פורום גניקולוגיה - רפואת נשים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת בטא- לחוצה מאד .
    אילנה
    20/07/2011

שלום רב הביוץ שלי היה ב 6.7 .וקיימנו יחסים סביב תאריך זה מידי יום וגם באתו היום.
    ב 19.7בצעתי בדיקת בטא ויצא - קטן מ 3.
    מה זה אומר? המחזור הקודם היה ב 26.6 והוא כל 25-26 יום.

כך שהאם בצעתי את הבדיקה לפני האיחור ולכן יצאה תוצאה זו?
    מתי עליי לבצע את הבדיקה שוב כדי שהתוצאה תהיה הכי מדוייקת?

אני הרגשתי התכווצויות משונות בבטן כשבוע אחרי הביוץ ב 14.7-15.7 אולי זו השרשה?

אין לי תופעות כמו לפני מחזורכפי שבד"כ יש לי.

אני בת 37.5 הריון ראשון היה בגיל 34 ללא סיבוכים(נסיון ראשון ונקלטתי) בעלי בן 40.
    מבקשת תשובה לחוצה מאד.

האם במידה ומתרגזים ההריון לא נקלט? בני הגדול די מרגיז אותי האם זה עלול להשפיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת בטא- לחוצה מאד .

הוספת תגובה

• בדיקת בטא- לחוצה מאד . - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

בטא שלילי. עשי שוב בעוד כמה ימים אם לא תקבלי מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת בטא
    רחלי
    20/07/2011

בבקשה ענו לי בצעתי בדיקת דם בטא פעמיים והתשובה יצאה5 מה זה אומר האם אני בהריון
    אם כן צריכה לגלות בזמן לפני שיהיה מאוחר
    האם יתכן שאין הריון וההורמון הזה קיים ןנראה בבדית דם

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת בטא

הוספת תגובה

• בדיקת בטא - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

עד 10 בטא נחשב שלילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי חפיסה ביום ראשון שעבר ורק
    SM
    19/07/2011

עכשיו נזכרתי לקחת עוד חפיסה!!!!
    מה זה אומר???
    כבר עברו הרבה ימיםםםם
    המחזור עוד לא נגמר אני רק ביום החמישי שלו וזה חפיסה שניה שלי בחיים שאני לוקחת חשוב לציין שאני לא יהיה במגע עם בעלי עד אחרי טבליה שזה כנראה עוד שבוע וחצי
    יש סבירות להריון?!?!?

הוספת תגובה

• סיימתי חפיסה ביום ראשון שעבר ורק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

את לא מוגנת בחודש הקרוב. השתמשו בעוד אמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן תוך רחמי לפני הריון
    הדר
    19/07/2011

שלום,

אני אשה נשואה בת 29, מעשנת. היות והן בעלי והן אנוכי עדיין סטודנטים, איננו מעוניינים להביא ילדים בשלב זה. אולם, בעקבות ירידה חדה בחשק המיני הפסקתי ליטול גלולות לפני מספר חודשים.
    כמובן שאיננו מעוניינים להסתמך על "פתרונות סבתא" למניעת הריון ולכן רציתי לדעת האם ביכולתי להשתמש בהתקן תוך רחמי על אף שטרם נכנסתי להריון וילדתי?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התקן תוך רחמי לפני הריון

הוספת תגובה

• התקן תוך רחמי לפני הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

ניתן במקרים חריגים. התיעצי עם רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות
    מיקי
    19/07/2011

שלום,

אשמח לחוות דעת, בנוסף לזאת שקיבלתי מרופא הנשים שלי.
    קצת רקע: אני בת 30, לא בהריון (וכרגע גם לא מעוניינת להרות).
    לפני שהתחלתי ליטול גלולות (סביב גיל 18), המחזור שלי לא היה סדיר (אך הופיע בתדירות כמעט חודשית). ניסיתי טיפולים שונים, עד אשר התחלתי ליטול גלולות והמחזור הסתדר.
    לפני כ-12 שנים התחילה להופיע לי פריחה מוזרה (בעיקר בחלק האחורי של הרגליים. פריחה שונה כל פעם, לא עיקבית במיקום: פעם על הירך האחורית, פעם על החלק האחרוי של השוקיים, לפעמים גם על הישבן או על כל האזורים יחד). אחרי ביקורים אצל אין ספור רופאים, רופא נשים מסוים שאל אותי האם אני נוטלת גלולות (כל האחרים חשבו שזאת בעיית עור או אלרגייה). הוא אבחן שיש לי רגישות לאסטרוגן ושאני צריכה להחליף גלולות לכאלה שמכילות בעיקר פרוגסטרון (סרזט).
    אחרי שהחלפתי את הגלולות, הפריחה באמת לא חזרה. היו לי שני הריונות שהפלתי לפני כמה שנים (שניהם קרו על גלולות).

נטלתי גלולות על פרוגסטרון כמה שנים. המחזור היה סדיר ולא הייתה שום בעיה.
    לפני כשנה וחצי הפסקתי לקחת גלולות (עברתי לדיאפרגמה). המחזור היה סדיר לגמרי. הפריחה חזרה לפני המחזור (אך לא תמיד), אבל במינון ממש נמוך.
    לפני כשלושה חודשים הפסיק להגיע המחזור. באותה הנקודה הלכתי לרופא נשים חדש (החלפתי רופא נשים עקב מעבר דירה.)
    לאחר שסיפרתי לו את ההיסטוריה הרפואית שלי, הוא עשה לי בדיקה גניקולוגית, שאחריה הוא אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות.
    זה ניראה גם באולטרסאונד וגם בבדיקות הדם שעשיתי בסוף תקופת המחזור (LH - 9; FSH - 6.5, טסטוסטרון - 2.2). המחזור הופיע בעקבות כדורים (PRIMOLUT NOR T.BL.5MG NEW).

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על הבעיה הזאת. אף רופא נשים אחר בעברי לא העלה את זה.
    האם זה משהו שהופיע 'פתאום'? אין לי שום תופעות לוואי שמקושרות להפרעה זאת (העלאה במשקל, שיעור יתר, פצעונים וכו'). אני בריאה, עושה פעילות גופנית. גובה 1.69, משקל 56-57 קילו.
    כרגע הרופא המליץ לי לחזור ליטול גלולות (סרזט) על מנת לסדר את ההורמונים ואת המחזור. הוא אמר שעקרונית - לא אמורה להיות בעיה רצינית להכנס להריון בעתיד. ושאם תהיה - זה ניתן לטיפול ע"י כדורים.

אשמח לשמוע חוות דעת - גם על האבחון 'הפתאומי' של הבעיה, על הטיפול וכמובן על הבעיות שיכולות להיווצר כשארצה להרות.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

יש דרגות שונות של שחלות פוליציסטיות. הקשות זה כל התסמונת המלווה עודף אנדרוגנים השמנה תשעורת ונטיה לסכרת.
    המהדורה הקלה יש רק שחלות עם רבוי זקיקים., והפרעות מחזור. הטיפול היעיל זה גלולות ובמקרה שלך גלולות של פרוגסטרון. קשה לי להאמין שיש לך בעית פריון אם נכנסת פעמיים להריון ועוד תחת גלולות!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

מיקי
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות קשות - מההתקן ?
    חסוי
    19/07/2011

שלום, לפני כשבועיים הייתי אצל הרופאת נשים להתקנת "טבעת" ( התקן ) ,
    ומאז יש לי ריח חריף מאוד, ומלא הפרשות ירוקות - בעברי סבלתי מפטריות, אך
    הפעם זה לא נראה לי מאחר ואין לי כאבים / גירודים / צריבות , האם יתכן כי זאת
    תופעת לוואי של ההתקן ?

תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות קשות - מההתקן ?

הוספת תגובה

• הפרשות קשות - מההתקן ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

פני בדחיפות לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי- דחוף
    ממ
    19/07/2011

שלום,
    אני בת 18
    מאז המחזור הראשון שלי בגיל 12 היו לי בעיות איתו.
    הכאבים שלפני המחזור תמיד היו חזקים מידי והוא לא היה סדיר.
    גם היום, המחזור שלי יכול להיות סדיר במשך כמה חודשים ואז לאחר במשך כמה חודשים או להגיע אפילו פעמיים בחודש.
    תמיד נלווים אליו תסמינים כבדים של בחילות, כאבים בחזה, נפיחות גדולה בבטן התחתונה וכאבים.
    כן, הייתי אצל רופא נשים גם בגיל 12 וגם לפני כמה חודשים, החלפתי רופאים, שמעתי דעות, עשיתי בדיקות.
    הרופא האחרון שהייתי אצלו במשך כמה שנים שלח אותי לבדיקות דם ואולטראסאונד שלא הראו שום דבר יוצא דופן, הוא אמר שככה זה אצל הרבה בנות והמליץ לי ולהורים שלי שאני אתחיל לשתות גלולות שיסדרו את המחזור שלי.
    אני נגד.
    תקראו לי עקשנית או טיפשה, אני לא אוהבת כשאומרים לי לקחת גלולה מבלי לדעת שאולי יש פתרון אחר, אבל פתרון למה? אפילו את הבעיה לא מצאנו.
    הרופא שלי הסביר משהו על הסיבה, ובעיקרון מה שהבנתי זה שהוא לא רוצה להמשיך עם הבדיקות.
    בפעם הבאה שנפגשנו הוא נקט עמדה מאד קיצונית וצעק עלי ועל אמא שלי שהעתיד שלי לא חשוב לנו, ושאם אני לא אקח את הגלולות לא יהיו לי ילדים.
    ושוב, מאיזו סיבה?

בשנים האחרונות התחלתי לקיים יחסי מין ואני חייבת להודות שלא פעם נכנסתי לחרדה רצינית בגלל התסמינים של המחזור שהם במקרה גם התסמינים של הריון והאיחורים של המחזור שלי.
    אני יודעת שהדבר הכי פשוט היה להתחיל לקחת גלולות, אבל אני נגד. בואו לא נכנס לעניין הזה כרגע.

זה תמיד אותו התסריט, פעם בכמה חודשים הסדירות של המחזור שלי נעלמת ואז אנחנו קונים בדיקה להריון שמראה תוצאה שלילית.

הבעיה היא כזאת (תודה למי שעקב עד לכאן, השתדלתי לתת רקע קצר)
    מחר יש לי תור לגיניקולוג חדש.
    ושוב יתחיל אותו הסיפור ואותן הבדיקות
    בחודשים האחרונים המחזור שלי היה סדיר אבל בחודש הקודם הוא היה בתחילת החודש, והחודש לא קיבלתי. הפעם הייתה לי סיבה אמיתית לדאגה כי בעת קיום יחסי המין שלנו עם החבר הקונדום החליק. זה קרה לפני כחודש. ב12.06
    אתמול עשיתי בדיקה, לא עם שתן של בוקר (הלחץ לא אפשר לי לחכות)
    הבדיקה יצאה שלילית.
    למרות שזאת הייתה בדיקה מחברה אחרת שקנינו עם אותיות T ו-C עם אינני טועה, והקו יצא מאד באמצע כזה ולא ליד אחת האותיות, באריזה היה כתוב שבעת ההריון יופיעו שתי קווים אז החלטנו שזה בסדר.
    כרגע המחזור מאחר בכמעט ושלוש שבועות (זה לא יוצא דופן מפעמים אחרות, לפעמים הוא איחר בכמה חודשים ואפילו עד חצי שנה)
    כבר כשבועיים יש לי תסמינים של נפיחות וכאב בחזה, בחילות חזקות והנפיחות הרגילה בבטן (נראה כמו חודש שישי להריון) אני שומרת על כושר ותזונה נכונה, אני חייבת להודות שאני נערה בתת משקל קל ונראת רזה אבל הנפיחות בבטן לאחרונה נשארת גם אחרי המחזור באופן קבוע.
    יש לי גם הפרשות לבנות מרובות מאיבר המין (תמיד היה לי) אין להן ריח והן בצבע לבן וסמיכות.
    התכנון היה לעשות בעוד שבועיים עוד בדיקה

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי- דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי- דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

את מוכנה לקצר את השאלה ולדעת בנקודה המרכזית????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאוששות לאחר הפלה - כמה שאלות
    דנה
    19/07/2011

שלום,
    עברתי הפלה לא שלמה ביום שישי האחרון וביום שבת בוצעה גרידה לצורך ריקון הרחם.
    נכתבת במכתב השחרור שעלי להיות במנוחה 5 ימים. האם הכוונה למנוחה מלאה בשכיבה? עד היום זה בערך מה שעשיתי. מחר זה כבר יהיה היום הרביעי. האם יש מניעה להרים משקל כבד? אני נמצאת בבית עם בתי ששוקלת כ - 9 ק"ג. באופן עקרוני אמורה להשאר איתה לבד ביום חמישי (עד כה היתה לי עזרה). האם זה בסדר שארים אותה מדי פעם - למיטה, לכסא אוכל, מקלחת וכו'? האם יש בכלל מניעה כזו מלהרים? מעבר לכך, שאלתי היא מתי אני יכולה לחזור לתפקוד רגיל מבלי לחשוש שתהיה איזושהי פגיעה ברחם? בינתיים יש לי מעט דימום וכאבים בגב התחתון שבאים והולכים. האם הכאבים האלה אופייניים למה שעברתי?

תודה מראש על התשובה...

הוספת תגובה

• התאוששות לאחר הפלה - כמה שאלות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

את יכולה בהחלט לחזור לפעילות רגילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בעת קיום יחסי מין
    שלום
    19/07/2011

פעם ראשונה שאני חווה דבר כזה...

אמש בעת קיום יחסי מין הרגשתי מעט עקצוצים בנרתיק אבל לא יחסתי לזה חשיבות רבה, לאחר שהאקט הסתיים הבחנו בכמות די גדולה של דם על חלקי המיטה, והבחנתי שהדם הוא מהנרתיק שלי.

כל היום הסתובבתי עם תחבושת כי עדיין יש מעט הכתמה.

סיימתי מחזור לפני כמעט שבועיים. ואני נוטלת גלולות פמינט כבר הרבה זמן.

אבל לא נראה לי שזו הבעיה, אז מה כן יכולה להיות הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה
    דימום בעת קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• דימום בעת קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

צריך לבדוק שאין פצע בצוואר הרחם. קבעי פגישה עם רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דימום

שלום
    20/07/2011

אני טסה לחודש ביום ראשון הקרוב, במידה ולא אצליח לקבוע תור לרופאת נשים עד אז, האם זה כל כך קריטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דימום 2

שלום
    20/07/2011

הצלחתי להשיג תור להיום לרופאת נשים, ברגע שאמרתי לה את הבעיה, היא מיד עשתה לי בדיקת פאפ, ונתנה לי מרשם בינתיים של DALACINE 2% במידה וישנה דלקת...
    היא לא בדקה אם ישנו פצע או כל דבר, אבל אני מניחה שהנרות יטפלו במידה וזה באמת פצע.
    היא אמרה שהדימום הוא מהצוואר ולא מהרחם.
    אני נורא מפחדת מתוצאות הבדיקה (אני טסה לחול בעוד 5 ימים וחוזרת בערך עוד כחודש- בדיוק כשהתוצאות יגיעו).
    האם היא עשתה נכון בהבחנה שלה?
    או שכדאי לי להתייעץ עם עוד רופא?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים בגלל גלולות
    דפנה
    19/07/2011

אני בת 24, לוקחת גלולות מגיל 15 וחצי בגלל נטייה להיווצרות ציסטות בשחלות.

בשנה האחרונה יש לי דימומים חוזרים בגלל הגלולות. ניסיתי כמה רופאים וכל רופא המליץ לי על גלולות אחרות, אפילו ניסיתי את הנובו-רינג, אבל כל גלולה, החל מהחפיסה השנייה גורמת לי לדימומים. יש לציין שהדימומים הם לא ברמה של איבוד דם, אלא ממש דימומים מינוריים, אבל זה עדיין לא נוח. יכול להיות שהגוף שלי כבר לא סופג טוב את ההורמונים? מה יכולה להיות הסיבה?

יש עוד עניין שהייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת. בזמן האחרון התחיל לכאוב לי בזמן קיום יחסי מין, בנקודה ספציפית, הנקודה שבה מסתיים צוואר הרחם, עשיתי בדיקת משטח צוואר הרחם והיא יצאה תקינה. וגם הבדיקה הרגילה. כשגיששתי בעצמי גיליתי שצוואר הרחם שלי מאוד נפוח, כך שכשאני מכניסה אצבע אני ממש מרגישה גוש נפוח. האם זה נורמאלי?

לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בגלל גלולות

הוספת תגובה

• דימומים בגלל גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

יש נשים שמדממות תחת גלולות. במקרים כאלה צריך להעלות את כמות האסטרוגן בגלולה. לגבי צואר הרחם - נורמלי שהוא בולט לתוך הנרתיק - מה שנראה לך כנפוח. אם בדיקת פאפ ובדיקת רופא נשים תקינה לא אמורה להיות בעיה עם הצוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעמיים
    שאלה
    19/07/2011

קיבלתי החודש מחזור שהסתיים ב7 ליולי ואני עכשיו עוד פעם במחזור.
    הדבר התרחש שוב בסביבות חודש מאי אני חושבת. בתחילת החודש ובסופו קיבלתי מחזור. ביוני קיבלתי רק בסוף מחזור.
    ממה זה עלול לקרות ומה אפשר לעשות?!
    זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה
    פעמיים

הוספת תגובה

• פעמיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

לא מסוכן. שבוש הורמונלי. תראי מה קורה בחודש הבא. אם הדגם הזה ימשיך של פעמיים בחודש מחזור פני לרופא נשים להסדרת המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לגלולות
    מיכל
    19/07/2011

אתמול הייתי אצל רופא נשים במטרה להתחיל ליטול גלולות בפעם הראשונה.
    הוא נתן לי מרשם לגלולות "מינולט" וציין כי אהיה מוגנת בחודש הראשון אם אקח את הגלולה ביום השני של המחזור!
    רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם אין כל חשש?
    כי מעולם לא שמעתי על זה.
    אתמול בערב קיבלתי מחזור והיום זה היום השני האם כן לקחת את הגלולות?
    והאם גלולות "מינולט" הן טובות?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לגלולות

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

גלולות טובות התחילי היום את החפיסה הראשונה. כדאי להשתמש בכל זאת בקונדומים בשבועיים הראשונים ליתר בטחון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת
    שרון
    19/07/2011

שלום,
    אני בת 36 אחרי שתי לידות (האחרונה לפני שנה) אחרי התייעצויות רבות עשיתי התקן לפני 4 חודשים מסוג מירנה.

החלו בגופי תופעות מוזרות, האם יש קשר להתקן?
    1. דימומים לא סדירים, כמעט כל הזמן דימומים כמו הפרשות בצבע חום..
    2. חוסר מצב רוח.
    3. איבוד החשק המיני.
    4. כאב בזמן יחסי מין, בתנוחות מסוימות ולאחר מכןן דימום (הפרשה בצבע ורוד אדמדם) , דבר שלא היה לי בחיים!!! זה הדבר שהכי מפחיד אותי, האם לדעתכם יש קשר להתקן כי לפני זה לא היה לי את זה..

אשמח אם אקבל תשובות לכל התסמינים הללו.
    כמובן שקבעתי טור לרופא אך הטור יהיה רק באוגוסט מכיון שהוא בחופשה..

אני ממש מפחדת ממה שקורה לי במיוחד ממה שצינתי בסעיף 4.

האם יש קשר להתקן מירנה???

אשמח לתשובה

תודה ויום נפלא,
    שרון

לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף ש...

שרון
    19/07/2011

מאז ההתקן אני חשה עייפות לא מוסברת.. אולי זה נובע מחוסר מצב רוח אין לי מושג....

האם יש קשר

אני ממש בחרדות שמשהו קורה לי......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו אחרון ודי

שרון
    19/07/2011

חשוב לציין שעדין יש דימום ממש כמו טיפה(יום אחרי יחסי מין) אולי זה המחזור בגלל המירנה.. אני ממש לא יודעת כי שבוע לפני היו לי טיפות חומות (במשך יומיים) ותיארתי לעצמי שזה המחזור..

אז מה קורה לי???
    האם זה מההתקן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

הכל יכול להיות תופעות של ההתקן שאמורות להסתדר תוך כמה חודשים.
    לגבי כאב ודימום אחרי יחסי מין את חייבת לעבור בדיקה לראות שההתקן יושב טוב ולא תקוע בצוואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פאפ
    איילה
    19/07/2011

לרופאים שלום,
    ביקרתי אצל רופאת נשים לצורך בדיקת פאפ. במהלך הבדיקה נדהמתי לגלות שהרופאה הייתה ללא כפפות (!). היא לא נגעה בי באופן ישיר, אך היא כן נגעה בידיים חשופות, בראש המקל שלוקח את הדגימה ובמכשיר הפלסטיק שמשמש לבדיקה. לפני הבדיקה היא החליפה את הנייר המשומש שעל כיסא הטיפולים. אני מאוד מודאגת שנדבקתי מפציינטיות קודמות. איך אפשר לבדוק אם נדבקתי במשהו? ומה הסיכוי שנדבקתי בדרך זו?

בתודה מראש,
    דפנה

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת פאפ

הוספת תגובה

• דילגתם עלי...

איילה
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לפני הריון
    אפרת
    19/07/2011

שלום , אני בת 31 ומנסה להכנס להריון. בחודש דצמבר 2010 הפסקתי גלולות , ומאז המחזור היה סדיר (28-31 יום). בשלושה מחזורים האחרונים 10 ימים לפני הווסת ,מופיע לי דימום קל (דם אדום ללא הפרשות) שנמשך כמה שעות עד יום אחד ומפסיק , ואחרי 10 ימים מופיע המחזוור עצמו.
    השאלה שלי היא כמובן - מה התופעה הזאת ? ממה זה ניגרם ?
    האם זה קשור להורמונים (אחות של קופת חולים אמרה לי)
    אודה לתשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    דימום לפני הריון

הוספת תגובה

• התכוונתי בכותרת - דימום לפני מחזור

אפרת
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לפני הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

יכול להיות חסר משמעות אך כדאי לעשות הערכה הורמונלית בנוסף ולבדוק את רמות הפרוגסטרון. פני לרופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה