מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהאחת24/07/2011
אז הסיפור הוא כזה: לפני כחודשיים שכחתי לקחת גלולה,ולאחר קיום יחסים לקחתי פוסטינור בפחות מעשרים וארבע שעות. לאחר כשבועיים ביצאתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. כמובן גם שאני מקבלת מחזור רגיל בשבוע ההפסקה. נשמע הזוי אבל עם כל זה אני בחרדות לגבי הריון אפשרי מאותו המקרה...מה הסיכויים להיכנס להריון במצב שתיארתי???(שכיחת גלולה+פוסטינור)והאם מחזור בשבוע ההפסקה שולל הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011אין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקוף רחם - בקשה להסברשני24/07/2011
שלום,
אני ובן זוגי מנסים להרות מזה מספר חודשים. שלחו אותנו למספר בדיקות: הממוצע של שתי בדיקות הזרע של בן זוגי הראו על רמת תקינות בינונית של הזרע: 8 מילון זרעונים ומורפולוגיה 7. שאר הפרמטרים תקינים. לי עשו שתי בדיקות ביוץ : בראשונה התוצאה הראתה שלא בייצתי - אך בדיוק באותו החודש באופן מפתיע קיבלתי מחזור לאחר 40 יום ולכן כנראה איחר לי הביוץ באותו החודש. לאחר חודש עשיתי בדיקה נוספת והבדיקה הראתה שיש לי ביוץ ושההרמונים שלי תקינים ביום השלישי של המחזור.
הרופא שלח אותי לשיקוף רחם. החדרת החומר לרחם כאבה לי ברמות שלא הכרתי - הרגשתי שהכאב מגיע לי עד לגרון וגורם לי לתחושת חנק....לא נורא - עבר - אך כששאלתי את הרופא המבצע: מה עם החצוצרות שלי הן חסומות??? הוא ענה שהוא אינו רואה פיזור....ולהלן התוצאות:
"צואר רחם וחל רחם מודגמים מידית. משמאל יש מילוי אך אין פזור. מימין יש מילוי לא נראה פזו חצוצרת "מתנפחת". יש לשלול פקטור מכני ע"י לפרוסקפיה אבחנתית". כשהגעתי עם ההסבר מהרופא המשקף ועם הדי וי די הרופא שלי כעס מאוד וטען שבדי וי די רואים רק חצוצרה אחת ולפי הצילום הזה צריך לעשות לי הפרייה. כמובן שבאותו הרגע הרגשתי אך אני כמעט מתמוטטת. ניסתי לדלות הסברים- אך ללא הועיל.
הרופא שלי שלח אותי לעשות את שיקוף הרחם באופן פרטי באסותה או לחלופין לבקש את כל הצילומים מהמחלקה שעשתה לי את השיקוף. ביקשתי מהם שוב את הדי וי די אך אין חדש - זה בדיוק אותו השיקוף.
מה עליי לעשות? אני מיואשת....
אני בת 31, בריאה, לעולם לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים למעט בשנה האחרונה. אני עושה בדיקות ביוץ כמעט כל חודש והביוץ שלי נע מהיום ה 14-19. יש לי מחזורים סידרים החל מגיל 14.
האם לעבור שוב את החוויה הנוראית של שיקוף הרחם ועוד באופן פרטי?
מה זה אומר "חצוצרה מתנפחת"?
האם יש לי דלקת בחצוצרה? ואם כן, האם אני לא צריכה לטפל בזה?
האם לאישה המבייצת עם בן זוג בעל זרע בינוני וחצוצרה אחת לא תקינה האם בכל זאת ניתן להיכנס להריון בדרך הטבעית?
מדוע החצוצרה שלי היא כזאת? האם נולדתי ככה? האם זה בר תיקון? או שפשוט יש לי חצוצרה לא תקינה?
יש לציין ואני לא יודעת אם קשור שלפני 8 שנים סבלתי מכאבי בטן תחתונה לא מוסברים כולל דימום, עבר ולא מצאו דבר. ולפני שנתיים סבלתי מכאבי תופת בבטן תחתונה ורצפת אגן - הגעתי למיון הרופאה שעשתה לי אולטראסאונד וגנאלי טענה שאני מבייצת וזה היה ביום ה 17 למחזור.
בנוסף:
מדוע בשיקוף הרחם שעשו לי לא הייתה התייחסות לתקינות או אי תקינות הרחם שלי?
ההודעה שלי ארוכה אבל אני חייבת תשובות! היא קשה לי להיות באוויר ולא להבין...
תודה ענקית
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקוף רחם - בקשה להסבר - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011ברור שלא ניתן לת לך תשובה רצינית ללא ממצאי הבדיקות ממש
אבל אם באמת יש חסימה של שתי החצוצרות יש צורך בהפריה חוץ גופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי שלא נענתהמירב24/07/2011
בת3 2עם כאב בצד אחד של המפשעה בצד שמאל, לאחר שהייתי אצל רופא תורנית שהתסלכה חיצונית ואמרה שהיא לא רואה סיבה והיהה לי גם קצת נפיחות וגרד בשפה בצד אחד נתנה לי טבע קוטן ואמרה לטפל בחיידקים ידידדותים, אציין אין פצע או אדמומיות אבל יש מן כאב מוזר בין הרגל למפשעה אין בלוטות, שאלתי האם יכול להיות קשר לציסטות שהיו לי בעבר תמיד בשחלה שמאלית ?אציין אני ממתינה לרופא הנשים שלי שיגיע ביום שלישי ויבדוק יסודית אבל הייתי שמחה לקבל את חוות דעתם בעניין אם זה יכול להיות קשור לחלק העליון איפה שהשחלות או שאין קשר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי שלא נענתה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011לא ניראה שזה קשור לשחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיבות לאיחור במחזוררונית24/07/2011
מה יכולות להיות הסיבות לאיחור של המחזור שהן לא הריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבות לאיחור במחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011הרבה סיבות
בשביל לדעת את כולן תאלצי להתמחות בגניקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאימות התוצאהמבולבלת24/07/2011
שלום,
האם אחרי שתי בדיקות היריון ביתיות שתוצאותיהן היו שליליות (אחת נעשתה בבוקר, השנייה נעשתה שבוע אחרי אך בשעות הערב) האם עדיין צריך לעשות בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לאימות התוצאה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011בדרך כלל לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אני מקיים יחסי מין בבקשה תענו ..LIor24/07/2011
שאלה חשווובה באמת ...
קיימתי יחסי מין עם חברה שלי לפני שבוע וחצי בלי אמצעי מניעה אני לא יודע עם "טיפות האהבה" האלו נכנסנו ועכשיו היא לא מרגישה טוב יש לה כאבי בטן הקאות וכדו' ,
מה אני יכול להסיק ממצב כזה ? בלי לערב בתי חולים וכל האפשרויות האלה אני רוצה לדעת ומהר תתודה לעוזרים וחשוב שזה יהיה אנונימי הגישה לאפשרות ...
תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שלום24/07/2011אני לא מכירה סימפטומים להריון חוץ מהקאות וכדומה- אבל זה לדעתי האישית רק מתחיל בחודשים הבאים לא שבוע אחרי...
בכל מקרה, מה שאתם צריכים לעשות זה שבועיים אחרי מגע מיני לא מוגן לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון (עדיף אפילו 2- רק כדי להיות בטוחים).
ופעם הבאה לקנות פוסטינור, או ללכת ולהתייעץ עם רופאת נשים על אמצעי הגנה שיהיו מתאימים לה.. (במידה ואתם באמת רציניים).
בכל מקרה, אל תדאג, תנשום עמוק, תעברו את הבדיקה יחד, ושיהיה המון המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני מקיים יחסי מין בבקשה תענו .. - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011זה מוקדם מידי להריון
ברוב המקרים סתם וירוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאלה בקשר להתקן תוך רחמיסיוון23/07/2011
האם ניתן בזמן גרידה לשים התקן?
במידה ולא, כמה זמן לאחר גרידה (או הפלה תרופתית) ניתן להתקין התקן תוך רחמי?
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, שאלה בקשר להתקן תוך רחמי - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011ניתן
אך לטעמי לא רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםמלי23/07/2011
אני אשה בת 50 בעלת מחזור סדיר. פעילות הורמונלית תקינה.
אין לי דימומים או ציסטות. וכל כאב איני חשה.
10 ימים לפני המחזור הרופאה ערכה לי בדיקת אולטרסאונד בו נראתה הרירית בעובי 16.3 מ"מ.
יום לאחר סיום המחזור (ביום החמישי מתחילת המחזור שהיה מעט קצר) נערכה שוב בדיקת אולטרסאונד ונראתה רירית בעובי 8 מ"מ.
נערכה ביופסיה ואני מאוד מודאגת.
מה משמעות של עובי זה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011ברוב המקרים כלום
המתיני לתשובת הביופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה קורה ?נירה23/07/2011
שלום רב,
שמי נירה בת 38 לאחר לידות בזמן האחרון לאחר הביוץ הפרשות חומות עד המחזור הבא בקיצור מנוטרלת מים,בריכה,ויחסי מין.
למה זה קורה לי? ומה הפתרון לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה קורה ? - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011יש לבדוק את רירית הרחם בסונר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר פלד
נירה24/07/2011אולטרסאונד שנמצא מיומה 2.5 ס"מ בחלל הרחם הוצע לי גלולות אך איני רוצה כרגע כי אולי ארצה שוב להיקלט להריון.
האם יש פתרון אחר חוץ מגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר פלד - תגובה
ד''ר יואב פלד27/07/2011אפשר לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית להסרה של המיומה
את יכולה ליצור קשר עם המזכירה שלי לפי הטלפון לאחר חתימתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר?ד"ר פלד
נירה27/07/2011שלום רב,
האם יש קשר בין המיומה לבין ההפרשות החומות שבאות בזמן הביוץ ונשארות עד למחזור שיגיע .
כי בתקופה קצרה בערך חצי שנה שלקחתי גלולות לא היו לי הפרשות חומות כלל והשתמע מכך שההפרשות היו ממצב הורמונלי בלבד ללא קשר למיומה.
הבנתי שמסירים מיומה רק שהיא עושה בעיות כגון?: דימומים כבדים ושהיא גדולה מידי ועושה בעיות.
ולי תודה לאל אין שום דבר מהסימנים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נירה05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נירה24/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נירה25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נירה07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת נרות פטריה בנרתיקאנונימי23/07/2011
שלום ד"ר,
התגלתה אצלי פטריה בנרתיק עקב ריחות לא נעימים וגירודים. הרופאה נתנה לי להשתמש בגינו דקטרין 3. שמתי לבנתיים 2 נרות והיום אחר הצהריים ירד לי דם,לא דם של מחזור.
אני לא יודעת למה ירד לי הדם הזה ויכול להיות שמהנרות אבל גם לא ברור לי העניין.
חשבתי שאולי נקרע לי מעט קרום הבתולים אבל בכלל החדרתי את הטמפון לפני שהלכתי לישון ולא אחר הצהריים.
אשמח לתשובה מהירה.
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת נרות פטריה בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011יש הרבה סיבות אפשריות
כולן לא מסוכנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהשירלי23/07/2011
לבן זוגי התגלה מחלת המין זיבה .....ואצלי אין שום תופעות חוץ מהפרשות ירוקות שאני תמיד סובלת מהפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011פני לרופא לקבלת טיפול מידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםיעל23/07/2011
לפני כמה ימים היו לי כאבים חזקים בצד ימין (אזור הכליות). הלכתי להבדק, היה לי דימום חלש בתאריך המחזור. באולטרסאונד ראו ממצא בשחלה ימנית שנראה להם כמו המטומה. שוחררתי, בבדיקת דם של בטא יצאה תוצאה 66. לפי הבנתי קיים הריון. הדימום התגבר וגם היו בו גושים. האם יתכן שהממצא שמצאו הוא הריון מחוץ לרחם? אם כן זה כלכך קשה לזיהוי? מה הסימפטומים? מה עלי לבדוק? אם ההריון ברחם, היו רואים בשלב זה? (שבוע בו הייתי אמורה לקבל מחזור כלומר שבועיים אחרי ביוץ). תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחוץ לרחם - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011עליך לבצע בדיקת הריון נוספת בהקדם
ולהיות במעקב רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה אחרי הפלה טבעיתקרן23/07/2011
שלום
הייתי רוצה לדעת האם מותר להיכנס לבריכה חודש אחרי הפלה טבעית, למרות שעדיין יש מידי פעם דימום (לשים טמפון) והובחן שנישארה שארחת ברחם. האם זה יכול להוביל לזיהום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריכה אחרי הפלה טבעית - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011עדיף להמתין עד סילוק השארית ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףף בבקשהשוש23/07/2011
שלום אני נוטלת גלולות הרמונט כבר שנתיים ורציתי לברר האם יש כדורים נוספים מלבד אנטיביוטיקה שמשפיעם על הגלולות. אני חולה מסםר ימים ולוקחת כדורים נגד צינון ביום ובלילה. אשמח לתשובה מהירהה תודרה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוףף בבקשה - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011כדורים נגד צינום לא מפחיתים השפעת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתמשך עקב שימוש בטבעת נוברינגגלי23/07/2011
שלום,
לפני כחודש (עם תחילת המחזור האחרון) התחלתי להשתמש בטבעת. עברו כמה ימים מאז שהמחזור הסתיים ואז התחלתי לדמם שוב, כבר מעל שבועיים עכשיו..
מאז עבר חודש ולפני יומיים הוצאתי את הטבעת אבל אני פוחדת אם זו תגובה לא שגרתית, או רק תופעת לוואי של תחילת השימוש בטבעת.
עדיין לא התייעצתי עם הרופא שלי, כי חשבתי שזה יעבור אבל גם בשבוע מנוחה מהטבעת עכשיו אני ממשיכה לדמם..
אודה לכם על כל מידע מבאר נוסף,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מתמשך עקב שימוש בטבעת נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד24/07/2011ככה זה בחודשהראשון ברוב המקרים בחודש השני זה חולף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)