מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים ופוליפיםנעמה25/09/2009
שלום, האם פוליפים הם טחורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנ"ל
ד''ר דוד נויפלד29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטחורים ופיסורהענת23/09/2009
שלום,
אני סובלת מטחורים צנוחים ופיסורה עם הפוגות מזה כשנתיים. לפני שלושה חודשים ילדתי וכחודש לאחר הלידה שבו הכאבים באופן חריף, הפוגה של כשבועיים ושוב מצב אקוטי. אני משתמשת במשחות המיועדות לבעיה. כירורג שראה אותי בתקופה זו המליץ על ניתוח לייזר לטחורים (לא התיחחס לפיסורה). היות ואני עם תינוק יונק בבית ועוד ילד ומעוניינת לחזור לתיפקוד נורמלי, האם יש טיפול (ככל הנראה כירורגי) שאינו כרוך בכאבים והחלמה כואבת וממושכת?במידה וכן אשמח לקבל המלצות והיכן ניתן לעבור טיפול כזה.
אודה על תגובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך...
ד''ר דוד נויפלד24/09/2009להבדק ע"י פרוקטולוג.
ניתוח לייזר כואב בדיוק כמו ניתוח בסכין.
יש אופציות שונות כמו הסטייפלר ותפירה/קשירה שכרוכות בפחות כאבים.
הפיסורה היא בעיה נפרדת. היא מה שבד"כ גורמת לכאבים ודורשת התייחסות כירורגית נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה, ושאלה לטיפול בפיסורהניר22/09/2009
**** ראשית חשוב לי לציין כי נראה לי שהטיפול בשמש + יום מנוחה( ללא צרכים ) ויום יציאה , עזרו לי מאד ונתנו את הטון בטיפול
לפני כחודשיים יצא לי טחור ( יוצא לי אחת לכמה שנים )
בדרך כלל אני מטפל בזה במיים חמים באמבטיה , יומיים שלושה וזה עובר ובזה נגמר העניין לכמה שנים
הפעם "הגדלתי ראש" והזרמתי זרם חזק מאד ודק של מים חמים , ונראה לי שזה גרם גם לפצע " פיסורה"
הכאבים היו כאבי תופת בזמן היציאות ולאחריהן למשך כ10 שעות ובמשך שאר היום צריבה וכאב כללי
הייתי אצל 3 רופאים בקופת חולים , ואפילו לא אחד מהם אמר לי שיש לי "פיסורה"
לאחר חודש וכמה ימים , פניתי לפרופסור בתחום באופן פרטי 1000 ש"ח , והוא קבע שיש לי פיסורה
הוא רשם לי ניפדיפין + שמן פראפין לשימוש של 60 יום
הדבר המצויין שקרה לי בביקור שלו זה שהוא אמר לי שיש לי פצע בכלל ( פיסורה )
מייד עם האבחנה שלו עשיתי כדלהלן ( מבלי להשתמש בניפדיפין + פראפין )
1. למחרת הביקור אצל הפרופסור , נסעתי לים המלח למשך 4 ימים , ואז טבלתי 3 פעמים בים למשך חצי שעה כל פעם ( לא שרף לי בזמן הטבילה )
2. אמבטיות מים חמים בין 4 ל5 פעמים ביום 41 מעלות ( קניתי מדחום ) ומהשבוע השני ירדתי ל פעמיים שלש ביום , ולמים אני מוסיף מלח שאספתי בים המלח
3. שתיית מיץ תפוזים סחוט טרי בדוכן בים המלח , 0.5 ליטר פעמיים ביום
4. מכיוןן שזה פצע עלה לי רעיון להפנות את העכוז כלפי השמש כי ידוע ששמש עוזרת לרפא פצע , וכך עשיתי פעמיים ביום למשך 10 דקות כל פעם , ורצוי עם שמש חזקה . יש לי הרגשה שזה עזר מאד , ויש אפשרות גם למתוח את אזור הרקטום ככה שזה יפתח את פי הטבעת מבפנים לשמש , תמיד הרגשתי נעים ורגוע יותר אחר כך
5. אכילה מעטה מאד ביום אחד , וביום שלמחרת אכילה רגילה וחוזר חלילה , ואז גרמתי לזמני יציאות של אחת לכ40 שעות בממוצע ( חשוב מאד הסעיף הזה , כי זה נותן מנוחה לאגן ופי הטבעת )
6. אכילת תמרים 4 יחידות ביום
7. בהצלחה למי שינסה
נכון להיום אחרי 25 יום ממצב של כאבי תופת ושיתוק כללי מרוב כאב וצריבות ושריפות כל הלילה , וללא שימוש בניפדיפין + שמן
1. אין כאבים כלל באופן כללי
2. הרגשה לא נעימה לאחר יציאה באזור פי הטבעת , אך ללא כאב או צריבה
3. השיפור חל באופן עקבי מיום תחילת הטיפול ועד היום
מבקש לשאול את הדוקטור , איך אני יודע שהפיסורה החלימה באופן טוטאלי
בברכה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמע ניר אתה חמוד משהו...
אורטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאין כאבים באופן טוטלי...
ד''ר דוד נויפלד28/02/2010או לחילופין תשלם עוד פעם 1000ש"ח ותבדק ע"י הפרופסור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונומטריהזוקי22/09/2009
אני בת 50 בריאה בדרך כלל. סובלת בשנה האחרונהמעצירות,שמתבטאת בקושי בהתרוקנות ותחושה של חוסר התרוקנות לאחר עשיית הצרכים וכאב לעיתים ברקטום ופעם אחת היתה לי דליפה קטנה של צואה לא רצונית . אני סובלת מרקטוצלה .בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית תקינה .בדי קת המונומטריה הראתה:לחץ בסיסי תקין,לחץ יזום בספינקטר אנלי נמוך, RAIR הופק,תחושה ראשונה ברקטום לבלון נמוכה,הופק אניזמוס .יש לי תור לגסטרולוג בעוד חודש.עד אז אם יש
אפשרות להסבר תוצאות המונומטריה הרבה תודה על תשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנומטריה...
ד''ר דוד נויפלד24/09/2009גסטרו אנטרולוג בד"כ הוא לא הכתובת.
התוצאות מעידות על "בלאי" שקיים אצל נשים ומופיע עם הגיל.
זקוקה לפזיותרפיה ספציפית - ביו-פידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים דרגה 1-2
אבי24/09/2009בהתחלה זה מאוד כאב - בערך שבועיים סבלתי, כעת כבר שבועיים , שבועיים וחצי אני כמעט לא מרגיש דבר
את הסיגמו' עשיתי לפני שבועיים כאשר הכאבים כבר ירדו
מה יכולות להיות סיבות נוספות ?
בתודה מראש,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים דרגה 1 - 2אבי22/09/2009
הופנתי לפרוטולוג ע"י רופאת גסטרו מכיוון שלפני כחודש לערך, סבלתי מכאבים חזקים ודימום.
היא ביצעה לי סיגמוידוסקופיה שבה אובחן כי הרירית תקינה. היא ציינה כי יש טחורים גדושים וייתכן פיסורה.
אמש נבדקתי אצל פרוטולוג שבבדיקת פר אנסקופיה ישנם טחורים דרגה 1-2 ללא פיסורה וללא סימני דם, אם אמשיך לדמם מומלץ לדעתו קולונוסקופיה ולשקול קשירות.
שאלתי - מה זה אומר בדיוק טחורים דרגה 1-2, האם יתכן ובעיה זו תיפתר מאליה ואם לא כיצד ניתן לפתור זאת.
והאם הטיפול במקרה של דימום נראה סביר
בתודה מראש על הטיפול בפנייתי
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי...
ד''ר דוד נויפלד24/09/2009דרג' 1-2 = טחורים מדממים. בד"כ אפשר להשתלט בדיאטה ותוסף סיבים מסיסים.
אם הדימום עדיין משמעותי, למרות שינוי דיאטטי נאות, אפשר לקשור.
ד"א - הם לא כואבים! אם יש כאב משמעותי - לחפש סיבה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאני17/09/2009
שלום,
יש לי טחורים חיצוניים ופנימיים דרגה 3-4 עם צניחה משמעותית, אשר נעשים כמעט כל יום טרומבוטיים, והדבר גורם לאי נעימות, האי נעימות נובעת מהפנימיים או החיצוניים? צניחת טחורים היא מטחורים פנימיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני...
ד''ר דוד נויפלד17/09/2009מה שבחוץ הוא בחוץ ולא צונח. הטחורים הפנימיים צונחים.
בד"כ טחורים חיצוניים לא מפריעים אלא אם כן הם תרומבוטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוהן וטחוריםרועי16/09/2009
אני אחרי התקף של הקרוהן מטופל ביומירה וסטרואידים
בימים האחרונים אני חש כאבים בפי הטבעת עם שתי בליטות מוזרות
לפי המידע שהצלחתי לאסוף מדובר בטחורים
זה ממש כואב ומציק
בינתיים אני עושה אמבטיות חמות ושם משכה
את הרופא גסטרו שלי אני רואה רק עוד שבועיים
אז קבעתי תור למחר לפרקטולוג רציתי לדעת איזה הכנה צריך לעשות לקראת הגעה לבדיקה אצל רופא כזה
והאם הוא יכול לתת לבעיה פיתרון מהיר שיקל על הענינים שם
יש לציין שאני חולה שנים בקרהון מעולם לא סבלתי מטחורים או משהו דומה
לעומת זאצת במשפחה אבי ואמי סובלים מטחורים משהו כמו פעם בשנה לתקוופה של כשבועים
האם ה יחלוף לבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין16/09/2009לא צריכה להיות הכנה, הוא יבדוק אותך מחר ויחליט על המשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםדוב14/09/2009
שלום
אני סובלת מטחורים כשבועיים.
הטחורים הם חיצוניים, יש כאבים בעת ישיבה, ומעט דימום
אני משערת שזה נובע משילוב בין תרופתי שאני לוקחת. להלן:
COLESTID
NORAMALUL
MICROPIRIN
URSOLIT
ELTROXIN
SIMVACOR משחה גלינבנול לכאבים ונרות גליבנול וללא הועיל
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין15/09/2009דעתי שאם ריכוך יציאות, אמבטיות ומשחה לא יהיה שיפור תבוא לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות ליוואי של נפידיפין + ISDNבר14/09/2009
שלום דר' ,
אני כבר יומיים משתמשת המשחה הזאת לטיפול בפיסורה , ומאז יש לי כאב ראש עז..
האם צפוי שתופעות הלוואי יחלפו כשהגוף יתרגל למשחה? או שאני אצטרך לסבול את הכאב ראש בכל תקופת הטיפול? (שזה יותר מחודש)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר דוד נויפלד15/09/2009הניטרוגליצרין עושה כאבי ראש.
מי רשם לך התערובת, הרוקח??
אני אף פעם לא רושם תערובות עם הנייפדיפין, לא של ניטרו ולא של לידוקאין.
תבקש שיתנו לך המשחה טהורה נייפדיפין 0.2%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בפי הטבעתסיון14/09/2009
שלום רב
אני בת 27 בהריון שבוע 31 יצא לי גוש בפי הטבעת שמאוד כואב אבל ללא דימום, האם זה טחורים?
האם זה מסוכן להריון? לאיזה רופא לפנות? רופא כירורג רגיל זה מספיק?
איך מטפלים בזה ע"י ניתוח?
תודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד15/09/2009נשמע כטחור.
להבדק, רצוי ע"י פרוקטולוג.
לא נשמע מסוכן.
אין לדבר על טיפול לפני שיש אבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אגןאייל14/09/2009
מזה מספר חודשים אני סובל מכאבי אגן מפשעות ומותניים המופיעים לאחר יציאה התופעה גם קיימת לאחר האכילה עם הרגשת נפיחויות ורצון להתרוקן . אציין שהכאב הנ"ל מופיע גם לאחר קיום יחסי מין ,איני סובל מעצירויות ואף ביצעתי בדיקות דם כלליות , אולטרסאונד מפשעות , אשכים, בטן תחתונה ודרכי שתן שכולן היו תקינות . על מה יכולים להעיד הסימפטומים הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין
ד''ר דוד נויפלד15/09/2009לי מושג.
יש להבדק ע"י רופא ולהמשיך לפי הממצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים דחוף!!!!אפרת13/09/2009
ד"ר שלומם וברכה!
אני אם לשלושה בת 333 וזה 7 שנים שייש לי טחורים.לאחרונה זה נהייה זוועה.יש לי דימומים בלתי פוסקים והרופא נתן לי טיפול של 10 ימים נרות ומשחה פעם ביום.מה שמטריד אותי זה הדימומים.הם לא נפסקים לי גם לאחר המקלחת המגבת מלאה בדם עד כדי כך שאני שמה פד של מחזור.רציתי לשאול אם זה הגיוני שטחורים גורמים לכל כך הרבה דימום???אודה לך על תשובתך המהירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד15/09/2009כן.
משחות ובטח שנרות הם לא הטיפול לטחורים.
זקוקה למרככי ומסככי יציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונסיללאה13/09/2009
רופא ייעץ לי קונסיל לטיפול בפיסורה. הוא אמר לי שכשאני לוקחת את האבקה לנסות עם כמה שפחות מים, כי האבקה סופחת את המים ואז ההשפעה בתוך הגוף חלשה יותר. הוא כן אמר לי לשתות במהלך היום 3 ליטר מים. ראיתי בהוראות שעל האריזה שחשוב לקחת את זה עם הרבה מים.
מה אתה חושב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף...
ד''ר דוד נויפלד15/09/2009בכוס שתיה ואח"כ עוד כוס שתיה.
לשתות הרבה במשך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה לאחר טיפול בטחוריםלאה12/09/2009
לאחרונה עברתי טיפול בשיטת HAL בטחורים. כמספר ימים לאחר הניתוח, עקב יציאה קשה, הרגשתי פציעה בחלק הפנימי של פי הטבעת ומאז בכל יציאה אני מרגיש כאב שנמשך כמה שעות. לאחר קריאה ממושכת בפורום הבנתי שמה שיש לי תואם באופן מלא לפיסורה ולפיכך אני מניח שזו בעייתי. אני משתמש באגיולקס (2 וחצי כפיות בבוקר) ובגדול היציאה שלי רכה, לפעמים יותר ולפעמים פחות וכן מקפיד על שתיית מים מרובה.
בעוד כשבוע וחצי אני טס לטיול של חודש שכולל הליכה מרובה שמרביתה בטיפוס ואני מאוד חושש לסבול לאורך הטיול. הרופא שטיפל בי לא רצה לבדוק אותי כעת בטענה (הגיונית) שבמשך 6 שבועות לא כדאי לבצע בדיקות חודרות לפי הטבעת כדי להחלים מהניתוח.
השאלות שלי:
1. האם כדאי לבקש מרשם לניפדיפין ולהתחיל את הטיפול במשחה?
2. האם המינון והתזמון בו אני לוקח את האגיולקס הוא נכון?
3. האם הטיול על מאפייניו עלול להחמיר את המצב ועד כמה זה תלוי במשקלים שיהיו על גבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובותי...
ד''ר דוד נויפלד12/09/20091. כן
2. לא. תנסה כף של בנהפייבר כל בוקר בכוס שתיה מלווה בכוס שתיה נוסף. לפני השינה, כפית שמן פרפין. פרוקטופואם לפי הצורך, נגד הכאבים.
3. לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
לאה12/09/2009רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהן ולא...
ד''ר דוד נויפלד13/09/2009אג'יולקס - כשמו כן הוא. מכיל לקסטויב ולא בריא לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
לאה12/09/2009רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנה פייבר
ד''ר דוד נויפלד13/09/2009סיבים מסיסים יותר קל לקחת. עושה פחות גזים. הכי יעיל הוא הקונסיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה רבה!
לאה13/09/2009אחזור לקונסיל ואאמץ גם את הטיפים האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ופרוקטוגליבנולמשה12/09/2009
לרופא שלום
אני סובל מטחורים שלא כואבים אבל כן מדממים, הדימום הוא בניגוב בכל יציאה!
בבדיקה אצל פרוקטולוג נאמר לי שהטחורים קטנים ואין צורך בקשירה אלה בטיפול ע"י פרוקטוגליבנול
אני משתמש בפרוקטוגליבנול באופן כמעט יום יומי אבל כבר עבר חודש והדימום אינו מפסיק
ומופיע בכל יציאה בעת ניגוב.
האם לפרוקטוגליבנול בטיפול ממושך יש יכולת להפסיק את הדימום? ומה משך זמן זה?
האם יש אפשרות אחרת להפסיק את הדימום ? או שקשירה הוא הפיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין12/09/2009אין צורך להמשיך אותו וממליץ לך לבוא שוב לפרוקטולוג לשקול קשירה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)