מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג נעלי הליכהמוטי לוי16/11/2009
שלום רב, אני בן 62 ועומד לצאת לטיול ארוך לחו"ל. אני מבקש לקנות נעלי הליכה נוחים אך אנני יודע מהי החברה או החברות המומלצות שמייצרות נעלי הליכה טובים הכוללים גם בולמי זעזועים. אודה לכם באם תוכלו להנחות אותי בנדון. בתודה מראש, מוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלי הליכה
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009יש מגוון גדול המלצתי לפנות למומחים כגון המטיל בקניון דיזינגוף שימליצו ויתאימו וגם תוכל למדוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר מאמץ בכף הרגל בקרסולמירב16/11/2009
היי,אני מטיילת עכשיו בשביל ישראל טיול רגלי מהצפון עד הדרום, התחלתי להרגיש כאבים נוראים בקרסול שקשה לי מאוד לצעוד,כל מנוחה שאני עוצרת לכמה רגעים ושוב מתחילה לצעוד הכאבים שוב חוזרים,יש מצבים בהליכה שהכאבים מתחזקים ומחלישים,אני רוצה מאוד לסיים את הטיול,מה יעזור לי כדי להקל על הכאבים,אני כרגע בבית ומתכוונת לחזור עוד כמה ימים בחזרה להמשך הטיול
אשמח לקבל תשובה מכם הרופאים,ממירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר מאמץ
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009חלק עיקרי בטיפול הנו מנוחה. לתת לאזור להחלים ולכן לא מומלץ להמשיך וללכת קודם כל שהאזור יחלים ואזי להמשיך בשביל עם מידרסים מגן ונעלים מתאימות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגידאברהם15/11/2009
שלום רב , אני בן 35 מזה שנה סובל מכאבים בזרוע , עקב מאמץ יתר,יש לציין כי במהלך השנה הזאת יש מעט הקלה בכאבים ,לדברי רופא מדובר בגיד פצוע, לא מטופל בכלום.
הייתי רוצה לדעת האם שחייה תגרום נזק לבעיה הקיימת או תשפר המצב,עקב פציעת עבר בברך אינני יכול לעסוק בהרבה תחומי ספורט אך בכל זאת הייתי רוצה לחזור לכושר , האם תוכלו להמליץ לי על תחום שלא יקשה על הברך ולא על הזרוע.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוע
ד''ר יונה יניב16/11/2009לא ציינת איזה גיד פגוע ולכן לא אוכל להמליץ על טיפול או ספורט אפשרי ליד אבל - תוכל לרכב על אופניים או spinning בחדר כושר וזאת בתנאי שתרכב נכון - גובה המושב והמרחק מהכידון מותאמים נכון! ע"י מדריך, הדרכה לגבי צורת ישיבה (לא גב כפוף אלא בהטיה קדימה), ראש לא בין הכתפיים (יש לחפש את המרחק הגדול ביותר בין הראש והכתפיים) וכמובן לא לרכב עם משקל הגוף על הידיים אלא לאחור - לכוון הישבן. רכיבה על אופניים מחזקת את השרירים סביב הברך בלי עומס על הברך, בתנאי שרוכבים נכון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בכף יד...תוצאות בדיקותשירז15/11/2009
שלום רב
אני בת 32 ולאחרונה החלה נרדמת כף ידי בשינה. בצילום הרנטגן לצוואר זו הייתה התוצאה:
"מבנה חוליות הצוואר וצורתן שמורים. שינויים ארטרוטיים במפרקים אונקוורטברליים C4".
בפנייתי אליך השבת שיש להמתין לבדיקת ה - EMG.
ובכן, בבדיקת ה - EMG לא נמצא כל חשד ללחץ בתעלה הקרפלית.
בימים האחרונים נרדמת גם כף ידי השניה במהלך השינה....אפגוש את הרופא רק בעוד כמה ימים. האם יש מקום לדרוש בדיקות נוספות? זה מאוד מציק לי ויש לי תחושה שזה לא ממש משתפר מעצמו. האם יש בדיקות נוספות לצוואר שרצוי לעשות?
המון תודה
שירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר יונה יניב16/11/2009אם אין לך כאבי צואר או גב עליון, כנראה הבעיה לא מהצוואר. EMG היא בדיקת עזר! ולא משהו אבסולוטי. כמו כן גם אותה צריך לערוך היטב, ואולי היתה צריכה להשאל השאלה הנכונה - האם הבעיה צווארית או לאורך העצב בכל היד? בכל מקרה, בדיקה קלינית אמורה לברר, פחות או יותר ,את המיקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. האמת היא שהצוואר
שירז16/11/2009שלי משגע אותי מבחינת לחץ ומתח. אני כל הזמן מרגישה שיש לו בו תחושת מועקה ועומס ותמיד ייחסתי את זה למתח וכו. אולי זה בסופו של דבר עניין של צוואר....
איך מבררים כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר
ד''ר יונה יניב17/11/2009כמו שכתבתי בתשןבתי הראשונה - יש לבצע EMG מכוון, כולל בדיקת מחט, בשאלה האם יש בעיה עצבית הנובעת מאיזור הצוואר.
לגבי כאבי הצוואר - שוב יש צורך בבדיקת אורטפד וטיפול מתאים, ייתכן בפיזיותרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! אבקש להבדק במה שהמלצת!
שירז18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת תעלת המרפקשגיא15/11/2009
יש לי לעיתים הרגשה של תרדמה ונימול(זרם) בזרת ובאצבע שליד, בעיקר כשאני נישן על המרפק, לפי מה שקראתי יש לי את מה שנקרא תסמונת תעלת המרפק אחד לאחד - גם מצאתי את הנקודה במרפק שעם עושים עליה קליק מתעורר תחושת זרם עד לזרת!
רציתי לדעת איך להתנהג עם הסיטואציה הזאת:
צריך לטפל במצב כזה?
אם אני מוכן לספוג את התחושה הזאת אני יכול להמשיך כרגיל? אני יכול להמשיך להרים משקולות, לעשות כפיפות מרפקים וכו'? או שיכול להיגרם איזשהו נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלת המרפק
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009יש טיפול שמרני שהוא מנוחה יחסית מגן ונוגדי דלקתבמידה וזה עוזר טוב אם לא יש טיפול ניתוחי יש להתיעץ עם אורטופד מטפל לגבי שתי האופציות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת תעלת המרפק
ד''ר יונה יניב16/11/2009יש צורך בבדיקת רופא - אורתופד או כיר' של היד כדי לראות אם אין לך גם חולשה בשרירים המעוצבבים ע"י העצב האולנרי. ייתכן ויהיה גם צורך בבדיקת EMG למדידת ההולכה בעצב.
העצב האולנרי הוא עצב מאד חשוב ביד - אמנם אחראי על פחות ממחצית התחושה בכף היד אבל הוא אחראי על רוב התפקוד המוטורי העדים של האצבעות ולכן חשיבותו רבה ביותר ויש צורך בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק ושאלה על טיפולאורה15/11/2009
בת 48, סובלת מפריצת דיסק וכאבים כרוניים. נתקלתי בכתבה על טיפול חדשני של ד"ר סטפן בן שושן, אשמח לשמוע דעת המומחים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי ההזרקה
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009הטיפול יכול להועיל במידה ומדובר בבעיה נקודתית במידה ומדובר באי ספיקה של עמוד השדרה מומלצת התעמלות משקמת כדוגמת פלדנקריס תחת השגחה של מורה מקצועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בירך ושוק אחוריים רגל שמאלטל14/11/2009
שלום,
אני בת 54 סובלת מכאבי תופת בירך ובשוק האחוריים ברגל שמאל. הכאב בעיקר בהליכה ועמידה ולעיתים אף במנוחה. הכאב הינו כאב חד ולעיתים שורף. כאשר אני לוקחת כדור נגד כאבים כמו אתופן 400 או נרוסין או נורופן יש מעט הקלה ולחא מספר שעות הכאב חוזר .
עפ"י ההיסטוריה הרפואית הכאב מופיע בעיקר בחודשי נובמבר דצמבר
מה יכולה להיות הבעיה?
לאיזה רופא לפנות?
כמה זמן זה יכול לקחת?
אני מיואשת זה כבר כמעט שבוע האם הגיוני?
עשיתי EMG וצילומי גב הכל תקין.
אשמח לתשובתך בהקדם!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוק וירך
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009למרות צילום גב תקין עדין יתכן שהכאב קורן מהגב או שהבעיה מקומית בגפה בכל מקרה רצויה בדיקה של אורטופד לגבי האבחנה והמלצה לטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגב ובצוואראיציק14/11/2009
החל לי לפני כיומיים כאב באיזור הגורגורת בצוואר, וזה עבר לכיוון האוזן. יש לציין כי העוצמה של הכאב בגורגורת ירדה ואני מרגיש טיפה כאב באוזניים.
אני מוסיף כי זה קרה לאחר שישנתי על ספה של שני מושבים בצורה לא כל כך נוחה עם הכרית. כאילו בבוקר שלאחר השינה.
האם מדובר במתיחת שריר, אני מרגיש כזה כאב שאני מזיז את היד והכתפיים. הרגשה לא נוחה. אני משתמש בוולטרן אמולג'ל רק היום התחלתי.
בתודה דוקטור
אפשר להוסיף שאני משתמש באנט' אוגמנטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009מאחר והכאב החל בשל תנוחה לא נוחה ישנה סבירות שהכאב קשור לבעיה בשרירי הצוואר ולכן משחת ולטרן או ADVIL יעזרו במידה ולא יש לפנות לאאג לבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברקסין ודלקת גידיםמגי14/11/2009
שלום.
אני בת 20 וסובלת מדלקת גידים בפרק כף יד ימין.
הרופא רשם לי בטארן, אבל הפסקתי את הטיפול לאחר שלושה ימים.
כבר יום רביעי מטופלת בברקסין אבל לא בטוחה אם הטיפול עוזר.
איך ארגיש את השיפור(ירידה בנפיחות, פחות כאב? היות ואני סובלת מכאבים
עמומים לסירוגין גם בלי ליטול את התרופה)? תוך כמה זמן ארגיש את השיפור
וכמה זמן יש ליטול את התרופה ע"מ שהדלקת תרפא?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר יונה יניב15/11/2009לא יודעת באיזו דלקת מדובר אבל אם הברקסין היה עוזר היית יודעת. אם אין הטבה אולי יש צורך או בהחלפת תרופה ו/או הוספת טיפולים בפיזיותרפיה וריפוי בעיסוק. אולי יש אפילו צורך בהזרקת סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלקת
רונן16/11/2009כמובן שאיני יודע בדיוק באיזה דלקת בדיוק מדובר. אך אני יכול להבטיח לך שמוצר טבעי לגמרי בשם "וונדרפלקס" יעזור לך תוך מס' ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקת סחוס הבירכייםרותי14/11/2009
בת 54 סובלת מעודף משקל. בצילום בירכיים גילו שחיקת סחוס הגורמים לכאבים.
האורטופד המליץ על זריקת סילויקון העולה 2500 שח . ברצוני לדעת מה הזריקה מכילה והאם היא יעילה כמו כן בצרני לדעת יותר על הכדורי דיאתרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרקיות לברכיים
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009קודם כל מומלץ לך לרדת במשקל . זרקיות הסינביסק מכילות חומה היאלורונית שהנה מאבני היסוד של הסחוס וישנה אמונה שהן מועילות במידה מסוימת יש זרקיותשונותבשוק וחלקן זולות יותר תוצרת הארץ .
לגבי הדיאטרים מדובר בתרופה שמועילה בשלבים הראשונים של שחיקת הסחוס להאיט את התהליך ונגד כאבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאצבע בכף הידחיה - אשדוד14/11/2009
בבידקת US של רקומות כף יד ימין נכתב:
הבדיקה מכוונת לאצבע 2. תת עורית הודגמה תהליך נוזלי בגודל 0.4 ס"מ. יתכן טנו-סינוביאל ציסטה. גיד פלקסור מעובה היפואקוגני עם נוזל מסביב. בבדיקה פונקציונאלית והדגמה תנועה חופשית של הגיד.
כתבת לי שיש ציסטה עם נוזל. האם לדעתך צריך להוציא את הציסטה? יש לי כאבים באצבע 2 כאשר אני מכופפת את האמצע. (אצבע קופצנית) וכל שנה אני מקבלת זריקה המחזיקה כשנה. אני רוצה להוסיף שאני סוכרתית סוג 2 מאוזנת בכדור ליום. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגר
ד''ר יונה יניב15/11/2009יופי, לפי הסיפור היותר מפורט - יש לך אצבע הדק. מאחר ואת סכרתית אני לא חושבת שאת צריכה לקבל הזרקות סטרואידים. אני גם חושבת שבדיקת הUS שעשית חסרת חשיבות וצריך פשוט לנתח ולתקן. הניתוח - בהרדמה מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
רונן15/11/2009שלום לך
כתבתי על זה בעבר ישנו מוצר בשם וונדר מומיו שמאריך מאד את סף הסיבולת וישנם המון ספורטאים וגם כמה קבוצות ספורט שמשתמשים במוצר וזה חלק מהסוד שלהם שפיצחתי במקרה.
כדאי לך לנסות ואולי זה יפתור לך את הבעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
חיה - אשדוד22/11/2009אודה לך אם תפרט יותר או תפנה אותי לכתבה האמורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולך כפוףאור13/11/2009
הי קוראים לי אור.. אני בחור בן 21 ויש לי כאבי גב מגיל מאוד מאוד צעיר.. משהו כמו כיתה ב'..
לאחרונה שמתי לב שאני הולך כפוף (אולי זה חלק מהעובדה שאני הרבה פעמים סוחב תיקים כבדים) .
אני מאמין שזה קשור לשרירים חלשים שיש לי בגב התחתון....
איך אני מחזק אותם או האם יש פתרון אחר שיגרום לי להזדקף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפוף
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009קושם כל רצויה בדיקה של אורטופד לבדוק האם הכיפוך גמיש או נוקשה ואזי להחליט על הפעילות הרצויה שהנה התעמלות מתקנת כל שהיא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב RFעידית12/11/2009
יש לי כאבים בגב והוצע לי טיפול ב RF אשמח לשמוע מה דעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגלי RF
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009הטיפול יכול לעזור במידה ואין ממצא משמעותי בבדיקות ההדמיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור פיזיולוגי ומנשאאור12/11/2009
שלום!
ביתי בת חודשיים באולטרסאונד פרקי יריכיים נמצא כי יש איחור פיזיולוגי ואין התגרמות מלאה של מפרק הירך.
האם אפשר להשתמש במנשא למרות האיחור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנשא הוא של בייבי ביורן
אור12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש במנשא
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009ניתן להשתמש במנשא ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעצם הזנבנטלי12/11/2009
אני בת 24 לפני שבוע עברתי ניתוח כריתת סינוס פילונידל בפעם השניה. הפצע הושאר פתוח. בפעם הראשונה לא חויתי כל כאב והניתוח היה ממוקם גבוה (בתחילת הישבן עם נטיה לשמאל). הפעם האבסס היה ממוקם ממש ליד עצם הזנב. לאחר הניתוח ועד עכשיו יש לי כאבים חזקים, כמעט לא משנה איך אני שוכבת או יושבת. הכי פחות כואב שאני עומדת. הרופא המנתח שלי אמר שהכאבים נובעים כי בניתוח גירדו קצת את עצם הזנב. גם בעזרת משככי כאבים (כרגע אביטרן 50 בנרות) לא משככים את הכאב לחלוטין. אני מתוסכלת מאוד. הכירוג אמר שהכאבים אמורים לעבור עוד 7-10ימים. יש לציין כי אחרי הניתוח יכולתי לראות את עצם הזנב עצמה בהסתכלות לתוך הפצע. מה דעתך באופן כללי? כמה זמן אני צפויה לסבל מכאב? ומה אני יכולה לעשות או לקחת כדי להקל על הכאב? אני מתוסכלת מאוד מחוסר הנוחות והכאב הבלתי פוסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תשובה?
נטלי15/11/2009הניתוח שעברת מבוצע באופן שיגרתי על ידי כירורגים ולא אורטופדים ולכן את לא בפורום הנכון . בשל העובדה שהאזור הושאר פתוח ההחלמה הנה איטית יותר . ולוקח יותר זמן ויותר כאבים וצריך הרבה סבלנות בכל אופן ניתן להתאים לך כדורים חזקים כך שלא סתבלי נא להתיעץ עם רופא המטפל כירורג או רופא המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצם הזנב - סינוס פילונידאלי
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009הניתוח שעברת מבוצע באופן שיגרתי על ידי כירורגים ולא אורטופדים ולכן את לא בפורום הנכון . בשל העובדה שהאזור הושאר פתוח ההחלמה הנה איטית יותר . ולוקח יותר זמן ויותר כאבים וצריך הרבה סבלנות בכל אופן ניתן להתאים לך כדורים חזקים כך שלא סתבלי נא להתיעץ עם רופא המטפל כירורג או רופא המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)