוך וגם בג'ל תינוקות שזה כמו שמן תינוקות.
אחרי יומיים התחלתי להרגיש גרד בנרתיק, הייתי אצל רופאת נשים והיא ראתה הפרשה לבנה ולכן נתנה לי איטרנול נגד פטריות. לאחר שכבר סיימתי את הטיפול בתרופה, היא חזרה אליי עם תשובה שלילית- ז"א המשטח הראה שאין לי פטרייה ולא חיידק.
שאלותי הן: מדוע עדיין מגרד לי באיזור ומדוע בעת מתן שתן יש לי צריבה?
האם זו אלרגיה,( מאחר והמשטח יצא שלילי) או שיש מחלות ופטריות שלא מזוהות בבדיקה? ואם כן איך מטפלים באלרגיה ובגרד בנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם זו אלרגיה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/07/2011את צריכה לחזור לרופאת נשים ולהתיעץ איתה על סמך הממצאים והמשך הגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 11.5ריקי24/07/2011
שלום,
בתי בת 11.5 התחילה את ההתפתחות בגיל 10.
היום ראיתי כי התחתונים שלה עם כתמים חומים ומעט ממש מעט דם על התחתונית.
האם זה אומר שהיא קיבלה מחזור או שזאת הקדמה למחזור שיגיע בימים הקרובים.
אשמח להתיחסותכם....אני רוצה להכין את הילדה.
נ.ב.
אין לה כאבי בטן.
ערב טוב
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תתיחסו
ריקי27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 11.5 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/07/2011כתמים חומים בהחלט יכולים להיות המחזור הראשון. כדאי לדבר עם הילדה על התהליך אם לא דיברו איתה עד כה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפדניאלה24/07/2011
שלום,
בת 23 היה לי בן זוג קבוע 5 שנים, בדיקות פאפ תקינות. אחרונה בוצעה ב 3/11 .אחרי חודש התחלתי לשכב עם בן זוגי החדש(הנוכחי). מתי עלי לבצע את הבדיקה באה?
אציין כי אני מבקשת פאפ פעם בשנה מרופא הנשים שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאחת24/07/2011
האם בשבוע הפסקה מקבלים מחזור באותו היום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011בדרך כלל לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלה השמאליתשרה24/07/2011
הי שמי שרית, בת 35 , בריאה, במשך שבוע ימים כואב לי בשחלה השמאלית, מן סוג של לחץ וכמו כאב בטן מתמשך, בנוסף היום קבלתי ווסת 24/7 למרות שאני אמורה לקבל ב 01/08, פעם האחרונה שהיה לי ווסת זה בתאריך 04/07 , המחזור התקצר לי מ 28 יום ל 20 יום, בנוסף לפני שבוע היו לי כאבי ראש וסחרחורות, עשיתי בדיקת דם ויצא ברזל וכדוריות דם נמוך מהרגיל.
מה אתם ממליצים לעשות, האם ללכת לרופא נשים לבדוק את השחלה, ומה זה יכול להיות
בדרך כלל אין לי כאבים בשחלה, רק מרגישה אולי יום אחד קצת עקצוצים.
אשמח לתשובה מהירה להכוונה להמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשחלה השמאלית - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011ללכת לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור לאחר יחסי מין בפעם הראשונהעדן24/07/2011
היי,
בשבוע שעבר שכבתי לראשונה עם חבר שלי..
זו היתה הפעם הראשונה שלי,והפעם הראשונה שלו..
השבוע אני אמורה לקבל מחזור.
יש לציין שמהפעם הראשונה שקבלתי את המחזור[בגיל 12]
הוא אף פעם לא אחר לי.
האם בעקבות קיום יחסי מין בפעם הראשונה המחזור יכול לאחר לי?
אני ממש ממש לחוצה בעניין הזה.
עוד דבר-
כבר יומיים אני מרגישה שאני צריכה לשירותים[שתן] וכשאני מגיעה לשירותים
ממש בקושי יוצא לי,וקצת שורף לי בנרתיק.מה עושים עם זה?
אשמח לתשובה.
תודה,ספיר [16]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור לאחר יחסי מין בפעם הראשונה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011אין קשר בין הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,
עדן24/07/2011אבל מה אני עושה עם השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)