מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםמרגלית05/12/2007
שלום ד"ר
לאחרונה יש לי עצירות קשה. בגלל המאמץ יצא לי גם קצת דם ויש לי כאב באיזור פי הטבעת.
כיצד לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים..
ד''ר דוד נויפלד06/12/2007לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח THDרפי03/12/2007
שלום רב
לפני 6 ימים עברתי ניתוח THD לטחורים דרגה 3-4 (אצל ד"ר דואק ברמב"ם)
כרגע אני מחלים אך יש לי לחץ חזק בפי הטבעת המפריע לי מאוד ביציאות
אני אוכל רק מרקים וגבינות על מנת שלא יהיו יציאות קשות
אך כל כניסה לשירותים זה סבל נוראי!!!
שאלתי:
1. האם יש משהו שיוכל להקל על הכאב מעבר לאופטלגין (לדעתי השריר בפי הטבעת עדיין תפוס מטראומת הניתוח)
2. האם יש משהו שיוכל לשחרר את שריר פי הטבעת.
3. האם לשתות שמן קיק זה טוב ואם כן מה המינון המומלץ
לצערי לא ניתן להשיג את הרופאים ברמב"ם ולכן אני פונה לפורום
בברכה ובתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר...
ד''ר דוד נויפלד04/12/20071+2 לנסות משחת נייפדיפין 0.2% שלוש עד ארבע פעמים ביום.
שמן קיק בשום אופן. נסה שמן פרפין.
זמן וסבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד
רפי04/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי צואה לאחר מקלחתלאה02/12/2007
שלום,
לפני כשבועים עברתי ניתוח פיסורה. לאחר כל יציאה אני שוטפת את האזור במים וסבון, אבל כשאני מנגבת ישנם כתמי צואה... האם זה נורמלי?? (זה מדאיג אותי).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר דוד נויפלד03/12/2007האם יש גם כתמים בתחתונים? האם יש אבוד מעט גאז מדי פעם?
זו אינה תוצאה רצויה אלא סיבוך מוכר שחולף תוך מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםארז01/12/2007
שלום,
כבר מזה כמה שנים שבפי הטבעת מופיעה לי לעיתים בליטה קטנה, חיצונית, דבר שהחל לאחר טיול בו היה לי קלקול קיבה ושלשולים רבים וכנראה לא שמרתי טוב מספיק על הגיינה. עם זאת, עד כה הבליטה לא היתה כואבת אלא רק מציקה מבחינת עצם נוכחותה ונעלמה לאחר הקפדה על הגיינה.
עם זאת, הפעם הופיעה לי בליטה קטנה שלא עברה גם לאחר שבוע. ביומיים האחרונים התפתחה לכדי בליטה משמעותית מלוה בכאב שמורגש בישיבה וכן גם בשינוי תנוחה (אני חושב שכאב עקב שינוי תנוחה מתרחש עקב הפעלת שרירי הבטן, שכן גם שיעול יוצר כאב).
מהקריאה בפורום ובפורום נוסף התרשמתי שכנראה מדובר בטחור עם קריש דם והבנתי כיצד עלי לנהוג מבחינת תזונה ומניעה. עדיין, העניין מטריד מאוד ומקשה על ישיבה ממושכת שנדרשת ממי בעבודתי ובלימודי.
1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה במהירות האפשרית וכמה זמן עלול להימשך הטיפול עד להיעלמות הכאב? (איני מתכוון להפסיק טיפול לאחר היעלמות הכאב בכדי למנוע הישנות מקרים אלו, אך הדבר חשוב לי בכדי לחזור לתפקוד נורמלי כהתחלה).
2. הבנתי שאמבט פושר מס' פעמים ביום מועיל לכאב, אך הדבר עזר לי לפרקי זמן קצרים מאוד. כיצד ניתן לטפל בבעיה באופן טבעי עד שאגיע במהרה לרופא לבדיקה וקבלת טיפול? (מקריאה במספר מקומות צויינו בצל ושום, שמן שומשום...?)
3. האם הענין של דחיפת הטחור חזרה פנימה רלוונטית למקרה זה? האם נכון לעשות דבר שכזה? נגיעה בו אף גורמת להיווצרות של גרד וגירוי באזור כולו.
אשמח אם תענה בפירוט על שאלותי,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר דוד נויפלד02/12/2007קודם כל צריך להיבדק. התאור שלך יכול להיות מכלול של דברים. יכול להיות טחור חיצון ואז זה לא "יחזור" פנימה, אבל אם זה טחור פנימי צנוח אז כן יחזור. לעומת זאת הבליטה יכולה להיות ביטוי של פיסורה ואז זה יסביר את הכאבים. הגיינה במקרים האלה היא משנית בחשיבותה ולא מהווה טיפול ישיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להפיג ריח רעקרן28/11/2007
שלום,
ישנה בעיה המטרידה אותי מאוד. אני לא יודעת איך להפיג ריח רע (של צואה!) מפי הטבעת.
גם לאחר מקלחת ארוכה וסיבון יסודי הריח עדיין שם.
אציין כי היציאות שלי מוצקות לחלוטין (לעיתים אף מלוות בדימום) - האם עלי להבדק? האם מדובר בטחורים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח...
ד"ר נויפלד29/11/2007עניתי בנושא לפני ארבעה ימים, נא לבדוק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש קטנטן בפי הטבעתאבן שרה27/11/2007
גוש קטנטן בדופן פי הטבעת לא כואב מורגש עי נגיעה עם האצבע
צבעו לבן האם לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושיש...
ד"ר נויפלד29/11/2007כדאי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גזים מציקהsor27/11/2007
האם רופא פרוקטולוג יוכל לתת לי מענה? אין לי שליטה על בעיית גזים מציקה, אני בת 35.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאזים...
ד''ר דוד נויפלד27/11/2007לא מבין, נא פרוט הבעיה, מה זה אי שליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא
sor28/11/2007שמבלי שאני ארצה גאזים נפלטים מאיזור פי הטבעת באופן לא רצוני... אני בדיכאון בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...
ד"ר נויפלד29/11/2007חובה עליך להיבדק. יהיה צורך לבצע מנומטריה ואולי גם US.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אתה עובד עם הכללית?
sor30/11/2007אם אפשר להפנות אותי לרופא שבאמת יבין את המצוקה שלי אני מאוד אודה לך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי
sor30/11/2007הפניה זה גסטרולוג לבדיקה של מונטוריה?
אפשר לקבל מידע נוסף?
אחרי שניסיתי מספר דיאטות ולא עזר לי הבנתי שכנראה האוכל לא קשור למה שאני אוכלת אלא שזאת בעיה פיזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפסיליום (psyllium)אפרת27/11/2007
אני סובלת מפיסורה מזה כשנה, הייתה הקלה משמעותית עם הזמן ללא טיפול אך לאחרונה חזרו לי כאבים עזים ביותר בזמן יציאות. רופא כרורג רשם לי את הפסיליום וניפדיפין, הוא אמר שזה גורם להרחבת פי הטבעת, מונח שקצת הלחיץ אותי, אם תוכל בבקשה להסביר ולכתוב את דעתך לגבי הטיפול והאם הטיפול עצמו מכאיב. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה???
ד''ר דוד נויפלד27/11/2007למה להלחץ מכל דבר?? זהו הטיפול הסטנדרטי וזו אכן מטרתו - "להרחיב את פי הטבעת" שהוא מקווץ כרגע בתגובה לפיסורה ובמצב זה כל יציאה מחמירה את המצב. שבירת מעגל הכאבים הוא במצב שבו מפסיקים את הספזמים שבסוגר ע"י "הרחבתו. הטיפול לא מכאיב והוא בא להפסיק הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה? טחורים?דנה26/11/2007
מזה כשבוע סובלת מכאבים בלתי נסבלים בפי הטבעת. לאחר היציאה הכאבים מתחזקים ונמשכים שעות רבות. לעיתים מופיע דימום על הנייר טואלט. אני בת 23, לא בהריון, לא אחרי לידה. לא סבלתי מעצירות. אני לא מסוגלת לשבת/ללכת/לשכב מכאבים. כשיש לי יציאה התחושה היא שפי הטבעת נמתח, נשרט, מה שמאיר תחושה של צריבה וכאב נוראי. משחת הרגעה שניסיתי לא ממש מרגיעה, כנ"ל לגבי אמבטיות ושטיפות- זה לא מרגיע את האיזור בשום צורה שהיא.
מה זה יכול להיות? פיסורה? טחור?
עלי להיבדק אצל רופא?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד27/11/2007נשמע כמו פיסורה. אין קיצורי דרך. אם את רוצה טיפול עליך לבקר את הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע ולא נעים מהרקטוםlittle piggy25/11/2007
יש לי ריח לא נעים מהרקטום, אני מנקה אותו כל יום בסבון, אבל חצי שעה אחרי, כל ה.. חריץ (?) שלי עם ריח רע, אפילו נגיעה עם האצבע ממלאה את האצבע בריח.
מה ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
שובל16/03/2014יש מצב שפיסורה מסריחה ? והיא מוציאה ריח גם אחרי מקלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע
שובל17/03/2014תענו לי בבקשה אני סובלת מזה אני בקושי יכולה להיות עם אנשים בסביבה יש לי פיסורה ואני מורחת משחה ואני חושבת גם שאולי הפיסורה יוצא ממנה ריח חריף יש דבר כזה ? אשמח עם תענו בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה - תגובה
ד''ר חגית טולצ'ינסקי17/03/2014פיסורה לא מסריחה ולא מוציאה ריח גם אחרי מקלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
שובל17/03/2014זה נורא מגרד וזה נורא מציק ואפילו לפעמיים אי אפשר לשבת מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון18/03/2014עליך להבדק על ידי כירורג. ישנה אפשרות שיש לך סינוס פילונידלי עם הפרשה בעלת ריח רע. הפרשה כזו מקורה בעור בין העכוזים ואינה קשורה לרקטום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח
ד''ר דוד נויפלד26/11/2007זה מזיעה. פד גזה יבש בחריץ להחליף מספר פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים אחרי לידהאורי25/11/2007
שלום רב
לפני כשלושה חודשים ילדתי את ביתי, ועמה יצאו טחורים. התור לפרוקטולוג בקופ"ח בעוד שבוע ובינתיים כל יציאה בשירותים טראומתית כמו לידה בלי אפידורל. יש מעט דם, אי נוחות והמון התקפי כאב שמקשים עליי את הישיבה בכלל.
ניסיתי משחות, תזונה רכה יותר ואפילו תרופות סבתא - ללא הועיל. האם יש משהו שיוכל להקל עליי עד שאגיע לרופא? האם הרופא יוכל לתת טיפול כלשהו במיידי, שמא עליי לחכות עוד מס' חודשים לשם טיפול?
תודה מראש על תשובתך.
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להבין...
ד''ר דוד נויפלד25/11/2007קשה להבין אם הבעיה של טחורים או פיסורה. אם אכן יש נפיחות אקוטית של הטחורים אפשר לעשות קומפרסים בתמיסת מלח אנגלי 10% מספר פעמים ביום ע"מ להקטין הנפיחות. כ"כ אפשר להשתמש בפדים אנליים המכילים הממליס לאותה המטרה. אם הבעיה היא פיסורה הטיפול שונה. יש צורך להשתמש במשחת נייפדיפין. בכל מקרה יש צורך להיבדק. כ"כ יש צורך לדאוג שהיציאות תהיינה רכות קלות וחלקות כלומר לשתות הרבה, להשתמש בסיבים ובמעט שמן מינרלי/פרפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוחמגי25/11/2007
עברתי לפני 4 שנים ניתוח טחורים שהיו בדרגה גבוהה (אני חושבת 4-5) טחורים וחיצוניים.
השתדלתי לאכול נכון. וגם היום. אבל משום מה חזרו לי הטחורים.
שאלותי הם:
1. מה גורם לכאבים חזקים לאחר יציאה, טחורים פנימיים או חיצוניים?
2. האם טיפול נכון במשחות או בנרות או בשמנים יפתרו את הבעיה כך שלא אצטרך ניתוח נוסף? כי
אין סיכוי שאני עוברת את הכאבים האלה שוב.
3. האם נכון כי פיצוחים וחצילים גורמים ליציאת טחורים.
4. אתם מדברים פה על סיבים. על איזה מאכלים מדובר?
5. ואיזה משחות או כדורים ו/או שמנים אני צריכה לקחת כדי לפתור את הבעיה ללא ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים..
ד''ר דוד נויפלד25/11/2007קודם כל עליך להבדק. כאבים זה לאו דווקא טחורים. יתרה מזו - טחורים בד"כ לא מתבטאים בכאבים אלא אם כן יש סיבוכים. ולכן צריך לראות שאין פיסורה או סיבוך אחר שקשור או לא לניתוח.
באשר לסיבים הכי קל לקחת סיבי פסיליום באופן מרוכז כתוסף למזון או סיבים מסיסים אחרים שקיימים בשוק כמו בנה-פייבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מגי26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר ניתוח פיסורהלאה25/11/2007
שלום,
ביום שלישי האחרון עברתי ניתוח פיסורה ותפרו לי את המקום.
כשאני מתפנה, אני רואה שיש לי עדיין דימום (לא חזק, כמה טיפות , אבל זה עדיין מדאיג אותי).
האם זה נורמלי שחמישה ימים לאחר ניתוח יש עדיין דימום?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות..
ד''ר דוד נויפלד25/11/2007מה אומר המנתח שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים?שלי22/11/2007
שלום,
אני בת 30, בהיריון (שבוע 18).
לאחרונה סבלתי מעצירות למרות שאני נוהגת לאכול הרבה ירקות ולעשות פעילות גופנית (ייתכן שהדבר נובע מכדורי הברזל אותם אני לוקחת).
בימים האחרונים הבחנתי בבליטה מעל לפי הטבעת (בהתחלה בליטה קטנה וכעת גדולה יותר).
הבליטה נראית כמו וריד.
על סמך מה שקראתי, אני מניחה שמדובר בטחורים (למרות שאינני בטוחה).
שאלותיי הן:
1) ראיתי שמומלץ לעשות אמבטיות, אך לא ברור לי מה אמורים לעשות בדיוק. האם תוכל לפרט?
2) האם ישנן שיטות טיפול נוספות שעליי לנקוט?
3) במידה ואין החמרה במצב - מהו משך הזמן הממוצע להחלמה?
4) האם כתוצאה מכך שאני סובלת מהנ"ל כעת, אסבול מבעיה זו גם לאחר הלידה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר דוד נויפלד23/11/20071. האמבטיות אמורות להקל על כאבים אם קיימים בסוג של הרפיה.
2. אפשר גם למרוח משחת טחורים או קצף מרגיע.
3. שבוע עד שבועיים.
4. לוא דווקא. מדובר פה בטחור חיצון שעבר תרומבוזה. זה יכול לקרות לכל אחד וללא כל קשר לשום דבר ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לפרוקטולוג בעוד שלושה שבועות022/11/2007
מה עושים עד אז?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי...
ד''ר דוד נויפלד22/11/2007תלוי מה מפריע כרגע. ברור שאם הטחורים צונחים, כדאי להחזירם למקום, בעזרת פרוקטוגליבנול או קצף פרוקטופואם. בנוסף לדאוג שהיציאות תהיינה רכות ו/או לפנות לעזרה דרך מערכת חילופית קצרה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)