מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאחות בזוית ניכרת בעצם ההומרוסאלון29/12/2010
שלום,
מהי ההגדרה הרפואית להתאחות ב"זוית ניכרת" בעצם ההומרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאחות בזוית ניכרת בעצם ההומרוס - תגובה
ד''ר יונה יניב30/12/2010אין הגדרה אחרת, לפעמים משתמשים במונחים לועזיים או מודדים את הזוית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ RSDיוכי29/12/2010
מיזה 9 חודשים אמי סובלת מכאבי בירככים.בנוסך לעאב הקייפ הכף רגל ימין
עברתי ניתוח של קבוע שבר בבסיס עצם מסרק 5 העקבות הניתוח המשכתי בכאבים ולאחר שנה וחצי עברתי ניתוח נוסף של הוצאת הבורג וכריתה של נאורמה.לנובמב 2008 בדק אותי
פרופסור ניסקה שגם ניתח אוי שיש לי rsd-crps//- כיום מטופל במרפאת כאב ובטיפולי הידרוטרפיה מתהלת עם קן אחד בצליעה כמו מקבלת רופו (ליריקה טראמל, סימבלטה וכוי
יש לי רגישות במפרקי פיקה ירך קיימת מעט רגישות במפרקי הירכיים אים רגישות בגב
התחתון רגישות בכף רגל ימין.
במיפו עצמות 13/4/10 קליטה מוגברת באספקט לרטרלי של ברך שמאל. קיימת קליטה רטרופלרית בברך שמאל ונזק פטלו פמורלי. צילום כף רגל ובירכים אוסטאופניה קלה בעצמות כף הרגל ובעצמות הבירככים.
בירצוני לישאול האים אופי הכאבים והבדיקות יש להם קשר לניתוחים -לפגיעה בשבר כף רגל ימין האם הכאב בה כוצאה מעומס על ברך ימין ברצוני לשאול האם קיים עומס על כף רגל ימין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלתי ת29.12.10
יוכי10/01/2011אודה לכם אם טענו על שאלתי בפורום 29.12.10 RSD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ RSD - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/01/2011לא ניתן לדעת לפי התיאור או לפי התשובה של הבדיקות.
יש צורך בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות העזר .
פני לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.
בברכה – דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת29/12/2010
שלום,
אני כשמונה שבועות לאחר דלקת בגיד הכתף השמאלי, שלא טופלה תרופתית/אחר אלא רק באמצעות משככי כאבים. הכאבים החריפים (מאוד!!) שהיו בהתחלה נעלמו כבר מזמן (כ-6 שבועות), אך עדיין יש לי כאבים בתנועות מסויימות, לדוגמא כשאני מנסה להרים משהו עם יד מושטת או ישרה, או כשאני מרימה את היד למשך מספר שניות וכו'.
הייתי אצל אורטופד לפני כשבועיים והוא אמר שמכיוון שיש מגמת שיפור (לעומת הכאבים החזקים) לא נעשה כלום ונמתין עוד, אך אני מרגישה מוגבלת וחוששת שככל שאמתין המגבלה תשאר קבועה.
האם כדאי לפנות שוב? האם לפנות לפיזיותרפיה? (אפשרי ללא הפניית אורטופד???)
אנא יעצו לי מה לעשות! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יונה יניב30/12/2010את אכן זקוקה לפיזיותרפיה - הפיזיותרפיסטים צריכים ללמד אותך תרגילים לחיזוק שרירים מסוימים, בלי לגרום לכאב. את התרגילים עלייך לבצע בבית. גם רופא המשפחה יכול להפנות לפיזיותרפיה - לחיזוק שרירי השרוול המסובב של הכתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייל, קרע בכתף, כאבים בלתי נסבליםדניאל29/12/2010
פרקתי את הכתף לפני תקופת 9 חודשים, הכתף הוחזרה למקום בצורה לא מקצועית
עברתי מסלול קרבי של הסיירת וכרגע אני לא יכול להמשיך בגלל הכאבים ובגלל מוגבלות בתנועה
תוצאות MRI:
דרגה 10 SLAP המערב גם את הרצועה הגלנו הומרלית העליונה. ממצא העשוי להחשיד לנזק SLAP מודגם נזק
.( (חתך אקסיאלי 6 סדרה 3
הלברום הקדמי תחתון מודגם מעובה ובעל אותות הטרוגניים, ללא עדות לבצקת לשדית של הגלנואיד
מודגם חשד לקרע חלקי מינימלי, ללא עדות לניתוק הלברום (חתכים סגיטליים 6-7 ABER - בסמוך
מודגם נזק היל- זקס שטוח עם בצקת לשדית מינימלית סביבו.
מודגם נגע ציסטי תת-קורטיקלי זעיר בהיקף הגבשושית הקטנה .
אנא הביאו את עצתכם לעתיד והאם יש צורך בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל, קרע בכתף, כאבים בלתי נסבלים - תגובה
ד''ר יונה יניב30/12/2010ייתכן שאתה זקוק לניתוח אבל קודם להבדק ע"י אורתופד המומחה לכתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לסדק בקרסולravber27/12/2010
שלום אני בת 39. לפני כשבועיים מעדתי ביציאתי מהרכב וסובבתי את הקרסול. לאחר צילום הרנטגן אובחן אצלי נקע בדרגה גבוהה. נשלחתי לאולטרא סאונד, ואלה הן הממצאים: מפרק הטיביו-טלארי, גידיים קידמיים, גידיים הלטרליים, גידיים המדיאליים, רצועת ה- ATFL , ורצועה הדלטואיד: ב.מ.פ. הודגמה בצקת של הרקמות הרכות באספקט לטרלי. רושם של סדק במלאולוס הלטרלי, ללא תזוזה. מומלצת קורלציה קלינית. בסיכום: בצקת וחשד לסדק. לפי האורתופד: חשד לשבר – תלישה בפטישון פנימי של קרסול ימני. המלצת האורטופד: מנוחה, AIR CAST , ופיזיותרפיה. המקום לא גובס רק נחבש. ובוצע RICE. כשבוע וחצי לא יכולתי לדרוך על הרגל. היום שבועיים אחרי, הבצקות והנפיחות ירדו, אך נשארו שטפי דם פנימיים. בעת עמידה אני מעבירה משקל באופן חלקי אל רגל ימין. לפי דרישת האורטופד אני מתהלכת עם AIR CAST ונעזרת בקביים, החלק החיצוני של הקרסול מאד כואב ועדיין נפוח. ואני לא מסוגלת להתהלך יותר ממספר דקות. שאלתי האם עלי להמשיך ולהתהלך עם ה- AIR CAST למרות הכאביים או לתת לרגל לנוח עוד ? והאם שבר לא צריך להיות מגובס ? האם לא כדאי לדרוש לבצע בדיקת CT ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לסדק בקרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010האם עלי להמשיך ולהתהלך עם ה- AIR CAST למרות הכאביים או לתת לרגל לנוח עוד ? - הכל בגבול הכאב.
והאם שבר לא צריך להיות מגובס ? - לשבר ללא תזוזה שבקושי רואים, AIR CAST מספיק בהחלט.
האם לא כדאי לדרוש לבצע בדיקת CT ? - לא.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר !
ravber04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון לדלקתרוני27/12/2010
שלום,
יש לי מחלה כרונית ראתית. לאחרונה חלה החרפה במצבי והרופאים שוקלים לתת לי קורס קצר של פרדניזון דרך הפה.
בנוסף, אני עוסק בפעילות גופנית ומזה כבר זמן רב יש לי כאבים בכתף בהם אני מטפל אך עדיין אין לי אבחנה סופית.יש לי כאבים בשריר הארוך של הבייספס וחושדים שיש לי SLAP אך אני עדיין מחכה ל MRI.
שאלתי היא האם יש סיכוי שמתן פרדניזון דרך הפה שמטרתו להקל על דלקת בריאות יכול גם להקל לי על הכאבים בכתף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון לדלקת - תגובה
ד''ר יונה יניב30/12/2010כן, הפרדניזון יכול להקל על כאבי הכתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל26/12/2010
האם אולטרה סאונד של הקרסול+כל האזור של כף הרגל, יראה דימום באזור כתוצאה מקרע קטן בכלי דם(וריד, עורק)...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010בד''כ כן.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה על שריר קופץ בכף הידרועי26/12/2010
שלום ,
בהמשך לשאלה שלי מלפני שבוע (על שריר קופץ בכף יד שמאלית),
לאיזה רופא עלי לגשת על מנת לבדוק את הבעיה ? אורטופד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה על שריר קופץ בכף היד - תגובה
ד''ר יונה יניב26/12/2010לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאורך היד השמאליתנחי26/12/2010
בעיקר משני צידי המרפק ולעתים גם הרגשת נימול. האם רצוי בשלב ראשון לצלם את היד?
היכול להיות קשר לגידול שהתגלה לאחרונה מתחת לכליה ימנית, המערב את האורטה והאורטר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאורך היד השמאלית - תגובה
ד''ר יונה יניב26/12/2010בעיות בכליה לא גורמות לכאבים ביד. רצוי ללכת להבדק ע"י אורתופד או כירורג של היד כדי לברר מה הבעיה ולעשות בדיקות מתאימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מנקערוית25/12/2010
כמה זמן בערך לוקח לנקע להחלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מנקע - תגובה
ד''ר יונה יניב26/12/2010יכול לקחת 6 שבועות ולפעמים יות. מעבר לחדשיים-שלשה יש לברר מקור אחר לכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מקצועיתעודד24/12/2010
שלום לך דר' יקר שאלתי היא זו:
לאחר בדיקה בגין תסמונת CRPS שהתפשטה בגופי מהיד לרגל ולצוואר נכתב לי ע"י רופא וועדה כך: קיימת התרשמות שמעבר לתסמונת CRPS בגין בשבר ביד שמאל המוגבלויות האחרות קרי מגבלה ברגל שמאל ומגבלה קלה בתנועות הצוואר הינם "יותר פונקציונאליות" למה התכוון הרופא?
תודה ושבת שלום
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מקצועית - תגובה
ד''ר יונה יניב26/12/2010CRPS א מוכרת כמתפשטת עד כדי כך - צוואר ורגל, לאחר שבר ביד. המגבלות האחרות - יש צורך בבדיקה כדי לברר את טיבם ומקורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע בקרסולמשה23/12/2010
נקעתי את הקרסול עוד פעם בזמן ששיחקתי כדורגל אני כבר שנה בעצם משחק אם מגן קרסול אייר קאסט ושיחקתי בלי המגן ונקעתי את הרגל אז השאלה שלי מה אני חייב לשחק אם המגן כל הזמן? למה כל פעם שאני מוריד אותו אני נוקע את הקרסול מה לעשות ? ויש לי עוד שאלה יכולות להיות לי בעיות בקרסול שאני יהיה יותר מבוגר למה אני כל שני וחמישי נוקע את הקרסול ואין מה לעשות נגד זה אני לא יודע מה לעשת אני צריך עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
משה23/12/2010זה נקעים חוזרים באותה הרגל עשיתי כבר פזיותרפיה וזה כנראה לא כל כך עזר יש עוד איזה טיפולים הקרסול שלי כבר חלשה לגמרי כל דבר קטן אני יכול לנקוע אותה ואני לא יכול לשחק כל הזמן עם המגן קרסול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
משה26/12/2010??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך ולאחרים
מוני26/12/2010התוודעתי דרך האתר הזה למוצר טבעי בשם וונדר מומיו, וכספורטאי היו לי הרבה בעיות ומאז שהתחלתי לנסות את התכשיר כמעט נעלמו הבעיות, חשבתי שזה סוד פרטי שלי אבל נודע לי שישנם הרבה ספורטאים שלוקחים את זה בפרט לאיחוי מהיר של שברים ונקעים, בקיצר מומלץ ושווה לנסות, ואשמח לקבל תגובה ממישהו שגם כן משתמש
מוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקע בקרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010אני חייב לשחק אם המגן כל הזמן? - כן.
למה כל פעם שאני מוריד אותו אני נוקע את הקרסול מה לעשות ? - יש לך חוסר יציבות כרונית של הקרסול. הטיפול בבעיה הוא ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
משה02/01/2011אפשר מידע על הניתוח הזה ולאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
משה05/01/2011לאן לפנות ? ואפשר הסבר בבקשה על הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון06/01/2011פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
יש יותר מניתוח אחד לייצוב קרסול וזה תלוי בממצאי הבדיקה הקלינית והממצאים בבדיקות עזר.
בברכה – דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע בקרסולחגית23/12/2010
לפני כשנה מעדתי ונגרמה לי חבלה מסוג נקע בקרסול.
תחילה קיבלתי מרשם מאורטופד לתחבושת FWB.
הכאבים עדיין חזקים מאוד - בעיקר לאחר שינה וכן ואני מתקשה בהליכה.
בבדיקת מיפוי עצמות שעברתי לפני כחודשיים נצפתה קליטה מוגברת פוקלית בקרסול ימין בטלוס- שינויים ארטרוטיים קלים וחשד לשבר בקרסול לפי ספקט.
לאחר שהאורטופד ראה את תוצאות מיפוי העצמות הוא שלח אותי לבצע בדיקת CT קרסוליים. לפי תוצאות הבדיקה לא הודגמה פתולוגיה גרמית או מפרקית אך צויין כי ישנו אוסטריקווטרום מימין.
האורטופד הסביר לי שאוסטריקווטרום זוהי עצם עודפת שניתן להסיר בניתוח ושהיא הגורם לכאבים, אך בנתיים המליץ על פיזותרפיה.
העניין הוא שהכאבים החלו רק לאחר הנקע- האם אכן ייתכן שהעצם הזו היא הגורם לכאב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע בקרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010הכל יכול להיות, אך יש צורך בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר כדי לתת תשובה.
פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך פעילות גופניתקרן23/12/2010
בת 34 ,בימים האחרונים איני מצליחה ליצור תנועה בכף הרגל בעיקר תנועת "פלקס" כאשר השוק ישרה גם כן. קבעתי בדיקה אצל אורטופד אך הבדיקה רק בעוד שבועיים.כיון שאני עוסקת בתחום הספורט רציתי לדעת אם עדיף עד לבדיקה לוותר על פעילות גופנית כלל (איני מרגישה כאב בזמן פעילות אלא רק ביישור השוק,דקירות קטנות ותחושה שמשטח כך הרגל "נקרע"..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך פעילות גופנית - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010לשיקולך.
מהתאור לא ניתן להבין מה הבעיה ומה נדרש לטיפול.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בכף הרגלאני23/12/2010
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים נפצעתי בכף הרגל.
עליתי על כסא מתקפל שהתקפל לי על החלק הקדמי של כף הרגל הימנית (אצבעות 4,5) והרגל השמאלית לחצה על מושב הכסא, ומחצה את כף רגל ימין.
בצילום שנעשה באותו יום, הרגל היתה נראית במצב תקין.
הטיפול שניתן לי כלל חבישה של הפצעים הפתוחים ותחבושת אלסטית.
שבועיים וחצי לאחר הפציעה, חזרתי ללכת (תוך כדי כאבים עזים).
כיום, שלושה חודשים לאחר המקרה, כף הרגל שלי עדיין מעט נפוחה, וכואבת.
הכאב הולך ופוחת עם הזמן.
רציתי לשאול האם תיתכן נפיחות במשך זמן כה רב? האם תתכן פגיעת משנה (בגלל שהלכתי במצב של כאב עז) או אולי שבר קטן שלא נראה בזמנו? האם תיתכן פגיעה אחרת משבר (אולי נמק/ חדירת עצם זר)?
הרופאה שלחה אותי לעשות צילום חוזר, וכרגע יש לי בעיה לעשות צילום.
אודה מאד לתשובה,
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בכף הרגל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2010ניתנה לכך תשובה כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)