מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט ב c45 c46תמר27/11/2009
רציתי לשאול האם זה מה שנקרא פריצת דיסק?
ומה ההבדל בין שחיקת סחוס לפריצת דיסק?
האם יכול להיות שזה מקרין לכאבים בכתף עד קושי בתנועה לעיתים? (הכתפיים נבדקו ולא נמצאו בעיות. נעשה צילום ואולטרה סאונד לשרירי השרוול)
האם זה מצב הפיך? זה נכון שפיזיוטרפיה תשפר את המצב?
תודה, אשמח אם תענו לי על כל השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי? תודה!
תמר01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבתי
Monshishi07/12/2009אני הייתי עושה את זה ממש פשוט,
מתכופפת בעזרת הברכיים והירכיים
ומוותרת על הקימור בגב (!)
את התינוקת הייתי מקרבת עד אלי
ורק אז מרימה אותה על הידיים.
בהצלחה : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה יועדה לצורית ולא לתמר
Monshishi07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלטי דיסק לא משמעותייםיניב26/11/2009
בעקבות התקפים חוזרים של כאבי גב קשים ,בצילום MRI גב מותני נתגלו בלטי דיסק L4-5 L5-S1 עם לחץ על השק הדורלי.
בסיכום הפענוח נרשם: בלטי דיסק לא משמעותיים,
השאלה?מה המשמעות הסמנטית וההתייחסות והקלינית של המינוח בלטי דיסק לא משמעותיים לאדם בן 50 העובד עבודה פיזית כאשר הוא סובל מכאבי גב תמידיים המגבילים קשה את יכולת התנועה, ואי יכולת להתכופף מקסימום 30 מעלות.ומתקשה לגרוב גרביים.האם יש בעיה או אין? מודה לרופאים המלומדים.
ובכבוד רב.יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה עוד בסביבה
Monshishi08/12/2009אני הייתי נמנעת מהרמת משאות כבדים
במיוחד אם אתה מרים אותם בצורה מסוכנת.
האיור מתאר את ההדרך היותר בטוחה
הרבה בריאות : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראיים בכף הרגללנה26/11/2009
שלום דוקטור.
אני סובלת כבר כחודשיים מכאבים נוראים בכף הרגל. יש לי דלקת בגיד-TENDOVAGINITIS. הרופאה שלי רק המליצה על כדורים-ETOPAN ושולחת אותי לפיזיאוטרפיה אבל המצב רק החמיר. בבקשה תעזור לי אולי תמליץ על איזשהי משחה אנטי דלקתית או טיפול אחר. העבודה שלי היא על הרגליים ולמרות שאני משתדלת לנוח כמה שיותר ולהרים רגליים למעלה קצת-שמעתי שזה אמור לעזור, זה לא עוזר לי בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון06/12/2009לא ניתץן להציע על טיפול ללא בדיקה ואבחון הבעיה.
אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מומלץ ניתוחיריב לבלנג25/11/2009
אני סובל מספר שנים מכאבים בכף יד ימין שמגבילים אותי-אני פסנתרן ועובד גם על מחשב
ממצאי
בדיקת MRI מלפני שבועיים
:
הודגמו אותות תקינים,ממח העצמות ללא עדות לשברים,בצקות או אוסטאונקרוזיס
-TFC
הודגם שמור
מודגם נוזל בכמות קטנה ב
DRUJ
מודגמת עמדה דורזלית קלה של האולנה ביחס לנוטש הסיגמואידי של הרדוס ללא עדות לקרע ברור של הרצועות הרדיו אולנריות.
רצועות הסקאפולונטית והלונוטריקווטרלית תקינות
עיבוי של גיד –מודגם
- מגובה זיז הסטילואידי של האולנה עד לגובה עצם הטריקווטרום עם אות חריג ,ECU
ממצא העשוי להחשיד לקרע חלקי אינטרסטיציאלי.
מודגם נוזל בכמות מינמילית במעטפת הגיד ללא עדות להיפרדות הגיד מאחיזתו הגרמית.
שאר הגידים והמיישרים המכופפים מודגמים תקינים
מבני התעלה הקרפלית והאולנרית הודגמו שמורים.
האם אתם ממליצים על ניתוח או איזה סוג פיזיוטרפיה או טיפול אחר מומלץ
תודה מראש
יריב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים
ד''ר יונה יניב26/11/2009כדאי אולי להבדק קודם? לפי הMRI - אולי דלקת בגיד. אם לא טופלת עד היום ממליצה על טיפול בריפוי בעיסוק ואולי אפילו בדיקת דרך הנגינה שלך וייעוץ לנגינה נכונה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יריב לבלנג26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- osteosythesisמורן24/11/2009
שלום ,
שמי מורן,
אני מעוניינת לדעת מה זה osteosythesis ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוש מילה
ד''ר יונה יניב26/11/2009אולי steosynthesis? - פירוש קבוע שבר בעזרת ברגיםו/או פלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורתופד מומחהיגאל22/11/2009
מחפש אורטופד מומחה קרסול באיזור הדרום אשקלון-באר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורתופד מומחה
יגאל22/11/2009אורתופד מומחה ששייך לקופת חולים כללית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בשורש כף הידמתן נאוי22/11/2009
שלום רב
לפני תקופה של כשלוש שנים (לערך) נפלתי בזמן פעילות גופנית וסבלתי מפציעה. הרופא המטפל (שישאר אלמוני) איבחן שנגרם נזק לגידים ורשם פיזוטרפיה ביחד עם מעין" כפפת לחץ" עד להחלמה.
לאחר הפיזוטרפיה הכאבים המשיכו ונשארתי עם "כפפת הלחץ" למשך כל תקופת התיכון. כיום לפני גיוסי לצבא ההגנה לישראל קיים עיוות פיזי שניתן להבחין בו בעין בלתי מזויינת בעובי היד/זרועה הפצועה לעומת הגף השנייה ועדיין הפציעה לא החלימה ומקשה עלי בביצוע מטלות כמו הנפה, הרמת משקלים של מעל לחמישה ק"ג בנוסף להגבלה בטווח התנועה והצטברות של מה שנאמר לי כחנקן בפרק הנ"ל שגורם ל"קליקים" כואבים למדי.
אני מאמין שחשוב לציין כי לתקופה מסויימת הכאב פחת ואף נעלם אבל בתקופה זאת הייתי במשטר כושר קיצוני ולא ניתן לאכיפה בעתיד.
האם נורמלי שפציעה לגיד תמשך לתקופה כזאת ארוכה? האם ניתן לתקן את העיוות לזרוע בלי התערבות כירוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה
ד''ר יונה יניב26/11/2009נשמע מוזר - להשתמש בכפפת לחץ מספר שנים!
לך להבדק אצל כיר' של היד !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר תוצאות CT גביפנינה22/11/2009
שלום לכם,
עברתי תאונת דרכים ב24 לאוגוסט ומאז אני חשה כאבים חזקים וממוקדים באחת החוליות המרכזיות בגב. (נדמה לי D9 או D10) הכאבים מתגברים לאחר עשיית תנועות גוף מסויימות, או לאחר מאמץ.
לאחר בדיקות חוזרות ונשנות שבהם התגלה ברנטגן- דפורמציה של חוליות אלו, נשלחתי לCT ובו קיבלתי את התשובה הבאה:
"CT scan of the throacic spine and upper lumber spine
There is mild levoscolosis of the upper throacic spine with compensatory dextroscloiosis of the lower throacic spine. There is moderate disc dessication with associated end plate changes and development of multiple small schmorl's nodes in the throacic spine. this is unusual for a patinet of this age and is suggestive of possible scheuerman's disease of the spine.
there are minimal (2-3) mm posterior disc protrusions at multple levels in the mid and lower thoracic spine. However, these have not resulted in any significant cord compression or central canal stenosis.
the remainder of the exam is unremarkable"
אני רוצה רק לציין שאני בת 22, ושלעולם לא היו לי בעיות בגב קודם לכן.
מכיוון שלא קיבלתי הסבר מלא מהאורטופד- אשמח אם תסבירו לי מה הבעייה, מה זה moderate disc dessication? multiple small schmorl's? וכו'.
האם יש מה לעשות בעניין? או שכמו שהאורטופד אמר- זה יחלוף עם הזמן?
תודה לכם,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי
פנינה29/11/2009!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בקרסולגיל22/11/2009
שלום רב
לפני כחודש סובבתי את קרסולי במהלך רכיבת אופניים וכתוצאה מכך סבלתי משבר פטישון לטרלי עם תזוזה קלה.
בעקבות המלצת הרופאים, עברתי ניתוח קיבוע פנימי ע"י פלטה וברגים
כעת אני בהחלמה לאחר הניתוח עם גבס AIRCAST ושאלותי הן:
1. האם עקב הניתוח והקיבוע הפנימי, אסבול ממגבלת תנועה קבועה בקרסול? כרגע כאשר אני מנסה להזיז את הקרסול (ללא הגבס) אני מרגיש מגבלה כזו בעיקר בסיבוב הקרסול לאחד הצדדים, פחות במתיחה או קירוב של כף הרגל
2. האם ניתן, לאחר האיחוי, להוריד את הפלטות הללו כדי להיפטר ממגבלה כזו אם קיימת?
3. האם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית רצינית? לפני השבר, נהגתי לרוץ ולרכב הרבה.
4. אם כן, תוך כמה זמן, ומה ניתן לעשות כדי לקצר את הזמן הזה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר יחזקאל טיטיון23/11/20091. האם עקב הניתוח והקיבוע הפנימי, אסבול ממגבלת תנועה קבועה בקרסול? כרגע כאשר אני מנסה להזיז את הקרסול (ללא הגבס) אני מרגיש מגבלה כזו בעיקר בסיבוב הקרסול לאחד הצדדים, פחות במתיחה או קירוב של כף הרגל - ללא קשר לקיבוע הפנימי עלולה להיוצר הגבלה בתנועה לאחר שבר קרסול.
2. האם ניתן, לאחר האיחוי, להוריד את הפלטות הללו כדי להיפטר ממגבלה כזו אם קיימת? - לאחר כשנה ניתן לשקול הוצאת קיבוע פנימי.
3. האם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית רצינית? לפני השבר, נהגתי לרוץ ולרכב הרבה. - אם הכל יהיה בסדר אז כן.
4. אם כן, תוך כמה זמן, ומה ניתן לעשות כדי לקצר את הזמן הזה? - הזמן תלוי בסוג השבר וההחלמה שלך. לא ניתן להתנבא.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב?doritna18/11/2009
אמי בת 77 .לאחרונה סובלת מכאבים בגב תחתון שמקרין לאורך הירך עד לברך ברגל ימין. ללא צילום או בדיקה נשלחה לפיזיוטרפיה,חימום,גלי קצרים,עשתה דיקור סיני ודבר לא הועיל. איזו בדיקה עליה לעבור כדי לדעת מה מקור הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה לשאלתי
doritna26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טניס אלבויהודית17/11/2009
תודה עבור התשובה , אך מה זה אפיטריין? למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק
ד''ר יונה יניב18/11/2009אפיטריין זהו סד בשם זה והוא כמו שרוול עם סיליקון בשני צידי המפרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת MRIאלינור17/11/2009
לאחר מספר חודשים של כאבים בברך שמאל, נשלחתי סוף סוף לבדיקת MRI'. להלן התוצאה:
באספקט הקדמי של הקונדיל המדיאלי מודגם סדק לכל עובי הסחוס המכסה בקוטר 3 מ"מ במישור הצדדי פנימי, ובקוטר 4 מ"מ בציר הסיגטלי
מודגמת בצקת לשדית מינימלית סוב-כונדראלית בסמוך.
מודגם אמיננס טיביאלי מחודד
מודגם קרע אלכסוני בהיקף הקרן האחורית של המיניסקוס המידיאלי ובהיקף גוף המיניסקוס המדיאלי, גוף המיניסקוס המידיאלי מודגם קטום.
על כל השאר כתוב תקין.
אודה לכם על הסבר על מצבי והערכתכם להמשך הטיפול
בברכה, אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קיבלתי תשובה
אלינור20/11/2009רופאים נכבדים, אולי בכל זאת משהו יתייחס לשאלותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טניס אלבויהודית16/11/2009
כבר 2 חודשים אני סובלת מכאב במרפק וקושי להרים חפצים חולשה ביד. טניס אלבו בצילום המרפק מבנה גרמי תקין של העצמות, המרווחים המפרקיים שמורים. בצילום שורש כף היד פרגמנט גרמי על יד סטילואיד אכולנרי. פרט לכך ללא ממצאים. מה אומרת התשובה הזאת? עכשו אני עושה אולטרסאונד .האם יש דרך נוספת לצאת מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק טניס
ד''ר יונה יניב17/11/2009תשובות הרנטגן אומרות שאין בעיה מפרקית במרפק ואכן יש דלקת באיזור אחז הגידים המישרים. פרט לטיפול פיזיותרפי ניתן גם להשתמש בחבק מאיזור האמב המקורבת והמרפק, אני ממליצה על אפיטריין אבל ניתן להשתמש גם ברצועות מיוחדות בלבד.
אם אין הטבה - הזרקות של סטרואידים ומנוחה. לרוב עוזר.
אם כלום לא עוזר והכאב נמשך הרבה זמן (כשנה) - ייתכן ויהיה תורך בניתוח. אבל - לרוב הכל מסתדר גם ללא ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שימוש ברואקוטןאריאל16/11/2009
שלום,
לפני כ 3 חודשים סיימתי טיפול ברואקוטן. הטיפול ניתן למשך חצי שנה במינון נמוך (20 מ"ג ליום לכל התקופה) למטרת פתרון בעית אקנה בגב. הטיפול עזר, אך במהלכו ומסיומו ועד היום התחלתי לסבול מכאבים, בעיקר בגב בחלקים התחתון והמרכזי, במותן ובירך ימין ובנוסף לכך התחלתי לסבול מכאבים מאחורי ברך ושוק שמאל המקרינים לעיתים מהירך עד כף הרגל. עד שהכאבים התחילו הייתי מתאמן בחדר הכושר באופן מבוקר ומתון, אך כתוצאה מקיומם הפסקתי להתאמן ואני כבר לא עוסק בפעילות גופנית כלל כבר חצי שנה. לכאבים הללו לא היתה הסטוריה מוקדמת למעט הכאב מאחורי הברך, שהיה הרבה יותר מתון והופיע רק במהלך ריצה, וכעת הוא קיים כמעט כל הזמן. לעיתים רחוקות הוא מציק במידה כזאת שבלילה הוא מונע ממני להרדם במשך שעות, אך גם לעיתים הוא כמעט אינו מורגש.
הייתי מס' פעמים אצל רופאי עור ואורתופדים. הכאב מאוחרי הברך אובחן בבדיקת אולטרסאונד כחשד לדלקת גיד קלה, החשש שלי הוא שהטיפול ברואקוטן החמיר את המצב. קיבלתי טיפול בארקוקסיה למשך 10 ימים שלא עזר. נשלחתי לבדיקת CPK שעדיין לא ביצעתי ולצילום רנטגן גב מותני שיצא תקין. מעבר לזה נכון לעכשיו אין אבחנה. האם כאבי הגב הם תוצאה של הטיפול ברואקוטן? אם כן, האם הם אמורים לחלוף (מדוע זה נמשך כ"כ הרבה זמן?)
לא ציינתי שאני בן 36, בריא בד"כ, לא נוטל תרופות מעבר למה שרשמתי לעיל
תודה מראש
אריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקוטן
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009יתכן וזו תגובה לראוקוטן במידה ונשללה כל בעיה אחרת . במידה וכן הרי צפוי שזה יעבור .יש מקום להתיעץ עם ראומטולוג או אימונולוג במידה ולא נמצאה בעיה אורטופדית קונקרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימין בחזהגיל16/11/2009
שלום רב.
מזה מספר חודשים אני חש כאבים בצד ימין של בית החזה, כאשר ההרגשה היא שהכאב נובע מהחלק החיצוני, משמע שריר/עצם כלשהיא. הכאב מתגבר בעת תזוזה של האיזור, בעיקר בעת החלפת תנוחות ישיבה ושינה.
פניתי לפני כחודש לאורטופד והופניתי לצילום רנטגן של בית החזה. הכל נראה תקין לחלוטין.
שלחתי את ההפניה למרפאת בית חזה בבי"ח בלינסון אך נמסר לי כי הם לא יקבלו אותי וכי עלי לפנות למרפאת כאב.
עם הזמן הכאב התגבר, שוב, בעיקר בעת תזוזה של האיזור (משמע יד ימין/בית חזה), וגם בעת מגע.
אודה להמלצתכם להמשך טיפול. האם אכן כגאי לפנות למרפאת כאב? האם ישנן בדיקות נוספות
שניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבית החזה
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009האזור הנו באמת משיק בין רופאי משפחה כירוג חזה ואורטופד במידה ויש כאבים שטיבים אינו ברור ורופא המשפחה שלל בעיה ראתית\לבבית יש מקום לשקול מיפוי עצמות . ניתן לעשות ניסיון טיפולי על ידי נוגדי דלקת למספר ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)