מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאה קשה=שתן דמיאסף16/08/2009
כשאני מחרבן יש לי דם בשתן
מה לפי דעתך הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין16/08/2009תבדק על ידי אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת שתן ובעיית התרוקנות צואהזוקי15/08/2009
אני מקווה שתוכל לעזור לי
אני בת 50 . בריאה בדרך כלל. פרט לתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת ובעבר cin2-3 עברתי קוניזציה והכל תקין בבקורות. מזה כמה שנים סובלת מדליפת שתן במאמץ ,ולאחר התרוקנות ישנה שארית שתן שדולפת לי..בשנה האחרונה סובלת מעצירות ,שמתבטאת בקושי בהתרוקנות ותחושה של חוסר התרוקנות מלאה לאחר מתן צואה ,וכן ישנו כאב באזור הרקטום ופעם אחת היתה דליפה של מעט צואה..בוצעה בי קולונוסקופיה ויצאה תקינה בקרוב אעשה בדיקת מומונימטריה רקטלית. ביום חמישי בוצעה בי בדיקת אורודינמיקה היתה כואבת מאוד ,והרופא אמר ,שמשהו הפריע לו להכניס את הצינור, שכנראה אצטרך לעשות ציסטטוסקופיה ושאקבל תשובה בעוד 10 ימים על בדיקת האורודינמיקה .ושאין לי צניחה משמעותית באיברי האגן פרט לצניחה קלה של הדופן האחורי של הנרתיק. שאלתי- מה הסיבות שיכולות לגרום לקושי בהכנסת הצינור לשלפוחית ??? אם אין לי צניחה ממה יכולות לנבוע דליפת השתן ובעית ההתרוקנות שתן וצואה? אשמח מאוד לעזרתך!!מה דעתך בכלל על מה שתארתי?? הכוונה כלשהיא תתקבל בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי...
ד''ר דוד נויפלד16/08/2009ההפרעה במתן השתן אינני יכול לעזור.
לגבי ההפרעות ביציאה, תצטרכי לעבור סידרת בדיקות בכדי לראות מה בדיוק ההפרעה. לאחר מכן אפשר יהיה לדון על טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מפי הטבעת שלא ידוע מה מקורןנועה13/08/2009
שלום רב,
כבר מזה שלושה שבועות אני סובל מתופעה של הפרשות מפי הטבעת שלא ברור לי מקורן.
ההפרשות הן בכמות מועטה מאוד, אני בד"כ מבחין בהן בבוקר, מעין כתם עדין על התחתון, ממש כמה פסים עדינים ומובחנים על התחתון, באיזור שנכנס בין הישבנים. לעיתים גם שלא אחרי שינה אני מבחין בהם.ההפרשות נראות כמו כמות קטנה של צואה מימית, ממש כמו שרידים נוזליים כאלו, לא נראה כמו דם או משהו כזה.
אני משתדל לבדוק כל הזמן ואני שם לב שגם אחרי ניקיון יסודי במקלחת, אם אעביר נייר טואלט מייד לאחר מכן הוא יצליח "לאסוף" קצת נוזלים כהים כאלה. לעיתים יש ל גם הרגשה של גזים "לחים".
אני באמצע שנות העשרים, מעולם לא היו לי בעיות באיזור הרקטום. מעולם לא הייתה לי בעייה של שליטה על היציאות, אני לא סובל מאף מחלה כרונית ולמעט עודף משקל קל אני אדם בריא באופן כללי. גם כרגע אני לא סובל מאף כאב בטן או כאב אחר באיזור פי הטבעת.
אני לא יודע אם זה רלוונטי, אבל בתקופה שלפני תחילת הופעת הבעיה חליתי בקלקול קיבה כלשהו שהתבטא בשלשולים מימיים רבים שנמשך כמה ימים, יותר מהרגיל. כמו כן באותה תקופה קיימתי יחסי מין עם חדירה אנאלית אלי (מתרחש לעיתים רחוקות מאוד, כמובן שעם סיכוך וללא כאבים). קשה לי לייחס במדוייק אחד מהשניים באופן מובהק בדיוק לפני שהתחיל הבעה כי הזכרון קצת בוגד בי וגם הכל היה פחות או יותר באותו זמן.
במבט בעין בלתי מזויינת על איזור פי הטבעת בעזרת מראה לא ראיתי שום דבר חריג או איזה ריפיון. אציין גם שאין לי כל בעיה לשלוט בצרכים האחרים שלי, אלא רק ההפרשות שתיארתי.
ניסיתי לתת לבעיה קצת זמן לחלוף מעצמה, חשבתי אולי מדובר במשהו זמני, אבל זה כבר נמשך יותר מדי זמן ומאוד מביך, כבר הגעתי למצב שאני הולך לישון עם נייר טואלט כדי למנוע הכתמה.
אני מקווה שלא הגזמתי בתיאורים הגרפיים ובפירוט, פשוט ניסיתי להציג תמונה מלאה ככל האפשר.
אודה אם תוכל לייעץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר...
ד''ר דוד נויפלד13/08/2009כמובן לעשות משטח ותרבית צואה אבל מהסיפור הארוך אני מסיק שיש הרפיה קלה של הסוגר הפנימי של פי הטבעת הן כתוצאה (חולפת) של השילשולים וה תוצאה (לא חולפת) של המגע המיני והחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נועה13/08/2009אני רואה שאתה נוטה לייחס את זה למגע המיני. ב"תוצאה לא חולפת" הכוונה היא שמדובר בנזק בלתי הפיך ? אני לא הומוסקסואל, אלא מדובר בקצת גיוון מיני עם בת הזוג כך שאם הדבר לא בריא אוכל להמנע ממנו לחלוטין. אציין שכבר מספר שנים בתדירות נמוכה מאוד (פעם בכמה חודשים) הזדמן לי לקיים מגע מהסוג הזה ומעולם לא באו לידי ביטוי תופעות כאלו אפילו קצת.
במידה ואלך לרופאה והיא תבצע משטח והוא יצא תקין, ואכן המצב הוא כפי שאתה מתרשם (רפיון), האם זו בעיה כרונית ?
אודה לך אם תוכל להשיב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הופך לבעיה מורכבת...
ד''ר דוד נויפלד13/08/2009כדאי שתבדק ע"י פרוקטולוג.
יכול להיות שתזדקק לבדיקה מנומטרית.
באשר לנושא השני - תתנזר ונראה איך משפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
נועה13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו-פידבאק אנורקטליתדבורה סרבי12/08/2009
איפה אפשר לעשות ביו-פידבאק אנורקטלית בירושלים והאם זה באמת עוזר לחזק את השרירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו-פידבק
ד''ר דוד נויפלד12/08/2009לא מכיר את ירושלים אבל אני מניח שבהדסה ובשערי צדק יהיה.
את צריכה מעבדה לפיזיולוגיה של רצפת האגן איפוא שעושים מנומטריות אנליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים או סרטןנטלי11/08/2009
שלום רב.
אני בת 20 ומזה כ-3 שנים מופיע לי דימום בעת ניגוב הצואה על הנייר בלבד(לא באסלה או בצואה). הדימום לא מופיע לי בכל יציאה, ואף הייתה לי תקופה של חצי שנה שלא היה דימום כלל, ולאחרונה הוא חזר. לא תמיד ני מרגישה כאבים, אך ברוב המקרים אני מרגישה צריבה וקושי בישיבה לאחר היציאה. יש אצלי כמה שינויים בצואה: לאחרונה אני סובלת מקושי בהוצאת הצואה, ובכמותו. יש לי בנוסף כאבי בטן בעיקר אחרי השירותים בבטן התחתונה.
רציתי לדעת האם זה טחורים או שיש ספק לכך ויש אפשרות שזה סרטן. מהם ההבדלים בדימום ובתסמינים של שתי המחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין11/08/2009דימום שלך כנראה ממקור תעלה אנלית-רקטום תחתון וכנראה קשור לקושי בהתרוקנות/יציאות קשות. עם ריכוך יציאות זה צריך להסתדר אך את צריכה בדיקת מומחה בשביל באמת לשלול גידול (לא נראה כך) ולטפל בבעית התרוקנות אמיתית (אם יש לך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחור??קרן10/08/2009
שלום, אני 3 חודשים לאחר לידה. בסוף ההריון יצא לי טחור שטיפלתי בו בעזרת משחה וישיבה באמבטיה והוא לא ממש הפריע לי. לאחר הלידה נראה שהכל הסתדר אבל פתאום בזמן שעשיתי הליכה די קשה הרגשתי כאבים. כשבדקתי בבית גיליתי ששוב יש טחור (האמת שיכול להיות שהוא אף פעם לא ממש נעלם פשוט לא הפריע לי). נראה לי שהפעם הוא גדול יותר, אני שמה משחה ומשתמשת במטליות לחות מיוחדות. כמו כן אני סובלת מעצירות קלה בגלל לקיחת ברזל.
הטחור קטן וגדל כל פעם, יש לי תור לפרקטולוג בעוד 3 שבועות. האם יש מה לעשות בינתיים?
אין דימום, מדוע הוא נכנס ויוצא? האם אפשר להמשיך בהליכות או שזה יחריף את המצב?
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין10/08/2009יש לדאוג ליציאות רכות בעזרת דיאטה רב-סיבים ושתיה מרובה וחיים רגילים לחלוטין. המשך לפי המלצות של פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PHXURVיוסף06/08/2009
משנה אובחן אצלי פיסורה קטנה.
הכאב בפי הטבעת מופיע בחזרה פעם בחודש. במשך החודש הכול מתפקד כרגיל אין כאב בכלל והיציאה רגילה ופתאום אחרי כמעט חודש הכאב בפי הטבע חוזר. הכאב נמשך כמעט שבוע ואחר כך נעלם לבד.
למה זה חוזר פעם בחודש
ולמה זה עובר לבד אפילו בלי להשתשמש במשחת הניפדיפין
מה צריך לעשות הרופא אמר שזוהי פיסורה קטנה ולא צריך ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין06/08/2009יכול להיות קשר לקונסיסטנציה של צואה או כאשר אתה מתאמץ בשירותים כך שלאחר מס' ימים זה מסתדר. אם זה חוזר וחוזר יש לבוא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים?!טל06/08/2009
יש לי ליד פי הטבעת בליטה גדולה ואדומה ויש כתם שחור עליה.
זה היום התחיל לכאוב במיוחד ומקשה לעשות כל פעילות.
מה לעשות?? אני אהיה חייבת לראות רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
טל06/08/2009התחלתי לקחת לפני כ-20 ימים טבליות מציצה של ויטמין B12 וכדורים של ברזל (פרוגראד פוליק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין06/08/2009כנראה זה טחור חיצוני עם קריש דם בתוכו, מומלץ להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובהשיראל05/08/2009
תודה על התשובה, אבל אצל איזה רופא אני צריכה להיבדק בהקשר לטחורים? אצל רופא משפחה רגיל? ומה אני צריכה להגיד?
ד''ר מרט חייקין06/08/2009אצל פרוקטולוג-מומחה כמונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים אחרי לידהמירב05/08/2009
שלום רב,
לפני כחודש ילדתי ומאז אני סובלת מטחורים.
בעקבות שימוש במשחות ותכשירים שונים המצב הוטב - הגושים נכנסו פנימה, הדימום נפסק והכאב קצת פחת. כרגע יש לי עוד קצת כאבים וניתן לראות את הגושים בפתח פי הטבעת.
1. האם יחלוף מעצמו?
2. כמה זמן החלמה נדרש בד"כ?
3.האם לפנות לייעוץ כבר עכשיו?
4. האם ניתן להקל בעוד דרכים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין05/08/2009בד"כ שמסתדר אחרי לידה ולוקח קצת זמן (חודש ויותר), יש לדאוג ליציאות רכות (הרבה שתיה ואוכל אשיר בסיבים תזונתיים) ואם לא מסתדר לבוא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי?נעמי05/08/2009
היי:)
אני בת 22 ויש לי כבר שבועיים בליטה מוזרה (אולי לא מוזרה - אף רופא לא ראה בנתיים) ממש מעל פי הטבעת - זה לפעמים מציק אבל לא כואב ואף פעם לא מדמם
יש לי תור לפרוקטולוג לעוד חודש
...חשבתי, אולי זה חצ'קון...ניסיתי לפוצץ את זה
אחרי כמה ימים הצלחתי - הרגשתי את זה אבל נוזל כלפי פנימה.
(לא היה לי כלום על האצבעות וזה כאב אח"כ, אבל הכאב עבר והבליטה נשארה)
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דומה
שיראל05/08/2009שלום, גם לי יש בעיה דומה יוצא לי מאין גוש של עור עגול ללא כאבים שאני בעצירות או אחרי יציאות, זה ללא כאבים או דימום, מידי פעם זה חוזר ומידי פעם אני צריכה להכניס את החתיכה פנימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין05/08/2009זה יכול להיות טחור שצונח וחוזר אחרי יציאה. יש לבדוק.
ד''ר מרט חייקין05/08/2009אל תנסי לעשות את זה שוב, חייבת קודם להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה בפי הטבעת בחולי קרואןיוסי ברק04/08/2009
שלום רב
רציתי בבקשה לדעת איזה סוגי טיפולים כרורגים קיימים היום בטיפול בפיסטולה
בכבוד רב
יוסי ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין04/08/2009טיפול בפיסטולה אצל חולה קרוהן הוא לא פשוט ועם הצלחה לא גבוהה במיוחד וזה מהכנסת חוט ע"ש סיטון, הזרקת דבק, הכנסת פלאג, פלפים ולפעמים עד לסטומה וכריתת רקטום. טיפול צריך להיות על ידי צוות של כירורג, גסטרואנטרולוג וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן שנתיים וחציסאלי לביא03/08/2009
שלום ,
בני סובל נורא בזמן יציאות , היציאות שלו הן כל יום ,גג יומיים אך כל יציאה מתלווה בכאבי תופת ודימום.
היום הגענו למצב כי הוא פשוט לא מוכן להתאמץ ולהוציא אלא להפך מהכאב והפחד הוא שומר את היציאה בפנים .
היציאות שלו רכות אך מאוד מאוד גדולות יחסית לגודל שלו .
אני כבר מיואשת וחסרת אונים אין לי מושג איך אני יכולה לעזור לו להיפטר מהכאב הנורא .
חשוב לי לציין כי הוא אוכל המון ירקות ופירות כמו גזר מלפפון ענבים ועוד . . הוא אוכל מוצרי חלב ושותה המון חלב .
האם יש משחה שאוכל להשתמש בה ?
אשמח לעזרה
ד''ר מרט חייקין03/08/2009לפעמים אצל ילדים בגילו ישנה פיסורה אנלית כך שיש להיבדק על ידי כירורג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה לא מוסברת בפי הטבעתאלון02/08/2009
אהלן דוקטור.
יש לי בעיה. לפני כחודשיים קיימתי יחסי מין אנאליים, ללא חומר סיכה מתאים.
מאז יש לי כאילו חתיכות עור תלויות כאלה באיזור פי הטבעת.
לא ברור לי מה זה ואין לי מושג איך לטפל בזה.
האם אלה טחורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין03/08/2009יכול להיות שזה קפלי עור חיצוניים אך יש להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כן..
אלון03/08/2009תודה על התשובה,במידה וכן, מה דרך הטיפול ?
ד''ר מרט חייקין03/08/2009אם כן וזה מסתדר לא היתי נוגע בהם רק אם זה מפריע מאוד לטווח ארוך עם ארועים חוזרים ופגיעה קשה באיכות החיים שלך היתי מוריד אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מטחוריםאתי02/08/2009
שלום!
אני בת 27 עברתי לידה אחת ,במהלך ההריון סבלתי מטחורים חיצוניים מאוד גדולים וכואבים שהפריעו לי במהלך היום יום הבעייה החריפה כי היום שנתיים אחריי אני עדיין סובלת מדי פעם מטחורים אבל הגרע הוא שהעצירות החריפה לי והצואה נעשתה גדולה וקשה ברמות שזה מאוד קשה להוציא אותה החוצה לפעמים נדמה כאילו שפי הטבעת מתרחב ועוד מעט יקרע מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות? אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין02/08/2009בנוסף לריכוך יציאות יש לברר האם ישנה גם בעית התרוקנות. את יכולה לקבוע תור אלי למרפאה או למרפאת רצפת האגן בשיבא, תל-השומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)