מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש מדאיגמעיין22/07/2011
שלום ,
לפני יומיים בעת שהתקלחתי, גיליתי גוש בגודל של גולה קטנה בתוך הנרתיק (על השפה החיצונית בצד שמאל- קרובה לאזור הדגדגן) . אין לי כאבים או תחושה של חוסר נוחות.
חשוב לציין שאני בת 22 ועדיין בתולה. יש לי תור לגניקולוגית ביום ב'...
אני כבר יומיים לא מספיקה לבכות ואני מאוד חרדה...אני יועדת שכל מקרה לגופו ובכל זאת על פי ניסיונכם המקצועי מה הסיכוי שהגוש אינו ממאיר?
תודה על כל מידע שתוכלו לספק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש מדאיג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/07/2011רוב הסיכוים שמדובר בממצא שפיר, פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן + טבעתאורנה22/07/2011
יש לי התקן תוך רחמי ללא הורמונים. אני רוצה לשים בנוסף בחודשיים הקרובים טבעת NOVARING בשביל שלא יהיה לי מחזור בחופשה (טבעת שאפשר לקחת פעמיים ברצף).
האם יש עם זה בעיה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן + טבעת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/07/2011אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות אחרי 5 ימים מהמחזורלירון22/07/2011
האם ניתן להתחיל גלולות נניח שבועיים אחרי המחזור ,לא על מנת למנוע הריון אלא להמשיך את המצב של אי קבלת מחזור למשך עוד כ3 שבועות עקב נסיעה לחו"ל.
האם למרות שמתחילים את הגלולות רק אחרי שבועיים למשך 21 יום ,המחזור אכן לא יופיע כלל עד לסיום הגלולות?
אודה מאוד על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לקחת טבעת נובה רינג,
אורנה22/07/2011אפשר לקחת 2 ברציפות, עשיתי את זה בחופשות... מקווה שגם עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת גלולות אחרי 5 ימים מהמחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011לא בטוח שאם תתחילי את הגלולות כל כך מאוחר אחרי מחזור זה ימנע דימומים במהלך הלקיחה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחהמשה22/07/2011
האם יכול להיגרם נזק גניקולוגי לאשה שטרם ילדה כתוצאה מצניחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/07/2011השאלה לא ברורה. נא לפרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק מצניחה
משה23/07/2011האם יכול להגרם נזק לרחם כתוצאה מצניחה? מדובר בבת 19. שמעתי שבצבא מחתימים את הבנות על מסמך שפותר את הצבא מאחריות לנזק כזה והצניחה היא באחריות הצונחות בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק מצניחה
משה25/07/2011אשמח לקבל תשובה לשאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת רמוטיבענבל22/07/2011
אני נוטלת באופן קבוע אלטרוקסין 100 5 ימים ו75 כיומיים
וגם גלולות דיאנה
אין לי גישה כרגע לרופא מטפל ואני מעוניינת להתחיל בשימוש ברמוטיב 250 מ"ל
עדיין לא התחלתי בשימוש ברמוטיב בגלל החשש של השילוב בין התרופות
אשמח לקבל מידע ממכם. האם זה בטוח להתחיל בשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת רמוטיב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011אין מניעה לדעתי להתחיל טיפול ברמוטיב אך כדאי להתיעץ עם רופא משפחה שמכיר אותך האם הטיפול הזה מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה שאלה נוספת
ענבל23/07/2011הבנתי שטיפול ברמוטיב פוגע ביעילות הגלולות ומבחינתי זאת בעיה כי אני נוטלת דיאנה מסיבות הורמונוליות
אז בעצם אין מניעה מלהתחיל ? רופאת המשפחה לא ציינה בעיה היא זו שנתנה לי את המרשם לרמוטיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית ביפאזיתאילנה22/07/2011
הייתי היום בבדיקה גנקולוגיץת נמצא כי הרחם תקין , רירית ביפאזית, ללא ציסטות.
אני אמורה לקבל מחזור אך לא מגיע(קיימתי יחסים בביוץ ב 6.7) .
מה זו רירית ביפאזית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית ביפאזית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/07/2011ממצא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהרונית22/07/2011
אני לוקחת גלולות הרמונט, לקחתי 10 ימים אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס.
ביום האחרון של האנטיביוטיקה קיימתי יחסים, זה היה בשבוע האחרון של החפיסה, 5 ימים לפני הסוף.
אני יודעת שמומלץ לא לעשות את שבוע ההפסקה אבל כבר התחלתי אותו.
כמה גדולה הסכנה להריון והאם יש להשתמש באמצעי מניעה אחר בפרק הזמן הקרוב, ואם כן במשך כמה זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011הוסיפי עוד שבוע קונדומים. קיימת סבירות מסוימת להריון אך היא לא גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך דימוםשלום22/07/2011
הצלחתי להשיג תור להיום לרופאת נשים, ברגע שאמרתי לה את הבעיה, היא מיד עשתה לי בדיקת פאפ, ונתנה לי מרשם בינתיים של DALACINE 2% במידה וישנה דלקת...
היא לא בדקה אם ישנו פצע או כל דבר, אבל אני מניחה שהנרות יטפלו במידה וזה באמת פצע.
היא אמרה שהדימום הוא מהצוואר ולא מהרחם.
אני נורא מפחדת מתוצאות הבדיקה (אני טסה לחול בעוד 5 ימים וחוזרת בערך עוד כחודש- בדיוק כשהתוצאות יגיעו).
האם היא עשתה נכון בהבחנה שלה?
או שכדאי לי להתייעץ עם עוד רופא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011עשתה מצוין בטיפול. סעי ותהני ונקווה שהתוצאות תהינה טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שלום24/07/2011המון תודה ד"ר, הרגעת אותי מאוד, שיהיה לך שבוע מצויין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה אחת
שלום24/07/2011רציתי רק לדעת, האם הנרות פוגעים ביעילות הגלולה?
בגלל שאני בחול אני רוצה לחבר בין 2 חפיסות יחד, האם זה בסדר? ואני מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהאחת22/07/2011
דילגתם על השאלה שלי......אם אפשר לענות....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה-מה התגובה????
אחת23/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ? מתי לקיים יחסים?דחוףנולי22/07/2011
שלום. במעקב זקיקים גודל הזקיק 20 מ"מ. עובי הרחם 9. מתי לקיים יחסי מין להריון? היום ומחר? מחר ומחרתיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הביוץ? מתי לקיים יחסים?דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011את בהחלט מתקרבת לביוץ לא ניתן לפי כגודל הזקיק לקבוע בדיוק את מועד הביוץ
יש לרכוש ערכת ביוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV-6רותי22/07/2011
שלום
אני בת 35, לפני כ5 שנים הופיע לי יבלת קטנה על איבר המין, הגניקולוג שלי אמר שזה קונדילומה, נתן לי משחה והעיניין נשכח, במהלך השנים הפאפס שלי יצא לא פעמיים לא תקין (CIN1 וASCUS), בקולפוסקופיה הכל יצא תקין.
לאחרונה בת זוגי החלה לסבול מאד מקונדילומה.
עשיתי בדיקת hpv sub-typing ונמצא שיש לי HPV-6, LOW RISK
השאלות שלי הן:
1 - מה המשמעות של LOW RISK?
2 - קראתי שאין טיפול לוירוס, האם יש התקדמות בנושא?
3 - איך אפשר להמנע מהדבקה (במיוחד HPV-6)?
4 - האם גברים יכולים לקבל את החיסון?
5 - איך בודקים HPV אצל גברים שאין להם נגעים?
6 - האם הגניקולוג שאבחן לפני שנים שיש לי קונדילומה לא היה צריך לתת לי הנחיות איך לא להדביק?
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV-6 - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011מדובר בוירוס אשר אינו בסיכול לגרום שינויים טרום ממאירים בצוואר הרחם
קיים חיסון לנשים אשר לא ניתן לגברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך לאחר פוסטינורגלי22/07/2011
שלום,
ביום ראשון בבוקר לקחתי פוסטינור וכשעתיים אחכ קיבלתי מחזור (לא היה קשר ביניהם, זה היה הזמן של המחזור, פשוט שכחתי מזה).
אבל עכשיו המחזור ארוך וכבד, יש לי דימום רציני כבר 5 ימים.
זה הגיוני ? ללכת לרופא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך לאחר פוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011פוסטינור הינו מכשיר הורמנאלי פרוגסטרון במינון גבוה
יכול לגרום לאי סדירות במחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מועט במחזורשיר22/07/2011
זהו המחזור השני לאחר הפסקת הריון תרופתית, כאשר נשארה שארית ברחם ונראה כי היא יצאה עם המחזור הראשון שלאחר ההפלה. המחזור הגיע באופן סדיר, אך היה ממש מעט דימום ולא הרגיש כמו מחזיר רגיל שהיה לי עד היום. מה יכולה להיות הסיבה? האם תיתכן שארית שלא נראתה באולטרסאונד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מועט במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011במקרה של אי סדירות במחזור תמיד חשוב לשלול שארית הריון ברחם עם נשללה בוודאות כי אז מדובר בויסת הורנאלי אשר עלול להתאזן תוך תקופה קצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל ד"ר ליאורה ...בירור דחוףדורה22/07/2011
קיממתי יחסי מין לפני מועד הווסת בעשרה ימים , אני אמורה לקבל מחזור אך נראה לי שהוא מתעכב ואני נורא עצבנית ...יש לי כאבי גב תחתון וראש אך אין סימנים אחרים
מה הסיכוי להריון?
יש לציין כי חברי לא הוריד את מכנסיו וכאשר הוא גמר לא היו כתמים על מכנסו ...מה שהדאיג אותי שהוא לפני הגמירה דחף את ידו לתוך מכנסו ואז בנרתיק .
נא תשובה מהר אני מתמוטתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
דורה24/07/2011דילגתם עליי ... אני באמת צריכה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותרנית22/07/2011
היי
בת 25
בימים האחרונים יש לי הפרשות שקופות נמתחות עם מעט דם בתוכם
האם זה נורמלי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011רצוי להבדק ע"י גניקולוג על מנת שיברר את מקור ההפרשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)