מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב רגלים וגבשאלה03/06/2010
בבקשה שמהו יענה לי. בן שלי סובל מכאבים ב גב תחתון וזרמים ברגל שמאל וכאב בעצם של רגל שמאל. מה זה יכול להיות? בנוסף האם אפשר לעשות פזיטרפיה לפני בדיקת מיפוי עצמות וct ? ומה זה ירידה בתחושת בפיזור לא דרמטומי ' אני מקווה שרשמתי נכון כי זה כתוב לא ברור במכתב ממיון" בבקשה תשובה מהירה. כי הוא צריך לחזור לבסיס והוא סובל מכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב ורגלים בבקשה תענו לי
שאלה06/06/2010בן שלי סובל מכאב גב תחתון וזרמים ברגל שמאל וכאב בעצם של הרגל שמאל במשך חודש. מה זה יכול להיות?
האם אפשר לעשות פיזוטרפיה לפני בדיקת ct ומיפוי עצמות ולפני בדיקת אורטופד? ומה זה ירדה בתחושת פיזור לא דרמטומים "אולי רשמתי לא נכון את האבחון מחדר מיון".
בבקשה תענו לי מהר כי הבן שלי צריך לחזור לבסיס והוא סובל מכאבים.
תודה...........................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות MRI בכף ידאנונימי02/06/2010
שלום עשיתי לפני שבוע MRI לכף יד עקב כאבים חוזרים כשנה -שנתיים באזור המפרק.
התוצאות הן :
הרדיוס והאולנה שמורים.
העצמות הקרפליות שמורות.
הקשתות הקרפליות שמורות.
בסיסי העצמות המטקרפליות שמורות.
אין עדות לממצאים בתר חבלתיים.
מודגמת ציסטה גנגליונית באספקט הדורזלי של הקשת המקורבת בקוטר של כ-8 ס''מ, שמקורה קרוב לודאי מאיזור המפרק הסקפולונטי.
קיימת טנוסינוביטיס קלה של הגיד האקסטנסור קרפי רדיאליס הקצר.
הגידים הפלקסורים והעצב המדיאני נראים שמורים.
העצב האולנרי שמור.
לסיכום :
ציסטה גנגליונית קטנה כמתואר באספקט הדורזלי של הקשת המקורבת.
טנוסינוביטיס קלה של גיד ה ECRB יתכן משנית ללחץ מהציסטה.
מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר יונה יניב03/06/2010הכל תלוי למה עשו בכלל את הMRI כי התשובה מאד ברורה - יש לך גנגליון ואולי דלקת של גיד אבל - האם הם אלו שמפריעם לך? כדי לדעת - צריך לברר מתי והיכן כואב לך ולבדוק את היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש וסחרחורתאביבית02/06/2010
יש לי כאבי ראש וסחרחורת מזה 3 וחצי שנים.בדיקות דם תקינות CT MRI תקין,הופנתי בעקבות הנורולוג למרפאת כאב בעפולה והוא טוען לאחר בדיקה שיש לי שרירים שמקרינים כאב לראש-הוא לחץ לי בצדי העורף על שתי נקודות שכאבו,הוא נתן לי תרגילים בבית לחיזוק והפניה להגיע לזריקות. שאלתי מה אלו הזריקות האלו? האם הם יעזרו?האם בכלל יתכן כאבים בעקבות שרירים אלו?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש וסחרחורת
ד''ר יונה יניב03/06/2010הייתי מתייעצת קודם עם נוירולוג, אם הכל תקין - רופא אף-אוזן-גרון ובסוף מרפאת כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמות כפות ידיים והחמרה של מגרנהאינה02/06/2010
שלום
עברתי תאונת דרכים לפני כארבעה חודשים.
שבועיים לאחר מכן התחלתי להרגיש הרדמות של כפות הידיים בלילה (זה מעיר ואני נאלצת לנער אותן על מנת שהתחושה תשוב). בנוסף התקפי המיגרנה החלו להופיע לעיתים קרובות יותר.
ברצוני להתייעץ למי עלי לפנות- אורטופד או נוירולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר יונה יניב03/06/2010לגבי המיגרנות - לנוירולוג
לגבי כפות הידיים - לאורתופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם הרגל ועצם המרפקאנונימי31/05/2010
שלום,
לפני מס' חודשים במהלך משחק כדורגל קיבלתי מכה די חזקה בעצם שבין הברך לכף הרגל השמאלית. הכאב היה מס' שעות ולאחר מכן חלף , אך כל פעם כשאני מקבל מכה אפילו קטנה ביותר באזור זה אני מרגיש כאבי תופת לדקה ולאחר מכן הכאב נעלם .
אותו מצב יש גם בעצם של המרפק . אמנם שמה לא זכור לי שקיבלתי מכה אי פעם , אבל למשל אני מקבל מכה ממשהו באזור של המרפק , יש לי כאבים עזים ולאחר כמה שניות כאילו לא היה כלום.
מה הסיבה לדבר הזה? האם יש צורך לדאגה ? איך מטפלים ?
יש לציין שאין כלל וכלל סימנים חיצוניים כמו אודם או כחול . כמו כן אני בן 16 וחצי .
אולי כיוון שאיני צורך כמעט מוצרים עם סידן אז העצם פשוט חלשה ?
אשמח לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב01/06/2010שתי העצמות האלו נמצאות ממש מתחת לעור ולכן כל חבלה כואבת. לאחר חבלה קשה יותר נוצר שטף-דם מתחת למעטפת העצם והאיזור רגיש ביותר למשך מספר חדשים אבל זה מחלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אורתופד יכול לסרב להוצאת ברגיםאלי731/05/2010
האם אורתופד יכול לסרב להוציא ברגים מהקרסול שלי? האם זו זכותי להתעקש להוצאתם? נאמר לי על ידו שרק 2 מתוך 4 הברגים שהוכנסו לי בניתוח יוצאו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגים
ד''ר יונה יניב01/06/2010זכותך. אבל לפעמים יש שיקולים רפואיים המונעים זאת. בכל מקרה יש לזכור שאם הברגים אינם מפריעם לעצם, למפרק או אינם לוחצים על רקמות אחרות - הוצאה שלהם כרוכה בניתוח עם כל הסיבוכים שיכולים להתלוות לכך.
בנוסף - אם הרופא שלך חושב שהוצאת הברגים לא תועיל לך ואולי אפילו תזיק - אתה יכול להתעקש אבל הוא לא יוציא כי הוא המנתח והאחריות היא שלו לגבי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מהנעליים בדרום אמריקהhofit31/05/2010
יש לי נעלי מטיילים גבוהות עד מעל הקרסול כאשר החלק העליון הוא צר.
עשיתי טרק של כמה ימים ובמהלכו הרגשתי לחץ מתהדק והולך בחלק העליון שך הנעל על הרגל,וכאב כמו צמיד ברזל שמתהדק ומתהדק סביב הרגל,כאבים חזקים.
שמתי גרביים עבות,נחתי,שחררתי את השרוכים אבל זה עדיין כואב כל פעם שאני שמה את הנעל וגם רק לגעת במקום כואב כל שאר היום אחרי שאני מורידה.
כשאני נחה לכמה ימים זה לא כואב וגם לא עם נעל אחרת אבל כל פעם שאני שמה אות זה חוזר ובגדול.
נאמר לי שמתרגלים אבל אני לא יודעת מה יש לי באמת. זה משהו שרק הנעל גורמת זמנית או שיכול להיות שנגרם לי נזק כלשהו וכל לחץ שאני אפעיל על המקום יכאיב לי? הכאב הוא רק ברגל אחת בדיוק מעל העצם.אני אשמח לרעיונות של מה זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעל.
ד''ר יחזקאל טיטיון01/06/2010אין מה לעשות. הנעל לא מתאימה לך. לכי עם נעליים אחרות.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזר הכאב
hofit06/06/2010קניתי נעליים חדשות,כמעט אותו גובה וטיפה יותר רכות - ואחרי 10 דקות חזר הכאב. בדיוק אותו דבר באותו מקום וזה אחרי שבועיים וחצי בלי הנעליים הקודמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעליים
ד''ר יחזקאל טיטיון06/06/2010למה קנית נעליים באותו גובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע בקרסול?רועי31/05/2010
שלום רב,
ביום שלישי שעבר באמצע משחק כדורגל הרגשתי כאב בכף רגל, בערב כבר לא יכולתי לדרוך על הרגל, למחרת יכולתי לצלוע והלכתי למוקד, שם האורטופד איבחן נקע ללא צורך בצילום.
היום, 6 ימים אחרי, עדיין הכאב לא עבר בניגוד למה שציפיתי, הקרסול אינו ולא היה נפוח, אלא החלק העליון של כף הרגל, בעיקר בצד שמאל, בעצמות עד לאצבעות, כואב ולא משתפר.האזור של הקרסול לא כואב ואין שם בעיה.
האם זה באמת תאור של נקע? האם יש צורך לצלם את האוזר לראות אם מדובר בבעיה אחרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר יחזקאל טיטיון01/06/2010מאחר והכאב לא חולף, אני ממליץ בחום לפנות לצילום ולבדיקה מסודרת אצל אורתופד.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר יחזקאל טיטיון01/06/2010מאחר והכאב לא חולף, אני ממליץ בחום לפנות לצילום ולבדיקה מסודרת אצל אורתופד.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע פטישמשה31/05/2010
לרופא שלום
אני לאחר שישה שבועות עם סד אצבע בעקבות mallet finger באצבע אמצעית יד שמאל.
הסרתי את הסד לפני מספר ימים ולפי מה שאמר הרופא שלי האצבע החלימה אך נדרשים כמובן תרגילים להחזרת הגמישות.
מה ששמתי לב הוא שהאצבע לא נמצאת בישור מלא.
שאלתי היא האם יש דרך באמצעות תרגילים או עזרים אחרים להגיע ליישור מלא של האצבע או שכך תישאר האצבע ? האם גורם הזמן כאן הוא קריטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע פטישית
ד''ר יונה יניב01/06/2010ייתכן והבעיה הראשונית לא נפתרה ועדיין האצבע פטישית? אם כן - יד להמשיך עם הסד וללכת לבקורת אצל כיר' של היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה-לגבי לידהאורית30/05/2010
שלום !
אני בשבוע 33 להריוני וצריכה להחליט אם ללדת בלידה רגילה או ניתוח קיסרי עקב בעייה קיימת בגב -יש לי בלט דיסק L4-5 ופריצת דיסק גדולה בL5-S1 ,היום ניתן לאמר שאני לא סובלת מהכאבים החמורים שהיו לי אלא מכאבים כתוצאה מעומס משקל הגוף וממתיחת הבטן
אני מאוד מתלבטת לגבי ההחלטה אם לעבור ניתוח קיסרי על כל השלכותיו או לידה רגילה עם השלכותיה
מהי המלצתך בנושא ??
חשוב לי לציין שכיום בתק' ההריון אני לא סובלת מהכאבים הכרוניים שהיו לי עקב הפריצה וגם אין הקרנת כאבים לרגל ימין .
אשמח למענה מהיר
תודה ,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה?????
אורית06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה חזקה בזרת כף ידמעיין29/05/2010
שלום רב,לפני יומיים "חטפתי" מכה חזקה בזרת כף יד.יש לציין כי במהלך הפגיעה שמעתי מעין צליל מוזר מהאיזור.מאז כאבים חזקים ונפיחות.אני יכולה לכפוף את האצבע אך זה מלווה בכאבים.האם יש לפנות לרופא,יש חשש לשבר? ומה ניתן לעשות ביינתים ע"מ להקל על הכאב ולהוריד נפיחות.האם ניתן להשתמש בקרח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בזרת
ד''ר חגי אמיר31/05/2010שירי שלום,
קרח יכול לעזור.
גם ניתן לקבע את הזרת לאצבע שלידה עם רצועת פלסטר דקה בקצה הזרת, שעוטפת את קצה הזרת עם האצבע שלידה. כדאי לשים גזה בין ששתי האצבעות הצמודות עם הפלסטר שלא יזיעו.
רצוי לפנות לאורטופד ולעשות צילום לודא שלא נשבר או מקרע משהו.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיהעמיר29/05/2010
יש לי לחץ מחוליה בצואר עם הקרנה ליד שמאל מטופל בארקוקסיה 90 לא עוןזר האם ניתן לשלב עם מוסקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה עם מוסקול
ד''ר חגי אמיר31/05/2010כן בהחלט.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה רופאים טובים עיזרו לייצחק29/05/2010
מי יודע איך אני צריך לבקש ומימי בדיקה וקונסוליום מדיציפלינות שונות בגלל ריבוי בעיות רפואיות שחלקן הן אצבע קטועה וחלק גב בנוסף לבקע שנוצר לי מעל הצלקת הניתוחית שוב לאחר שנותחתי אפנדציט כל זה קרה בסמיכות מרגיזה במהלך שך החמש השנים האחרונות ,האים במיסגרת של המושלם יש מצב שכזה?שמעתי גם שעד מישקל מסויים אתם לא מנתחים הכוונה לאפנדיציט והרופאים לא מנחים כאלה שהם מעל ל105 ק"ג אני עצמי בדיאטה חמור אני יורד יופי ואני מתקרב בצעדי ענק חמישקל הזה אבל קוץ ואליה בה איך קורה לי מצב שכזה אני יורד במישקל אבל הבטן שלי תופחת מה קורה כאן אגב אין לי כאבים בגלל זה שהיא תופחת
אני מבקש לשאול עוד משו קטן אני צריך לעשות ניתוח בקע בבטן וכמו ,כן בגב ובצבע יש מצב שכזה אני רוצה לגמור בכל בבת אחת.האים לאור זאת שאני בן 64 אתם ממליצים לי לעשות הפרדה?
אני כבר רוצה לחזור לאיכות החיים הקודמת שהייתה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תשובה?
יצחק30/05/2010לשאלה שנישאלה אין כאן שום בקשה לעזרה כלכלית הכל בתשלום כחוק כמובן אז למה אף אחד לא משיב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבה על הגברועי28/05/2010
שלום רב,
אני מתעניין לגבי תחום שכנראה עדיין לא נחקר מספיק לפי מה ששמעתי - אני מנסה להבין האם תנוחה של שכיבה על הג, כשהרגליים למעלה במשך שעות טובה, ומה השלכותיה. הסיבה שאני שואל זאת היא כי אני ואשתי מעוניינים לקנות עגלה לתינוק. יש דגמים מסויימים בהם התינוק נמצא בגיל מוקדם כשהוא שוכב ורגליו למעלה (בזוית כפופה) ויש עגלות בהן הוא יכול לשכב לגמרי ללא זוית גדולה המרימה את רגליו מעלה.
וגם בלי קשר לתינוק - האם כשבן אדם בוגר שוכב שעות עם הרגליים למעלה - יכול להיות בכך נזק לעמוד השדרה או לדברים אחרים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבה על הגב
ד''ר חגי אמיר31/05/2010רועי שלום.
לשאלתך, התנוחה הנורמלית של תינוק בחדשים הראשונים לחייו היא כיפוף של 60 עד 90 מעלות בירכיים, ובברכיים. זוהיא תנוחה רגילה ונורמלית. לכן התינוקות יכולים להביא את הרגל ללא כל קושי עד הפה. ככל שאנו גדלים ונעמדים על שתיים התנוחה הנורמלית היא ישרה לא בכיפוף. למרות שהמפרק יותר רפוי ונינוח בכיפוף קל של הירך.
אין נזק בשכיבה עם רגליים למעלה אולם אין בכך כל יתרון.
עשה מה שנוח לך.
תהנו
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Os Trigonumגלי28/05/2010
אני חיילת, לפני כ-5 חודשים התלוננתי אצל אורוטפד כף רגל על כאב "מעל לעקב".
אני רוקדת בלט וסוגי ריקוד אחרי כבר שנים, ומאז הגיוס והמאמץ הגופני (סחיבת משאות כבדים ומסעות שונים) החל הכאב, אך בינתיים פרשתי מהמסלול שהייתי בו ועכשיו העבודה שלי היא משרדית.
הרופא אמר שיש השטחה קלה וגמישה של הקשת האורכית, רגישות ממוקדת קדמית לגיד אכילס. הממצאים מתאימים לתפס אחורי. בצילום רנטגן מודגם אוסטריגונום. קיימת אינדיקציה ניתוחית לאוטרוסקופיה אחורית.
לאחרונה הכאבים מופיעים יותר ויותר, ואני לא בטוחה אם לעבור את הניתוח כמה שיותר מהר, או לחכות לאזרחות. כמה זמן לוקחת ההחלמה מהניתוח? האם אני יכולה בינתיים להמשיך לעסוק בעבודה המשרדית? האם בכלל יש טיפול אחר מאשר ניתוח (פיזיותרפיה במשך 3 חודשים לא עזרה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Os Trigon
ד''ר חגי אמיר31/05/2010גלי שלום.
אם ברצונך לחזור לריקוד יש מקום לחשוב על הניתוח.
אם את ממשיכה בחייך יש דרכים אחרות להפסיק את הכאב.
ניתן ליעץ לך באופן יותר מפורט לאחר בדיקה של הצילומים וכף הרגל.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)