פורום אורתופדיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף ימין לאחר נפילה ניתוח?
    יפעת
    30/08/2012

שלום ד"ר ירון רם , אני מטופלת בקופח מאוחדת כבר למעלה משנה מאז הנפילה , קרע חלקי בכתף . לאחר אולטראסאונד סיטי ללא ממצאים - אקרומיון מסוג 1 . לטענת הרופא בקופ"ח נשלחתי לבצע פיזיטורפיה צווארית -היות ולטענתו המקור לא בכתף ,היות והכאבים בכתף החמירו פניתי למומחה כתף באופן פרטי שערך טסט עם הרדמה מקומית לכתף , לאחר ההרדמה לא חשתי כאבים בכתף ועפ"י טסט זה הוחלט שהמקור אכן מהכתף , לאחר טיפולי פיזיוטרפיה שהופסקו ע"י המכון - מכיוון שאין הטבה !!! נשלחתי למרפאות כאב לדיקור סיני - אני מתלבטת האם לעבור ניתוח ולסיים עם מסכת הייסורים הזאת , או שיש המלצה נוספת ? אני בת 49 יד ימין היא היד הדומיננטית שלי אודה לך על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתף ימין לאחר נפילה ניתוח? - תגובה

ד``ר רם ירון
    01/09/2012

שלום
    ראשית יש לבצע MRI לכתף לבירור הנזק
    לדעתי מאחר והטיפולים השמרניים לא עוזרים
    יש אינדיקציה לניתוח ארתרוסקופיה
    בברכה
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הצליחו לעשות לי mri

יפעת
    02/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בכף היד
    אהובה
    30/08/2012

שלום ד"ר

בשנה האחרונה כתבתי כל יום במשך שעות, בסופו של דבר החלו לי כאבים, בעיקר כשאני מסובבת את כף היד ימינה ושמאלה. אני גם נוהגת להניח אותה מתחת לראשי במשך כל הלילה. מה זה נראה ומה עלי לעשות? (אני אלרגית לנוגדי דלקת).

תודה מראש...אהובה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בכף היד

הוספת תגובה

• כאב בכף היד - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2012

לכי להבדק. אין לי מושג מהתאור מה יש לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף
    נתונים נוספים
    29/08/2012

שלום,
    בן 66 , סובל מזה כמה שנים מהתקפי כאבים בכתף ימין.ביולי בוצעה הזרקת דיפרוספאן במיון - חל שיפור. מטופל בארקוקסיה, טופלתי בעבר בגלי הלם ופיזיותרפיה.
    לפי בדיקת רופא: טווחי תנועות כתף אקטיביות מלאים. מעט כאב בסוף סיבוב פנימי. כח גס שמור. NV שמור.
    מבחן הוקינס-קנדי - ללא כאב ניכר. Empty can - חיובי, מוקל ב - Full can. סיד - שלילי. יירגסון - שלילי. Belly Press - מעט כאב.
    בצילום מיולי - הסתיידות באיזור ה - GT.
    ב - US לפני שנה - הסתיידות בגיד ה - סופרה-ספינטוס.

עד עכשיו טופלתי בגלי הלם ופיזיותרפיה.
    הרופא שלי אומר שהוא לא מאמין בגלי הלם והוא ממליץ על זריקהDEPO MEDROL 40ML. ולאחר 10 ימים זריקה נוספת.
    אינני יודע מה כדאי לעשות?
    מה המלצתך?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתף

הוספת תגובה

• כאבים בכתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    29/08/2012

מאחר וקיבלת זריקה אחת לא הייתי ממליץ על עוד אחת
    אני ממליץ על הוצאת ההסתיידיות תחת אולטראסאונד או על ידי ארתרוסקופיה
    בברכה
    דר רם ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקת ארטרו MRI לכתף
    זאב
    29/08/2012

שלום

אודה לעזרתך בפיענוח ממצאי בדיקת ה MRI שעברתי, מה הטיפול המומלץ? אני בן 52.

"מודגמים שינויים ניווניים היפרטרופיים במפרק ה A/C.

מודגם נוזל בכמות קטנה בבורסה הסוב-אקרומיאלית.

מודגם קרע חלקי של המשטח האקרומלי של גיד הסופרה ספינטוס קרוב לאזור אחיזתו הקדמי אל הגבשושית הגדולה בקוטר 7 מ"מ במישור הצדדי פנימי (חתך קורונלי 8 סדרה 4,קורונלי 8 סדרה 5) ובקוטר 6 מ"מ בציר הסגיטלי (חתך סגיטלי 8 סדרה 6). הקרע מערב כמעט את כל עובי הגיד. ללא עדות למעבר של חומר ניגוד אל מיטת הקרע כך שהמשטח הארטיקולרי של הגיד מודגם שמור.

שאר הגידים המסובבים מודגמים תקינים.

גיד הביצפס הודגם שמור.

הלברום הודגם תקין.

הקפסולה הודגמה שמורה.

הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות."

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקת ארטרו MRI לכתף

הוספת תגובה

• פענוח בדיקת ארטרו MRI לכתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    29/08/2012

במידה וביצעת פיזיותרפיה ונטלת נוגדי דלקת ואתה עדיין סובל אזי הייתי ממליץ על ארתרוסוקפיה לתפירת הגיד
    בברכה
    דר רם ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לשבר באצבע רגל של בת שנתיים
    EZ
    28/08/2012

היי,

היום נפל בטעות לביתי בת השנתיים מכשיר טאבלט על הרגל. אני לא נכחתי אז אני לא יודעת את העוצמה ממש.
    היא בכתה כמובן אבל מאז לא התלוננה יותר מדי והצליחה להירדם כרגיל וכו'.
    מצורפת תמונה של רגלה, מה דעתכם? יש מקום לגשת לטיפול רפואי?

תודה! :)

הוספת תגובה

• חשד לשבר באצבע רגל של בת שנתיים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2012

לא נראה בעיתי. 1. מכשיר טבלט לא כבד מספיק כדי לגרום לשבר. 2. ילדים - אם כואב להם, הם מודיעים. 3. הבהן נראית בצילום עם שטפדם נקודתי בלבד. 4. אם בכ"ז הילדה תסרב ללכת על הרגל יש לקחתה למוקד כלשהו לבצוע צילום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בכתף ימין.
    מרים
    28/08/2012

שלום. אבקש פענוח סיטי לכתף ימין.
    בפרק הארכורמיו קלביקולרי שינויים אוסטאוארטריטים קלים עם ליקויים צ'יסטיים בקצי האקורמיון.
    מה פירוש הממצא?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בכתף ימין.

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בכתף ימין. - תגובה

ד``ר רם ירון
    29/08/2012

לא בטוח שזו סיבת הכאבים בכתף
    לגופה של שאלה ישנם שינויים שחקתים במפרק שנקרא אקרומיו קלויקולה בין שתי עצמות הכתף
    דר רם ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכף היד ובהמשך בכל זרוע ימין.
    דני ב
    28/08/2012

ביתי בת 19,משרתת כמדריכת קליעה בצה"ל. מאמץ פיזי לא רב. (משתדלת להימנע ממאמץ ככל שניתן במסגרת התפקיד) עסקה בטניס בחוג מגיל 6 – 18. 2- 3 אימונים בשבוע. בגיל 16 החלו כאבים בשורש כף יד ימין. החל במאמץ ובהמשך כל הזמן. אחרי תקופה התפשט למרפק ובהמשך לכתף ימין ואף לשכמה. לא חלף למרות סד לכף היד,סטים של כדורים אנטי דלקתיים,הפסקת מאמץ לתקופות עד שנה,פיזוטרפיה. במהלך הזמן ירידה בכוח ובגמישות של היד והזרוע עד הכתף. לעיתים תחושת שריפה פנימית בגפה כולה,חלק מזה אחרי מאמץ. ללא הרדמות או נימול. "קליקים" בגב בהנעת השכמות. מתיחת/פשיטת יד יוצרת תחושה מוזרה בשונה מיד שמאל. לפני מספר חודשים פעמים ספורות של איבוד תחושה קצר וקל בכף היד. היד כולה כואבת יותר במהלך ובעיקר אחרי מאמץ. רנטגן ואולטראסאונד לכל הזרוע,בדיקות דם ומיפוי לחצי גוף עליון ללא חריג. (במיפוי-"קליטה מוגברת קלה בכתפיים,כפות ידיים,פרקי יריכיים כפות רגליים וברכיים יתכן על רקע מאמץ..אין לשלול אנטזופטיה בברכיים.קלות.ללא ריכוזים פתלוגיים בכפות ידיים") EMG -כנראה יד ובכתף-נמצא תקין. (-"בילטרל מדיאן ואולנר מוטור") ראתה עד כה מספר רופאים צבאיים בהם לפחות 2 המתמחים בכף יד. אחד מהם העריך שנובע מבעייה בצוואר-עמוד שדרה, שני העריך שנובע משחיקת גידים? אינם מתווים המשך לברור וללא אבחנה ודאית. אנא-הצעות להמשך ברור,סוג רופאים אליהם נדרש לפנות לברור,אבחנה אחרת או כל הצעה... בתודה מראש!

הוספת תגובה

• כאבים בכף היד ובהמשך בכל זרוע ימין. - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2012

אכן נשמע כבעיה צווארית אבל - צריך ללכת להבדק אצל כירורג של יד ואורתופד המתמחה בגב. כמו כן נראה לי לפי תשובת הEMG שלא בוצעה כהלכה - יש צורך בבדיקה יסודית כולל בדיקת מחט בשאלה של מיקום בעיה - צוואר, מקלעת ברכיאלית או בעיה פריפרית (האחרונה כנראה אין בעיה לפי התשובה)
    אם לאחר מנוחה וחוסר פעילות גופנית עדיין יש כאבים כנראה הבעיה איננה בגידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לאור תוצאת ה- EMG..

דני ב
    31/08/2012

בשעות האחרונות קראתי מספר כתבות של רופאי כף יד
    לפיהן CTS יכול להקרין גם למרפק ולכתף.
    אצל ביתי התחיל בגיל 16 (כנראה מהטניס?). כחצי שנה לאחר מכן הופיעו כאבים במרפק ולפני כחצי שנה (גיל 19 לערך) בכתף.
    א. האם הסימפטומים שלה עשויים להתאים לתעלה קרפלית?
    ב. האם ה EMG שבוצע שולל אפשרות של CTS ?

בתודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש ביד
    א
    27/08/2012

בן 26, ללא מחלות ידועות.

לפני כשלוש שבועות מצאתי גוש/גולה באמה, בין המרפק לשורש כף היד, יותר לכיוון שורש כף היד. זה נמצא ממש על עצם הגומד נראה לי. בשבוע הראשון זה כאב קצת במגע בדומה למכה ולאחר מכן הכאב נעלם. לא זכור לי שקיבלתי מכה ביד. אני סבור שהגוש הופיע בבת אחת כי לא הרגשתי בשום דבר לפני שלוש שבועות.

הגוש לערכתי בגודל של עד 2 ס"מ והוא די קשה אבל פחות קשה מעצם נראה לי. נראה לי גם שהוא נייד (מובילי). הגוש לא נראה לעין ואין סימנים על העור.

הייתי לפני שבועיים אצל רופאת המשפחה שמיששה את זה.

מה עושים מכאן: אורטופד או כיררוג? מספיק בדיקה מישישית שלהם? או שצריך בדיקות הדמייה בכל מקרה? אולטרהסאונד ורנטגן מספקים? או צריך לעבור גם CT ו-MRI? התור שלי לאורטופד רק בעוד שבועיים ולכירורג בעוד שלושה שבועות.

יש לציין שלפני כחצי שנה גיליתי כ-3-4 קשריות לימפה בעורף שלא נעלמו מאז או קטנו, חששתי מלימפומה ועשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות, ו-3 בדיקות אולטרהסאונד שמצאו ששתי הקישריות הגדולות משני צידי העורף בגודל של עד 1.5x0.3 ס"מ עם מראה סונוגרפי תקין ובאחת הבדיקות היה כתוב שיכול להיות מדובר באפידרמואיד-ציסט.

זה יכול להיות גנגליון? כי זה לא קרוב לשורש כף היד.
    האם זה יכול להיות קשריות לימפה? כי הבנתי שאין שם קשריות באיזור הזה.
    מה הסבירות שמדובר בסרקומה של העצמות? או סרקומה של רכמות רכות? גרורה?
    מה זה עוד יכול להיות? לא נראה לי שזה גוש שומני, כי הבנתי שהם גדלים לאט מאוד ולא מופעים בבת-אחת כמו שנראה לי שקרה אצלי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גוש ביד

הוספת תגובה

• גוש ביד - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2012

לפי הסיפור נשמע כגנגליון, לא קשור לבלוטות הלימפה.
    בכלל אני מייעצת לא להיות רופא של עצמך וללכת לאנשי המקצוע המתאימים. רופא המשפחה אמור היה לזהותאם זה גנגליון. אם לא - יש לפנות לאורתופד לבדיקה. בדיקה קלינית לא יכולה להתבצע בטלפון או באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטרה סאונד

א
    03/09/2012

"תת עורי בתוך רקמת השומן בלבד הודגם תהליך היפואקוגני בגודל 0.6 ס"מ, מוגדר, ייתכן ממצא ציסטי."

מה זה אומר שזה? ליפומה?
    זה שולל גנגילון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום וברכה- תוצאות MRI כתף
    ortal
    27/08/2012

מזה אומר, ואיזה בדיקות המשך צריך?

מודגם תהליך ציסטי צלול עם מחיצות בודדות, ממוקם מאחורי הגלנואיד.
    ממדים מקורבים של התהליך הציסטי- 3.5X1.2X4.1 ס"מ. התהליך הציסטי צמוד לאספקט האחורי של הלברום.
    התהליך מתמשך לאספקט האחורי של הסקפולה וצמוד במהלכו לצרור הנוירווסקולרי הסופרה סקפולרי.
    לאחר הזרקת גדוליניום מודגמת האדרה עדינה היקפית של הציסטה.
    לא נצפתה האדרה חריגה במוח העצם.
    לברור קיים רושם לאות חריג בלברום האחורי קדימה וצמוד לשורש הציסטה המוזכרת לעיל.

אודה לכם אם תוכלו לעזור במהרה. אני בת 22 ודי חוששת...
    בתודה,

לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה- תוצאות MRI כתף

הוספת תגובה

• שלום וברכה- תוצאות MRI כתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    28/08/2012

נראה שיש לך תהליך ציסטי נוזלי באזור האחורי של הכתף
    לא חמור במיוחד אך עשוי ללחוץ על עצב מאחור
    יש להיוועץ עם מומחה כתף להמשך טיפול
    דר רם ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה התמרה שומנית והאם נדרש טיפול
    דוד
    27/08/2012

בן 64
    ברקע סרטן ערמונית, 8 שנים אחרי כריתה וללא הישנות.
    בעקבות כאבי גב ממושכים ובהמשך כאבים במפרק הרגל ובאגן, הופניתי למיפוי עצם.
    הממצא:
    "קליטה קלה ב- Rt. Sacroiliac " והמלצה לבדיקת הדמיה נוספת.

בבדיקת MRI אגן לשלילת פתולוגיה במפרק הסקרו איליאקלי נמצא :
    "אזור של התמרה שומנית הודגם אחורי בכנף הסקרלי הימני"

מה משמעות הממצא - MRI?

תודה מראש
    דוד

הוספת תגובה

• המשך - "זיזים גרמיים בקדמת המפרק" ?

דוד
    28/08/2012

ובפרוט, בתוצאות הסריקה רשום גם:

"זיזים גרמיים בקדמת המפרק הסקרו - אילאיקלי משני הצדדים, מעט בולטים יותר מימין"

מה זה בעצם אומר?

תודה
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על התיחסות לשאלתי

דוד
    31/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ממושכים ביד ימין
    גל
    24/08/2012

שלום אני בת 27 סובלת כבר קרוב ל-5 שנים מכאבים ביד ימין.
    בהתחלה הכאבים היו אך ורק בשורש כף היד ימין. עם הזמן הכאבים גברו ואף התפשטו בשנתיים האחרונות לאורך האמה הימנית. בשבועות האחרונות החלו לי גם כאבים ביד שמאל באמה אך זה היה מספר פעמים ולא חזר בשנית. טופלתי פעמים בפזיותרפיה עבור יד ימין ללא הועיל. עשיתי צילום כף יד- תשובה ללא ממצא מיוחד. עשיתי אולטראסונד תשובה- ללא ממצא מיוחד.
    לא היה לי שבר אף פעם בחיי ביד, לא קיבלתי מכה רצינית או כל אירוע קשה או פציעות ספורט. הכאבים לא נובעים מתנועה ספציפית. ויש לי אותם לאורך כל היום ואף בלילה. אשמח לחות דעת רפואית. אלו בדיקות לעשות. האם יתכן שזו פגיעה עצבית? למי לפנות לטיפול לפני שמצבי מחריף.

תודה מראש
    גל

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ממושכים ביד ימין

הוספת תגובה

• כאבים ממושכים ביד ימין - תגובה

ד''ר יונה יניב
    27/08/2012

עלייך לפנות לבדיקה מדוקדקת אצל כירורג של יד שינסה לברר את מהות הבעיה. ייתכן וישלח אותך לראומטולוג כחלק מהברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית הסתיידות
    אסתר
    24/08/2012

אני בת 50 יש ברקע סכרת (ערכים לא גבוהים , בגדר הנורמה) לוקחת כדור "גלוקומין" אחד. גם כדור אחד ללחץ דם , לפני כשנה התחילו לי כאבים בכתף שמאל, היה לי קשה מאוד להרים את היד, עכשיו יש לי "כתף קפואה" כל עוד אני לא מרימה את היד גבוה זה לא כואב לי. אבל יש לי הגלה קשה אני עובדת כמטפלת בתינוקיה כ-15 שנה. לפני כמה ימים ( 3/4 ימים) חזר לי כאב חזק מאוד בזווית הכתף,צוור ועורף . אני מוגבלת בתנועה להזיז את הראש בגלל הכאבים . שאלתי היא: האם קיימים כדורים לכאבים חזקים שיקלו עלי? ניסיתי "אקמול פוקוס" שהקל מעט ומשחות למינהם שאינן עזרו כלל. האם יש טיפול כלשהו שיכול לעזור לי? הייתי כמספר חודשים אצל אוטופד ממוחה שאמר שניתוח אולי יעזור אבל לא ל"כתף הקפואה" ורופאים אחרים המליצו שלא לבצע ניתוח. בכבוד ותודה .

לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הסתיידות

הוספת תגובה

• בעיית הסתיידות - תגובה

ד``ר רם ירון
    24/08/2012

שלום
    ממליץ על טיפול בdistensive hydroplasty
    ומייד לאחר מכן טיפולי פיזיותרפיה
    דר רם ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אסתר
    27/08/2012

שלום, תודה על התגובה, אך לא הבנתי מה הכוונה אם תוכל לכתוב בשפה שאני אבין אודה לך מאוד. חוץ מזה עשיתי בתחילת הטיפול יותר מעשרה טיפולים בפיזיוטרפיה וזה לא עזר. בכבוד רב ותודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכפות הרגליים ובכפות הידיים
    טובה
    23/08/2012

מזה מספר שבועות סובלת מכאבים בחלק העליון של כפות הרגליים לאחר מנוחה שגורמים לי לקשיים בהליכה, לאחר מספר צעדים הכאב עובר.
    כמו כן סובלת מכאבים בכפות הידיים.
    תודה

הוספת תגובה

• כאבים דומים

רונית אשל
    28/08/2012

גם אני סבלתי מכאבים דומים לכאבים שלך והלכתי לראות אורטופד כף רגל לכאבים בכפות הרגליים מכוון שממש היה לי קשה ללכת, אחרי בדיקה התגלתה אצלי דלקת פרקים בשלב מוקדם. אני ממליצה לך ללכת ולהבדק כמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכפות הרגליים ובכפות הידיים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/08/2012

ראשית יש להבדק ע"י רופא משפחה שיאבחן את הבעיה הראשונית ומשם יפנה למומחה המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה משבר בזרת
    ניצן
    23/08/2012

שלום רב
    לפני כ10 ימים שברתי את הזרת ביד ימין בעצם האמצעית, שבר קל והאורטופד ד"ר חובב תבור אמר שזה ייקח חודש של החלמה . לא ברור לי האם אני צריך לחזור לביקורת, לעשות צילום חוזר או פשוט אחרי חודש להוריד את התחבושת.
    אשמח לקבל תשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    החלמה משבר בזרת

הוספת תגובה

• החלמה משבר בזרת - תגובה

ד''ר יונה יניב
    27/08/2012

להיות במעקב אורתופד לראות שהשבר לא זז במהלך ההחלמה ואח"כ לודא שהתנועות תקינות. ייתכן וישלח גם לפיזיותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת נימול או אחר
    אורחת
    22/08/2012

שלום ,אני בת 45 ובשבועיים האחרונים אני מרגישה תופעה לא מובנת של נימול
    בזרוע יד ימין עד חלק מאצבעות היד.לא מובן מאיפה באה התופעה.
    ועוד כאשר אני נחה זה עובד וכאשר אני מתעוררת זה קצת חוזר במקרים של הטעיית
    הגוף קדימה זה קורה בשטיפת הפנים שיניים, בישיבה על כסא וכתיבה.
    מה קורה? האם מתחיל משהו אצלי ואני לא יודעת ? כיצד לבדוק למי לגשת
    אולי זו מערכת העצבים ? אולי זו מחלה לא עלינו. אולי זה עייפות ואולי פשוט חוסר ויטמינים (של שנתיים לפחות -תזונה לא מלאה לא לוקחת ויטמינים לחיזוק הגוף השרירים
    העצמות)מה לחשוב אולי זה חלק מתופעות של חוסר המחזור.
    ועוד תופעה בזמן ההודעה הזו בישיבה ישרה נרדמת האגודל האם אני יושבת לא נכון
    האם צריך פיזו' דיקור סיני שיאצו או סתם להירגע.
    בישיבה במקום בו הכריות רכות לא חשה בתופעה זו וברוך השם לא בכל שעות היום.
    תופעה זו.
    תודה לכם,
    למי לגשת קודם אורטו' נוירולוג' מערכת העצמות ואו תפקודים אחרים??

לקביעת תור
    סגירה
    תופעת נימול או אחר

הוספת תגובה

• תופעת נימול או אחר - תגובה

ד''ר יונה יניב
    27/08/2012

ראשית עלייך לפנות לרופא המשפחה שיבדוק האם הבעיה נובעת מתנוחה של הגוף או תנוחה של היד, או שאין קשר בכלל אלא אכן חסר בויטמינים. אח"כ ייתכן שגם אורתופד וגם נוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה