מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה ברגלייםהדסה27/12/2009
בת 50. עם חולשה ברגליים באזור הבירכיים ומעלה וגם אזור הבירכיים ומטה. גם כאבים קלים בשוק ימין.
כל זה קורה בעיקר אחרי ישיבה ממושכת.הרגליים מקופלות ולא מצליחה לצעוד צעדים ראשונים.
כשמתיישרת מצליחה לצעוד למרחקים
מיפוי עצמות תקין.
צילום רנטגן תקין.
בדיקה נוירולוגית תקינה.
רופאת משפחה טענה שלפי סוג הכאבים זו לא בעיית כלי דם
לאיזה עוד כיוון עלי ללכת ולבדוק
בעברי סרטן שד ומלנומה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
בן28/12/2009שלום, האם את עוסקת בפעילות גופנית? נשמע כאילו תנועה
מקלה על הכאב, בעוד חוסר תנועה מחמיר. אפשר לבצע חימום ורוטציות
יומיות לברכיים, בנוסף מדי פעם לקום ולעשות זאת, אולי חיזור של שרירי
הרגליים יכול לעזור, אולי טווינא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה ברגליים
ד''ר חגי אמיר30/12/2009הדסה שלום.
טוב שרשמת את הגיל, אולם צריך גם להפנים את הגיל.
אם כל הבדיקות תקינות, סביר שמדובר בברכיים שכבר אינן מה שהיו לפני עשרים שנה. את בת 50, וגם הברכיים בנות חמישים . כבדי אותן ותני להן להתיישר לאחר שהיו כפופות יותר מדי זמן.
הכיני עצמך לעוד 70 שנה פוריות.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברך קלברק27/12/2009
שלום,
אני רץ כ-60 ק"מ בשבוע.
בחודש האחרון כשעתיים לאחר הריצה יש כאב בברך, לא משהו קריטי, ומורגש בעיקר כאשר אני מנסה ליישר את הרגל. לאחר כמה שעות, זה עובר. הכאב מורגש יותר דווקא אחרי מנוחה.
העסק חוזר על עצמו לאחר כל ריצה.
במהלך הריצה אין שום כאב בכלל.
אשמח לקבל עצות/תובנות כלשהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבים לאחר ריצה
ד''ר חגי אמיר30/12/2009ברק שלום,
ניראה לי שהברכיים שלך מנסות לומר לך משהו.
יתכן שהמרחק או העומס רב מידי, יתכן להנעליים אינן אופטימליות ויתכן שאתה זקוק למדרסים להמשך הריצות.
הכאב הוא איתות שיש להקשיב אליו.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כתוצאה מפלטפוס?טל26/12/2009
שלום.
קוראים לי טל ואני עוד מעט בת 18.
כשהייתי קטנה המשפחה שלי שמה לב שצורת כפות הרגלייםם שלי משונה לכן הם לקחו אותי לאורטופד שקבע "שיש לי רגליים של בלרינה" (זה היה בסביבות גיל 5-6).
החל מגיל 10 החלו כאבים ברגליים והעקימות שלהם כבר נראתה ממש לעין והלכתי לאורתופד שקבע שיש לי פלטפוס חמור ושאני צריכה מדרסים.כמובן שעשו לי מדרסים והלכתי איתם.
בגיח 12 החלו לי כבר התכווצויות חזקות ברגליים וכבר בקושי יכלתי ללכת אז הלכתי לאורטופד מומחה שגם הוא אמר לי לשים מדרסים.
בממרוצת הזמן הכאבים רק החמירו וכפות הרגליים שלי כבר קרסו פנימה.
עכשיו כשאני עם זוג מדרסים חדשים (שבאמת עוזרים) יש לי כבר כאבים ממש חזקים עד שאני כבר בקושי הולכת...
נוסף על כך אני מעקמת את הרגליים עם כל סוג נעל שאני הולכת בין אם זה שטוח או עקב.
והחלו לי כאבים חזקים בברכיים בזמן הליכה ומנוחה וכאבים בגב התחתון.
האם יש קשר בין כל הדברים והאם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את המצב מלבד מדרסים ?
תודה מראש ומצטערת אם כתבתי יותר מידי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה...
טל27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מפלטפוס
ד''ר חגי אמיר30/12/2009שלום טל.
תארת את המצב בצורה יפה וממצא.
אכן קריסה של כפות הרגליים יכולה לגרום לכאבים גם בכפות הרגליים גם בברכיים ולעיתים גם בגב.
יש מקום לבדיקה ויתכן שצריך מדרסים ביומכניים קשיחים שייצבו את כפות הרגליים וימנעו את הכאב שמגיע לברכיים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טל30/12/2009תודה על המענה
אבל כפי שכבר ציינתי אני כרגע עם מדרסים חדשים ושאני מרגישה שאני הולכת איתם כמו שצריך.
אבל למרות ההליכה עם המדרסים יש כאבים שרק הוכים ומחריפים בגב התחתון ובברכיים (בעיקר בצד שמאל).
מה ניתן לעשות מלבד או בנוסף למדרסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר חגי אמיר05/01/2010קשה לבדוק ולאבחן בעיות כאלה וירטואלית, יש צורך בבדיקה מדוקדקת כדי לבדוק מה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגלים
ד''ר זאב פלדברין04/01/2010בגיל 18 עם כל כך הרבה סבל יש צורך בבדיקה מדוקדקת ואולי לעשות מספר צילומים או בדיקות אחרות על מנת להגיע למסקנה האם יש בעיה אורגנית או לא . מומלץ להגיע לבדיקה . טלפון המרפאה 036487001-2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות MRI שורש כף ידאלון26/12/2009
שלום,
לפני כחמש-שש שנים שברתי את שורש כף היד, גובסתי וטופלתי. מאז סובל מכאבים מתונים שבאים והולכים, בעיקר בעונות מעבר. נאמר לי שאופייני ולוקח זמן עד שמחלים. לאחרונה על רקע חזרה של כאבים והתגברותם ומשך הזמן הארוך שעבר ללא שיפור פניתי לבירור אצל אורתופד כף יד. זה טען שעל פניו נראה כמו דלקת בגיד אך הפנה לבדיקות.
תוצאות אולטרסאונד הדגימו עיבוי של גיד FCR ברמת המפרק הרדיוקרפלי והראו כי קיים שינוי היפואקואי במרקם. לא הודגם נוזל במעטפת או גנגליון. הרופאה שביצעה את הבדיקה אמרה שלא רואה כלום מעבר לדלקת בגיד. האורתופד הפנה ל-MRI ועכשיו חזרו התוצאות. אודה אם תוכל להתייחס לתוכנן ומשמעותן.
הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE בשקלול FFE STIR T1 T2 במישור אקסיאלי סגיטלי וקורונלי.
לא הודגמו שינויים פתולוגיים מלשד העצמות.
הרצועות אינטריסק SLL LTL ללא שינויים פתולוגיים.
לא הודגמו שינויים פתולוגיים ברצועת TFCC.
הודגם באספקט הדורסלי במעבר בין הרדיוס ללונטה איזור שנראה גרמי בגודל 4*1.5 ס"מ (כך במקור, זה לא מוגזם?) יתכן ומדובר על פרגמנט גרמי LOOSE BODY.
אין עדות לדלקת בגידים המיישרים או המכופפים.
הודגמו בחלק הפלמרי שני גושים נוזלים אחד בחלק האולנרי בגודל כ-7*3 מ"מ. השני באספקט המדיאלי פלמרי בגודל 12*4.5 מ"מ. ככל הנראה מדובר על גנגליון ציסט בשני חלקים של שורש כף היד באספקט הפלמרי ומהצדדים של התעלה הקרפלית.
האם התוצאות אכן "עסיסיות" כמו שהן נשמעות לקורא ההדיוט ? האם יתכן שיש לי שבר עצם חופשי כ"כ גדול בשורש כף היד ? מה משמעות התוצאות באופן כללי ?
כמובן שאגיע עם התוצאות לרופא אך אשמח לשמוע לסבר את האוזן עוד קודם לכן.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר יונה יניב26/12/2009סה"כ לפי הMRI הבדיקה תקינה. יש לך שתי ציסטות באיזור הכפי של שרש כף היד. הציסטות האלו יכולות לגרום ללחץ מקומי שיכול להפיק כאב. אבל - צריך לקשר את התוצאות לבדיקה קלינית של היד שלך.
לפרגמנטים הגריים אין קשר לכלום, ייתכן והם רסיסים של שברים מהעבר והגודל כנראה במ"מ ולא בס"מ. {-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברך ימיןדני24/12/2009
בן 60,משחק עדיין הרבה שנים כדורגל בשכונה ,פעמיים עד שלוש בשבוע
לאחרונה ,סובל מכאב בברך ימנית בעיקר במדרגות ובריצה -ברק יציבה ,ללא נפיחות ונוזלים .תנועת הברך עם כאב
המימצא ברנטגן התחדדות של אמיננציה אינטרקונידלית והיצרות של רווחים מפרקים דו צדדי במסגרת שינויים ניווניים
1.מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?
2.האם אני צריך להפסיק לשחק כדורגל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברך כואבת
דני25/12/2009בן 60,לאחרונה ,סובל מכאב בברך ימנית בעיקר במדרגות ובריצה -ברך יציבה ,ללא נפיחות ונוזלים .תנועת הברך עם כאב
המימצא ברנטגן התחדדות של אמיננציה אינטרקונידלית והיצרות של רווחים מפרקים דו צדדי במסגרת שינויים ניווניים
1.מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?
2.האם אני צריך להפסיק לשחק כדורגל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת EMGרונית24/12/2009
שלום
אבי סובל מכאבים חוזרים בידים וברגלים,הוא טוען שבבקרים הוא לא מרגיש את הרגלים
רופא המשפחה שלח אותו לבדיקת EMG ואלו התוצאות
"a ncs showed severe un classified polyneuropathy of the legs and superimposed bilateral cts:rt.-moderate and lt.-mild".
אני מבינה שיש אזושהיא פגיעה, אבל מה בדיוק? האם יש טיפול ואיזה טיפול
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
ד''ר יונה יניב25/12/2009חסר נתוני רקע על מחלות נוספות. לפי התשובה יש פגיעה כללית בעצבים, בדכ"ל ממחלות רקע כמו סכרת. בנוסף, על הפגיעה העצבית בעצבי הידיים יש בעיה נוספת בכפות הידיים אבל אם הוא לא סובל מכפות הידיים לא צריך לעשות כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-ושאלה נוספת
רונית25/12/2009אין לו סוכרת, הוא מטופל בכדורים ללב, אך יש לו כאבים חזקים ברגלים ובידיים
ליזה רופא עליו לפנות, אוטופד או נורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרותם24/12/2009
האם כשדלת של אוטובוס נסגרת על רגל (כשהיא נפתחת לוחצת את הרגל בין הקיר) זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטובוס
ד''ר יונה יניב25/12/2009אם יש שברים ו/או פריקות אולי כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקוליאוזיסמודאגת24/12/2009
שלום ד"ר.
אני בת 16 עם עקמת. גילו לי אותה בגיל 11 ואז היא הייתה כ40 מעלות בעיקום העליון ו15 בתחתון.
הרופא אמר לי שמתחילים לנתח החל מ40 מעלות ושבגלל שאני עדיין צעירה ועוד מעט מתחילה את שלב הצמיחה לגובה עלי ללבוש מחוך. הייתי אמורה ללבוש מחוך מסוג מילוואקי בגלל שהעקומה העליונה הייתה באיזור הצוואר, אבל בגלל ההתנגדות מצידי לבשתי מחוך בוסטון למשך 3 שנים.
המחוך עשה את העבודה באופן יחסי, הוא השתלט מצויין על התחתונה אבל על העליונה פחות.
הורדתי אותו לפני שנתיים כאשר העקומה העליונה הייתה 30 והתחתונה ממש לא מורגשת.
היום, כאמור שנתיים אחרי, אני סובלת מכאבי גב (בעיקר צוואר) חריפים-שבזכותם אפשר לומר, גילו לי את העקמת מלכתחילה.
אחרי צילום רנטגן גיליתי שיש לי 40 מעלות בעקומה העליונה (שוב) ו20 בתחתונה (יותר ממה שהיה לי בהתחלה). חשוב לי לציין שהרופא שלי ציין מראש שלאחר הורדת המחוך הדברים עלולים להחמיר בגלל שהייתה לי נטייה שכזו מההתחלה+ גמישות יתר, והוא אכן הזהיר אותי שאני עלולה להיות מן האחוז הקטן שאולי יצטרך לעבור ניתוח גם אחרי טיפול במחוך.
האם זה נכון?, אני עורכת צילומים פעם בכמה חודשים ע"מ לעקוב אחרי ההידרדרות ובאמת רואים שהיא קיימת. יש סיכוי שאני אצטרך לעבור ניתוח, גם אם דרגת העקמת אינה כ"כ חמורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד''ר חגי אמיר24/12/2009שלום מודאגת צעירה.
אין כל משמעות למה שאכתוב בתשובה זו.
שכן עליך לעשות לפי הבנתך והבנת הורייך, לפי הנחיות הרופאים המטפלים בך.
אם אינך מרוצה מהסבר רופא אחד, את תמיד יכולה לפנות לרופא גב ילדים נוסף שיחווה דעתו.
יש לבחון את התמונה כולה לאורך זמן כדי לקבל החלטות , וזאת תוך בדיקה פיזיקלית ועיון בצילומי הרנטגן.
לאחר שתקבלי החלטה דיבקי ברופא אחד והמשיכי איתו . לא כדאי לקפוץ בין רופא לרופא.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה לגובהאודליה24/12/2009
היי, ראיתי אתר בו הם מציעים ממריצי גדילה אשר גורמות לצמיחה לגובה
רציתי לדעת האם כדאי לנסות או שמדובר במרמה?
ראוי לציין כי הם מתחייבים לתוצאות ולהחזר כספי במידה ואין תוצאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים...
אודליה27/12/2009הוספתי גם קישור ומחקתם אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה
ד''ר יונה יניב27/12/2009זה לא הפורום המתאים לשאלה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבדודו24/12/2009
אני בן 20 ו אני סובל מכאבי גב כבר 10 חודשיים ובנתיים לא מצאו אצלי כלום.
אתמול הייתי במיפוי עצמות והתשובה של הבדיקה שקיבלתי מהם ואני מצטט "פגיעה גרמית באצטאבולום שמאל"
רציתי לדעת מה התשובה הזאת אומרת לגביי? מה יש לי או אין לי? או שזה מה שיכול להיות שגורם לי לכאבי גב?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה באמטבולום
ד''ר זאב פלדברין27/12/2009הכוונה לממצא שנמצא בפרק הירך השמאלי בגג של המרחשת . יש צורך בבדיקה גופנית לודא שיש אמנם בעיה באזור זה ויש צורך בהדמיה מכוונת לאזור בדר"כ מתחילים עם צילומי רנטגן יתכן והאבחנה הייתה שגויה מהתחלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליטה באצטבולום
ד''ר חגי אמיר30/12/2009דודו שלום,
הקליטה באצטבולום יכולה להסביר כאבים במפרק הירך לא כל כך כאב גב.
יש לבדוק היטב את הגב ולא את בדיקות העזר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכיים ופיקים-ילדה בת תשע וחצנועה ק.23/12/2009
שלום רב
בימים האחרונים ביתי מתלוננת על פיקים בברכיים..ונעילה שלהם...
בתחילה זה לא היה מלווה בכאב...אך היום התלווה לזה כאב עד כדי בכי...
ממה יכולה לנבוע הבעיה? ברור שאראה את רופאת הילדים מחר בערב..
אך עד אז ועד אשר סביר להניח תפנה אותנו לאורתופד..אשמח לשמוע ולדעת ממה עשויה לנבוע הבעיה אנחנו מודאגים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקים בברכים
ד''ר זאב פלדברין27/12/2009בדרכ מדובר בתופעה שפירה לחלוטין שאינה מסוכנת יש סיבות רבות לכך שיש קנקים בהנעה של הברכיים רצויה באמת בדיקה על מנת לאבחן מההסיבה לכך
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ? שאלה ?.ע.23/12/2009
ד'ר יונה יניב שלום :
בכול הברך והאורתופד אזריק לי לתוך השריר על ידי ארדמה מקומית
וען לי שמץ כתוצאה מימה זה נגרם
בתודה
מרואש
.ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר יונה יניב24/12/2009הזרקה לתוך שריר היא בכלל לא הזרקה לתוך הברך, כדאי לחזור אליו או ללכת לאורתופד אחר לבדיקה. בכל מקרה ניתן למצא סוגי ספורט, כולל אירובי, אפשריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלטי דיסקחנן23/12/2009
שלום ד"ר.
האם לדעתך תאונה שבה פגעה משאית ברכבי כשעמדתי בצומת מאחור יכולה לגרום לבלטי דיסק והיצרות הפורמינה בחוליות הצוואר כאשר לא סבלתי מבעיה רפואית זו מלפני כן .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעת צוואר
ד''ר זאב פלדברין27/12/2009התושבה היא לא . תאונה כפי שתיארתבדרכ לא גורמת לבלטי דיסק והיצרות של פורמינות בצוואר הממצאים היו קודם הכאבים שהופיעו לאומת זאת הם תוצאה של התאונה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב+צד לאחר ריצה.מיקי23/12/2009
שלום ליועצים ! אני סובלת ממשקל עודף,לאחר תקופה ארוכה של הליכה החלטתי לשלב ריצה.האמת שאני מאוד נהנית מריצה אבל לאחר מכן יש לי כאב גל קל בגב תחתון אבל הבעייה היותר גדולה היא כאב ברגל שמקורו כנראה מעמוד שידרה. שאלתי היא האם להפסיק ריצה או מה אתם תציעים לי ?? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קורן מהגב
ד''ר זאב פלדברין27/12/2009במידה והריצה גורמת לכאבים רצוי קודם לטפל בבעיה ורק אחכ התחיל לרוץ ל רצוי לבצע פעילות הגורמת לכאבים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לאחר שבר בעצם השוקיתדב חיים23/12/2009
אני בן 36 ואמור לעבור ניתוח להשמת פלטה וברגים באופן קבוע בעצם השוקית.
כרגע אני ממתין עד שתרד הנפיחות בקרסול. כי רק אז יוכלו לנתח.
אני הייתי מעוניין לדעת קצת על פרוצדורת ההחלמה והשיקום של לאחר ניתוח זה מנסיונכם האישי עם מטופלים אחרים בטווח גילי.
כמובן שאראה בתשובתכם תשובה כללית ולא ספציפית לגביי. אך המתח וההמתנה לניתוח יוצרים בי מצב שארצה לדעת קצת יותר.
אודה לכם מאוד
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קרסול
ד''ר זאב פלדברין27/12/2009יתכן שאתה כבר אחרי הניתוח. בכל אופן יש פרוטוקולים שונים של שיקום לאחר הניתוח . יש להתיעץ עם הרופא המנתחבדרכ יש קיבע לתקופה קצרה בסד גבס או ב מקבע אחר בהמשךפייזוטרפיה ולאחר מספר שבועת התחלת דריכה בהדרגה
בהצלחה והחלמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)