מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילהסהר01/07/2010
נכדתי בת 4 קטנה וצנומה עשתה צילום כף יד הנתונים מראים על גיל 5-מה משמעות הענין ?האם צריך לבדוק מדוע? הוריה גבוהים.180 האב והאם 172 סבתא רבא שלה נמוכה 150 בערך -האם יש לזה השפעה כל כך רחוקה? אם הנתונים מראים על בעית גדילה באיזה גיל מתחילים לטפל? ואיזה עוד בדיקות (אם צריך) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
ד''ר יונה יניב04/07/2010הנתונים אינם מראים על בעיות גדילה ומוקדם מדי לאבחן בכלל אם היא תהיה גבוהה או נמוכה. ו - כן, גם לסבתא רבה יש השפעה על הגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקעים חוזרים ודלקת בגיד אכילסטל01/07/2010
שלום לכולם,
אני חייל קרבי כבר שנתיים, בערך שנה לפני הגיוס נקעתי את הקרסול פעם ראשונה ומאז נקעתי את אותו קרסול עוד המון פעמים (לפחות 10 ). לפני כחצי שנה נקעתי את הקרסול שוב רק הפעם עם משקל כבד מאוד על הגב והתוצאה הייתה ששבוע לא הייתי מסוגל ללכת. מאז החמירו מאוד הנקעים החוזרים (גם מבחינת הכמות וגם מבחינת החומרה והכאב של כל נקע) וגם אובחנה אצלי דלקת בגיד אכילס של אותו קרסול. האורטופד הצבאי המליץ על מנוחה ועל קרסולית (מקבע לקרסול), אני נח כבר מעל חודש וחצי מריצות פעילות מבצעית וכיו"ב ועדיין מדי פעם נוקע את הקרסול סתם בזמן הליכה רגילה על מדרכה או בבסיס והקרסולית קצת מקלה על הכאב אבל לא בצורה משמעותית.
השאלה שלי זה מה הייתם ממליצים לעשות?
להמשיך עם מנוחה או לחזור לאורטופד ולשאול לגבי המשך טיפול? ומה יכול להיות המשך הטיפול?
והאם ישנה אפשרות שנגרם נזק לטווח ארוך?
תודה מראש על עזרתכם... הנושא מאוד חשוב לי, אני מאוד רוצה להשאר ולשרת ביחידה שלי בתור חייל קרבי אבל לא במחיר של פציעה לכל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יציבות
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010השאלה שלי זה מה הייתם ממליצים לעשות?- לפנות בהקדם לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל.
להמשיך עם מנוחה או לחזור לאורטופד ולשאול לגבי המשך טיפול?- ראההנ"ל.
ומה יכול להיות המשך הטיפול? - הטיפול הסיר במקרה המתואר יהיה כנראה ניוחי.
והאם ישנה אפשרות שנגרם נזק לטווח ארוך? - כן, נשמע מאוד סביר.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת בבקשה
טל02/07/2010קודם כל תודה רבה,
שכחתי לציין שקיבלתי כבר מייצב קרסול עם שרוכים, מידרסים, ואני עם נעלי הרים כבר יותר משנה, כל הדברים האלה לא מנעו את הנקעים החוזרים ולא שיפרו את הדלקת, השאלה שלי היא מה יכול להיות המשך הטיפול? הרופא של היחידה (לא אורטופד) דיבר בזמנו (לפני מספר חודשים) על גיבוס אפשרי ואף ניתוח...
האם גבס או ניתוח באמת יכול להיות הפיתרון ההכרחי לנקעים החוזרים ולכאבים? והאם זה לא קצת דרסטי מדי?
תודה מראש
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!עדן30/06/2010
שלום,שמי עדן הייתי לוחם בצנחנים במהלך הטירונות היתפתחו לי שיברי מאמץ ומפקדיי לא התיחסו להוראות של הרופא ומצבי הבריאותי החמיר החלו להיתפתח אצלי כאבים בקרסול בעקב לאורך כף הרגל ובגב התחתון כאבים עזים עד כדי כך שהכאבים ברגליים לא איפשרו לי לדרוך על הרגל,הפנו אותי למיון לאחר חודשיים האורטופד אמר לי להיתהלך עם קביים משם סופחתי לרמ 2 שם עשיתי בירורים מקיפים מאוד,כל הצילומים האפשריים MRI,CT רנטגן,בדיקות דם למיניהם ומיפוי עצמות חוץ מהבדיקה של המיפוי עצמות לא מצאו כלום ומה שראו במיפוי עצמות זה קליטה מוגברת באיזורים שכואב לי,היתי באישפוז סורוקה שם ביצעו לי את רוב הבדיקות מנהל המחלקה ד'ר פלוסר העלאה את האפשרות שמדובר בCRPS הועברתי לצורך שיקום במרכז הרפואי רעות פה אני עושה פיזיותרפיה מיום רשון האחרון,הרופא אמרה לי ש90 אחוז לא מדובר בCRPS כלומר שללו CRPS
השאלה שלי מה זה יכול ליהיות אני כבר חצי שנה מסתובב עם כאבים עזים ברגלים ובגב התחתון אני מתחיל לקחת אוקסיקונטין כי עד עכשיו לקחתי כדורים שלא הורידו את רמת הכאבים. אשמח אם תענו לי אני כרגע מאושפז במרכז רפואי רעות,תודה מס'0544693032* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010לצערי לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. לעיתים יש מצבים שאין להם הסבר "קונבנציונאלי" ברור ופשוט
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות של תא עובריפיני28/06/2010
אמא שלי סובלת שנים משחיקת סחוס בברכיים. כיום היא בקושי הולכת. היא כבר ניסתה המון דברים והיא מאד פוחדת לעשות את הניתוח כפי שהמליצו לה הרופאים. מכל מקום לאחרונה היא שמעה על טיפול חדש: זריקות של תא עוברי מהשיליה. לא הצלחתי למצוא על זה כל מידע. האם למישהו מכם יש מידע על כך? מה זה? האם זה עוזר ומי מטפל בכך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות של תא עוברי
ד''ר יונה יניב29/06/2010זהו איננו!!! טיפול רפואי מקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד שידרה צווארי-זויות (מעלות)עדנה28/06/2010
בבדיקת אורטופד נרשם - רוטציה לימין (65) - 2 מדידות. שמאל 60-62 - פלקסיה 50.45
אקסטנדיה 50 - 2 מדידות. - פניה לימין 37 - שמאל 35 בדיקה חוזרת 35 דו צדדי.
לענין כ תף שמאל
כיפוף קידמי 110 - אבדיקציה 110 - סיבוב חיצוני 55 - סיסוב פנימי מגיעה עם אגודל לגובה D12
מתלוננת על כאבים מהלך הבדיקה והתנגדות אקטיבית להנעת הכתף.סימן טחינה שלילי. סימן רתיעה שלילי.
מה זה אומר בבקשה ? עד כמה קשה מצבי בבדיקת הזויות הנ"ל ? מה פירוש המילים טחינה ורתיעה ?
אודה מאוד להסבר בלשון העם.
רב,תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם..........
עדנה04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוהן כואבתדנה28/06/2010
שלום רב,
לפני כשבועים וחצי הייתי בטיול בחו"ל ובמהלך אחד מהימים היה לי כאבים לפני הבוהן ( לפני החיבור בין הבוהן לרגל ) נעלתי נעלי ספורט, המקום היה אדום ומעט נפוח ( כמו וריד בולט) כשחזרנו לארץ המקום קצת כאב בעיקר כשהייתי מקפלת את הבוהן, עכשיו אני מרגישה כשאני הולכת עם כפכפים שהבוהן "משוחררת" (שהיא עפה בהליכה) .
מה אפשר לעשות? האם אני צריכה לעשות צילום ?
תודה על תשובתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010במידה והתחושה נמשכת, פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קרסולייםחיים אלון27/06/2010
תוצאות בדיקת MRI קרסוליים
מימין- באספקט מדיאלי של דום הטלוס הודגם נזק אוסטאוכונרלי עם ניתוק של הפרגמנט ופגיעה משמעותית של הסחוס
המפרקי. גודל של הפגם 1.1*1.3 ס"מ.
הפרגמנט המנותק בעל עוצמת אות נמוכה. הודגם זיז גרמי באספקט מדיאלי אחורי של הטלוס. לציין OSTRGONUS בגודל 1 ס"מ. הודגם
כמות מעט מוגברת של נוזל מסביב לגיד FHL . בצמוד לאספקט מדיאלי של עצם העקב נצפה GANGLION CYST . פסציה פלנטרלית
נראית מעובה ובעלת עוצמת אות גבוה קרוב לאחיזה לעצם העקב עם סמני בצקת ברקמות הרכות סביב. יתר הסריקה ללא ממצא מיוחד
משמאל- נזק אוסטאוכונרלי באספקט הלטרלי של דום הטלוס עם פגיעה בסחוס המפרקי. גודל של הממצא 0.8*1.5 ס"מ.
הודגם OSTRIGONUM גודל 1.7 עם כמות מוגברת של נוזל מסביב. שינויים ניווניים קלים במפרק בין טלאוס לקלקנאוס. מרווחים תוך
פירקיים תקינים. לא הודגמה כמות מוגברת של נוזל תוך פרקי.
לסיכום:
1. 3-4 RT. TALUS OCD - STAGE
2. 3 LT. TALUS OCD - STAGE
3. RT. PLANTAR FASCEITIS
מבקש את חוות דעתכם לגבי טיפול אפשרי בבעיה.
בברכה חיים אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010השאלךה העיקרית היא מהמפריע לך? במידה והבעיההיאכאבים בקרסוליים, הטיפול בממצא המתואר ב-MRI הוא ניתוחי בד"כ.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעותיעל27/06/2010
האם יכולות להיות טעויות בEMG?
בEMG אובחנה תסמונת תעלת המרפק ואילו 2 רופאים
איבחנו תסמונת התעלה הקרפלית
יש לי זרמים באצבעות 1-3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
ד''ר יונה יניב28/06/2010הבדיקה היא בדיקת עזר בלבד!!! הבדיקה הקלינית היא הקובעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברךמאיה קנזוולי27/06/2010
שלום שמי מאיה אני בת 35+,לפני 7 שנים חליתי בטראנספרס מיאליטיס רגל ימין שלי היתה משותקת ורגל שמאל איבדה תחושות לגמרי תודה לאל עם השנים המצב ישתפר מעט וקיום אני מתהלכת לפני שלוש שנים התחילו לי כאבי ברכיים איומות ושלחו אותי לעשות אם ארי והנה התשובה קיים חסר רקמה בסחוס הפיקה בפצט הלטרלי עם חסר סדירות קורטיקלי ושינויים תת קורטיקלים בפיקה כולל ציסטות סוב-כונדרלי.
מנגנון הישור במידה קלה במקפק לסיקום :אזור נזק אוסטאוכונדרלי בפיקה ,בפצט הלטרלי (כונדרומלציה מדרגה גבוהה)
האם אריי השני שעשיתי לפני שבוע :מודגמת בצקת עם ציסטות סוכונראליות בפסט הלטרלי של הפתלה על פני כ-11מ"מרוחב.
הסחוס באיזור זה בצקתי ובילתי סדיר והממצאים מתאימים ל:אוסטאוכונדראליללא תזוזה
מה אני אמורה לעשות הכאבים עזים אני בקושי הולכת לאחרונה והתור לאוטופד שלי רק בעוד 3 חודשים
בתודה מראש מאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה למה אין תגובה מהרופא?
מאיה קנזוולי04/07/2010לפחות פרסמו הודעה כל שהיא למה הוא לא עונה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת תעלת המרפקאיציק27/06/2010
שלום.
האם זו בעיה שמחייבת ניתוח או שאפשר לפתור אותה ללא התערבות פולשנית.
אם חייבים לנתח, מהם אחוזי ההצלחה ומהם הסיבוכי שעלולים לקרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת תעלת המרפק
ד''ר יונה יניב28/06/2010בדכ"ל זו בעיה המחייבת ניתוח, תלוי בדרגת החומרה. לפני כן - יש לבדוק כמובן אם אין חפשיות יתר של העצב האותו מקום שאז - ניתוח הוא ברירת המחדל. אם הבעיה לא חמורה ניתן לנסות לישון עם מרפק ישר.
הניתוחים הם שונים - ולכל מנתח עדיפות שונה וסיכויי הצלחה טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטאוטומיה של הברךלילך26/06/2010
שלום,
אני בת 34 וסובלת מבעיות ברכיים מזה 20 שנה.
במהלך השנה האחרונה הכאבים החמירו והומלץ לי ע"י מספר רופאים לעבור ניתוח אוסטאוטומיה.
אני מעוניינת לדבר עם מישהו שעבר ניתוח שכזה, לשמוע על תהליך ההחלמה והתוצאות של הניתוח.
כמו כן, הייתי מעוניינת לדעת אם יש לכם המלצה למנתח ספציפי המנוסה בסוג זה של ניתוחים.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לקבל מידע על ניתוח לרגלי X
somek08/04/2013שלום רב, אני בת 34 ואני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח לסדר את רגליי העקומות אני מתביישת ללכת עם מכנסיים צמודים והדבר הציק לי מאז ומעולם אך אני גם מפחדת מסיבוכים. האם כדאי לי לעבור את הניתוח? זה לא כואב אך מאוד מציק אני מתביישת מזה מאוד ואני 1.74 אני רוצה לבוא לייעוץ אבל לא מכירה מומחים ורוצה לשמוע על חוות דעת. אצלי הבעיה זו בברכיים רגל ימין נוטה שמאלה והפוך ברגל שמאל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דליה30/01/2011שלום שמי דליה גם אני צריכה לעבור את הניתוח הזה ותוכלי ליכתוב לי במידה שעברת את הניתוח כבר על איך שהרגשת ותהליך השיקום... הודה לך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגלתום24/06/2010
שלום רב.
בתקופה האחרונה התחלתי להתאמן לקראת הצבא בריצות , 3-4 פעמים בשבוע.
לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים ברגל, בערך באמצע מהברך לכף הרגל, ברגל שמאל הכאב מצד ימים של העצם וברגל ימין הכאב בצד שמאל של העצם (צדדים פנימיים). הכאבים הם לא על העצם עצמה אלא רק כאשר אני לוחץ על הנקודה שהסברתי מתחת לעצם. צירפתי תמונה להמחשה ברורה יותר.
הכאבים גם משפיעים עליי כאשר אני רץ, קופץ בחבל, לעיתים שאני עולה במדרגות .
הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים את הבעיה? האם זה נפוץ? זה בעיה בעצם? בשריר? גיד? דלקת?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010מדובר בתובה למאמץ יתר. ממליץ לפנות לבדיקה ולנהוג כאילו יש שבר מאמץ, כלומר לתת מנוחה לרגל ולאחר חודש וחצי חזרה מאוד הדרגתית לפעילות.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדור כוח מזיקגיא24/06/2010
אני רוצה לקנות כדור כוח ולפני שאני קונה אני רוצה לבדוק אם הוא מזיק אז הוא מזיק או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה שלכם בבקשה, תודה, גיא
גיא26/06/2010אני מחכה בקוצר רוח לתשובה שלכם ואני כל הזמן בודק בתקווה לקבל תשובה , תענו לי בבקשה.
תודה מראש, גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אני מזכיר לכם , אני בן 13 וחצי
גיא26/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם כף הרגליעקוב24/06/2010
שלום דר. אני בן 56, לפני כיומיים התחילו לי כאבים בגב כף הרגל באיזור עצמות ה metatarsals. כמו כן האיזור נפוח. הכאבים מופיעים בזמן הליכה, תזוזה של האצבעות ובמגע באיזור. לא עשיתי שום מאמץ מיוחד שיכל לרגום לשבר מאמץ, הגעתי לפני שלושה ימים לארץ מארה"ב בטיסה ארוכה ואני לא יודע אם יכול להיות קשר לכך. האם לדעתך יש סיבה לדאגה או שאפשר להשאיר את זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה זאת כבר יבלה תשובה.
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשוקייםאבירן23/06/2010
שלום רב ,
בן 33 ,יש לי כאבים בשוקיים (בייחוד בשוק ימין ,שזו הרגל שהיתה לי בעיה בקרסול - דלקת בגידים הלטראליים ללא קרע, שטיפלתי בזה ע"י אורטופד ובאמצעות כדורי ברקסין + פיזיוטרפיה) .
אני מרגיש את אזור השוק חזק וכאבים סבילים מאיזור השוק ולאחרונה את אותו הכאב גם בשוק שמאל ששם בחיים לא היה לי כאב או בעיה במשך רוב היום ,לאחר פעילות מאומצת אני מרגיש את השוק קצת חזק יותר אבל זה חוזר לכאב\הרגשת כאב סבילה.
נאמר לי ע"י רופא שזה סתם רגישות בסובך אבל זה כבר למעלה מחודשיים,....לאחר שנמנעתי מספורט כשבועיים (אני סה"כ רץ מרחקים קצרים ועושה מכשירי סקי בחדר כושר) ראיתי שמצבי השתפר עד כדי שהכאב כמעט ונעלם ואז חזרתי להתאמן (כמובן בהדרגה ועם תרגילי חימום) ..ואז שוב הכאב חזר..
האם עלי להפסיק מכשירים לתקופה ממושכת יותר ולעבור למשל לשחייה עד יעבור זעם הכאב (או שגם שחייה יכולה להזיק ?
היות והכאב סביל האם עליי להמשיך לבצע ריצות ופעולות סקי בחדר כושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר יחזקאל טיטיון02/07/2010האם עלי להפסיק מכשירים לתקופה ממושכת יותר ולעבור למשל לשחייה עד יעבור זעם הכאב - כן לפחות חודש וחצי חודשיים.
היות והכאב סביל האם עליי להמשיך לבצע ריצות ופעולות סקי בחדר כושר - הכל בגבול הכאב.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)