מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעליים לאחר קרע ברצועת ACLאוהד21/09/2012
שלום,
אני מחפש המלצה לנעליים טובות לביצוע הליכות לאחר קרע ברצועת הברך.
מועד לניתוח שחזור הרצועה טרם נקבע, אך אני רוצה שהנעליים ישמשו אותי גם לאחר הניתוח בתהליך הפיזיותרפיה וכו'..
תודה לעונים,
אוהד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת נעליי ספורט לאחר קרע
Gramse27/09/2012שלום אוהד,
אנחנו ממליצים לך על קניית נעלי MBT או נעלי אסיקס.
הנעליים מורידות עומסים ממפרק הברך, בולמות זעזועים ברמה גבוהה מאד ומסייעות בגלגול הרגל.
נעלי אסיקס מספקות בולמי זעזועים ויציבות.
שתי האופציות לגיטימיות באותה מידה.
אתה מוזמן לסניפי רשת אוריג'ינלס להתרשם ממבחר הדגמים ולמדוד.
בברכה,
צוות Original's* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שברים במרפק דחוףאדי21/09/2012
אני מאד מודאג אמש שברתי מרפק ימין בנפילה מאופניים( בגיל 12 עברתי פציעה במרפק ימין בו הכניסו למספר שבועות 2 מסמרים אבל אמרו לי שאין לפציעה ההיא משמעות לזו הנוכחית)בהדמיית סי טי אובחן שבר בקורנויד פרוסס של האולנה עם היפרדות פרגמנט גדול שבאר בראש הרדיוס עם אלמנט דחיסה והיפרדות מספר פרגמנטים זעירים ושבר בהומרוס הדיסטלי בסמוך לקפיטולום אלמנט דחיסה והיפרדות פרגמנט גדול - הושמתי בסד גס אחורי - עד כמה הפציעה חמורה ? האם היא הפיכה ?הייתה התלבטות האם לנתח וכנאה שלא ינתחו לא עדיף לנתח כדי שיחלים טוב יותר ? האם ניתן להתאושש ממנה באופן מלא ?( רופא אחד אמר שלאא והשני שזה אפשרי ואם כן -כמה זמן עד לתפקוד נורמלי האם תוך חודש אוכל כבר לתפקד כרגיל ? וכמה זמן לתפקוד מלא . ? אני בן 36 יש לי כוח רצון אדיר ומשמעת כמה יש לזה משמעות לתהליך ההחלמה המלאה ?כמה זמן תיקח הפיזיוטרפיה ולאיזה תוצאות ניתן להגיע ? היום בלילה ראשון ישנו קושי להירדם עם הסד הוא מאד מאד מציק לי האם הוא כה חיוני להחלמה או שזה רק שלא יכאב לי ? אין תחליף אחר פחות מציק ? האם נכון הדבר שצריך להניח את היד מעל גובה הלב רק ל3-4 ימיןם אודה על תשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שברים במרפק דחוף - תגובה
ד''ר יונה יניב23/09/2012תצטרך לשאול ותר בפירוט את הרופאים המטפלים בך. מאחר לאתה לא אורתופד סיפור השבר חסר הרבה פרטים. הקבוע יכול להיות בגלל אי יציבות של המרפק אבל גם למניעת כאבים. לפי התאור שנתת יש אימנט ניכר של אי-יציבות אבל יכול להיות שאני טועה כי מסתמכת על מה שאתה, כמישהו שאיננו מקצועי, יודע לומר.
החלמה תלויה כמובן ברמת החומרה. בדכ"ל, גם כשהשבר איננו חמור ישהגבלה בסוף יישור המרפק, אבל זו איננה בעיה פונקציונלית. כמובן שהתוצאה תלויה בחומרת אי היציבות שאינני יכולה להעריך כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרגות הפסיקו להיות האויב שליאריק דווידוב21/09/2012
תקופה ארוכה סבלתי מכאביי גב ורגליים. מצבי די השתפר בזמן האחרון. כול זה קרה בגלל שעברתי לטיפול דינמי בשיטה dds500. עדיין קצת כואב לי, אבל אין מה להשוות בין מצבי היום למה שהיה לפני חודשיים וחצי. לא יכולתי לזוז בכלל וטיפולים אצל כירופרקט לא שינו את המצב בהרבה. היה שיפור זמני שעבר מהר. דווקא שיטה dds500 נתנה לי תוצאה שהחזיקה מעמד. פעם מדרגות היו בעיה רצינית בשבילי, כי לא יכולתי לכופף רגליים בכלל. אני כל כך שמח שחזרתי לתפקד ואפילו מסתדר עם המדרגות. הם הפסיקו להיות האויב שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בלט דיסקשירלי20/09/2012
שלום דר'
אני בת 39, עם שתי לידות מאחוריי.
במשך שנים הייתי עם עומס משקל של מעל 40 ק"ג עד שעשיתי ניתוח טבעת בקיבה והשלתי אותם. היום לאחר הוצאת הטבעת יש עלי עודף משקל של 10 ק"ג בערך.
אובחנתי בילדותי בסקוליוזיס וטופלתי ע"י אלקטרודות חשמליות בגב עד גיל 18. מאז אני גם לא במעקב.
לאחרונה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בצוואר
בבדיקת MRI אובחן בקע דיסק בחוליות C5-C6 עם לחץ ניכר על עמוד השידרה.
אני מאד סובלת. סובלת מנימולים ביד וברגל שמאל
סובלת מכאבים בצוואר
סובלת מכאבים בחזה ובשכמות בצד שמאל
ולאחרונה גם התחילו כאבים בבית השחי... ( לא בטוחה האם זה קשור )
האם רק ניתוח יכול להציל את המצב אן שישנם כדורים או טיפולים אחרים אותם ניתן לעבור כדי שאפסיק לסבול )
המון תודה,
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי טיפול אלטרנטיבי
יעל20/09/2012לפחות לפני שתלכי לניתוח. שמעתי על מצבים בעייתייים שיכולים לקרות מניתוח, כמו גם שלא תמיד הבעיה נפתרת. יש הרבה מאוד סוגים של טיפולים אלטרנטיביים, תבדקי באינטרנט. אל תחששי מהוצאה כספית... גם אם יש לך דלקות יש לזה טיפול אלטרנטיבי. אולי שיטת BOWEN מטפלת בזה? תבדקי.... בהצלחה ורפואה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות במפרקיםעידן18/09/2012
שלום,
אני בן 34 לערך ועסקתי בעברי הרחוק בספורט אתגרי בעצימות גבוהה יחסית.
כיום אינני עוסק בכך עוד.
יש לי בשנתיים וחצי האחרונות דלקות חוזרות בברכיים ובקרסוליים באזור גיד אכילס.
נבדקתי אצל 3 אורתופדים ונשלחתי לאולטרה סאונד, CT ומיפוי עצמות. כולם חזרו על התשובה שיש דלקת ואין יותר מדי מה לעשות.
הדלקות מופיעות למשך כמה ימים עם הפוגה של יום-יומיים ללא כאבים ושוב חוזר חלילה.
האם יש עוד משהו שכדאי לעשות או שמה עליי לקבל את רוע הגזירה.
אודה לתשובה
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה טיפולים אלטרנטיביים
יעל20/09/2012אולי דיקור יכול לעזור, שיטת BOWEN, תבדוק באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חוזרות במפרקים - תגובה
ד''ר יונה יניב23/09/2012כדאי לנסות טיפולים בפיזיותרפיה הכוללים קינזיוטייפינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאראלה למדן16/09/2012
שלום
לפני חודש וחצי שברתי את שורש כף היד, נשברו גם האולנה וגם הרדיוס.עברתי ניתוח בשורש כף היד, עם קיבוע.
מה פירוש: קיבוע שבר באולנה מרוחקת על ידי פלטה ייעודית של ג'והנסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שמקבעים לך את היד עם ברזלים
יעל20/09/2012ולא סתם רצועת בד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר יונה יניב23/09/2012בדיוק מה שזה אומר - קבעו את השבר בעצם האולנה עם פלטה המיועדת לכך במיוחד. היצרן הוא ג'ונסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפ לסובליםאבי15/09/2012
סבלתי מפריצות דיסק וכאבים עזים, ממליץ בחום על רועי מהמרכז ליוגה טיפולית בתל-אביב (ובדרום), שהציל אותי מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 500 DDS- חוגג שנה בלי כאבים
אוהד15/09/2012מצב פריצת הדיסק שלי היה כל כך גרוע עד שהחלטתי לעשות ניתוח. רופא המטפל שלי הבטיח לי שהכול יסתדר ושאין מה לדאוג. אחרי הניתוח ראיתי תמונה אחרת. לרופא לא היה מה להגיד ולי דווקא היה יותר מדי...אבל הבנתי שמיציתי את הטיפול שלי אצלו כי אני לא סומך עליו יותר. חיפשתי פתרונות אצל רפואה אלטרנטיבית ופניתי לדיקור סיני. בסוף, כן הצלחתי למצוא פתרון לבעיה- דרך האינטרנט. הגעתי לפגישת התאמה לא רגוע ומלא בחששות, אבל כבר בטיפול ראשון שמתי לב שהכאב טיפה נרגע. באמת שכבר לא ציפיתי לניסים ונפלאות, רק להקלה מסוימת. וזה מה שקיבלתי אחרי טיפול של חודש. אמרתי לעצמי: זהו , חביבי, הגענו לתחנה הסופית, יותר מזה לא תקבל. כמה שהופתעתי אחרי חודשיים נוספים, כאשר היה שיפור משמעותי בכאבים. פשוט לא האמנתי, אבל עובדה- הרגשתי הרבה יותר משוחרר וחופשי בתנועות. בעוד חודש אני חוגג שנה בלי כאב גב. בשבילי זה כמו להיוולד מחדש! כשכבר הייתי בטוח שהכול אבוד- שיטה DDS-500 הוכיחה לי אחרת. מזל שהפעם אני לא צדקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת MRI ירך דיסטלית ושוקאפרת ממליה15/09/2012
מקורבת שמאלית.
אבי בן ה-64 עבר לפני כשנתיים תאונת דרכים. בעקבות כאבים ותחושת חוסר נוחות קשה נשלח לאחר תקופת פיזיוטרפיה לבדיקת MRI.אשמח אם תוכלו לסייע בפיענוח הבדיקה:
"דגש למנגנון המיישרים. במישורים שונים במשקולי ערכי T1 T2 STIR T2.
לא ניצפה אות חריג במח העצם
גיד על פטלרי מעובה אות לא אחיד, שוליים אירגולרים עם הדקקות פוקלית בקטע המקורב. תפליט פסי מינימלי בבורסה הרטרופטלרית. מצב טרופי תקין של השרירים באיזור הסריקה.
הפטלה בעמדה תקינה. הרטינקולום שמור. ללא הדגמת ציסטה או גוש באזור הסריקה.
לסיכום:
טנדינוזיס של גיד על פטלרי עם מוקדי הדקקות ועיבויאך הרציפות הכללית .
שאר הממצאים כמפורט.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת MRI ירך דיסטלית ושוק - תגובה
ד''ר אלון בורג15/09/2012שלום רב
מדובר בדלקת של גיד הקואדריצפס, שמקשר בין שריר הארבע ראשי ביר הקדמית לעצם הפיקה.
הטיפול הד"כ זה פיזיותרפיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה קרחסיןחוה14/09/2012
לפני כשנתיים עברתי ניתוח פריקה אצבע שתיים ניתחו ושמו ברגים. לפני 8 חודשים ניתחו והוציאו את הברגים עקב דלקת ברקמות. כיום המקום נפוח ומודלק וקיבלתי את התרופה קרחסין לדלקת. זה לא עזר לרגל אבל לכאבים ביידים (היה לי קשה לסחוט סמרטוט בנקיון הבית.) זה עזר האם יש לי התחלת דלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה קרחסין - תגובה
לא ניתן להבין מתיאורך האם סובל מדלקת פרקים.
יש לפנות לרופא משפחה או לראומטולוג לאבחון זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף הרגלאיילה13/09/2012
בעלי סובל כבר כמה חודשים מכאבים בכף הרגל בצד הלא מקומר
הוא עשה מיפוי עצמות ללא כל ממצא, הרופא שלח אותו לצילום, האם נחוץ לעשות גם צילום אם לא גילו כלום במיפוי עצמות,ומה אפשר לעשות כדי שהכאבים יפסקו הם רק בשעות הלילה כאשר הוא ישן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכף הרגל - תגובה
יש לבדוק היטב את בעלך ולפי זה להתאים את בדיקות העזר. צילום הוא בסיסי ביותר, למרות שרוב הסיכויים שיהיה תקין כיוון שהמיפוי היה תקין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסיםיעל13/09/2012
שלום,
יש לי בעיית חוסר יציבות.
המליצו לי ללכת עם מדרסים וכך עשיתי.
במכון של המדרסים הסבירו לי שרגל אחת קורסת לי פנימה בצורה חמורה.
אתמול קיבלתי את המדרס ואני הולכת איתו כבר כמה שעות.
במכון אמרו לי שכל מנח הגוף שלי השתנה מהרגע ששמתי את המדרס.
היום התחילו לי כאבים בשתי הברכיים ובגב. (עד כה-לפני המדרס כאב היה רק בברך אחת).
אני מניחה שהכאבים מגיעים כתוצאה מהשינוי שהמדרס עשה לי.
האם זה לגיטימי?
האם עליי להמשיך וללכת עם המדרס למרות הכאבים? הגוף שלי מתרגל?
או שמא הדבר יכול לעשות נזק? וכאבים לא אמורים להופיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יעל13/09/2012לפני המדרסים היו לי כאבים כרוניים בגב ובברך ימין (בברך ימין יש לי שחיקה קלה בסחוס ובגב יש לי חוסר יציבות - עמוד השדרה ישר מידי ומידי פעם יש לי דלקות חוזרות בגב התחתון)
אחרי השימוש במדרס החלו כאבים בשתי הברכיים (באופן לא רגיל) וכן בגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדרסים - תגובה
ממליץ לנסות לשים המדרסים באופן הדרגתי, כל יום שעה אחת יותר.
בנוסף יש לפנות לאורטופד שיבדוק שאכן המדרסים מתאימים לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בלילה במפרק יד ימיןעבד11/09/2012
לאחר תאונה ופגיעה במפרק יד ימין ( ללא שבר )
נפוח במפרק לא נעלם לאחר פיזוטרפיה .
לאחר ( c.t ) התשובה:
1- אין שבר
2- שינויים בצקתיים תת עוריים באספקט הדורזלי מאחורי האולקרונון.
3- רצויה קורלציה של הרקמה הרכה באספקט האחורי
לסכום : הסננה בצקתית בשומן התת עורי בהקשר חבלה מתאים לקונטרוזיה בשומן....
יש לציין שאני מרגיש חולשה חזקה עם כאב גם שני האצבעות הקטנות בכף היד ולפעים מאבד את הכוח להזיז אות
אשמח לעזור לי ...לאחר שהרופא שלי אמר שאין מה לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בלילה במפרק יד ימין - תגובה
יש לשלול פגיעה בעצב האולנרי העובר במרפק, ויכול לגרום לתחושת החולשה והנמלול באצבעות. יש לבצע בדיקת EMG.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אוסטיאוטומיה בברךישראל11/09/2012
בן 48,מועמד לניתוח אוסטיאוטומיה בברך שמאל לאחר בירור מקיף ונסיונות לטיפול שמרני.
בכללי אבקש לדעת מהו מהלך ההחלמה והשיקום מניתוח כזה והאם תותר דריכה על הרגל במהלך ההליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אוסטיאוטומיה בברך - תגובה
מדובר בד"כ בניתוח בו משנים את הציר של השוקה העליונה על מנת לפזר את המשקל בברך באיזור בריא יותר.
במידה והקיבוע יציב ניתן לדרוך באופן חלקי לאחר הניתוח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורלנדו, השיטה DDS 500 הצילה אותי מענת אלמוגי11/09/2012
עד לא מזמן, אני הייתי תלוי באחרים, כי היה לי ממש קשה לזוז. חודשים שלמים לא יצאתי מהבית. הרופא המליץ על כיסה גלגלים, אבל אני הייתי נגד. פחדתי שאם אני אתחיל להשתמש בו- אז כבר אשאר בו לתמיד. היום סוף כול סוף, אני מרגיש מספיק חזק כדי לצאת לטייל לבד. מה אני אגיד, חלמתי על הרגע הזה במשך חודשים ארוכים. כמה שזה היה נחמד להרגיש את קרני השמש נוגעים בעור שלי.. מזל שאשתי שכנעה אותי לנסות את השיטה DDS-500. אולי כבר הייתי בכיסא גלגלים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתה לי פריצת דיסק ועכשיו אני יכול
ענת אלמוגי13/09/2012הייתה לי פריצת דיסק ממש רצינית. התחלתי להרגיש שלהיות מגוף שלי זה כמו להיות בבית סוהר. כשעשיתי תנועה פשוטה, זה כאילו שניסיתי לברוח דרך גדר חשמלית- מיד חטפתי כאבים כאבים. זה היה בלתי נסבל להיות בן הערובה של כאב 24 שעות ביום 7 ימים בשבוע. קיוויתי לשנות את המצב, אז הלכתי לטיפולים אצל פיזיותרפיסט. חבל שהם עזרו לי ממש קצת בהשוואה לסכומי כסף שזרקתי עליהם. דווקא שימוש בשיטה dds500 עלה לי הרבה פחות, אבל עשה דברים חיוביים מאוד בשביל הגב שלי. חיכיתי כמה חודשים עד שקיבלתי תוצאה באמת רצינית. הכאבים נעלמו וקיבלתי מפתח לחופש. איזה קטע! הרגשתי קל כמו נוצה ויכולתי לרוץ ולקפוץ כאילו שאף פעם לא הייתה לי פריצת דיסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגל שמאלקרן11/09/2012
שלום,
מזה מס' ימים יש לי כאבים ב 3 האצבעות ברגל שמאל.
לא קיבלתי מכה ברגל אבל מידי פעם האצבעות ברגליים נתפסות לי.
היום ממש קשה לי לדרוך על הרגל.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגל שמאל - תגובה
ניתן לקחת כדורים נוגדי כאבים, לתת מנוחה קלה יחסית.
רוב הסיכויים שיחלוף ובמידה ולא יש לפנות לאורטופד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)